Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Familie-ervaringen 5 - 19017 keer gelezen
The morning after ! Vreselijk. Ik voelde me enorm schuldig en had nauwelijks een uurtje geslapen toen de wekker afging. Ik sloop de trap af, zag een leeg bed op mijn moeders slaapkamer en waagde me toen naar de daar hangende telefoon. Ik belde mijn klasgenoot op en meldde me ziek. Kort en zonder uitleg. Ik rende zowat weer terug de zolder op en slaakte een zucht dat ik (nog) niet geconfronteerd werd met mijn moeder. Jezus, wat voelde ik me rot. De alcohol in mijn lijf was door alle emotie verbrand en ik was weer terug met beide voetjes op aarde. Hoe kon ik hier nog goed mee wegkomen ? Ik had geen idee.

“Opstaan, schooltijd” werd van onder de trap geroepen. Dat was al vreemd, normaal kwam ze naar boven als ze me wekken wilde. Zie je wel, dit gaat niet goed. “Ik heb me ziek gemeld, voel me niet goed”, antwoordde ik met bibberende stem. Ik hoorde haar weer naar beneden gaan. Om half 10 – de minuten leken uren – kwam ze naar boven en nam op de rand van het bed plaats. Ik had mijn hoofd verscholen onder de dekens, bang dat ik was voor een vernietigende blik en bijpassend oordeel. “Nog onder de indruk van wat gisteravond gebeurd is ? “ vroeg ze tegen beter weten in. “Ja” “Het was ook niet niks, het leek wel of je bezeten was”. “Dat was ik ook”. Mijn stem trilde en klonk verdrietig. “Dat heb ik gemerkt, malle jongen”. Ze aaide me over mijn bol. Ik gooide de deken aan de kant en verborg mijn hoofd in haar schoot. Ze bleef me aaien en ik ontspande. Heel voorzichtig legde ik mijn armen om haar middel en duwde mezelf steeds steviger tegen haar aan. Ze droeg alweer haar nylon nachtjurkje en ik voelde de contouren van die zwarte glanzende slip. Bovendien rook ik dat ze zich net gedoucht had: ze geurde heerlijk fris en voorzien van een prettig geurtje. De geile meid ! Dat moest met voorbedachten rade zijn gebeurd.Mezelf steeds steviger tegen haar aandrukkend helde ze opzij en kwam ze langs me te liggen: mijn hoofd nog steeds in haar schoot en haar hoofd ter hoogte van mijn onderbroekje waarin mijn alweer stijve piemel niet voor haar ogen te verbergen was. Haar linkerhand lag eerst op mijn dijbeen en pas toen ik mijn onderlijf een beetje draaide kwam haar hand bovenop mijn lul te liggen. Zonder een woord te spreken begon ze mijn stijve te strelen en er zachtjes in te knijpen. Toen ze merkte dat ik het prettig vond stopte ze haar hand in mijn onderbroek en begon me heel geduldig af te trekken.

Heerlijk was het: maar ik wilde meer. Met een moedige beweging trok ik haar in standje 69 boven me: ik spreidde haar benen en begon met mijn warme tong onder haar nachthemd over haar zwarte slip te likken. Ik drukte mijn lippen tegen dat heerlijk gladde stof, likte haar en haar kruisje werd steeds vochtiger. Met mijn linkerhand drukte ik haar hoofd naar beneden en zonder schroom nam ze mijn stijve in haar mond. Nu niet meer beschaamd trok ik haar slipje aan de kant en begon mijn moeder ongegeneerd over haar heerlijk warme natte behaarde kut te beffen. Ze pijpte zo lekker dat ik al na een paar minuten mijn zaad voelde opborrelen. Ik duwde haar op haar rug, trok haar slip uit en – nog steeds samen sprakeloos – schoof ik mijn paal tussen haar wijd gespreide benen die ze – nadat ik in haar kut verdwenen was – achter mijn rug weer sloot en ze me met haar voeten op mijn billen stevig begon met me in haar te duwen. “Neem me maar, neuk me, oh ja, ga door, pak me maar, … “. Mijn geile moeder bleef taal uitkramen die ik nog nooit uit haar mond vernomen had en het zweepte me op. Ik neukte haar alsof mijn leven ervan afhing en ik pompte in haar soppende gleuf. Ik kwam handen tekort om me te vergraaien aan haar billen en borsten en na een zinderende neukpartij – terwijl ze haar benen zo wijd mogelijk spreidde en in de lucht hield – spoot ik mijn hete geil in haar hete flamoes.

Nog minutenlang bleef ik op haar liggen en genoot heerlijk na. Ook zij leek gesloopt en sprak geen woord meer. Totdat ze me in één beweging van zich afduwde, haar slip weer aantrok en de kamer verliet met de kreet: “Kom op, genoeg gespeeld, er is van alles te doen in huis”. De rest van de morgen bleef ik in bed en kwam tijd en hersens te kort om al hetgeen me de laatste 12 uur overkomen was nog voor het opstaan op een rijtje te krijgen.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners