Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Familie Weekend 1 - 22376 keer gelezen
'Moet ik nou ook mee naar het familie weekend?' vraag ik aan mijn moeder. 'Ja, dat moet. De hele familie is er, dus jij ook.' zegt mijn moeder resoluut. Ik loop naar mijn kamer en pak mijn tas. 'Vergeet je zwemspullen niet!' roept mijn moeder nog van beneden. 'Jaja, neem ik mee' mor ik terug. We laden de auto in en rijden naar een vakantiepark. Onderweg hebben ik, mijn broertje en mijn zusje de gewoonlijke onenigheden die in ieder ander gezin volgens mij ook voorkomen in de auto. Na drie uur rijden zijn we er eindelijk. Mijn oma heeft een grote "vakantie villa" geregeld voor de familie. We pakken de auto uit en lopen naar binnen. Mijn oma wijst ons onze kamers. Mijn broertje en ik moeten helaas een kamer delen. We zetten onze spullen neer en beslissen wie op welk bed slaapt.

'Jongens, eten!' roept mijn moeder. We gaan naar beneden en schuiven aan. Terwijl iedereen druk aan het bijpraten is, kijk ik wat rond. Het valt me op dat een paar neven en nichten ineens wat ouder lijken te zijn. Echte tieners. Na het eten zegt mijn broertje; 'Ga je mee?' 'Waarheen?' antwoordt ik. 'Zwemmen! Er is hier een overdekt zwembad' zegt mijn broertje. 'Ach, dat is waar ook! Ik ga mee.' antwoord ik.

Bij het zwembad aangekomen merk ik dat wat meer familie op het zelfde idee was gekomen. Na een half uurtje vertelt mijn broertje dat hij er eerst wel even genoeg van heeft. 'Ik ga ook mee.' zegt mijn zusje. Zelf beslis ik nog even te blijven. Ik duik het bubbelbad in.

Terwijl ik lekker wat lig weg te doezelen bij het gebubbel hoor ik ineens een stem. 'Hey! Hoe gaat het?' Het is Sanne. Een nichtje van mij. Ze klautert het bubbelbad in en komt naast me zitten. 'Suffe boel he?!' zegt ze. 'Hm, ach ja. Het hoort er bij.' antwoord ik. We praten wat bij en het valt me ineens op dat ze best wel een lekker lichaam heeft. 'Jij bent ook gegroeid zeg!' zeg ik spottend. 'Haha! Jij ook hoor! Een echte man!' zegt ze spottend terug. We besluiten dat we maar weer eens terug moeten gaan en lopen al pratende richting de kleedkamers van het zwembad. Terwijl we staan te douchen kijk ik Sanne aan en merk dat ik een beetje opgewonden raak. Gauw loop ik naar de kleedhokjes en trek mijn zwembroek uit om mijn stijve de ruimte te geven. 'Pfoe! Heftig!' denk ik. Ik hoor Sanne in het kleedhokje naast mij gaan. 'Schiet je wel op?' zegt ze. Ik pak mijn lul vast en trek er wat aan. 'Sanne is echt lekker geworden!' denk ik.'Zo, jij bent zo te zien wel erg blij met dit familie weekend!' hoor ik ineens van boven. Ik kijk verschrikt op en wordt rood. 'Huh?' kan ik nog net uitbrengen. 'Maakt niet uit joh. Ik zat jou te bespieden.' zegt ze met een glimlach.' 'Doe je hokje eens open, dan kom ik er bij.' zegt Sanne. Een beetje verward van de situatie doe ik het bankje omhoog zodat mijn kleedhokje open gaat. Met haar kleren voor haar lijf en een tas in haar hand komt Sanne mijn hokje binnen. Ze hang haar tas en kleren op en daar staan we ineens naakt voor elkaar. Mijn stijve is nu echt heel erg geworden. Ik zie haar kijken. 'Zo, jij bent gegroeid neef!' zegt ze met een glimlach. 'Jjij ook!' stamel ik. Langzaam komen we dichter bij elkaar. Ik geef haar een zoen. Ze kijkt me aan en begint terug te zoenen. Langzaam voel ik haar hand van mijn buik naar mijn lul gaan. Ze begint mij af te trekken. We komen nog dichter bij elkaar. Ik begin haar voorzichtig te betasten. Langzaam glijd mijn hand naar haar kut en ik begin haar voorzichtig te vingeren. Alsof de tijd stil staat zijn we met elkaar bezig. 'Wat een ongelooflijk geil nichtje heb ik!' denk ik. 'Kom, we moeten zo terug. We gaan straks avond eten.' zegt Sanne. Elkaar bekijkend kleden we ons aan.

Later die avond, na het avond eten komt Sanne naar me toe. 'Ga je mee? Even een stukje over het park lopen?' zegt ze. 'Is goed. Is hier niet een plas of zo?' zeg ik. 'Volgens mij wel.' zegt Sanne. Al pratend lopen we over het park richting de plas. Bij de plas staan wat bankjes. 'Hier zitten?' zegt Sanne. We gaan zitten en praten wat verder. 'Jij bent wel leuk.' zegt Sanne ineens. Ik schrik op. 'Jij ook best wel.' antwoordt ik. Sanne kijkt met met een mooie glimlach aan. 'Wow, jij bent mooi!' stamel ik. We komen dichter bij elkaar en beginnen te zoenen. Na een tijdje heerlijk gezoend te hebben met mijn nichtje, besluiten we terug te lopen.

'Er is een kleine verandering in de kamer indeling geweest' zegt mijn moeder terwijl Sanne en ik binnen lopen. 'Huh? Hoezo?' vraag ik. 'Aangezien jij de oudste bent, vonden we het wel goed dat jij een eigen kamer had. Jou broertje slaapt nu op een kamer met jou zusje.' zegt mijn moeder. Sanne kijkt mij aan en glimlacht. 'Eeuu, ok. Prima.' zeg ik.

Later die avond maak ik me klaar om te gaan slapen. Ik kom mijn slaapkamer in en trek mijn kleren uit. Ik stap m'n bed in en merk dat mijn gedachten afdwalen naar mijn nichtje. Ik heb weer een aardig stijve lul dus ik trek mijn boxer ook maar uit om mijn lul de vrije ruimte te geven. Terwijl ik mijn dekens onderkruip hoor ik wat gestommel in de kamer naast mij waar mijn broertje en zusje slapen. Ik schenk er geen aandacht aan en ga liggen terwijl ik verder denk aan Sanne, mijn lieve nichtje.

Na een uur ineens gaat mijn deur voorzichtig open. 'Psst! Ben je nog wakker?' fluistert mijn nichtje. 'Tuurlijk!' antwoordde ik. Ik had nog geen seconde geslapen omdat ik al maar aan mijn nichtje moest denken. Sanne komt mijn kamer binnen. Ze is gekleed in een nachthemd en heeft een grijns op haar gezicht. Ze komt naar me toe en geeft me een zoen. 'Weet je wat ik net hier naast zag!' grijnst ze. 'Nnee.' stamel ik. 'Moet je gauw mee komen.' zegt ze. Ik trek mijn boxer weer aan en loop met haar mee. Ze stopt bij de kamer van mijn broertje en zusje. De deur staat op een kier. 'Moet je kijken!' fluistert ze. Ik kijk voorzichtig door de kier heen en zie mijn zusje naakt liggen. Mijn broertje komt ook in beeld en is ook naakt. Voorzichtig houd mijn broertje de benen van mijn zusje omhoog, Sanne en ik staan beide gespannen te kijken. Langzaam zien we de lul van mijn broertje in de kut van mijn zusje verdwijnen. Helemaal verbaast sta ik te kijken en voel dat mijn lul nog stijver wordt. Sanne trekt me weg en lopen mijn kamer weer in. 'Zo, die hebben ook lol! Wist je dit?' lacht Sanne. 'Nee, dit wist ik niet.' zei ik. Sanne trekt haar nachthemd uit. 'Wow! ze is naakt!' bedenk ik me met een rooie kop.

Ze gaat zitten op mijn bed. Ik trek gauw mijn boxer weer uit en kom er bij zitten. We beginnen innig te zoenen en langzaam beginnen we elkaar te betasten. 'Wow! Jij bent echt mooi!' zeg ik. 'Dankje! Ik vind jou lief.' zegt mijn nichtje terug met een rood hoofd.

Langzaam werk ik al kussend en zoenend mijn weg via haar mooie, stevige borstjes naar haar kut toe. Ik spreid haar benen en houd haar schaamlippen open. Ik geef haar daar een kusje. Ik voel een siddering door haar lijf gaan en begin haar te likken. Al kreunend lijkt ze te genieten van mijn tong. Haar lichaam spant wat aan. Ze pakt mijn lul stevig vast en begint mij af te trekken. Ineens stopt ze. Haar lichaam begint te schokken en ze komt klaar. 'Hm, lekker!' zegt ze terwijl ze me geil aankijkt. Ze komt overeind en maant mij te gaan liggen. Ze pakt mijn lul vast en begint mij te pijpen. 'Hm, lekker!' zeg ik kreunend. Terwijl ik bijna tot mijn hoogtepunt kom zegt Sanne ineens met een geile glimlach; 'Ik wil je in me voelen!' Ze gaat liggen en ik kom bij haar zitten. Voorzichtig schuif ik mijn lul een klein beetje haar kut in. 'Hm!' kreunt ze. Langzaam begin ik mijn nichtje te neuken. Ik pak haar benen vast en houd ze verder naar haar toe en begin haar sneller te neuken. 'Wow! Wat een geil en lekker nichtje heb ik toch!' denk ik. 'Hhm, harder!' kreunt Sanne 'Ik ga bijna klaarkomen!' kreun ik. 'JJAAA! Doe dat! Spuit!' kreunt Sanne Stevig pompend in mijn nichtje kom ik klaar. 'Hm, ja, dat voelde lekker!' zegt Sanne Na wat geknuffel haal ik mijn lul uit haar en ga naast haar liggen. 'Wow!' stamel ik. 'Ja, echt lekker! Moeten we vaker doen!' zucht Sanne Uitgeteld gaan we lekker tegen elkaar aan liggen.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners