Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Familie-ervaringen 6 - 16931 keer gelezen
Ze werd mijn speeltje. De schroom was ervan af. Telkens als ik daartoe de kans kreeg nam ik mijn moeder in bed en dumpte mijn zaad in haar mond of warme kut. Als ze ’s-morgens naar boven kwam om me te wekken werd dat onafgesproken het signaal dat ze te nemen was. Riep ze me vanaf onder aan de trap, dan was duidelijk dat ze die morgen niet beschikbaar wilde zijn. Een stijve pik krijgen in de vroege ochtend was geen probleem, daar werd ik standaard mee wakker. Ik trok er dan net zolang aan totdat ik haar de trap op hoorde komen. Ze kwam dan binnen, liep naar het bed en zorgde ervoor binnen handbereik te komen. Standaard schoof ik dan mijn rechterhand onder haar nachthemd en trok haar al duwend op haar billen bovenop me. Heel gewillig en zonder een woord te spreken liet ze zich dan door me betasten: ik kneep in haar billen en beet in haar borsten. Met slechts geringe dwang bewoog ik haar mond dan richting mijn stijve paal en ze pijpte me dan net zolang totdat ik in haar mond klaarkwam of totdat ik haar op me trok en mijn piemel in haar kut schoof. Met haar ogen dicht bereed ze me dan terwijl ik aan haar borsten frunnikte, ze omvatte, uit haar nachthemd nam en met mijn tong als een razende over haar blote tepels tekeer ging. Zodra ik mijn orgasme voelde naderen gooide ik haar dan om en kroop tussen haar benen: fors stotend reed ik me dan klaar terwijl ze bleef smeken “om haar te pakken, te nemen, te naaien”. Zo’n drie keer in de week spoot ik mijn zaad in mijn moeder telkens als ze me wekken kwam. Nooit duurde dat langer dan pakweg een minuut of 5 en nooit werd er een “normaal” woord tussen ons gesproken. Behalve natuurlijk de oerkreten waarin ik haar “mijn geile neuk-slet” noemde en zij mij in haar onderdanige opwinding aanspoorde om haar vooral haar te “blijven neuken” en “snel lekker vol te pompen”.

Natuurlijk ervoer ik het een tijdje als pure geile luxe, maar al gauw wilde ik meer. Kwam ze me niet boven wekken dan bracht ik mijn stijve mee naar beneden en probeerde haar aan de ontbijttafel zover te krijgen dat ze mijn lul de aandacht gaf die zo gewenst was. Hoewel ze dat bij aanvang altijd fors afwees werd ze daar na een tijdje wat toegeeflijker in. Haar neuken bleef in de keuken onmogelijk maar zo nu en dan trok ze me af of pijpte ze me klaar terwijl ik met mijn blote billen bijna op mijn ontbijtbordje steunde. Waarom het keukengordijn in die tijd pas opengemaakt werd zodra ik via de achterdeur naar school vertrok laat zich niet meer zo moeilijk raden.

Ik heb me vaker afgevraagd wat mijn moeder eigenlijk vond van ons sexueel kontakt. Als monogame preuts opgevoede vrouw moet het voor haar onmogelijk geweest zijn. Dat het toch zo ver kwam zal zijn oorzaak vinden in haar verzorgtaak - ze vond dat ze ons in alles op en top moest bedienen -, het feit dat ook mijn vader heel dominant was en wellicht altijd al de momenten bepaald heeft dat er sex moest zijn én natuurlijk haar eigen behoefte aan sex, die voor een alleenstaande vrouw die haast nooit de deur uitging natuurlijk nooit bevredigd werd.

Vrijwel altijd als ik haar nam zonder dat ik rekening hield met het feit of ze op dat moment wel genomen wilde worden merkte ik dat ze het onderging. Ze liet me aan haar zitten, ze liet zich likken en betasten en ze liet mijn gezollen lid in haar mond en kut toe. Meestal hield ze haar hoofd daarbij met gesloten ogen afgewend en liet alle initiatief aan mij.

Maar enkele keren was het toch anders. Dat waren de momenten dat mijn moeder een uitje had gehad en vaak ook al wat gedronken had voordat we in de avonduren met zijn tweeen weer alleen in huis verbleven. Ze droeg dan die supervrouwelijke jurken die normaal door de weeks in de kast bleven, liep dan op elegante hakjes, droeg vaak panty's en was op en top verzorgd, inclusief een kleurig lipstickje en opgemaakte snuit.

Als ze dan thuis kwam merkte ik het verschil. Ze kleedde zich anders dan vroeger niet direkt om maar bleef in mijn buurt en vertelde eindeloos hoe het uitje verlopen was, wie er waren en hoezeer ze zich geamuseerd had. Het duurde niet lang of ik herkende aan dat typische gedrag dat mijn moeder me op zo'n moment smeekte om een flinke beurt. Ze was gewoon altijd zélf heel erg geil als ze zo supervrouwelijk weer eens in de buitenwereld verkeerd had. Als ik haar dan onder haar verhaal over haar borsten begon te strelen en haar in mijn armen kwam verzuchtte ze altijd vrijwel direkt : "ja, neem me maar, maak me maar lekker klaar, jong"! Bij die momenten nam zij het initiatief, zat altijd heel snel met mijn lul te spelen, zoog en pijpte me altijd heeeel lang terwijl ze met haar hand in haar slipje verdween en als ik haar dan eindelijk in haar warme kut begon te neuken kwam ze keer op keer kreunend klaar en bleef me aanmoedigen niet op te houden. Na 10-12 orgasmes van haar kant was ik meestal helemaal gesloopt en drukte mijn piemel dan achter in haar keel om haar vol te spuiten. En - anders dan anders - slikte ze op die momenten altijd mijn zaad door en bleef dan nog minutenlang met mijn penis in haar mond aan me friemelen.

Maar was er bezoek of kwam éen van mijn broers of zussen een weekendje over, dan gedroeg mijn moeder zich als een keurige vrouw en duldde van mij geen enkele toenadering. Als de rest van mijn familie dit zou lezen zou niemand dit willen geloven en alles zonder uitzondering een leugen noemen. Het was een indoor-relatie die werkelijk niemand anders dan wij twee beleefd hebben.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners