Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Familie-ervaringen 3 - 22129 keer gelezen
Twee dagen na het douche-incident viel mijn oog alweer op dat opwindende blauwe slipje. Het hing te drogen op de overloop, vlak voor mijn slaapkamerdeur. Ik nam het van het droogrek en rook eraan. MMMM, de geur van die mooie geile meid was onmiskenbaar aanwezig en ik kreeg spontaan een keiharde pik. Ik trok het slipje over mijn hoofd en zorgde ervoor dat ik met mijn neus tegen het kruisje aandrukte. Ik rook haar heerlijke geile kut terwijl ik me zinderend aftrok.

Vanaf dat moment ging er geen avond meer voorbij of ik masturbeerde onder het genot van het betasten van en snuiven aan een heerlijk geil meisjesslipje. Ze had er in veel kleuren en uitvoeringen: kleine witte broekjes (stringetjes waren er toen nog niet, althans niet bij ons in huis) en degelijke glanzende broekjes in talrijke kleuren. Netjes spoot ik mijn zaad in een zakdoekje zodat ik het broekje na afloop nog sprankelend schoon weer terug te drogen kon hangen. Heerlijk geil, ik ging steeds vroeger naar bed om lekker te genieten !!!

Wat een teleurstelling dat mijn zus niet lang erna bekend maakte te gaan verhuizen. Net als mijn jongere broer iets eerder deed had ze besloten op zichzelf te gaan wonen – in dit geval samen met haar tweelingzus en dus bleven mijn moeder en ik alleen achter. Geen meisjesslipjes meer aan de wasdraad. Hoewel ? Na drie dagen treuren om de naar mijn smaak lege wasdraad viel mijn oog op een bikinislipje. Klein , spierwit, glad, glanzend en met rood/groene bloemetjes versierd. Nooit gezien ! Achtergebleven ? Of …. ? Nee toch ? Mam draagt toch niet zoiets ? Van haar waren toch altijd die grote witte slips en grote nylon pantybroekjes die mij nooit opvielen tussen de sexy broekjes van mijn mooie zus ?Verdomd zeg, wat een geil broekje ! Ik nam het van de draad, trok mijn broek uit en met dat heerlijk gladde broekje om mijn pik kwam ik lekker aan het spuiten. Ik hing het terug en nam me voor de volgende dag – die weer heel zonnig en warm zou worden – vroeger naar huis te komen om me ervan te vergewissen dat het inderdaad mijn moeder was die dit opwindende broekje droeg als ik niet thuis was.

En verdomd zeg ! De dag erna trof ik haar in bikini aan ! Ze zat in de tuin en was zichtbaar verrast door mijn vroege thuiskomst. Mijn smoesje van lesuitval werd snel geaccepteerd en terwijl we nog wat keuvelden gluurde ik naar al dat naakt dat ik nog nooit zo goed had kunnen bekijken. Mijn moeder was slank en tenger, mooi zwart krullend halflang haar, een bruine tint, een klein buikje, smalle billen en redelijk flinke borsten die toch aardig ruim uit het bovenstukje puilden. Ze droeg mijn inmiddels favoriete broekje en langs de randjes meende ik heel fijne donkere haartjes te zien. Ze moet wel gemerkt hebben dat ik haar begluurde: al snel stond ze op, liep naar boven en kwam vrijwel direct daarna naar beneden met een kort tricot zomerjurkje over haar bikini aan. “Ik werk nog wat in de tuin, succes met je huiswerk “ Ze moest eens weten. Ik ging naar boven en begluurde haar vanuit een slaapkamer met mijn stijve piemel ferm in mijn vuist geklemd. Oh, wat wond ze me op ! Van bovenaf vergaapte ik me aan die bengelende borsten die maar net gevangen konden blijven in dat (te) kleine bh-tje. Ik fantaseerde dat ik haar van achteren benaderde en beide memmen in mijn handen kon nemen. Ik werd zo geil ! Toen ze voor de zoveelste keer – niet beseffend dat twee ogen op haar gericht bleven – voorovergebogen mij een onbelemmerd uitzicht gaf op haar billen in dat geile broekje, spoot ik mijn hand vol met heet zaad terwijl ik verzuchtte: “Kom bij me, kom hier, Ik wil in je geile kut, lekkere neuk-slet” !!
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners