Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Familie van der Broeke - 21328 keer gelezen
Eens per jaar heeft de familie van der Broeke een familie weekend ergens in Nederland.
Traditie is dat elk jaar een ander gezin dit uitje organiseert en dit jaar is het dan de beurt van de familie van der Broeke.
Harry van der Broeke en zijn vrouw Gerda hebben al een tijdje in het hoofd om dit jaar naar een bungalowpark te gaan met de gehele familie. Na enkele telefoontjes met de familie blijkt iedereen voor dit idee, en worden er 3 huisjes gehuurd voor een weekendje Center Parcs.
Vandaag is het dan zover, de hele familie van der Broeke gaat op weg naar Dalen. Naast Harry en Gerda gaan natuurlijk ook hun kinderen Mike (22) en Laura (19) en Thomas (16) mee. Omdat het om een familie weekend mogen de aanhang van de kinderen ook mee. Mike neemt zijn vriendin Mirjam (19) mee, een prachtige blonde meid met een heerlijke DD-cup en een lekker strak kontje. Dat Mirjam mee gaat is ook leuk voor Laura omdat deze 2 meiden ook erg goed met elkaar op kunnen schieten.
Na een autorit van ongeveer 1,5 uur komt iedereen aan op het bungalow park in Dalen.
Ze zijn de eerste familie, maar omdat zij ook alles georganiseerd hebben is dat niet zo heel erg. Harry ontvangt de sleutels van de 3 Bungalows en gaat samen met de rest naar het huisje.
Het blijkt een mooi groot huisje te zijn met 4 slaapkamers. Nadat iedereen zijn spullen heeft weggebracht wordt er beneden vol verwachting uit gekeken naar de aankomst van de rest van de familie. Thomas is niet van plan zo lang te wachten en wil alvast naar het zwembad. De anderen hebben hier ook wel zin in en dus gaat iedereen mee behalve Harry en Gerda.

Bij het zwembad is het ontzettend druk en er zijn maar een paar hokjes vrij. Mike en Thomas besluiten een hokje te delen en Laura en Mirjam volgen dat voorbeeld. Tijdens het omkleden werpt Mirjam een snelle blik op haar schoonzusje. Laura is een prachtig meid met mooi blond, lang haar en een heerlijk figuur. Ze heeft een heerlijk stel borsten die op knappen staan in haar behaatje. Verder draagt ze een mooie, kleine string die haar lekker kontje goed doet uitkomen.
Mirjam kan het niet laten om even te vragen aan Laura hoe het met de liefde staat. Deze reageert hier lachend op en zegt: “er is niets veranderd is sinds de laatste keer dat we daar over hebben gesproken. Nog geen vriendje dus, maar aandacht in overvloed waar ik volop van geniet!”. De meiden komen lachend het kleedhokje uit en voegen zich bij de jongens die al ongeduldig staan te wachten. Samen lopen ze naar het zwembad en nemen een verfrissende duik. Na enige tijd is Mirjam het een beetje zat en gaat naar het bubbelbad. Aangezien Mike en Laura fanatieke zwemmers zijn en van geen ophouden weten gaat Thomas met Mirjam mee. Deze neemt het kleine broertje van haar vriend eens goed op en moet ziet dat deze niet zo klein meer is. Hij is inmiddels net zo groot als zijn broer en heeft een mooi strak lichaam, minstens zo gespierd als Mike constateert ze. Thomas is een rustige, iets wat verlegen jongen en door de aandachtige blikken van Mirjam wordt hij een beetje ongemakkelijk. “Is er iets?” vraagt hij dan ook. “Nee hoor”antwoord Mirjam het viel me alleen op dat je op je broer lijkt. “Een lekker ding dus” zegt ze met een ondeugend lachje.
“Dank je voor het complimentje”zegt Thomas en neemt ook Mirjam eens goed op. Zijn broer boft maar met zo’n lekker ding. Hij haalt een keer diep adem en zegt tegen Mirjam: “Maar jij mag er anders ook wel zijn, hoor.” Deze neemt lachend het complimentje in ontvangst en vraagt hoe het met de liefde gaat. Thomas antwoord dat hij al een paar keer met een meisje gezoend heeft, en dat hij dit erg plezierig vond. “Ben je ook wel eens verder gegaan dan zoenen?” vraagt Mirjam. “Nee, dat nog niet. Dat wilden de meisjes liever niet. Zodra ik hun benen aanraakte streelde of zo dan was het direct afgelopen met het gezoen.”.
Het wordt wat drukker in het bubbelbad en Mirjam schuift wat dichter tegen Thomas aan. “ Ik vind het juist heerlijk wanneer een jongen mij lekker streelt”zegt ze zacht. “Die meisjes weten gewoon nog niet wat ze er mee aan moeten wanneer een jongen dat doet. Dat komt vanzelf wanneer ze het eens toe laten”. Thomas knikt maar eens, en weet niet zo goed wat hij moet zeggen. Op dat moment komen Laura en Mike uit het wedstrijdbad en lopen op hun af. “Is het lekker?” vraagt Mike. “Ja, heerlijk. Komen jullie er ook bij?” vraagt Mirjam.
Mike kijkt op de klok en zegt dat ze terug moeten naar de bungalow omdat de rest van de familie er al wel zal zijn. Eenmaal omgekleed lopen ze terug naar de bungalow en de meiden lopen voorop druk te kletsen. Thomas kan zijn blik niet meer afhouden van het heerlijke kontje van Mirjam. Hij is na vandaag ineens anders naar haar gaan kijken.Bij de bungalow aangekomen blijkt de familie inderdaad compleet en iedereen wordt enthousiast begroet. Oom John en tante Lisa hebben samen met hun 2 dochters Irma (17) en Susanne (15) de tweede bungalow in gebruik en in de laatste hebben tante Trudy en haar kinderen Gerard (20) en Jolanda (19) plaats genomen.
De hele familie besluit lekker uit eten te gaan en pas laat in de avond komen ze weer thuis. Niet iedereen kan meer helemaal recht lopen en al snel besluit iedereen naar bed te gaan.
In de bungalow van de familie van der Broeke slapen Harry en Gerda beneden en de kinderen slapen op de eerste verdieping. Thomas ligt nog over die middag na te denken wanneer hij plotseling zachtjes gegiechel hoort uit de kamer naast hem. Hier slapen Mike en Mirjam. Hij luistert wat beter en hoort dat Mirjam fluistert: “Zachtjes, Mike, iedereen kan ons horen”. Zijn broer mompelde wat maar het gegiechel houdt op. Even later hoort Thomas zachtjes gekreun en af en toe gefluister. De nieuwsgierigheid van Thomas is gewekt en zachtjes sluipt hij naar de naastgelegen kamer. De deur staat op een kier en hij kijkt voorzichtig om de hoek. Hij ziet dat zijn broer op zijn knieën tussen de benen van Mirjam ligt met zijn gezicht in haar kruis. Mirjam ligt met haar eigen tieten te spelen en doet haar best niet te hard te kreunen. Thomas raakt nu wel enigszins opgewonden en wrijft met zijn hand over zijn boxershort. Hij heeft inmiddels een flinke stijve lul en trekt langzaam zijn short naar beneden. Hij begint zich langzaam af te trekken op het geen dat zich voor hem afspeelt. Mike is intussen gestopt met het likken van Mirjam haar kutje en heeft zijn lul diep in haar kutje geramd. Hij gaat snel in en uit haar natte gleuf en probeert eveneens niet te kreunen. Mirjam moedigt hem zachtjes aan en kreunt er intussen flink op los. Plotseling verstrakt Mike en na een harde laatste stoot valt hij neer op Mirjam haar lijf. Thomas doet voorzichtig een stap terug en sluipt terug naar zijn kamer. Wat een geile meid die Mirjam, denkt hij bij zichzelf voor hij in slaap valt. Ik wou dat ik zo’n vriendin had….

De volgende ochtend kijkt Thomas stiekem de hele tijd naar Mirjam, die net als anders in een T-shirt van Mike plaats neemt aan ontbijttafel. Hij kan zijn blik niet afhouden van haar grote tieten met overduidelijk de twee harde tepels die door haar shirt heen lijken te steken. Ook Harry is dit alles niet ontgaan en werpt een vlugge blik op zijn vrouw. Deze heeft echter niet veel door en kletst gezellig met Laura en Mirjam.
De plannen voor de dag worden besproken en de volwassen gaan er met elkaar op uit. Mike, Gerard en Thomas besluiten te gaan mountainbiken en de meiden gaan met z’n vijven winkelen in de nabijgelegen stad.
Na enkele uren te hebben rondgescheurd op een mountainbike is Thomas het zat en wil terug naar de bungalow. Mike en Gerard gaan nog verder en alleen zet Thomas koers naar huis. Daar aangekomen ziet hij dat de meiden alweer terug zijn en hij loopt de bungalow in. Hij besluit een douche te nemen en kleed zich helemaal uit. Hij loopt naakt naar de badkamer en doet de deur open. Daar staat Mirjam helemaal naakt voor de spiegel. “Hallo” zegt ze ”zijn jullie ook al weer terug?”. “Nee, alleen ik ben terug”zegt Mike ongemakkelijk. Hij kan zijn blik niet van haar lichaam afhouden. Wat een lekkere tieten en hij ziet dat ze helemaal kaal is rondom haar kutje..
Mirjam ziet de blik in Thomas zijn ogen en vraagt of het hem bevalt wat hij ziet. Deze antwoord bevestigend en duikt dan maar snel de douchecel in. Hij gaat onder het warme water staan en spoelt de modder van zich af. Opeens voelt hij een hand over zijn lichaam gaan. Mirjam is stiekem bij hem in de douche komen staan en glijdt nu met haar handen over zijn lichaam. Tegelijk duwt ze haar borsten tegen hem aan en hij voelt de stijve tepels in zijn rug prikken. “Dit kan toch niet?” zegt Thomas “je bent de vriendin van mijn broer notabene”. Mirjam antwoordt hierop “Ik heb je wel zien kijken vannacht toen ik met Mike lag te neuken, je stond jezelf af te trekken achter de deur”. Thomas weet niet zo goed wat hij moet zeggen. Ondertussen heeft Mirjam zijn lul al in haar handen genomen en trekt zachtjes aan zijn groeiende leuter.”Ik wil ook graag klaarkomen als ik geneukt wordt”zegt Mirjam, en je broer denkt altijd alleen maar aan zichzelf. Daarom mag jij het nu afmaken” zegt ze met een geile stem. Thomas staat nog even in twee strijd, maar zijn opgewonden toestand neemt de overhand en hij geeft zich over aan de geile handen van Mirjam. Deze draait hem om en gaat op haar knieën voor hem zitten en likt langzaam aan zijn ballen en gaat steeds verder met lange halen omhoog. Ondertussen kijkt ze hem geil aan en gaat met haar handen over zijn billen. Thomas voelt dat hij dit niet lang volhoudt en begint te kreunen:”Ohh..ja..dit is zo lekker.. Oohh ga door”. Mirjam voelt dat hij gaat klaarkomen en ze neemt zijn lul helemaal in haar mond… Thomas pakt haar bij haar hoofd beet en duwt haar hardhandig op en neer over zijn dikke pik.. Vlak daarna spuit hij met een geweldige kreun een grote lading zaad in haar mond. Met een paar stralen is haar mondje helemaal vol en loopt het langs haar mondhoek naar beneden. Ze probeert zoveel mogelijk door te slikken en gaat daarna met haar hand over haar mond en wrijft het overige zaad geil uit over haar lichaam..”Nu ben ik aan de beurt zegt ze, jij gaat mij nu klaar likken!”. Thomas kijkt enigszins onzeker naar haar, maar ze neemt direct het heft in handen en gaat op de rand van het bad zitten. Ze doet haar benen uit elkaar en zegt Thomas tussen haar benen plaats te nemen.
“Lik maar lekker over mijn lipjes en steek je tong maar lekker in mijn kutje”zegt ze. “Trek de lipjes maar een beetje uit elkaar en ga dan met je tong van beneden naar boven… Oohh jaa, zo ja…” hijgt Mirjam. Vol overgave heeft Thomas zich op zijn taak gestort en lik t alsof zijn leven er vanaf hangt. “ Wat doe je dat lekker…”hijgt Mirjam “ohhh.. ga door … zo ja…oohhh..” Thomas had intussen door dat wanneer hij met zijn tong over dat knobbeltje boven aan haar kutje ging, Mirjam helemaal weg leek te zakken van geiligheid. Hij ging steeds sneller met zijn tong over haar clit en stopte tegelijk een vinger in haar kutje. “ ZO geil maak je me nu” bleef Mirjam kreunen” ga alstjeblieft door oohh. jaaa”.Ze had inmiddels haar tieten in haar handen genomen en lag net als gisteravond met haar harde tepels te spelen. “ Geil is dit…oohh jaa wat lekker” kreunde Mirjam. Op dat moment ging er een grote siddering door haar lichaam en Thomas voelde haar kutje verkrampen op zijn vingers..
Met een luidruchtige serie kreten kwam ze klaar en viel zowat achterover in het bad.Thomas kwam overeind en onmiddellijk greep Mirjam zijn inmiddels half stijve lul weer vast en nam hem snel tussen haar lippen. Met een paar warme halen was hij weer volledig op oorlogssterkte. Ze pakte een condoom uit haar toilet tas en ging voorover gebogen over de rand van het bad hangen. “Kom op”zei ze geil “nu mag je me ook nog even lekker neuken.”
Dat liet Thomas zich geen twee keer zeggen. Hij nam achter haar plaats en met een begeleidende hand van Mirjam ramde hij ineens zijn keiharde pik in haar. Vol overgave begon hij te stoten en al snel begon Mirjam weer snel te kreunen:” Ohh dit voelt zo lekker, je komt zo lekker diep in me..oohhh jaaa…”. Thomas greep Mirjam bij haar dikke memmen en nam de tepels tussen zijn vingers. Afwisselend kneep hij in haar tepels en in haar tieten terwijl hij haar hard neukte.” Jezus, wat is dit geil…” stootte hij uit” ik had nooit durven dromen dat ik jou nog eens zou mogen neuken…”
Mirjam was inmiddels al bijna weer aan haar hoogtepunt toe en moedigde Thomas flink aan:” ga door, Thomas, neuk me harder.. Ooohh jaaa… harder.. kom op.. neuk me dan.. ooohh jaa. Dit is zo geil”. Thomas voelde weer dat Mirjam klaar ging komen en met een paar laatste harden stoten bracht hij ook zich zelf bijna tot een orgasme. Hij hoorde Mirjam gillen:” oohh jaa…. Ik ga komen….nu…ohhhh….” en op dat moment spoot hij zijn lading zaad in het condoom diep in haar kutje.. Mirjam viel nagenietend op de badkamer vloer en Thomas lag half over haar heen.
“Hier was ik wel even aan toe” zei Mirjam “zeker na die teleurstelling vannacht”. Thomas wist niet zo goed wat hij moest zeggen, dit was nog steeds wel de vriendin van zijn broer. Maar hij hoopte toch dat dit niet eenmalig zou zijn, want sex met deze lekker meid dat gebeurd je niet elke dag…

“’s Avonds na het eten werd besloten om met zijn allen nog even het subtropische zwemparadijs te bezoeken.
Er werd flink wat lol gemaakt door de jongelui op de glijbaan en de volwassen brachten een bezoek aan de sauna.
Gerda(46) en Lisa(45) gaan vaker samen naar de sauna, maar hun mannen en Lisa gaan veel minder vaak.
Harry(48) en John (43) zijn broers en Trudy(38) is hun jongere zusje. Zij is op jonge leeftijd tot 2x toe door haar ex-man zwanger gemaakt, waarna hij enige tijd daarop de benen nam. Gek genoeg is ze nooit meer in een serieuze relatie terecht gekomen, en de kinderen opvoeden werd haar levensdoel en daar is ze meer dan goed in geslaagd. Gerard is inmiddels begonnen aan een studie medicijnen en Jolanda is dit jaar bezig met haar examen VWO en wil gaan studeren voor fysiotherapeut.
Iedereen zat volledig naakt in de sauna en er werd over van alles en nog wat gesproken, over de kinderen, over werk en ook over sex natuurlijk. Na een klein half uurtje gingen de mannen iets drinken thuis en bleven de dames alleen achter. Nog een half uurtje later gingen ook de dames richting de bungalow van Trudy en trokken een lekker flesje wijn open. De kinderen waren allemaal hun eigen gang gegaan, sommige thuis en enkele anderen gingen het dorp in. Na enige tijd gaven Lisa en Gerda aan dat ze gingen slapen en vertrokken naar hun eigen bungalow. Hun mannen gingen met hun mee, en aangekomen in de bungalow van Harry en Gerda. “Kijk jij nog even of Thomas al op bed ligt?”vroeg ze aan haar man. Deze ging de trap op en liep naar de kamer van Thomas. Deze was leeg, en hij ging er vanuit dat Thomas met Mike en Gerard mee was naar de kroeg. Op dat moment hoorde hij echter gekreun uit de kamer ernaast. Dat hield dus in dat Mike en Mirjam thuis waren, en dat was gek, want Mike had om de autosleutel gevraagd.. Harry luisterde even aan de deur en tot zijn grote verbazing hoorde hij Mirjam die zijn jongste zoon aanspoorde om haar harder te neuken.. Harry bedenkt zich niet en opent de slaapkamer deur en daar ziet hij hoe zijn schoondochter inderdaad schrijlings op Tomas zit en hard op en neer gaat. Ze zit met haar rug naar hem toe en ze merkt niks. Hij bedenkt zich en trekt zich zachtjes terug. Hij gaat naar beneden en zegt tegen zijn vrouw dat Thomas op bed ligt. Gerda ligt al bijna te slapen en Harry besluit nog even TV te kijken. Enkele minuten later hoort hij wat gestommel boven en loopt wederom naar boven. Op de gang komt hij Mirjam tegen, helemaal naakt, en die doet ook geen moeite om maar iets te bedekken. “Ik ga net naar bed, maar moet nog even plassen” zegt ze onschuldig. Harry pakt haar beet en duwt haar ruw naar haar slaapkamer terug. “Ik heb je zojuist wel gezien met Thomas”zegt Harry op zachte toon terwijl hij haar op bed gooit. “Wat mankeert jou helemaal om het ook met hem te doen?” Mirjam kijkt hem brutaal aan en zegt:”Mike is nu eenmaal niet in staat om mij helemaal te kunnen voorzien in mijn behoeftes, en Thomas is dat wel”. Harry kijkt nog eens goed naar zijn schoondochter en voelt dat hij een stijve heeft gekregen van deze situatie. Ook Mirjam is dit niet ontgaan en ze kijkt Harry met een geile blik aan. Deze laat dit niet op zich zitten en loopt naar het bed en grijpt haar bij haar blonde haren.”Goed snol, als je zo nodig de hoer wilt spelen dan mag dat nu”. Hij opent zijn broek en duwt haar hoofd in zijn kruis. Mirjam wordt een beetje overweldigd door dit idee en stribbelt een beetje tegen, maar al snel neemt ze het heft in handen en begint Harry met grote halen te pijpen. Ze likt zijn hele stam van en zuigt hard op zijn eikel. Ze gaat met haar tong langs de rand van de eikel en Harry kreunt van genot. “ Jezus, wat doe je dat lekker… oohh… kom op.. ga door..”. Mirjam neemt hem zover mogelijk in haar mond, maar omdat Harry wel een erg grote pik heeft lukt dit niet helemaal en kokhalst ze tweemaal..
Op dat moment kom Harry in actie en gooit haar achterover op bed, hij doet zijn broek verder uit en gaat tussen haar benen liggen. “Zo vuile hoer, nu ga ik je keihard neuken” zegt hij grof, en zonder enige vorm van pardon ragt hij zijn grote leuter in een keer naar binnen. “Wat denk je wel niet…. Dat je zomaar met mijn beide zoons kan neuken?” zegt Harry, terwijl hij hard in en uit haar kut ramt. “Ik zal je leren, snol.. en denk maar niet dat ik dit voor mij houdt!” fluisterd hij in haar oor…
Mirjam is intussen weer zo geil dat ze hem met elke stoot tegemoet komt.” Oohhh.. Harry… je neukt me zo lekker.. ga door.. kom dan… neuk me hard… toe dan…jaaaa…. harder….” . Harry pakt haar bij haar borsten en kneed deze hardhandig. Maar hoe grof hij ook is, dit lijkt Mirjam alleen maar aan te moedigen. “Toe dan Harry… pak me prammen maar… neuk me dan.. kom op.. harder… ja.. zooo…ja.” . Harry bedenkt zich nog net op tijd dat hij geen condoom gebruikt en haalt zijn lul uit de warme kut van Mirjam. “Niet stoppen.. toe.. ga door..” fluistert deze. Maar Harry heeft andere plannen.
Hij gaat op zijn knieen over haar boven lichaam heen zitten en pakt direct weer die lekker dikke tieten van Mirjam in zijn handen en duwt ze bij elkaar. Hij duwt vervolgens een beetje met zijn onderlichaam en stopt zijn harde staaf tussen haar tieten en begint daarna neuk bewegingen te maken..
“Dit is niet wat ik lekker vind”zegt Mirjam, maar daar heeft Harry geen boodschap aan. Hij ramt zijn pik op en neer en gebied haar zijn lul elke keer in haar mond te nemen als deze voor haar lippen komt. “Dit gaat niet om jou snol” zegt Harry met een rauwe stem “ ik zal je leren om de hoer uit te hangen in mijn familie.” Hij gaat rustig door met neuken en wordt tegelijk ook aldoor lichtjes gepijpt. Na enkele minuten begint hij te voelen dat hij gaat komen.” Ik ga je in je bek spuiten” kreunt hij “en jij gaat alles slikken, begrepen?” Mirjam kan er weinig tegen in brengen, daarvoor is Harry veel te sterk en ze doet wat haar opgedragen wordt. “ Ooohhh jaa.. wat is dit lekker… wat bij jij een geil monstertje” zegt Harry zachtejs.. “ Ik ga komen…ja.. ja… oooohhh”.. En met een zachte maar uitgerekte kreun spuit Harry zijn zaad in het gezicht van zijn schoondochter. Meerdere stralen achter elkaar moet Mirjam ontvangen en ze zit helemaal onder het sperma…
Haar blonde haren zitten verwilderd rondom haar hoofd en slierten sperma hangen op haar voorhoofd en en haar kin.
“Hier is het laatste woord nog niet over gesproken, dat kan ik je wel vertellen” voegt hij haar toe met een brede grijns.
In de afgelopen 24 uur is ze behalve door haar vriendje zelf ook nog geneukt door zowel de vader als het broertje van haar vriendje en tot 2x toe kwam ze daarbij zelf niet aan haar trekken.. Dat voorspelt niet veel goeds voor de rest van dit weekend.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners