Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Familie travestie - 3351 keer gelezen
Ik heb besloten mijn ervaringen hier te delen zodat iedereen hiervan kan genieten.

Ik ben een man van 42 jaar. Ik zie er niet slecht uit, al zeg ik het zelf en heb een leuk, goed leven. Ik vind het heerlijk om me te verkleden als vrouw en dan met mezelf te spelen. Ik denk dat er veel mannen zijn die zich hierin kunnen herkennen. Het gevoel van kousen om je benen, lingerie en hakken aan maakt je ontzettend geil. Ik vind het heerlijk om zo overdag thuis rond te lopen en mijn dingen te doen zodat ik steeds geiler word en uiteindelijk moet klaarkomen. Ik treed tegenwoordig steeds meer naar buiten door foto’s en filmpjes te plaatsen op internet en soms achter de webcam te gaan. Lekker om mezelf te laten zien aan anderen.Hoe is dit ontstaan. Als kind vond ik seksboekjes thuis. Deze heb ik veel gelezen en bekeken.

Ik was een jaar of 14 en werd behoorlijk geil van alles dat ik daar las en zag. Vrouwen met kousen, hakken en lingerie aan vond ik erg mooi, sexy en geil. Ik kreeg steeds meer interesse. Ondertussen leerde ik wat aftrekken was en kwam ik dagelijks (meerdere keren) klaar. Op een dag vond ik bij de boekjes een videoband. Ik besloot de film te kijken. Ik schrok want het bleek een home movie te zijn waarop mijn moeder te zien was. In eerste instantie heb ik deze film gestopt maar later werd ik toch steeds nieuwsgieriger en heb ik de film opnieuw bekeken. Ik heb deze film nog veel gezien. Mijn moeder was best een mooie vrouw, niet te groot met een lekker lichaam. Slank, stevige borsten en toen al een kaal kutje. Op de film droeg ze netkousen, jarretelles en hoge hakken en danste ze voor de camera om uiteindelijk hevig klaar te komen op een grote dildo. Ik zag de dildo (op de film) in en uit haar natte kut gaan, heerlijk om te zien.Ik ben op zoek gegaan om te kijken of ik de kleding, lingerie etc. kon vinden. Uiteindelijk vond ik de spullen van mijn moeder in een aparte kast. Ze had veel lingerie en kousen en verschillende hoge hakken. Ik vond verschillende dildo’s en vibrators en uiteindelijk heb ik ook nog foto’s en een andere film van mijn moeder aangetroffen. Ik was geil op mijn moeder, ik fantaseerde over haar en ik moest haar voelen en proeven, maar ja dat ging niet natuurlijk. Ik begon haar kleding aan te trekken en speelde dan met mezelf. Ik likte haar dildo’s, vibrators en slipjes in de hoop iets te proeven. Als ik alleen thuis was dan trok ik haar kousen aan, wel of niet met jarretelles en alles wat ik aan kon. Ik ging dan rondlopen of op haar bed liggen en keek naar mezelf in de spiegel. Ik fantaseerde dat ze me betrapte of bij me was. Later ben ik me ook gaan opmaken. Ik wilde meer en meer een hoertje zijn.Dit heeft een tijd geduurd waarbij ik steeds een stapje verder ging. Ik trok haar kousen aan overdag onder mijn kleding. Ik trok haar lingerie aan onder de douche, ik wilde haar voelen.

’s Avonds in bed fantaseerde ik over haar en trok me af. Achteraf gezien moet mijn moeder iets doorgehad hebben want ze moest gemerkt hebben dat haar lingerie gebruikt werd en/of haar kleding verplaatst was. Ook met de films zal ik wel niet heel voorzichtig zijn omgesprongen waardoor ze door moest hebben dat hier iemand aan gezeten had. Af en toe kwam ik weer een nieuwe opname tegen. Soms met kousen en hakken etc. aan maar soms ook naakt. Ze stopte van alles in haar kutje en de film die me het meest is bijgebleven was een film waarbij ze zichzelf op een grote dildo klaar reed terwijl ze recht in de camera keek.

Wat was dat een geil gezicht. Haar tieten op en neer en die grote dildo in en uit haar kletsnatte kut. Ze kreunde en schreeuwde het uit toen ze klaarkwam. Ik vond het zo geil !

Wat wilde ik graag seks met haar of in ieder geval iets. Maar goed dan kon natuurlijk niet en mijn moeder gaf nooit een gebaar of hint in die richting dus ik ook niet.Ik was inmiddels 17 en was al een aantal jaren bezig met mezelf en de kleding van mijn moeder terwijl ik naar haar filmpjes keek (als ik de kans had).

Ik wilde het nadoen dus zocht een dildo uit. Ik wilde deze in mijn kont om mezelf, net als zij, te neuken op die dildo. Die middag was ik alleen thuis en ging ervoor. Ik trok haar kousen aan met een setje. Ik zocht mooie hakken uit en maakte me op. Ik ben op bed gaan liggen voor de spiegel en pijpte de dildo. Ik rook haar geur op de kleding en lingerie en dat maakte me super geil. De dildo ging langzaam in mijn kont. Toen mijn kontje wat meer opgerekt was ben ik voor de spiegel gaan zitten en op de dildo gaan rijden. Ik zag de dildo in en uit mijn kont gaan terwijl ik eruit zag als een geil hoertje. Ik kon niet meer!

Ik was zo in extase dat ik niet mee kreeg dat mijn moeder thuis kwam (echt waar!) en uiteindelijk de slaapkamer in liep. Nee!! Ik weet niet meer precies hoe ze me aantrof maar ik had haar kleding aan, was opgemaakt en had een stijve pik die ik aan het trekken was. Ik schrok me kapot en dacht ik sterf terplekke. Al de fantasieën die ik had gehad maakte op dat moment niet meer uit, ik wilde weg! Ik kon wel huilen!Mijn moeder reageerde eigenlijk heel kalm en bijna lacherig. Zo dus dat doe je als wij niet thuis zijn, zei ze. Ik kon niets zeggen en wilde zo snel mogelijk die kleding uitdoen maar ze hield me tegen. Rustig zei ze. Er is niets aan de hand. Als dit is wat je fijn vindt dan moet je dat zelf weten. Ik weet al een hele tijd dat je iets met mijn kleding doet maar vind dat je dat zelf moet weten. Soms vond ik het wel vervelend als ik alles dan weer anders aantrof en dacht koop je eigen kleding maar heb hier maar niets over gezegd. Je moet jezelf ontdekken en als dit is wat je fijn vindt wie ben ik om daar iets van te vinden. Een … heel eerlijk ik vind het best mooi staan bij je. Ze keek me van top tot teen aan. Wat vind je zo fijn dan? Vroeg ze. Ik was inmiddels wat rustiger van haar manier van praten en durfde ook weer wat te zeggen. Ik vind het gevoel van de kousen om mijn benen erg fijn zei ik. Dat is ook heel fijn zei zij. Het gevoel van de kous versterkt het gevoel op je been als je erover heen gaat. Heb je dat wel eens geprobeerd? Ik antwoorde; nee en ze streelde met haar hand over de kousen die ik aan had. Een schok ging door me heen. Voel je dat? Ja zei ik dat voelt erg fijn. En ze streelde nog een keer over mijn been. Mijn lul was inmiddels weer stijf hiervan en mijn moeder moest lachen. Zo jongen ik zie dat je het inderdaad lekker vindt.

Ze kwam naast me zitten op het bed en streelde met haar hand over mijn been en kousen. Zal ik je eens helpen vroeg ze terwijl haar hand over mijn been gleed. Ik knikte ja.

Haar hand ging een aantal keren over mijn been en ze wreef over mijn (haar) kousen. Toen schoot haar hand langzaam door en wreef ze over mijn lul. Weer ging er een schok door me heen. Haar hand kriebelde over mijn pik tot ze hem vastpakte en langzaam begon te trekken. Ik zat daar als een goedkoop hoertje met haar kousen en hakken aan, haar kleding en haar make-up. Haar zoon die zich verkleed had met een stijve harde pik. Haar hand ging op en neer en ze trok me af tot ik hard klaar kwam. Mijn moeder schrok van de straal die eruit kwam. Zo zei ze dat was lekker he. Ze gaf me een kus en zei ; zullen we binnenkort dan maar samen wat lingerie voor jou kopen dan hoef je dat van mijn niet meer aan.Dat verhaal voor het vervolg ……Ik vind het heerlijk om dit te delen. Reacties zijn welkom (d.o.g.lover@outlook.com).
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners