Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Esme en haar pa 2 - 13078 keer gelezen
In mijn verhaal van 13-12-2006 heb ik verteld dat mijn vader mij in vertrouwen nam nadat hij had ontdek dat mijn moeder stiekem contacten had met andere mannen op internet.Mijn vader had het vermoeden dat mijn moeder ook vreemd ging,maar had daar nog geen harde bewijzen van.
Op de computer had hij wel veel email berichten gelezen van mijn moeder met andere mannen en ook foto,s gezien die over en weer waren verstuurd.Een paar van die emails liet pappa mij lezen nadat wij hierover eerst een lang gesprek hadden gehad,ik had nog nooit eerder met mijn vader over seks gesproken want daar was hij helemaal de man niet naar. Er werd gewoon nooit bijn ons thuis over seks gesproken.

De details die pappa met mij had besproken maakte dat ik opgewonden raakte en toen ik ook de inhoud van de emails van mamma had gelezen voelde ik mijn kutje echt vochtig worden,ik had ook bij pappa een verdikking in zijn broek gezien toen in naast de computer mee keek en las.Plotseling voelde in zijn hand onder mijn rokje gaan en door mijn slipje heen kneep pappa zacht in mijn kutje.Zijn ogen stonden anders dan normaal en ik knielde spontaan naast pappa neer en maakte voor het eerst van mijn leven zijn gulp open, viste zijn stijve grote lul uit zijn broek en begon pappa te pijpen.Dit had ik bij mijn eerdere vriendjes ook wel eens gedaan,maar dit was toch heel anders,mijn eigen vader.Feitelijk is mijn vader een saaie,gesloten man en had dit nooit voor mogelijk gehouden.Nu zat ik op mijn knieen naast de stoel voor de computer mijn vader te pijpen,pappa had veel voorvocht en ik moest veel weg likken en slikken,ook zijn lul vond ik zo groot en dik.
Ik verloor geheel mezelf en was alleen nog maar geconcentreerd op de lul van mijn vader toen wij ineens een geluid hoorde,het was mijn jongste zusje Madelon 16 die thuis kwam uit school.Stoppen zei pappa daar kom je zus,wij hadden nog maar kort tijd voor zij naar binnen zou komen,Madelon was bezig haar fiets weg te zetten. Pappa frommelde snel zijn stijve lul in zijn broek en ik ging vlug op een stoel zitten terwijl mijn vader de computer afsloot.
Hoi hoi hoorde wij Madelon,ik ben thuis, ja jammer genoeg dacht ik bij mezelf als zij een paar minuten later had gekomen had ik mijn vader kunnen laten klaarkomen want dat punt was hij bijna genaderd had ik wel gevoeld.

Maar dit werd onderbroken door de komst van mijn zusje en ik vond dit heel jammer.Er werd een kopje thee gezet en er was niets vreemds meer zichbaar in huis,maar mijn kutje jeukte vreselijk en was nat van de opwinding wat ik zojuist had meegemaakt met pappa en wat ik had gezien en gelezen onze mijn moeder. Ik kon het nog niet helemaal bevatten,mijn moeder is in mijn ogen een preutse vrouw met een complex over haar kleine tietjes,dat wist ik wel van haar.Ik had mijn vader en moeder ook nooit zien vrije of ooit gehoord dat er iets spannends tussen hun gebeurde.Zoals gezegd waren het in mijn ogen en in de ogen van mijn zusjes altijd bijna roomse saaie ouders.Vanaf vandaag wist ik dat dit heel anders zou worden binnen ons gezin, maar hoe het zou gaan verlopen kon ik nog niet invullen.Mijn zusje ging na de thee naar haar kamer om haar huiswerk te maken,ik was weer alleen met pappa in onze woonkamer.Het leek wel of pappa van zijn eigen geschrokken was want hij mijde mij nu meer dan dat hij enige aandacht gaf.Ik besloot dit te door breken en ging naast hem op de bank zitten,gaf hem voorzichtig een knuffel en zei zachtjes,pappa u heb mij zo opgewonden.

Een glimlach verscheen op zijn gezicht,ja jij mij ook Esme maar wij moeten heel voorzichtig hiermee omgaan.Ik legde brutaal mijn hand op zijn kruis waar nog steeds een forse bult was te zien,hij schrok er nu een beetje van,pas nou op, Natasja en je moeder zijn er ook over een half uurtje zei hij, maar dan hebben wij toch nog tijd zei ik en kneep wat steviger in zijn lul door zijn broek heen. Ik was gewoon te opgewonden om dit nu af te sluiten wat ik net had ontdek in mijn vader.Madelon is boven probeerde ik en wij horen haar toch aankomen, mag ik uw lul nog even proeven pappa vroeg ik bijna smekend, wij houden toch gewoon onze kledig aan zei ik. Oke oke zei mijn vader toch ook opgewonden,pijp mij nog maar even hier op de band dan meisje. Ik reageerde hier gelijk op en haalde voor de tweede keer deze middag zijn stijve uit zijn onderboek en broek, begon hem zo opgewonden als ik was te pijpen zo diep ik kon,pappa,s lul was wel te groot om helemaal in mijn mond op te nemen naar een flink stuk lukte mij goed.

Ik lag over pappa heen gebogen toen ik zijn handen om mijn tieten voelde komen, o je heb van die joekels Esme daar heb ik altijd vol bewondering op afstand naar gekeken zei hij.Je moeder heb bijna alleen nog een paar leeg gelopen velletjes hangen,waar ik soms gewoon misselijk van word hoorde ik hem zeggen, ik pijpte gewoon door en friemelde zijn grote ballen ook uit zijn broek.Zo geil had ik mij nog nooit gevoeld bij een vriendje.Pappa,s handen gleden nu mijn blouse in, ik moest mij iets oprichten om hem er beter bij te kunnen laten, zijn grote handen trokken mijn BH weg en hij begon zachtjes mijn volle D.cup te kneden,wat lekker vond ik dit. Ik moest ook iets langzamer pijpen nu want zijn adere werden dikken op zijn lul die ook begon te kloppen in mijn mond. Ik wilde hier nog wat langer van genieten dus probeerde het orgasme van mijn vader uit te stellen.Ga eens rechtop zitten zei pappa, ik wil je grote tieten en tepels lekker kunnen voelen Esme, ik liet zijn lul uit mijn mond glippen en kwam omhoog. Mijn vader deed mijn blouse verder omhoog, mijn BH had hij al naar beneden geschoven.Hij begon mijn tepels te kussen en te likken, ik vond het super allemaal.

Er werd verder weinig tusen ons gesproken,wij moesten alles natuurlijk zachtjes doen met mijn zusje nog boven,maar de tijd tikte ook naar mijn zin veel te snel weg en spoedig zouden ook mijn andere zus Natasja en mijn moeder thuis zijn.Ik kon goed voelen en merken dat pappa volledig op mijn grote tieten viel,mijn tepels stonden ook voor mijn doen onwijs stijf.Ga plat op je rug op de bank liggen fluisterde pappa,ik deed het en pappa kwam op zijn knieen met zijn grote stijve lul uit zijn broek ook weer op de bank, zittend boven mij pakte hij mijn tieten,duwde zijn lul er tussen en bracht mijn beide tieten stevig naar elkaar toe,wat een mooi gezicht vond ik dit,lekker warm tussen mijn tieten zijn harde lul schurende tussen mijn dikk bollen.Ik begon te kronkelen van geilheid en zag telkens zijn eikel op en neer gaan tot vlak onder mijn kin.Het liefs wilde ik nu een vinger onder mijn rokje via mijn slipje in mijn kutje steken, maar pappa blokkeerde die weg nu hij zo boven op mij tussen mijn tieten neukte.Hij merkte dit waarschijnlijk of hij kon nu ook al mijn gedachte lezen want ineens zei hij,pak met je beide handen je tieten goed vast Esme, net zoals ik heb gedaan,dan zal ik lekker een vinger in je kutje doen.Mijn vader leunde nu iets achterover,maar ik hield zijn lul stevig tussen mijn tieten geklemt,zijn grote lichaam 1.92 neukte nu steeds wilder tussen mijn tieten en ik voelde zijn vinger mijn kutje inkomen,mijn slipje had ik liever helemaal uit gedaan maar dit kon nu even niet. Wat ben je nat hoorde ik hem fluisteren en ook jij heb er geen haartje opstaan, net als die hoer van een moeder van je,maar geloof mij Esme wat zij kan, dat kan ik beter meisje,nog dieper kwam zijn vinger nu mijn grotje in.Ik vond het allemaal best wat hij over mijn moeder zei, als ik maar van hem kon blijven genieten zoals ik nu op dit moment deed.

Ik bleef ook naar zijn neukende lul tussen mijn tieten kijken,steeds roder werd papa,s lul tussen mijn tieten,ik had ook niet veel meer nodig voor ik mijn eerste orgasme zou krijgen door mijn eigen vader.Ik probeerde het nog iets tegen te houden want het liefs kwam ik tegelijk met pappa hier boven op mij klaar. Ik wist nog niet hoe dit er uit zou gaan zien en waar zijn sperma zou blijven,maar was zo geil dat het ook niets uit maakte. O begon mijn vader te kreunen, ik ga je onder spuiten,die heerlijke grote tieten van je krijgen mijn zaad,hij had het niet niet gezegd of er schoten dikke stralen sperma tegen mijn kin en spatte tegen mijn hals.Mijn orgasme kwam er gelijk achter aan op het moment dat papppa ook nog een tweede vinger in mijn kutje erbij deed. O wat was dit lekker,mijn tieten zaten ook helemaal onder het sperma van mijn vader,die zijn lul ook nog uit smeerde over mijn keiharde tepels.Zijn sperma liep aan de zijkant mijn blouse in,wij schrokken op want hoorde een sleutel in het slot van de voordeur.Pappa vloog bijna van de bank en propte heel snel zijn natte lul weer in zijn broek.

Ik trok mijn BH over mijn tieten,die nog helemaal onder het sperma van mijn vader zaten.
knoopte snel mijn blouse dicht die nu plakte aan mijn lichaam.Vanuit de gang hoorde wij de stem van mijn moeder,die bezig was haar jas aan de kapstok te doen.Ik stond snel van de bank op, liep de keuken in, het sperma liep hier door van mijn kin en hals ook mijn blouse in. Ik probeerde onder de kraan mijn hals een beetje schoon te spoelen toen mijn moeder de kamer binnen kwam, zo jullie ook al thuis zei mamma, gelukkig kon zij mij niet goed zien in de keuken wat ik stond te doen,mamma keek mij op de rug vanuit de kamer.Esme zet jij een pot koffie vroeg mamma, ja doe ik zei ik snel terug.Ik kon met de keukenrol mij nog een beetje droog maken en begon aan het koffie zetten,alles plakte aan mijn lichaam,zelf mijn slipje plakte tussen mijn benen. Mijn vader had de krant gepakt zag ik en die begon zogenaamd relax te lezen,maar ik wist dat zijn lul nu ook in zijn slip moest plakken van zijn sperma.Mamma had gelukkig totaal niets in de gaten, de koffie was klaar en ik bracht twee kopjes koffie de kamer in met mijn rug half naar mijn moeder gekeerd,ik probeerde in alle macht te vermijden dat zij mijn blouse aan mijn lichaam zou zien plakken,dat lukte waarna ik vlug naar mijn kamer ging om mij te ontdoen van mijn plakkende kleding stukken op mijn lichaam en ik de douche in ging.Onder de douche bedacht ik mij dat het jammer was dat ik pappa,s lul nog niet in mijn kutje had gehad,maar begreep ook goed dat hij mijn dikke tieten lekker vond en hier tussen kon neuken met zijn grote lul,bij mijn moeder was dit gewoon niet mogelijk met haar slappe kleine tietjes.

De dagen hierna werden super voor mij op de momenten dat ik met pappa samen was. Ook kwam ik veel meer te weten over mamma en kreeg foto,s te zien van haar die mijn kutje in vuur en vlam zetten. Maar ook werd ik samen met pappa betrapt op het bed van mijn ouders door mijn middelste zus Natasja.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners