Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Familie Travestie 3 - 6266 keer gelezen
Het vervolg op verhaal 1 en 2 .In het 2e deel van mijn verhaal sloot ik af met de opmerking dat ik een lange sex relatie met mijn moeder heb gehad. Dit heeft uiteindelijk zo'n 20 jaar geduurd. Er waren tijden dat het wat minder was maar toch zochten we elkaar steeds weer op. Na de betreffende middag (die ik beschreven heb in het 2e deel) hebben we heel veel sex gehad. We waren heel erg geil op elkaar en wilden steeds meer en vaker. Blijkbaar wilde ze meer dan ze kreeg van mijn vader. Het gebeurde dat als ik thuis kwam dat ze me opwachtte in de keuken. Zonder te aarzelen trok ze mijn broek uit en pijpte me in de keuken, of ik kwam thuis en ze vroeg me of ik haar snel wilde neuken omdat ze al de hele dag geil was. Ik vond het ook niet meer raar om haar te zoenen of haar overal aan te raken.


Een keer, een ochtend ...

Mijn vader was vaak vroeg weg en dan ging ik vaak bij mijn moeder in bed liggen.

Op een ochtend hoorde ik mijn vader weggaan en ben ik naar beneden gegaan om bij mijn moeder in bed te kruipen. Ik hoefde pas later weg dus ik had nog even. Naakt kroop ik bij haar in bed en ging tegen haar aan liggen. Mijn pik was al stijf. Mijn moeder had enkel een broekje aan. Ik streelde haar borsten en ze kreunde. Ik rolde haar tepels tussen mijn vingers en trok er zachtjes aan. Ik wist inmiddels dat ma daar geil van werd. Haar lichaam begon te bewegen en haar kreunen werd luider. Ik ging met mijn vingers over haar broekje en voelde de stof nat worden. Met mijn vingers ging ik in haar broekje en voelde haar natte kutje. Ik trok haar broekje uit zodat ik goed bij haar natte kut kon en stak mijn vinger naar binnen. 1 vinger werden 2 vingers en 3 vingers en ik voelde haar warme geil om mijn vingers vloeien.

"O ja lekker jongen" hijgde ze en zei; "geef me je lul". Ik ging boven haar hangen en ze nam mijn lul in haar mond. Ondertussen bleef ik haar vingeren.

Ik voelde haar warme mond om mijn lul en voelde 'm diep naar binnen gaan. Ik boog voorover zodat ik haar kon likken. We lagen in 69 houding te pijpen en likken. Ik proefde haar geile, zoute ochtendkut en kon er geen genoeg van krijgen. Al snel kwamen we samen klaar. Ik spoot mijn zaad in haar mond en ik proefde haar kutsappen heerlijk in mijn mond. Zoiets gebeurde vaker, we genoten heerlijk van elkaar.


Maar belangrijk was ook het verkleden. Dit kon ik enkel met haar delen. Ze vond het gelukkig niet raar maar heel geil. Ik kreeg zelfs opdrachtjes van haar hoe ik me moest aankleden of wat ze graag aan zag.
Een verhaaltje over een geil weekend samen:

Vader moest een weekend weg voor zijn werk en wij zouden alleen zijn. We wisten beiden wat dit zou betekenen. Lekker veel sex.

In aanloop naar het weekend was ma me al aan het opgeilen. Ze zei dat ze een verrassing had en dat we een geil weekend zouden gaan krijgen. Ik was benieuwd en kon niet wachten. De dagen gingen langzaam voorbij maar uiteindelijk was het zaterdagmorgen en vader vertrok. Gaandeweg de ochtend kwam moeder naar mij toe met een tas en zei; ik heb nieuwe dingen voor je gekocht. Ze opende de tas en liet me zien wat ze had gekocht. Nieuwe zwarte netkousen, een zwarte slip, een zwarte body en zwarte pumps. Hmmm alleen de aanblik maakte me al geil. Ze vroeg me te douchen en alles te scheren voordat we zouden beginnen. Toen ik uit de douche kwam zat ze me op te wachten in de slaapkamer. Ze was opgemaakt, donkere ogen en vuurrode lippenstift. Ze had zwarte kousen aan met hoge laarzen en een body met jarretelles, een beetje kinky. Doe je nieuwe kleding maar eens aan, zei ze. Ik trok de kousen en lingerie aan. Ik deed de zwarte pumps aan en voelde me ineens erg sexy. Ga hier maar eens zitten, zei ze en ze wees naar de stoel achter haar kaptafel. Dan ga ik van jou eens een echte slet maken. In de tijd erna werd ik opgemaakt door moeder en omgetoverd. Mijn gezicht met zware make-up en blonde pruik waardoor ik getransformeerd werd tot slet. Ik voelde moeder tegen me aan schuren en ze raakte me steeds aan terwijl ze bezig was me op te maken. Mijn pik was heel hard. Heerlijk om mijn moeder in lingerie en laarzen zo met me bezig te zien. Toen ze klaar was zei ze; zo sta maar eens op en laat me maar eens zien hoe je eruit ziet. Loop maar eens lekker op en neer door de kamer op die nieuwe hakken van je. Ik liep op en neer voor haar langs en draaide rondjes zodat ze me goed kon zien. Ze keek me goedkeurend aan en ik zag dat het haar ook opwond.


Ze plaatste de stoel wat meer in het midden en zei; ga maar weer zitten hier.

Ze kwam achter me staan en streelde over mijn schouders, rug en naar beneden over mijn benen met kousen. De tinteling door mijn lijf was heerlijk. Ze ging voor me staan en bukte voorover. Haar kont voor me en ze spoorde me aan haar aan te raken. Ik streelde haar kont en kneep er in. Ik opende de drukkers van haar body en zag haar kale kut al glinsteren. Mijn vingers gingen langs haar kont naar haar kut. Langzaam bewoog ik met 2 vingers langs haar kut om zoveel mogelijk geil aan mijn vingers te krijgen. Mijn 2 vingers gleden naar binnen en ik neukte haar met mijn vingers. Ik hoorde haar kut soppen. Mijn pik is alweer stijf als ik eraan terug denk. Mijn moeder bewoog haar onderlichaam ritmisch op mijn vingers.

Ze trok zichzelf van mijn vingers af en draaide om. Haar mond kwam bij mijn mond en we tongden hevig. Ondertussen trok ze aan mijn pik. Ze knielde voor de stoel en nam mijn pik in haar mond, 2 geile sletten! Ik in mijn kousen en met mijn hakken aan, opgemaakt als sletje werd gepijpt door mijn kinky moeder. Sta op en kom mee zei ze dwingend. We liepen naar de badkamer, heerlijk samen op hakken en ze pakte een handdoek en legde die op de grond. Ga maar liggen zei ze, op je rug. Ik ging liggen op mijn rug en ma kwam met haar kut op mijn gezicht zitten, lik mijn kut zei ze. Mijn tong ging naar binnen en ik likte alles dat ik maar kon likken, ik hoorde mijn moeder kreunen en hijgen. Haar kutsap vloeide langs en in mijn mond. Ja lik die geile kut van je moeder jongen, zei ze. Mijn pik stond op spingen.


Nu gaan we iets speciaals doen zei ze en ze stond op. Blijf maar lekker liggen en kijk wat er gebeurt. Ze stond boven me en trok haar kutje open. Heerlijk glinsterend nat. Plots voelde ik iets warms en zag een straal pis uit haar kut komen. Mijn moeder stond over me heen te plassen. Ze bewoog haar heupen zodat haar plas over mij heen kwam. Vind je dit geil vroeg ze? Ja heerlijk, ga maar door zei ik. Doe je mond open zei ze. Ik opende mijn mond en ik voelde de pis in mijn mond komen, warm en zout. Het warme vocht vulde mijn mond en het was te veel om het op te vangen. Deels slikte ik het door en deel liep het uit mijn mond, wat was dat geil. Toen mijn moeder klaar was zakte ze door en ging ze op mijn lul zitten. Ik ben zo geil jongen, neuk me maar lekker hard klaar zei ze. Ik lag op de grond, zeiknat van haar warme pis, de smaak van haar pis in mijn mond mijn moeder op mijn lul zwaar tongend met mij om haar eigen zeik te kunnen proeven. Neuk me, neuk me, neuk me, spuit je zaad in mijn kut. Ze pompte zichzelf naar een maximaal hoogtepunt en ik spoot me helemaal leeg in haar kut. Jeetje wat was dat geil! Ze stond op en plaatste haar kut op mijn mond en liet het zaad, mijn zaad, uit haar kut in mijn mond lopen. Lik maar lekker schoon zei ze.

Ik proefde mijn eigen geil als heerlijke afsluiter.


Dit was nog maar de zaterdag van een geil weekend.........


Ik vind het heerlijk om dit te delen. Reacties zijn welkom (d.o.g.lover@outlook.com).


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners