Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Familie-ervaringen 4 - 22683 keer gelezen
Ze werd een obsessie voor me. Van de een op de andere dag woonde ik niet meer met mijn moeder samen, maar met een vrouw die ik tot de mijne wilde maken. Het werd routine om haar te begluren en te raden welk ondergoed dat ze droeg. De schaarse keren dat ik alleen thuis was doorzocht ik steevast haar ondergoed-la en kledingkast. Ik ontdekte mooie lingerie en sierlijke jurken. Jurken die ik me nog wel kon herinneren vanuit de tijd dat mijn vader nog leefde en ze samen nog wel eens "uit" gingen. Maar sinds de dood van mijn vader had mijn moeder kennelijk de lust verloren om zich op te tutten. Ik vond het heerlijk me aan haar kleding en ondergoed te verlekkeren, ik kon haar parfums nog ruiken en fantaseerde er vrolijk op los.

Ik piekerde me rot hoe ik het voor elkaar moest krijgen om eens bij haar in bed te belanden. Ze negeerde consequent de voorzichtige peilende frivole opmerkingen die ik wel eens maakte. Ik begon steeds vaker haar te confronteren met mijn naakte lijf – per ongeluk terwijl ik uit de douche kwam of quasi onbedoeld niet bedekt als ze me ’s-morgens kwam wekken. De allereerste keer dat ik net deed alsof ik nog sliep terwijl ik mijn compleet naakte harde lul in al zijn stijfheid aan haar toonde, merkte ik dat ze even de tijd nam om ernaar te kijken voordat ze me wakker maakte. Van afstand, maar toch, het had haar aandacht gekregen, dat stond voor me vast.

Het werd routine om haar te begluren terwijl ze zich ’s-avonds uitkleedde voor het slapen gaan. Net boven de deur voor de trap naar mijn zolderkamer zat een klein raampje waardoor ik recht in haar slaapkamer kon kijken. Vaak wandelde ze dan, gekleed in slechts een slipje, nog op en neer naar de douche en had ze geen enkel idee dat ze voor me paradeerde.

Zo ook op een zondagavond. Ik had met mijn vriendin een bevriend stel bezocht en enkele pilsjes genuttigd. Met het oog op de maandag –werkdag - werd het bezoek op tijd afgebroken, ik bracht mijn vriendin naar huis en fietste direct door naar mijn thuis. Mam vroeg nog of we ons geamuseerd hadden en kondigde al snel aan naar bed te willen gaan. Ik was haar voor – bloedje geil ging al naar zolder, trok door alcohol verdwaasd overmoedig al mijn kleren uit en nam met mijn stijve pik in de linkerhand mijn positie achter het gluurdersraampje in. Al snel kwam ze naar boven. Het slaapkamerlicht ging aan en ze trok haar jurk uit. Mijn adem stokte. Ze droeg een zwart glanzende onderjurk die haar lijf strak omsloot. Haar borsten waren deels te zien en ik kon tevens zien dat ze een zwarte slip droeg. Ik rukte aan mijn lul en mijn verlangen naar haar werd me te veel. Ze liep de douche op en ik hoorde dat ze begon met haar haren te kammen. Ik plofte bijna van de zenuwen maar kon in al mijn opgekropte verlangen en geiligheid niet langer meer laten om haar te volgen. En zo stond ik plotseling helemaal naakt met een joekel van een stijve pik samen met mijn in sexy ondergoed geklede moeder op de badkamer.
Ze schrok. Ik zei niets en keek haar slechts aan. Tienden van seconden leken uren te duren. Ik trok de deur achter me dicht en maakte het licht uit. Het maanlicht zorgde voor een schemerverlichting waardoor we elkaar best nog konden zien. "Hou me eens vast" mompelde ik en ik nam haar in mijn armen en trok haar tegen me aan. Ze leek verstijfd, haar armen bleven stokstijf langs haar lichaam hangen en naar adem snakkend verzuchtte ze zoiets als "nee, wat doe jij nou, niet doen". Ik negeerde haar afwijzing en begon over haar billen te strelen en er in te knijpen. Het gevoel van dat zachte nylon in mijn handen aaiend over die sexy billen wond me onmachtig veel op en ze moet gevoeld hebben dat ik mijn stijve pik steeds harder tegen haar onderbuik aandrukte. Ik drukte mijn hoofd op haar schouder en geurde haar parfum. Ik zoende haar nek en schouders en tilde haar onderjurk op om haar over haar slipje te kunnen aaien. Terwijl ik met mijn lul bleef wrijven tegen haar buik nam ik één van haar borsten in mijn handen en kneep er in en streelde ze terwijl ik mijn andere hand in haar slipje wurmde en haar over haar naakte billen begon te strelen. Dat eerste intieme naakt-kontakt deed haar reageren: ze duwde heel besloten mijn hand uit haar slipje en ging daarbij een beetje door de knieen om het me onmogelijk te maken haar billen nog eens aan te raken. Van die gelegenheid maakte ik dankbaar gebruik.

Ik drukte haar zacht maar stevig genoeg verder door haar knieen. Geknield zat ze voor me en ik begon mijn stijve pik al masturberend in de richting van haar mond te brengen. Ze hield haar kaken stijf opeen en ik schuurde met mijn geslacht langs haar wangen. Mijn laatste restje beheersing vloeide uit me weg. "Zuig me eens, Mam" gromde ik en duwde de handen waarmee ze drukkend tegen mijn dijen probeerde afstand te creëren naar beneden, nam haar hoofd in mijn beide handen en zette mijn eikel op haar lippen. Haar hoofd kon ze niet meer afwenden en na enkele minuten tegen haar lippen en gesloten tanden aangedrukt te hebben gaf ze haar verweer op. Ze zuchtte diep, ademde hoorbaar diep in en opende haar mond en liet mijn eikel tussen haar lippen komen. Ze bewoog haar hoofd niet maar bood me alle gelegenheid om haar heel rustig in haar mond te neuken. Mijn handen verplaatsten zich naar haar schouders en ik begon met zachte stootjes het tempo te bepalen. Heel zacht maar toch ook heel gedecideerd neukte ik mijn moeder in haar mond. Ik streelde haar borsten en haar haar, aaide haar over haar rug en genoot enorm van haar warme mond die mijn zaad langzaam maar zeker aan de kook wist te brengen.

Heeeeeeeeerlijk, eindelijk, supergeil, vraag me niet hoe lang het duurde, maar met een diepe grom en ontspannende zucht spoot ik mijn geil uiteindelijk zo diep mogelijk achter in haar keel. Ik hield mijn lul in haar mond totdat het laatste restje opwinding uit mijn lijf verdwenen was en ik me – beschaamd en weer terug op aarde – uit haar mond terugtrok en zonder een woord te spreken de badkamer verliet. Terwijl ik de zoldertrap beklom hoorde ik dat mijn moeder restanten van mijn het zaad boven de wastafel uit spuugde en haar mond spoelde. Het duurde uren voordat ik die nacht de slaap kon vatten.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners