Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Familie travestie 2 - 3296 keer gelezen
Het vervolg op verhaal 1 ….Nadat mijn moeder me die middag betrapt had en me had afgetrokken veranderde er wel iets. Ik wist niet hoe ik met de situatie moest omgaan en ontweek mijn moeder eerst. Zij zei en deed ook niets en zo ontweken we elkaar. Hoe moest ik hiermee omgaan? Natuurlijk was alles zo geil geweest dat ik nog een keer wilde. Wie had gedacht dat mijn moeder zo zou reageren. Daar waar ik me eerst enorm schaamde dat mijn moeder me zo had aangetroffen vond ik het nu enorm opwindend dat ze me gezien had en wilde meer.

De laatste keer had ze aangegeven dat we samen lingerie zouden kopen zodat ik die van haar niet meer hoefde te gebruiken maar wanneer dan en hoe gingen we dat doen. Ik wachtte maar af want zelf durfde ik er niet over te beginnen.Inmiddels waren we 2 slopende weken verder en zei mijn moeder ’s morgens tegen me; zullen we vanmiddag samen naar de stad gaan? Ja is goed zei ik en vroeg; wat gaan we doen dan? Mijn moeder lachte en knipoogde naar me. Laten we in de stad afspreken zei ze.

De dag ging tergend langzaam maar uiteindelijk was het zover en kon ik vanuit school richting de stad. We hadden afgesproken in een leuk klein restaurantje om samen een broodje te eten. Toen ik aankwam zag ik mijn moeder al zitten. Ze zag er goed uit. Ze droeg een rok met hoge laarzen en een mooie blouse. Ik voelde een tinteling. Onder het eten vroeg ik aan haar wat we gingen doen (alsof ik nog geen idee had maar wilde het graag horen). Ik had je toch beloofd dat we samen kleding zouden kopen want anders blijf je mijn kleding maar gebruiken zei ze. Ja maar vind je het dan niet raar vroeg ik. Eerst wel zei mijn moeder maar ik heb er inmiddels aan kunnen wennen. En als dat is waar je van houdt dan kan ik je maar beter helpen, toch?Even later gingen we op pad. Laten we maar naar de Bijenkorf gaan zei mijn moeder want daar hebben ze veel kleding en kunnen we rustig passen zonder dat iemand ons in de gaten heeft. Mijn hart bonkte. Ging dit echt gebeuren? Eenmaal binnen liepen we samen naar de dameskleding en mijn moeder vroeg; wat vind je mooi. Euh.. ik wist het niet goed maar een rok en blouse, zoiets als jij aan hebt gaf ik aan. Kleur? Zwart zei ik. Mijn moeder keek rond en liet me wat kleding zien. Ze had wat kleding bij elkaar gezocht en zei kom we gaan even passen want als het niet past is het zonde van het geld. Samen gingen we naar de paskamers. Gelukkig was de paskamer lekker groot zodat we er samen in konden. Kleed je maar uit zij ze dan kun je passen. Mijn hart bonkte in mijn keel toen ik me uitkleedde en met enkel mijn onderbroek aan voor haar stond. Ze gaf me een rok en een truitje dat ik aan deed. Samen keken we in de spiegel hoe het stond. Staat je goed hoor zei ze en streelde achter over mijn rug. Mijn pik was hard van de hele situatie. Hier pas deze ook even zei ze en ze gaf me een andere rok en blouse. Ik deed mijn kleding uit en mijn lul knapte uit mijn onderbroek. Doe je onderbroek maar even uit zei mijn moeder dat past beter onder de rok.

Ik deed mijn onderbroek uit en stond naakt voor mijn moeder in de paskamer. Mijn pik stond omhoog. Mijn moeder pakte mijn lul vast en kneep er even in. Hmmmm zei ze. Toen gaf ze me de andere kleding. Ik deed de andere rok aan en die paste heel goed. De blouse zat ook lekker en de set was compleet. Ik voelde me mooi maar vooral heel geil. Ik kon niet geloven dat ik dit mee maakte. Staat je heel mooi hoor zei ze. Deze doen we!
Zullen we ook nog even kijken bij de lingerie zei ze. Mooie kousen onder deze rok staan heel mooi denk je niet en ze knipoogde. Kijk zei ze en ze deed haar rok omhoog. Zelf had ze zwarte kousen aan met een kante rand, een kante slip en zwarte hoge laarzen. Ze zag er heel lekker uit. Ik was geil op mijn moeder. Ik deed de kleding uit en mijn moeder streelde nog even mijn pik. Zal ik je thuis weer even helpen zei ze terwijl ze mijn pik streelde. Ja zei ik volmondig.We gingen naar de lingerie afdeling waar we zwarte kousen kochten, een zwarte slip en een topje. Met al onze aankopen gingen we richting huis. Ik vind het niet erg om iets voor je te kopen zei mijn moeder maar dit ga ik niet iedere keer doen. We zullen straks eens even kijken of je dit allemaal wel verdient zei ze. Ik kreeg een rood hoofd. Toen we thuis kwamen zei mijn moeder; ga alvast maar naar boven en doe je nieuwe kleding aan dan kom ik zo kijken. Ik ging naar boven en pakte alles uit. Wat was dit heerlijk! Ik kleedde me uit en deed haalde de kousen uit de verpakking. Ik ging zitten en rolde de kousen over mijn benen en trok ze op. Het heerlijke gevoel van de kousen aan mijn benen was heerlijk. Ik deed de slip aan en het topje en keek naar mezelf. De zwarte kousen maakte mijn benen erg lang. Mijn billen kwamen heel mooi uit in de slip. Wat was ik geil. Ik deed de rok en blouse aan en het plaatje was compleet. Ik voelde me heerlijk vrouwelijk en erg sexy. Ik hoorde mijn moeder naar boven komen en toen ze me zag glimlachte ze naar me. Hmmm dat staat je heel erg goed zei ze. Je bent erg sexy zo, vind je niet? Ik kon dat alleen maar beamen. Ik vind het fijn dat ik je zo kan helpen zei ze en heel eerlijk ik vind het best opwindend zei ze.

Vond je het vervelend wat ik vorige keer gedaan heb zei ze. Ik zei nee natuurlijk niet. Gelukkig zei ze want ik maakte me toch een beetje zorgen. Kijk we zien er een beetje hetzelfde uit zei ze allebei in het zwart met een rok en blouse en zwarte lingerie. Die heb je toch ook aan vroeg ze? Laat me eens zien. Ik deed mijn rok omhoog en toonde haar wat ik er onderaan had. Hmm. Staat je goed zei ze en streelde met haar hand over de rand van mijn kous. Ok hier zien we hetzelfde eruit zei ze kijk maar. Ze maakte haar rok los en liet deze van haar billen afglijden waardoor ze voor me stond met haar zwarte kousen, zwarte slip en laarzen aan. Ze hield haar blouse aan. Ze draaide rond en toonde haar lichaam aan me.Hoe vind je je moeder zei ze? Ik vind je heel mooi zei ik. Door de hele dag en de manier waarop we met elkaar omgingen had ik wat meer zelfvertrouwen gekregen en zei tegen haar dat ik al lang over haar fantaseerde. Dat weet ik toch zei ze. Waarom denk je dat ik dit met je doe? Ik heb al heel lang een vermoeden en wist dat je mijn spullen probeerde. Ik weet ook dat je mijn filmpjes gezien hebt. Vond je het geil om je moeder zo te zien vroeg ze. Ja heel erg zei ik. Goed zo zei ze en streelde mijn borst. Ik vind als 2 mensen iets alle 2 heel graag willen waarom zouden het dan niet kunnen. Dus …… zei ze wil je het echt heel graag? Mijn lichaam gierde en mijn hart bonkte, ik kon mijn geluk niet op. Ja ik wil het ook heel graag zei ik maar hoe zit het met Pa vroeg ik. Die hoeft toch niets te weten zei ze.
Mijn moeder kwam dichterbij en streelde mijn benen en de rand van mijn kous. Haar lichaam ging langzaam tegen mijn been aan en te wreef op en neer. Met haar hand ging ze over mijn slip langs mijn pik. Met haar hand pakte ze mijn lul en trok me langzaam af. Haar hoofd kwam dichterbij en ze zei; kus je moeder eens. Onze monden vonden elkaar en ik voelde haar tong naar binnen komen. We stonden heerlijk te tongen terwijl mijn moeder me aftrok. Ik voelde haar gekousde benen langs die van mij gaan terwijl ze me al kussend aftrok.

Ik hield het niet meer en spoot mijn geil over haar heen. Hmmm lekker zei ze. Kom!

Ze trok haar blouse uit en ging met haar rug op bed liggen. Kom bij me zei ze want ik wil nu ook. Ze trok haar slip aan de kant en zei; lik me eens lekker. Ik kwam tussen haar benen en drukte mijn mond op haar kutje. Ik proefde het zoute en warme vocht, ze was erg nat. Jaren had ik geprobeerd haar te proeven door haar dildo te likken en haar slipje en nu proefde ik haar echt. Ik likt haar kutje en klit en zoog zoveel mogelijk van haar sap op. Ondanks dat ik geen ervaring had deed ik volgens mij wel iets goed want mijn moeder kronkelde en kreunde enorm. Ik merkte dat ze steeds natter werd tot ze plots draaide en mijn pik pakte. Deze zal ik weer eens lekker hard maken zei ze en nam mijn pik in haar mond. Ze pijpte me hard en mijn pik was in no time weer hard. Kom neuk je moeder maar eens lekker zei ze. Ze ging liggen, trok haar slip uit en spreidde haar benen. Kom neuk me geile travestiet zei ze. Ik kwam tussen haar benen en zei pakte mijn lul en leidde die naar haar kut. Nu duwen zei ze en ik duwde mijn pik bij haar naar binnen. Heerlijk nat, strak en warm wat een sensatie! IK neukte haar rustig maar ging steeds sneller. Hier lagen we dan moeder en zoon, allebei met zwarte kousen aan en zwarte kleding. Mijn moeder had haar laarzen nog aan ik had geen schoenen aan. Mijn pik lekker op en neer in haar warme kut. Mijn moeder werd steeds geiler en spoorde me aan haar harder te neuken. Oh lekker geile travestiet van me neuk je moeder maar lekker. Ok schat we gaan dit echt veel vaker doen, kom neuk die kut van je moeder. Je hebt je kleding echt verdient zo, kom neuk me. We gaan lekker nog veel meer voor je kopen als je me maar lekker blijft neuken geile vent van me. Kom neuk me neuk me neuk me … ik spoot voor de 2e keer die middag maar nu in haar kut. Oh jaaa kreunde mijn moeder spuit me lekker vol. Haar kut kneep samen en perste alles uit me.Oh wat was deze ervaring superlekker! We hebben lang een lekkere en geile seksrelatie gehad waarbij ze me vaak tot vrouw omtoverde. Ik heb er geen spijt van want ze heeft me erg geholpen met mijn fantasieën. Dat is de reden dat ik tot de dag van vandaag nog steeds lingerie en vrouwenkleding draag. Ik vind het heerlijk om me om te kleden en het maakt me super geil om kousen en hakken te dragen. Ik zou me ook graag als sletje willen aanbieden om mannen te bevredigen.

Ik vind het heerlijk om dit te delen. Reacties zijn welkom (d.o.g.lover@outlook.com).
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners