Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Familie hoer - 35685 keer gelezen
Dit verhaal is echt waar.

Ik ben Naomi, ben nu 23 jaar oud en woon nog steeds bij mijn ouders. sinds mijn 16 krijg ik geen zakgeld meer, omdat mijn vader vond dat ik maar moest gaan werken. twee weken na dat ik geen zakgeld meer kreeg, kwam er en jonge op me af die me aanbod om seks met hem te hebben voor geld, dit leek me wel wat. ik wist dat ik lekker was voor jongens maar zo lekker wist ik niet. ik nam hem mee naar huis en gingen meteen naar boven. nadat hij me geneukt had ging hij weg en gaf me 100 euro. na dit nog twee jaar lang bijna iedere dag gedaan te hebben begon mijn vader zich af te vragen wat ik met die jongens deed. ik heb het hem verteld en zie 'ik moest van jou toch geld gaan verdienen' daarna ben ik weer naar boven gegaan.
Twee week later ging ik naar beneden, in de keuken stonden mijn vader en twee ooms die me boos aankeken. 'wat is er' vroeg ik. oom Sander die de oudste was van de drie zie 'je vader zie dat je voor hoer spelt.'
'nou en dat maakt jullie toch niet uit.'
'dat maakt ons wel uit.' mijn vader en mijn andere oom Fred pakte me vast en drukte me op tafel. ze scheurde mijn kleren af en hielden me naakt op de tafel. 'als je je als hoer gedraagt willen wij ook wel en keer.' hij trok zijn broek uit en ging over me heen liggen. hij legde zijn hand over mijn kut heen en zie 'mmmm hij is lekker strak. maar eerst moet hij nog even nat.' hij spuugde op zijn hand en wreef er over heen. ik kon het niet helpen dat ik het idee lekker vond om geneukt te worden door mijn ooms en vader, die er voor hun leeftijd erg goed uit zagen. 'mmmm zo ben je lekker nat' zie oom Sander vlak voor hij zijn lul in me ramde. hij lag boven op me toen mijn oom en vader me los lieten. ik gooide mijn armen om oom Sander heen. 'mmm vindt je dit lekker hoertje? nou.'vroeg oom Sander terwijl hij me steeds harder nam. 'ohhh ja oom Sander, ik vind het lekker.'kreunde ik. hij ging harder terwijl mijn vader en oom Fred naakt om me heen stonden zich te rukken. ik stak mijn armen uit en begon mij vader en oom Fred te rukken terwijl oom Sander me neukte. ik voelde het gevoel op komen dat ik klaar kwam maar voor ik kwam trok oom Sander zijn lul uit me en richtte op mijn gezicht. hij rukte zich af en spoot over mijn gezicht heen. hij klom van me af maar voor ik iets kon doen lag oom Fred over me heen, hij ramde zijn lul in mijn kutje en neukte me hard terwijl ik mijn vader af trok. door oom Jan kwam ik klaar. maar voor hij in me kwam trok hij ook zijn lul uit me en spoot over mijn gezicht heen.

toen was mijn vader aan de beurt hij ramde zijn lul nog harder in me en het deed licht pijn. 'vind je dit lekker hoer nou?' hij ramde steeds harder. 'oh pappa oh ja' 'ja vindt je dit lekker hoer' mijn vader sloeg hard tegen mijn tieten die hard heen en weer bewogen. ondertussen waren mijn ooms weg en hadden geld naast me neer gelegd. mijn vader ramde steeds harder en begon overal op mijn lichaam te slaan. 'au pappa nee niet doen.' waarom niet je bent toch en hoer je doet toch alles wat ik wil zolang ik betaal' hij sloeg me ik begon het lekker te vinden. mijn vader trok zijn lul uit mijn kutje en ramde hem in mijn mond. hij neukte mijn mond terwijl ik geen lucht kreeg. hij ramde me hard en spoot mijn mond vol. hij ging weg en liet me liggen terwijl ik bij kwam. ik pakte mijn geld en telde het 500 euro.

de volgende dag kwamen mijn neefje: Tom de zoon van oom Fred langs. nam me mee naar boven en zie 'ga liggen hoer nu is het mijn beurt.' ik kleedde me uit, mijn lichaam onder de blauwe plekken van mijn vader. ik ging liggen en hij neukte me net zo als de drie mannen van die avond er voor toen hij klaar was liep hij weg maar in dertig seconden. liep er en andere naaf binnen. ook hij neukte me. zo kwam die dag de hele Familie langs en ben ik de Familie hoer geworden.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners