Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Even wennen - 20219 keer gelezen
Het was zomervakantie en ik ging uitlogeren bij een oom en tante die op een boerderij woonden.
Zij hadden zelf 3 kinderen van ongeveer de zelfde leeftijd als ik was,1 dochter van 14 en 2 jongens van 15 en 12 en ik was zelf 14.
Op de eerste dag dat ik daar was gingen we verstoppertje spelen, maar de gene die moest zoeken en niet iedereen vond moest een kleding stuk uit doen en de gene die gevonden werd ook.
Als er 3 naakt waren dan was het spel afgelopen,en mocht de vierde de andere opdrachten geven.
Ik vond het maar een rare bedoeling wat zouden oom en tante wel niet zeggen als we naakt buiten rond liepen?
Maar hun gingen er gewoon mee door terwijl ik binnen aan mijn tante ging vertellen wat er buiten gebeurde, en ze vroeg me waarom ik niet mee deed.
Ik geloofde mijn oren niet maar kreeg te horen dat ze daar regelmatig naakt rond liepen en dat normaal vonden om te doen.
Kom zei ze dan kleden wij ons samen uit, ik stond een beetje vreemd te kijken naar mijn tante die zich van haar kleding ontdeed en toen mij begon uit te kleden.
Daar stond ik dan naakt met een stijf piemeltje en een rode kleur van schaamte.
Tante nam mijn lulletje in haar hand en zei kijk hier wat een mooi dingetje en begon er aan te likken of het een lolly was tot ik haar mond vol spoot.
En toen moest ik ook buiten gaan spelen waar een neefje van me intussen de opdracht had gekregen om een varken te neuken waar hij volop mee bezig was.
's avonds werden we op zolder op bed gelegd met 4 bij elkaar en ja hoor geheel naakt.
Elly mijn nichtje kwam al snel bij mij in bed liggen met de vraag of ik mezelf wel eens aftrok toen ik daar geen antwoord op gaf nam ze mijn lul in haar hand en maakte hem lekker stijf.
Zo zei ze dan gaan we nu wat anders doen jochie en ging over me heen zitten en liet zich op mijn stijve lul zakken en bereed me zo tot ik klaar kwam.
Mijn neefjes waren in tussen elkaar aan het pijpen en stopte hier mee toen Elly bij hun ging liggen.
De een ging haar likken tot ze keer na keer tot een orgasme kwam terwijl hij zelf langs achter werd genomen door mijn andere neefje.
Een paar dagen later gingen oom en tante een spelletje kaarten met ons en ja hoor de verliezer moest wat uit doen mijn oom zat als laatste met zijn onderbroek nog aan.
En gaf mijn oudste neefje de opdracht om de vaseline te halen en mijn kontje daar mee in te smeren en het andere neefje die de grootste en dikste lul had moest mij neuken.
Wat geen prettig gevoel was en zelfs een beetje zeer deed maar het ergste moest nog komen, toen ik volgespoten was kwam oom zelf achter mij staan en zei.
Zo dit was een oprek oefeningetje want ik wil jou zelf ook wel eens neuken de andere zijn al meer aan de beurt geweest.
En toen kwam die grote dikke lul van hem tegen mijn sluitspier aan ik voelde die langzaam open gaan en kreeg langzaam een stukje oom naar binnen geschoven.
En die was behoorlijk groot en dik het leek wel een kinderarmpje voor mij, terwijl hij in en uit begon te schuiven greep kees mijn jongste neefje mijn lul en begon me af te rukken.
Toen mijn oom bijna klaar kwam nam kees mijn lul in zijn mond en liet me in zijn mond spuiten, het was wel lekker klaarkomen zo met een gevuld kont gaatje.
En in tussen was ik een beetje gewend geraakt an het formaat in mijn kont.
Ik heb de rest van mijn vakantie zowel mijn tante en nichtje als mijn oom en mijn neefjes geneukt en ben zelf ook meerdere malen genomen zonder dat het pijn deed.
Daar ben ik volgens mij dan ook bi geworden ik kan me niet indenken dat ik me anders ooit wel eens door mannen zou laten nemen.
En nou vrij ik met zowel mannen als vrouwen maar leg tegenwoordig meer het het terrein naar sm waarbij ik me het beste voel als slaafje.
En me laat gebruiken voor alles wat de meester(es) met me wil uitvoeren en hoe meer pijn hoe liever.
Een ieder van jullie die het wil uitproberen is van harte welkom.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners