Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Familie Trio In Sauna 2 - 24495 keer gelezen
Na het afspoelen gingen we naar buiten en vonden een rustig en klein bubbelbad. Mieke (ik wist eindelijk haar naam) ging tussen ons in zitten ik legde direct een hand op haar jonge dijen. Het heerlijke vlees zorgde voor een rilling in mijn lijf. Maar gelukkig had mijn pik een rustperiode. Langzaam ging ik met mijn hand naar boven en voelde al snel haar kutje. Direct opende ze haar benen en ik liet een vinger van onder naar boven door haar tienerspleetje glijden tot haar clitje en begon deze heel voorzichtig te stimuleren. Al snel hoorde ik haar zwaarder ademen en zag ook dat haar vader een hand tussen haar benen had gelegd. Voorzichtig ging ik met een vinger haar kutje in en voelde hoe strak ze nog was. Haar vader had inmiddels haar klitje gevonden zodat ze, zonder dat anderen het zagen door twee mannen werd gevingerd. Al snel hield ze het niet meer en kwam als een razende klaar. Ze maakte kierende geluiden om maar niet te schreeuwen. Haar kloppende kutspieren deden pijn aan mijn vingers.

Nadat Mieke naar haar afgesproken zonnenbank ging, ging ik met haar vader naar de buitensauna toe. Ook hier was het lekker rustig en hadden we het rijk alleen. Al snel kwam het gesprek weer op seks en vroeg hij me of hij ook even aan mijn pik mocht zitten. Ik ging op de bank liggen met mn benen wijd zodat hij er goed bij kon en al snel begon hij mijn pik heerlijk te masseren, ook gleed hij over mijn ballen en ik werd geiler en geiler. Net op het moment dat ik niets liever wilde dan zijn mond voelen begon hij me te pijpen. Hij ging heel langzaam van boven naar beneden en naam mijn lekker pik helemaal in zn mond. Daarna ging hij met zijn tong vanaf de stam naar boven en draaide cirkeltjes om mijn paarse eikel. Dat deed hij een paar keer en begon steeds lager. Eerst over mijn ballen en daarna zelfs tot net boven mijn anus. Doordat hij het heel langzaam deed kwam ik steeds net niet klaar maar werd met de seconden geiler. Tot ik in een keer zijn vinger voelde rond mijn kontgaatje. Eerst langzame rondjes en daarna steeds drukkender, net zo lang tot hij heel langzaam een vinger mijn kontje in duwde. Deze sensatie had ik nog nooit gevoeld, maar het leek alsof ik ontplofte. Omdat hij inmiddels gestopt was met mijn pik kwam ik niet direct klaar en ik wilde ook niet klaarkomen, ik wilde meer ik wilde zijn pik! Toen hij heel traag, mm voor mm zijn vinger terugtrok en er een tweede vinger bij deed kreeg ik het gevoel dat hij dat ook wilde. Hij was gewoon ruimte aan het maken en ondanks de pijn wilde ik niets anders dan geneukt worden. Ik wilde meer dan alleen vingers ik wilde een pik! Na een derde vinger draaide hij me op mijn buik en ging ik op mijn knien zitten. Al snel voelde ik zijn eikel tegen mijn anus aan en heel voorzichtig duwde hij zijn penis in me. Bij elke cm werd het lekkerder en lekkerder, tot hij helemaal in me zat en zachtjes begon te bewegen. Ik dacht dat ik gek werd. Ik werd geneukt door een man!! Opeens hoorde ik wat gestommel op de gang van de buitensauna en ging de deur open. Daar stond Mieke, in volle glorie, met haar heerlijke tienerlijf, haar mooie dikke tepels vooruit.

Zo gaat het lekker hier mannen? zei ze en voor ik het wist kwam ze voor me staan met haar kutje en gebood me haar te likken terwijl haar vader gewoon doorstootte in mijn kontje. Na een korte likbeurt draaide ze zich om met haar rug naar me toe, schoof wat naar achteren en fluisterde in mijn oor: Neuk me!. Dat was niet tegen dovenmansoren. Ik schoof wat omhoog en keek tegen dat mooie ronde zachte meidenkontje aan. Ik zette mijn keiharde pik tegen haar strakke tienerkutje aan en stootte in een keer naar binnen. Nu kwam het lastige. Ik werd zelf ook nog steeds geneukt en moest zelf ook neuken. Ik werd gewoon van twee kanten genomen door een vader en dochter! Al snel hoorde ik haar vader grommen en versnellen. Na nog een harde schreeuw spoot hij zijn hele lading sperma in mijn kont. Dat voelde als een bevrijding, want ik stond al op springen en wilde nog even genieten van het jonge kutje om mijn pik. Terwijl ik doorging met het neuken, ging haar vader achter me vandaan en hield zijn net klaargekomen kale pik voor het mondje van zijn dochter. Die bedacht zich geen moment en begon haar vader heerlijk schoon te pijpen. Ik kreeg het nu echt moeilijk, zeker nu ik haar heerlijke jonge tietjes in mijn handen nam en die harde tepels voelde. Ik wilde niets anders dan klaarkomen, dit jonge meisje volspuiten. Dat gebeurde dan ook vrijwel direct, ik weet niet waar het vandaan kwam maar het leek niet te stoppen. Het sperma kwam en kwam maar en spoot haar hele strakke buikje vol.

Voldaan gingen we een hapje eten.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners