Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Eva En Haar Neefje - 9746 keer gelezen
De vorige avond werd ik opgebeld door mijn tante, Eva de Roovere. Eva (31 jaar) stelde voor om te komen logeren nu mijn ouders toch een weekje weg zijn. Omdat ze een aantal optredens had in mijn buurt vond ze het gemakkelijker om bij mij te komen logeren. Ik vond het een goed idee want ik kon wel wat gezelschap gebruiken. Nu mijn ouders op vakantie waren was het erg stil in huis. Eva stelde voor om de volgende dag rond de klok van 19.30 bij mij te zijn.

Ik had mijn tante al een hele tijd niet meer gezien aangezien zij het erg druk had met haar optredens in België en Nederland. Mijn ouders en ik waren pas naar Nederland verhuisd vanwege het werk van mijn vader. Maar daardoor zag ik ook Eva een heel stuk minder. Ik vroeg me af hoe het toch met haar zou gaan en was blij dat we nu eens goed konden bijkletsen. Eva was altijd heel erg lief voor me en ik kon het dan ook erg goed met haar vinden. Ik ben dan zelf 23 en zij 31 maar ondanks dat leeftijdsverschil konden we goed met elkaar optrekken.

Toen we nog in België woonden vroeg tante Eva als ze op bezoek kwam altijd aan me hoe het was in de liefde en of ik al een vriendin had. Steeds moest ik haar teleurstellen omdat dit nog niet het geval was. Maar altijd beurde ze me dan op en zei: ‘Oooh Michael, komt goed! Zo’n knappe en lieve jongen als jij krijgt vast een leuke vriendin’. Dat beurde me altijd wel op.

Die nacht kon ik slecht slapen en ik wist niet waardoor het kwam. Misschien omdat ik Eva al een hele tijd niet meer gezien had ofzo, ik weet het niet. Maar de volgende ochtend stond ik met een spanning in mijn buik op en was benieuwd hoe de avond zou verlopen. Maar goed, het was nog vroeg en ik ging me douchen en daarna boodschappen doen. Tegen de middag was ik half bezweet en besloot me nogmaals te gaan douchen. Daarna ging ik koken. Na het eten ging ik snel afwassen en toen was het afwachten tot de deurbel zou gaan.

En inderdaad, rond half 8 was het zover. Ik ging met een loopje naar de deur en maakte die open. Ik zag een bloedmooie dame met half lang bruin haar, een spijkerbroek en een strak zwart t-shirt waarin haar borsten goed afgetekend waren. Goedendag Eva, komt u binnen zei ik tegen mijn tante. Goedenavond Michael antwoordde Eva, leuk om je weer eens te zien, het is veel te lang geleden. Ik beaamde dat het inderdaad veel te lang geleden was dat we elkaar gezien hadden. We liepen naar de woonkamer en Eva ging op de zetel zitten. Ik vroeg haar wat ze wilde drinken. Een kopje koffie lust ik wel antwoordde ze. Dat dacht ik wel zei ik, ik ken u zo goed tante dat de koffie zelfs al klaar is. We lachten samen en ik liep naar de keuken om voor ons een kop koffie in te schenken. Met twee kopjes koffie kwam ik terug en ik zette me naast Eva op de zetel.

Zoals gewoonlijk vroeg Eva hoe mijn status was in de liefde. Ik vertelde dat het nog steeds hetzelfde was en dat er niet echt veel leuke dames hier in Nederland waren, ook niet op mijn opleiding. De meeste die me aardig lijken zijn al bezet ging ik door. Ik vroeg hoe het eigenlijk ging tussen haar en haar man Marc. Eva veranderde plotseling van stemming. Toen ik zag dat zij zelfs een kwaad gezicht opzette van ergernis zei ik Oei, volgens mij heb ik iets verkeerds gevraagd. Eva keek me aan en glimlachte weer. Sorry Michael zei ze, maar tussen Marc en mij is het niet zo goed. Oei, wat is er dan lieve tante van me vroeg ik. Oh niks hoor, daar wil ik je niet mee lastig vallen. Maar tante, je kunt me gerust alles vertellen zei ik, en ik begon te gissen wat er was. Heeft hij een affaire? Of zijn jullie gescheiden? Eva nam een diepe zucht en vertelde wat er aan de hand was. Ja hij heeft een affaire zei ze bedroefd en met tranen in haar ogen. En ja we zijn sinds kort gescheiden omdat het zo niet verder kon. Ik schrok want dit had ik niet verwacht. Ik ging dichter bij Eva zitten en legde mijn hand om haar heen om haar te troosten. Ze keek me aan want ze had deze reactie totaal niet verwacht omdat ik meestal terughoudend ben in dit soort situaties en nooit goed weet wat ik moet doen. Wat ben je toch lief Michael zei Eva en gaf me een kusje op mijn wang. Ik stond versteld van haar kus en zei dank u Eva.Eva wisselde van onderwerp. En Michael ben je nog steeds maagd, heb je nog helemaal geen vriendin gehad? In antwoordde dat ik inderdaad nog steeds maagd was en nog helemaal geen vriendin gehad had. Eva keek me beteuterd aan en zei dat komt wel goed Michael, dat weet ik zeker. Toen zei ze opeens: Droom je er eigenlijk wel van om seks te hebben met een meid? Ik viel even stil van haar vraag maar beaamde daarna dat het zo was. Eva keek me met grote ogen aan. Dus je bent toch meer met seks bezig dan je laat merken Michael? Ik bloosde en wilde wat zeggen maar durfde niet goed. Wat is er Michael, je wilt wat zeggen maar ik zie dat je niet goed durft. Ge weet toch dat je me alles kunt vertellen. Ik zocht naar woorden. Gooi het er maar uit, zei mijn tante, het is goed om je hart te luchten. Oke zei ik, niet schrikken hè? Ik heb wel eens gedroomd dat ik seks heb met u.

Zoals verwacht schrok Eva enorm. Even was er een stilte tot ze me aankeek en naar me glimlachte. Ze zei: ik bewonder je eerlijkheid Michael. Dus je zou wel eens seks met me willen hebben, begrijp ik dat goed? Ik begon een hoofd van vuur en vlam te krijgen en beaamde haar opmerking en zei erbij dat ze er enorm goed uit zag. Dank u Michael zei Eva en vroeg wat ik dan met haar zou willen doen. Ik keek haar aan. Ze zat nu zo dicht bij me dat ik in haar mooie bruine ogen kon kijken en zonder na te denken gaf ik haar een zoen vol op haar mond. Ze beantwoordde deze zoen en al snel zaten we hevig te tongzoenen. Toen we stopten vroeg ze of ik het lekker vond. Het was heerlijk tante zei ik en we gingen weer verder met tongen. Ik legde mijn handen nu niet op haar zij maar begon langzaam haar lichaam te strelen. Wat onwennig streelde ik over haar truitje heen en liet mijn handen over haar rug glijden. Eva legde intussen ook haar handen op mijn rug en begon me te strelen.

Ik gleed met mijn handen langzaam terug naar voren en streelde over haar buikje omlaag en ging met mijn handen onder haar truitje. Onwennig voelde ik aan haar zachte huid maar ik vond het lekker en genoot er van. Ik begon langzaam opgewonden te raken en streelde verder over haar zachte buikje heen naar boven waar ik plots haar bh voelde. Ik pakte haar beide borsten even vast en liet ze daarna weer los en liet mijn handen opnieuw over haar zachte huid omlaag glijden. Toen pakte ik haar truitje vast en trok het langzaam maar zeker omhoog. We stopten met zoenen en Eva liet mij haar truitje uittrekken. Zij deed hetzelfde bij mij. Toen haar truitje uit was zag ik haar mooie tieten in haar mooie zijden witte bh zitten.

We begonnen weer met zoenen en dit keer liet ik mijn handen over haar rug gaan, op zoek naar de sluiting van haar bh. Die had ik snel gevonden dus ik maakte de sluiting los. Ik stopte met zoenen en trok voorzichtig haar bh uit. Eva genoot hoe ik teder met haar omging. Toen ik haar bh in mijn handen had en haar memmen bevrijd waren van hun gevangenis bekeek ik die mooie tieten van haar, waarop Eva zei: En wat vind je er van? In antwoordde wat bent u heerlijk zeg Eva, mmmm, een erg mooi lichaam heeft u. Ik begon losser te komen en pakte nu met beide handen haar borsten vast en begon deze te masseren. Ik liet mijn duimen over haar tepeltjes gaan die nu stijver begonnen te worden. Mmmm wat doe je dat lekker Michael kreunde Eva, zullen we naar de slaapkamer gaan, daar hebben we wat meer ruimte. Samen liepen we naar de slaapkamer van mijn ouders. De kledingstukken die al uit waren bleven beneden liggen.

Eenmaal op de slaapkamer begonnen we weer heftig te tongen, waarbij de hand van mijn tante richting mijn kruis ging. Ze voelde dat er al een flinke bobbel in mijn broek zat. Volgens mij word je erg opgewonden Michael plaagde ze. Inderdaad beaamde ik, waarbij ik het niet kon laten om ook aan haar kruis te voelen. Ik kon niet meer wachten en terwijl we stonden te tongzoenen maakte ik met beide handen haar riem los. Behendig maakte ik de knoop en de ritssluiting van haar broek los en liet ik haar broek zakken waarna Eva er uit stapte. Meteen toen ik haar witte slipje zag gleed ik met mijn hand naar haar kruis en liet hem in haar slipje verdwijnen waarna ik aan haar kutje begon te voelen. Ik stopte even zodat Eva op bed kon gaan liggen. Toen kroop ik naast haar op bed, pakte haar slipje met beide handen vast en met wat hulp van Eva die haar kontje opwipte trok ik haar slipje uit. Daar lag mijn tante dan, de beroemde Eva de Roovere, compleet naakt. Ik liet mijn vingers hun werk doen bij haar kutje en liet al snel 2 vingers in haar roze natte doosje verdwijnen. Mmmm, jaaa Michael kreunde Eva.Ik kroop tussen haar benen, bracht mijn hoofd naar haar poesje toe en begon haar te beffen. Mmmm kreunde Eva die ervan genoot dat zij gebeft werd door haar neefje. Jij doet dit nog lekkerder dan mijn ex-man kreunde ze, mmmm jaaa ga doooor lieverd, mmmm. Ik merkte dat Eva er van genoot en stak nu een derde vinger in haar kut. Dit werd voor haar te veel. Oooh mijn god hoorde ik haar kreunen terwijl ik haar door bleef beffen en haar met drie vingers in haar gleufje vingerde. Ik hoorde Eva steeds luider kreunen en merkte dat ze tegen een orgasme aan zat. Ik voerde het tempo wat op met vingeren. Ooooh jaaaa Michael, jaaaa, en daar kwam haar eerste orgasme van deze avond.

Oke lieverd nu is het jouw beurt zei Eva toen ze was bijgekomen. Ik ging liggen en Eva zoende me en bedankte me voor het lekkere orgasme. Ze maakte mijn broek los en trok die snel uit samen met mijn boxer zodat ik meteen in mijn nakie lag. Mijn piemel stak rechtop in de lucht. Mmmm wat een lekkere penis heb jij zeg zei Eva, dat had ik niet van je verwacht, en ze glimlachte naar me. Toen nam ze de jongeheer meteen in haar hand en begon er ritmisch aan te trekken. Oooh… tante Eva…. wat heerlijk zei ik tegen haar. Ze kwam nu met haar hoofd naar mijn lul en begon eerst aan mijn ballen te likken. Ooooh, mmmm, kreunde ik omdat ik er van genoot. Eva likte nu langs mijn paal en gaf een likje over mijn eikel. Daarna liet ze voorzichtig haar mondje om mijn eikel heen glijden. Ik schrok eventjes. Dit was de eerste keer dat er een warm mondje om mijn eikel heen kwam. Maar wat was dit lekker zeg. Mijn tante schoof steeds verder over mijn paal en ik keek opgewonden toe hoe ze me begon te pijpen. Ik zag hoe mijn paal in en uit haar mondje gleed. Mmmm, jaaaa, lekker ding van me, schatje van me, kreunde ik. Eva stopte met pijpen en trok me eventjes opnieuw af en zei toen: jij lekker ding van me, wat ben jij een lekker neefje zeg, zullen we een stapje verder gaan? Waarna ik meteen zonder te aarzelen ja zei.

Eva ging opnieuw op bed liggen en spreidde haar benen. Ik ging tussen haar benen liggen en zonder te denken aan condooms bracht ik mijn lul naar haar gleufje en duwde hem er in. Eva kreunde ooooh. Ik ging tegen haar aan liggen en begon in haar kutje te pompen. Terwijl we opnieuw in een tongzoen belandde voelde ik haar borsten tegen mijn borstkas aandrukken. Hier lag ik dan met mijn eigen tante te neuken, met Eva de Roovere, wie had dat gedacht? Ik niet!! Oooh, jaaa, kreunde ik, mmmm Eva wat ben je heerlijk en ik stootte mijn paal in en uit haar gleufje. Geniet je ervan lieverd vroeg ze, ik wel, en ze begon me weer te tongzoenen. Even later stelde ik voor om haar van achterlangs te nemen. Ik haalde mijn pik uit haar natte doos en Eva ging op handen en knieën op bed zitten. Ze pakte de bedrand vast en ik kwam achter haar zitten op mijn knieën. Ik duwde met wat hulp van Eva mijn paal opnieuw in haar natte roze doos en begon haar opnieuw te neuken, nu tussen haar lekkere smalle kontje door. Zij is echt een perfecte vrouw dacht ik. Ik pakte haar heupen vast en begon stevig te rammen in haar doos terwijl haar borsten lekker op en neer zwiepten. Ik ging over haar heen hangen en pakte haar bungelende borsten vast en begon ze lekker te masseren. Ooooh jaaa kreunde Eva weer, oooh wat heerlijk.

Even later vroeg ze of ik weer wilde gaan liggen. Ik haalde zonder pardon mijn lul uit haar kut en ging naast haar liggen. Ze kroop boven op me en liet haar kut over mijn paal heen zakken. Ooooh kreunden we samen. Ik pakte haar heupen vast zodat ik haar lekker kon uitwonen. Ze begon me steeds harder te berijden. Ik stond nu echt op knappen en kon het niet veel langer meer volhouden. Maar zo te horen Eva ook niet…. Ooooh Michael, oooh jaaaa, oooh jaaaaaa, Michadel… en ze kwam met een spetterend hoogtepunt klaar. Ik bleef nog even doornaaien en niet lang daarna kwam ook ik tot mijn hoogtepunt. Oooo, ooo, jaaaa Eva, jaaa en ik spoot al mijn sperma in haar natte doos. Eva genoot ervan hoe mijn lading zaad in haar gespoten werd.

Toen ze even later van me af kroop vroeg ze: vond je het lekker Michael? Ja, heerlijk, heel erg lekker, beter dan in mijn dromen, ik heb er erg van genoten Eva. En ik ook antwoordde ze, nooit gedacht dat mijn neefje zo’n geile neukbeer kon zijn. Ik vond het enorm geil, neefje van me, wat ben je geil, en wat een neukpaal heb jij zeg, daar wil ik vaker van genieten. Ik ook zei ik, ik wil veel vaker van je genieten. Wat is het heerlijk om met je te neuken tante. We gingen ons samen douchen en liepen daarna naar beneden om in ons nakie nog wat te drinken. Toen het tijd was om naar bed te gaan gingen we terug naar mijn ouders kamer. We sliepen bij elkaar maar er is die nacht nog veel meer gebeurd. Dat komt in deel 2.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners