Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Familie vakantie Frankrijk - 37404 keer gelezen
Laat ik mijzelf voorstellen, ik ben Nina en ik ben 25 jaar, stevig postuur en heb een goede D cup en ik heb een goed uitziende vriend Michiel 26 jaar een beetje sportief gespierd figuur.
Ik heb een zusje Anne 20 jaar slank postuur en een mooie B cup en een broer Thomas 28 jaar normaal en sportief figuur. Thomas heeft een vriendin Imke 27 jaar slank postuur en ook een B cup waar hij al zo'n 5 jaar mee samen woont.

We gingen vroeger heel vaak op vakantie met de caravan, en dus hadden mijn ouders dit jaar besloten ons allemaal uit te nodigen om nog eens op vakantie mee te gaan met de caravan.We gingen met zijn alle in de auto op weg naar de camping in Frankrijk, een rit van zo'n 1000 km.
Mijn broer en zijn vriendin reden samen in de auto en Anne, Michiel en ik zaten achterin de auto die mijn ouders reden.
Na een tijdje gaf Anne aan dat ze moest plassen, en dat ze het maar moeilijk kon ophouden. Het duurde nog wel even voor we bij de volgende parkeerplaats zouden komen. Mijn zusje gaf aan dat ze toch echt niet lang meer kon wachten. Dus snel kwam mijn moeder met het idee om een absorberend kledingstuk te pakken achterin de auto. Ze zei letterlijk pak maar iets ik was het wel uit als we op de camping zijn. Mijn zusje ziet als eerst een vestje van haar zelf maar ik zag dat ze het weglegde toen ze mijn vestje zag liggen. Ze pakte het, deed haar rokje omhoog en haar string opzij en ging op mijn vestje zitten, ze duwde haar kutje ertegenaan en liet haar plas lopen. Toen ze klaar was pakte ze nog een droog stukje van mijn vestje en droogde haar kutje af. Ik zag naast mij dat Michiel een bobbel in zijn broek had gekregen. Ik besloot er maar niets van te zeggen.

Verder verliep de reis helemaal prima.
Ook de eerste 2 dagen dat we op de camping bleven waren heel normaal, lekker bij het zwembad hangen, 's avonds naar de bar op de camping of in het stadje. Ook de nachten met Michiel waren heerlijk. Lekker van elkaar genieten.

Maar na die 2 dagen vonden mijn ouders dat het tijd werd om met zijn alle maar eens een lekkere wandeling te gaan maken, hier had ik een hekel aan maar goed toch ging ik maar mee.
Na een tijdje waren in een park beland het was er druk en waarschijnlijk was er iets te doen, er liep nogal veel politie. Op dat moment zegt mijn zusje Anne ineens ik moet plassen, er was geen wc te bekennen. Wildplassen was geen optie, dat zou te veel opvallen en dan zou ze een bekeuring kunnen krijgen. Dan fluistert Anne iets in mijn moeders oor, mijn moeder knikte. Ik heb op dat moment mijn bikini onder mijn rokje en shirtje aan. De rest had gewone kleding aan. Mijn moeder vroeg aan me om te gaan liggen in mijn bikini dan zou Anne mij insmeren met zonnebrand.
Dit wilde ik niet maar mijn vader werd boos dat ik moest luisteren omdat het niet anders kon.
Dus ben ik toch maar gaan liggen op mijn buik nadat ik mijn rokje en shirtje had uitgedaan. Mijn zusje deed heel stiekem haar string opzij en kwam boven op mijn zitten, ik voelde haar kutje tegen mijn rug. Ze begon met mijn schouders insmeren maar al gauw stopte ze daar mee en voelde ik een een eerste straaltje urine tegen mij aan en ik voelde dat ze haar blaas leeg liet lopen. Het was best veel en het voelde een beetje warm aan. Zie liet het nog even uit druppen en ging toen weer staan deed stiekem haar string goed. Dus toen ging ik ook maar staan en deed ik toch mijn rokje en shirtje weer aan omdat het wel erg koud aanvoelde zo. Ik zag ook toen weer een bobbel in Michiels broek.
De rest van de wandeling liep weer volgens plan.

'S avonds gingen mijn ouders, Thomas en Imke samen nog even het dorp in. Anne, Michiel en ik bleven bij de caravan. Ik was eventjes over de camping heen gelopen en toen ik terug kwam zag ik dat Anne en Michiel aan het praten waren, ze deden een beetje geheimzinnig en dus vroeg ik hun ernaar. Michiel zei dat het een verrassing voor mij was en dat ik er verder niet naar mocht vragen.
We hebben nog best een tijdje gezellig samen gekletst, gekaart en gedronken, Anne en Michiel dronken het meeste.
Toen besloten ik en Michiel om maar eens lekker ons tentje in te gaan om ons af te zonderen. Anne ging haar eigen tentje in.
Michiel en ik zijn wel een beetje experimenteel en dus was het niet gek dat hij dit keer mij ging blinddoeken en mijn handen met handboeien vastmaakte. Ik lag op mijn rug met mijn handen naar boven. Ik hoorde de rits van de tent maar kon niet zien of er iemand naar binnen zou komen of Michiel juist wegging. Maar toen fluisterde Michiel in mijn oor dat ik nu de verrassing ging krijgen dus hij was er nog.Toen deed hij de blinddoek af en zag ik dat Anne er was, ze lachte heel stiekem en had enkel een kanten bh aan en ze deed haar string nog net uit, Michiel lachte ook zachtjes.
Ik zag dat zijn boxer strak stond, meer had hij niet aan.
Anne kwam toen over mij heen zitten haar kutje vlak boven mijn borsten ze keek Michiel aan en vroeg of hij het goed kon zien. Michiel zei ja en toen zag ik dat haar kutje zich een beetje opende, en ze begon te plassen, eerst een beetje over mijn borsten en toen verschoof ze naar voren en liet ze verder lopen tegen mijn nek en toen zelf tegen mijn gezicht. Ik hield mijn mond en ogen dicht en hoopte dat het snel voorbij was. Toen ze haar laatste plas over me had uitgeplast droogde ze zich af met het shirtje dat ik vanavond had uitgedaan. Ik zag toen dat Michiel zijn boxer intussen had uit gedaan en dat hij zich aan het trekken was op het uitzicht. Anne zag het ook en wat er toen gebeurde schrok ik enorm van. Anne keek Michiel aan en ging met haar mond naar Michiels lul, ze likte aan zijn lul en begon hem te pijpen. Ik zag dat hij genoot van de pijpbeurt. Anne wisselde regelmatig van tempo, en Michiels lul stond inmiddels op zijn grootst en hardst. Anne ging door en net voor hij kon klaarkomen stopte ze, Michiel kwam richting mij en trok zich klaar over mijn natte lichaam. Nu was ik niet alleen nat van de urine maar lag er ook nog een paar klodders sperma van Michiel bij. Anne likte de lul van Michiel schoon en ging weer door met pijpen, toen hij weer op oorlogsformaat was duwde Michiel Anne op haar rug en zette zijn harde lul tussen de de kut lipjes van Anne en duwde hem naar binnen. Anne kreunde ervan, hij duwde rustig verder tot hij helemaal in haar zat, en begon haar rustig te neuken met lange halen, af en toe zoende ze elkaar. Zo gingen ze een tijdje door. En ging hij van Anne af en ging hij op zijn rug liggen. Anne kwam op hem zitten en stuurde zijn lul weer goed richting haar kutje. En ze begon op zijn lul te rijden op een wat sneller tempo. Ik weet dat Michiel dat een heerlijk standje vind. Maar vind het niet leuk dat hij bezig is met Anne en dat ik hier lig. Ik vind het een rotstreek, maar het enige wat ik kan doen is toekijken of ik dat nou wil of niet. En hun doen net of ik er niet ben. Zelfs als ik iets zeg negeren ze mij. Anne voert het tempo nog wat verder op en ik zie dat Michiel het lastig begint te krijgen. Anne gaat van hem af en dan gaat het op zijn knieŽn voor mij zitten met zijn lul dicht bij mijn gezicht en rukt zich af en hij komt klaar in mijn gezicht. Weer een paar klodders sperma over mij heen maar dit keer op mijn gezicht. Hij gaat staan voor zover dat kan en hij richt zijn lul op mijn borsten, na een paar seconde begint hij tegen mij aan te plassen, hij plast helemaal over me heen zelfs in mijn gezicht en in mijn haar. Als hij uitgeplast is gaat hij opzij en ook Anne gaat weer een beetje boven mij hangen en begint nog eens te plassen. Als ook zei is uitgeplast droogt ze zich ook dit keer weer af aan mijn shirtje. En trekt ze haar kleding weer aan en geeft Michiel nog een kus en zegt tot zo geile vriend van mijn zus.
Michiel maakt mijn handboeien los en zegt verder niets, trekt zijn boxer en een shirtje aan en loopt de tent uit en sluit de tent daarna. Ik voel me vies en besluit mij te gaan douchen en trek toch mijn oude kleren maar weer aan deze waren toch al vies en loop de douches, ik douche mijzelf en had ook een droog schoon nacht hempje meegenomen. In mijn nachtkleding loop ik terug naar de tenten. Dan hoor ik gekreun uit de tent van Anne komen en hoor ik het bekende gekreun/gehijg van Michiel.
Ik wil er verder niet over nadenken en ga weer mijn tent. Mijn kant van het luchtbed met die lakens zijn helemaal nat dus ik ga aan de kant van Michiel liggen. Het ruikt er enorm naar de urine maar een andere keuze heb ik helaas niet. Ik ben maar proberen te gaan slapen.

Laat me weten wat je van dit verhaal vind en of er een 2de deel moet komen op plasgeil@hotmail.com.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners