Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Familie-ervaringen 2 - 21954 keer gelezen
Totdat ik op een dag geheel onverwacht en voor de allereerste keer geraakt werd door de seksuele aantrekkingskracht van één van mijn zussen, die voor het eerst in mijn leven vrijwel naakt voor me verscheen. We waren net verhuisd na het overlijden van mijn vader. Een kleiner huis en het inwonend gezelschap betrof inmiddels nog maar 4 personen: moeder, één van de tweeling, mijn jongere broer en ikzelf.

Het was zaterdag, tegen de avond. Ik was op de badkamer en kwam net onder de douche uit. Ik droogde mezelf af en toen ging plotseling de deur open. Eén van mijn twee jongste zussen (2 jaar ouder dan ik zelf toen was) kwam binnenlopen. Ze droeg slechts een strak lichtblauw badstoffen slipje en was voor de rest helemaal naakt. Het eerste waar mijn ogen op vielen waren twee al vrij stevige borsten die priemend naar voren staken. Ze was door de zon al vrij bruin gekleurd en mede daardoor staken de spierwitte borsten nog meer af. Ze had land donker haar, een slank figuurtje en echt een heuse aantrekkelijke meid.

“Ben je al bijna klaar ? Ik wil me ook douchen”. Ik wendde mijn hoofd af en begon me zenuwachtig verder af te drogen. Ik zorgde ervoor dat de handdoek mijn al snel stijf wordende pik voor haar ogen bleef verbergen en mompelde met rode wangen zoiets als “ja,ja , zo klaar”. Ze kwam met de rug naar me toe voor me staan en bewonderde zichzelf in de spiegel en speelde met haar haar. Ik deed alle moeite om haar niet te laten merken dat ik vrijwel continu “gedwongen” werd haar tieten te kunnen zien. Ik merkte dat ze via de spiegel in de gaten hield of ik naar haar gluurde. Om uit haar ogen te kunnen verdwijnen bukte ik voorover om mijn voeten af te drogen. Mijn stijve lul mocht ze niet zien en dus ging ik op één knie zitten en verzorgde mijn voeten. In die houding mede door de beperkte ruimte op de badkamer had ik een prima zicht op haar door badstof omklemde billen. Ze had mooie strakke billen, lekker rond maar niet te vol, het broekje zat er strak omheen gespannen en ik herkende het randje van wat in dat broekje een verstevigd kruisje moest zijn. Ik geurde een licht parfum en moest me enorm bedwingen om haar niet op haar dijbeen te gaan zoenen en likken. Heel onhandig voltooide ik mijn afdroog beurt en terwijl ze langzaam weer de badkamer uit liep gluurde ik haar na en nam in die korte tijd zoveel mogelijk van al dat moois in mijn gedachten op. Toen ze uit het zicht was trok ik snel mijn onderbroekje aan, liep de gang op en zag haar op haar slaapkamer met weer haar blote borsten in het zicht nog mijn kant op kijken en liep vervolgens de trap op naar mijn zolder-slaapkamer. Ik drukte de deur dicht, nam mijn stijve lul in mijn hand en met haar mooie lijf voor ogen trok ik mezelf in weinig tijd naar een heerlijk hoogtepunt. Ik spoot mijn zaad in de wasbak die vlak naast de slaapkamerdeur hing en besefte op dat moment echt nog niet dat mijn seksuele leven op dat moment voorgoed veranderd werd. Hoe dan ? Door een lichtblauw badstoffen slipje met daarin zoveel vrouwelijks schoon dat voor mij zomaar binnen handbereik was gekomen. Vanaf dat moment gaf ik mijn geile fantasie onbeperkt de vrije loop en werden de candy-sletten ingeruild voor …. ?

Wordt vervolgd.

Groet,

Rob
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners