Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Familietraditie - 34609 keer gelezen
Mijn vader was een goed mens, en een goede echtgenoot voor mijn moeder. Toen hij doodging, werd het heel moeilijk voor haar, en zij dronk meer en meer. Ik vond het niet leuk als dat mijn moeder dronk, en ik zou waarschijnlijk een jeugddelinquent geworden zijn, als ik veel op straat had gelopen, maar zij scheen mij de hele tijd om zich heen te willen hebben, ik mocht haast nooit naar buiten.

Achteraf besef ik dat het voor ons allebei een moeilijke periode was. In elk geval gedroeg ze zich heel bezitterig tegenover mij. Zij had geen enkel respect voor mijn privacy, en ik was dertien en oud genoeg om sommige dingen voor mezelf te willen houden. Mijn kamer kon niet op slot, de vorige bewoners hadden de sleutels zoekgemaakt of meegenomen. Mama liep zomaar naar binnen, als ik me omkleedde. Zij excuseerde zich nooit, het was alsof zij niets vreemd in zag, maar het verwarde mij en het maakte me verlegen.

Ik zal er wel eens iets van gezegd hebben, want ik herinner me dat ze een keer zei: "Wat? Schaam jij je soms voor je eigen moeder?" alsof er niets aan de hand was. Zij was ook heel onachtzaam wat betreft haar eigen privacy, vooral als zij gedronken had. Ze kwam dan in half ontklede toestand in de badkamer, ze ging zich vlak voor mij uitkleden, of ze liep het hele huis rond in een bijna doorzichtig nachthemd, zonder duster e eroverheen. Als ik in bad zat of mijn tanden poetste of mijn haar kamde, kwam zij de badkamer binnen en ging zonder enige schaamte op de WC zitten plassen, waar ik bij was.

Op een avond zat ik in bad en zij deed dit weer, en begon tegen me te praten. Ze zei dat ze ook in bad wilde zodra ik klaar was. Zij keek me aan met haar slimme zwarte ogen en haar intelligente gelaatstrekken maakten dat ik me meteen verlegen voelde. Ik probeerde mijn piemel met mijn handen te bedekken. "Och Steven" zuchtte ze, "Wat gaat de tijd snel, je bent al zo groot, je bent bijna volwassen."

Zij leunde tegen de wasbak en nipte van haar sherry. "Als Papa nog leefde, zou hij je nodig moeten voorlichten, over dingen die een grote jongen zoals jij moet weten".

Ik vond het onderwerp pijnlijk. "Ik weet daar alles al over, Mama," zei ik snel. Ik wilde van onderwerp veranderen. Haar ogen versmalden en zij begon te lachen. "Zo, wat weet jij dan al allemaal al?" In feite was ik zo onwetend als een jongen maar kan zijn. Alles wat ik wist, waren wat vage ideen, die in smoezelige verhaaltjes op het schoolplein werden verteld.

"Heb je wel eens een bloot meisje gezien?" drong zij aan, "Weet je wel hoe het bij een meisje er uitziet?" Mijn moeder was de enige vrouw die ik ooit gezien naakt had gezien, en dan slechts in korte momenten, maar dat durfde ik haar niet vertellen. Ik moest bekennen dat ik nooit een bloot meisje had gezien. "En weet je al waar babys vandaan komen?" Ik was te verlegen om een gokje te wagen.

Zij zat daar op die WC te plassen en ze lachte naar me en scheen niet geneigd om het onderwerp te laten rusten, zoals ik hoopte.

Zij dronk haar glas leeg en zette het op de wastafel. Er stond een ficus in een pot, op onze badkamerkruk die we toch nooit gebruikten. Zij zette die pot op de vloer en schoof de kruk naar de kant van het bad. Zij ging erop zitten en keek me weer aan. Mama deed heel gewoon, in niets verschillend van hoe zij anders deed. Maar in plaats van haar badjas tussen haar knien te duwen, zoals een vrouw dat doet als zij op zo'n hoge kruk gaat zitten, liet zij hem openvallen en sloeg de zijkanten terug tot achter haar benen. Haar onderlichaam was naakt.

Ze spreidde haar benen, en ik zag een donker behaarde driehoek. Ze maakte haar ceintuur los en liet de badjas helemaal open vallen. Ik kon nu ook haar buik en haar borsten zien. Ik was beschaamd, en ik probeerde mijn hoofd weg te draaien, maar mijn ogen zaten vastgekleefd aan haar beide goedgevormde borsten en aan het donker begroeide gebied daar onderaan haar buik.

"Er zijn een paar dingen, Steven, die je moet weten. Je moet weten hoe een vrouw gebouwd is, en nog een paar andere hoofdzaken van het leven, noem het zo maar." Mijn ogen waren aan haar borsten vastgekleefd, en ik moest mijzelf dwingen om haar in het gezicht te kijken. "Maak je geen zorgen," glimlachte ze, "Eerst wil ik dat je mij eens goed bekijkt, zodat je weet hoe een vrouw gebouwd is." Zij schoof dichterbij met haar kruk en trok haar knien wat naar buiten zodat ik het nog beter kon zien.

Haar huid was roomwit. Wij gingen nooit naar het strand of zo, en zij droeg altijd truien en lange rokken, hoeden en sjaals. Het haar op haar onderbuik was dik zwart en krullend, maar onderaan bij haar open gespreide geslacht was het dunner geplant. Mijn moeder had een nogal grote pruim. Ik weet dat nu intussen, omdat ik met andere vrouwen ben geweest, en ik heb ook veel vagina's gezien in seksblaadjes. Zij moet best trots op haar grote pruim zijn geweest om te doen wat zij toen deed, maar zonder gekheid, zij had een mooie grote pruim, tenminste dat heb ik altijd gevonden, hoewel mooi misschien niet de goede term ervoor is. Haar schaamlippen waren breed en dik en er hingen twee verrassend rafelige lipjes tussen die harige stootbumpers. Mama had een vette en opulente pruim en geheel onzelfzuchtig gaf zij mij, op haar vreemde maar vriendelijk manier, een duidelijke demonstratie van het vrouwelijk geslachtsdeel.

"Dit hier heet mijn schaamhaar" zei ze, beginnend met wat het meest zichtbaar was en ze kamde erdoor heen met haar vingers. "Bij jou heet dat ook zo. En dit is mijn voorhof." Zij trok hem even open met haar vingers. Mama hield ervan om alle dingen bij de juiste naam te noemen : "Dit, hier en hier" zij streek met haar vingers over die vlezige stootbumpers, "Dit zijn de labia majora. Meestal zegt men uitwendige schaamlippen, ziet je, deze dikke plooien waar nog wat haar op zit". Zij spreidde haar dijen terwijl zij haar geslacht met n hand opendeed. "En zie je die twee rafelige lipjes, hier en hier? Dat de zijn nymphae. De meeste mensen zeggen inwendige schaamlippen, ze heten labia minora in de medische boeken". Haar vader was arts geweest, daarom wist zij dit allemaal. "Bij sommige vrouwen zijn de inwendige schaamlippen kleiner, dan hangen ze niet naar buiten als bij mij."

Ik was best nieuwsgierig, maar ik had een irrationele drang om steeds achterom te kijken, alsof er iemand kon binnenkomen en ons betrappen bij wat we deden. Eerlijk gezegd was ik ook opgewonden. Ik rook een vreemde een geur, geen sterke of stinkende geur, maar een heel typische geur, een beetje zoals paddenstoelen. "En kijk hier, dit knobbeltje onder dat kleine mutsje, dat is mijn clitoris. Zie je?" Maar ik denk niet zij mij de belangrijkstee functie van een kietelaar vertelde. Want anders zou ik het zeker onthouden hebben.

"En dit is waar de man zijn penis in steekt, dit heet mijn vagina. Hij steekt hier zijn penis in en spuit dan zijn zaadjes naar binnen. En als een zaadje bij mijn eitje komt, dan begint er een baby in mijn buik te groeien, en na negen maanden komt die baby er hier ook weer uit." Ik lachte haar uit omdat ik niet geloofde dat een baby uit zon klein gaatje kon komen, maar zij verzekerde mij dat het echt waar was, en dat ik zelf ooit uit dat gaatje gekomen was. "Geef je vinger maar eens," zei ze, en ze duwde hem in haar vagina, zodat ik kon voelen hoe warm en vochtig het van binnen was.

Ik kan niet beschrijven hoe vreemd het voelde om daar te zitten in het warme water van een badkuip, met mijn vinger in de natte vagina van mijn moeder. Daarna liet zij me alles tussen haar benen aanwijzen en benoemen. Ik was nieuwsgierig hoe zij plaste, en zij het toonde me. "En kijk, deze kleine huidplooi, dat heet de fourchette. Sommige vrouwen hebben hem, en andere vrouwen niet, is dat niet grappig? Er groeiden geen haren rond haar kontgat. Ik herinner me dat ik het raar vond dat haar anus zo dichtbij haar vagina zat. Ik was heel nieuwsgierig om het allemaal te bekijken, en Mama deed alsof het allemaal heel gewoon was.

Mijn penis stond tegen die tijd dapper omhoog en ondanks dat ik nog zo jong was, en mijn penis nog niet erg groot, stak hij toch al boven het badwater uit. Mama zag mijn kleine penis boven het water uitsteken en nam hem in haar handen. Zij streelde hem zacht en speelde met mijn balletjes. "Begrijp je waarom een piemel stijf wordt? Het is een natuurlijke reactie, wanneer een man opgewonden wordt, dan wordt zijn penis stijf net zoals deze van jou, zodat hij hem goed in een vagina kan duwen. Voelt het lekker, als ik hem wrijf?"

Het voelde inderdaad erg lekker. Ik had geprobeerd terug te trekken toen zij hem pakte, maar na een tijdje voelde ik mij vreemd van binnen en kreeg kriebels diep in mijn maag. "Speel jij wel eens met jezelf, als je piemel hard wordt zoals nu?" vroeg zij mij. Ik gaf toe dat ik dat wel eens deed, en dat maakte haar bezorgd. "Dat moet je niet doen, het is erg slecht voor je!" Ik ben er zeker van dat zij in die onzin geloofde, want vele mensen geloofden dat in die tijd. Zij liet me beloven dat ik nooit zou gaan masturberen.

"Kom er eens uit!" zei ze uiteindelijk, "Je zit al veel te lang in bad. Je vingers zijn helemaal gerimpeld!" Ik dacht dat zij zelf in bad wilde gaan, maar zij trok de stop uit de afvoer. Wij gingen allebei staan, en ze hielp me met afdrogen en nam me mee naar haar slaapkamer.

"Ik zal je meteen maar leren wat geslachtsgemeenschap is," zei ze achteloos.

"Mij leren?" Mijn hart werd vervuld door een verlangen dat ik nog nooit had gevoeld, en waarvan ik niet veel begreep, maar een golf van angst spoelde door me heen. Maar ik voelde me ook opgewonden, en ik gaf me aan haar over. Zij was zo evenwichtig en zeker van zichzelf, en ik was eraan gewend om op haar te vertrouwen. Zij liet haar badjas van haar schouders vallen, en zij nam mij bij mijn hand. "Maak je maar geen zorgen" stelde ze mij gerust, "Je zult het best fijn vinden. Mannen vinden het altijd fijn. Het voelt erg lekker."

Mama was niet kort of lang, niet vet of dun, niet jong of oud, zij was niet heel knap, hoewel ook niemand haar lelijk zou hebben gevonden. Maar haar aanbod om mij iets te leren, en haar vriendelijke gezicht en haar stralende ogen, wekten een verlangen in mij dat ik nog nooit had gevoeld. Ik ging naast haar op het bed liggen. "Gaan we een baby maken, Mama?" vroeg ik. "Nee, dat niet," zij zei, "Maar wanneer wij hiermee klaar zijn, dan zul je wel weten hoe het moet."

Zij vroeg me om haar te kussen, en ik deed het. "Nee niet zo, ik doe het wel voor," en zij gaf me een innige tongzoen. Ik trok me geschrokken terug, ik wist niet dat mensen die manier kunnen kussen. Zij lachte en vroeg me om het na te doen. Ik probeerde het. Haar mond en adem smaakten nog naar sherry, maar ik was verrast om het prettig te vinden, wanneer onze tongen om elkaar heen gingen.

n van haar borsten lag tegen mij aangedrukt, en zij legde mijn hand op haar andere borst. Ik had nog nooit de blote borsten van een vrouw gevoeld, en ik vond het heel bijzonder. Mama was in de dertig, niet heel oud, maar haar lichaam naderde toch de middelbare leeftijd. Haar grote borsten hingen al een beetje. Haar heupen en billen waren mollig, haar buik had een plooi. Maar zij had nog steeds een mooi volslank figuur, met smalle polsen en enkels, en haar taille die nog tamelijk slank was."Kom maar op mij liggen" zei ze. Zij spreidde haar benen, en ik ging op haar liggen, met mijn penis tegen haar maag gedrukt. Zij liet me mezelf opheffen, en ze nam mijn piemel in haar hand. Ik voelde hoe ze ermee over haar krullende haarbos streek. Zij trok haar benen omhoog tot haar knien de zijkant van haar borsten raakten en zij legde haar voeten op mijn rug. Haar voeten waren zacht en warm. Zij liep vaak blootsvoets, maar zij hield ze glad met puimsteen en babyolie. Toen haar benen omhoog kwamen, rolde zij haar onderbuik omhoog, en ik gleed als vanzelf bij haar naar binnen.

Wij hadden de deur open gelaten, en ik kon het laatste badwater weg horen gorgelen in de badkamer. Ik ontspande me en voelde haar haren kriebelen aan mijn buik en mijn schaambeen drukte tegen het verende stootkussen van haar venusheuvel. "Beweeg maar wat heen en weer," zei ze, en dat deed ik.

Het is onnodig te vertellen hoe heerlijk het voelde. Ik neukte een paar dozijn slagen, en toen liet zij me mijn armen strekken zonder mijn piemel uit haar te trekken. Zij wilde zien hoe mijn piemel in haar bewoog. Zij spreidde haar vagina open met haar vingers en ik zag een glibberige rose spleet, waar mijn penis in en uit gleed. Haar buikplooi golfde door mijn bewegingen. Toen mijn zaadlozing kwam, liet ik me op haar vallen. Mama zei niets toen ik klaarkwam. Zij scheen er niet veel van te voelen. Ze zei alleen maar dat ik het goed had gedaan, ze kuste me, zei dat ze veel van me hield, en ze ging haar bad nemen.

De volgende avond vroeg ik uit mezelf, of wij weer gemeenschap konden hebben. Ik kon aan niets anders meer denken, en ik was begonnen er hevig naar te verlangen. Ze dacht eerst even na, maar zei toen ja, en wij deden het weer op haar bed. Daarna begonnen wij elke avond gemeenschap te hebben. Op een keer het zal een week of twee drie geweest zijn na onze eerste keer kwam zij ook klaar. Ik merkte dat er iets bijzonders met haar gebeurde, maar ik was nog te onwetend. Zij deed heel krampachtig en begon hevig te hijgen. Iedereen weet hoe dat gaat, maar ik wist het nog niet. Ik zei dat ik op een andere manier van haar was gaan houden dan daarvoor. Zij moest erom lachen en ze knuffelde mij, maar terwijl ze dat deed, vertelde zij mij dat ik alleen maar van haar mocht houden als moeder. Als ik daarmee ophield, dan zou zij spijt krijgen van wat ze mij had geleerd.

Tot dan toe dacht ik dat onze seks alleen maar een vriendelijkheid van haar kant was, en een fantastisch genot aan mijn kant. Zo had zij het ook laten voorkomen, want ik herinner die eerste keren nog heel goed. Maar het werd nu anders. "Je hebt mij een orgasme bezorgd," zei ze blij. Toen ze me uitlegde wat dat betekende, was ik zeer ingenomen met wat ik had gedaan. Ik werd creatiever, en ik probeerde haar evenveel genot te geven als mijzelf. Ik ontdekte snel dat het niet bijzonder moeilijk was, want zij was zo gepassioneerd als een vrouw maar kan zijn.

Mama stopte ook helemaal met drinken. Geen van ons beiden zei er ooit iets over, maar het moet gekomen zijn door onze seksuele gemeenschap, want eerder was zij een behoorlijke alcoholiste. Naarmate het wederzijds vertrouwen groeide, begon zij me meer dingen te leren, en wij experimenteerden veel zodat ik uiteindelijk een zeer ervaren minnaar werd. Wij probeerden alle standjes uit die wij konden bedenken. Zij bevredigde me met haar mond, en ik leerde om hetzelfde voor haar te doen. Wij waren beiden gericht op het genot van de ander. Het is de het meest intens erotische verhouding van mijn leven geweest. Toch liet ze me nooit in haar bed slapen. Ze zei dat ik dan nooit tot een echte man zou opgroeien, omdat ik dan getrouwd met mijn moeder was. Zij hield zich hieraan, zelfs toen na ongeveer een jaar, zij ontdekte dat wij ondanks haar voorzorgsmaatregelen toch een baby hadden gemaakt.

Haar zwangerschap joeg haar werkelijk angst aan. Als abortus in die dagen beschikbaar was geweest, dan zou zij dat zeker gedaan hebben. Zij was bang dat onze baby misvormd geboren zou worden. Wij moesten verhuizen. Het was bijna twee jaar nadat mijn vader was gestorven, en de mensen zouden op haar neer gekeken hebben als het was uitgekomen dat zij zwanger was zonder een man te hebben. Mijn zusje Anke werd geboren in Drenthe, ver weg van iedereen wij kenden. Het kwam uiteindelijk allemaal goed, de baby bleek helemaal in orde. Anke is nu getrouwd en heeft zelf twee kinderen in de tienerleeftijd. Ik hielp mijn moeder om mijn zusje op te voeden, maar Anke weet nog steeds niet dat ik haar eigenlijke vader ben.

Toen kwam de tijd voor mij om naar universiteit te gaan. Hoewel wij nog zeer hartstochtelijk waren, duwde ze mij als het ware uit haar nest, en ik moest op de studentencampus gaan wonen. Dat was eerst moeilijk, maar zij wist dat dit het beste was voor mij. Ik ontmoette daar mijn vrouw, Clara, een meisje waar mijn moeder erg dol op werd, en echt van ging houden, vooral toen er kinderen kwamen.

Maar goed, Mama overleed, nu bijna vijftien jaar geleden. Zij was een goede en liefhebbende moeder voor mij geweest, en ik hield zeer veel van haar. Soms mis ik haar, en dan word ik zo droevig, dat ik in een depressie terecht kom die dagenlang aan kan houden. Ik vond altijd mijn beste tegengif hiervoor in mijn zusje. Zij lijkt erg op mijn moeder, en in haar herken ik elk jaar meer van mijn moeder. Alleen al haar aanwezigheid, het horen van haar stem, heeft het effect om mijn depressieve stemming te verjagen en mij troost te geven.

Maar recent heb ik ontdekt (iets wat nog nooit daarvr in me was opgekomen) dat er in wat ik voor Anke voel, een sterke incestueuze ondergrond schuilt. De schok van deze erkenning hield vele dagen aan en, als een dwaas, permitteerde ik mezelf, om met deze gedachtes te blijven spelen. Dus nu veroorzaakt elke affectie van haar naar mij toe een sterk verlangen, gevolgd door diepe schaamte.

Door mijn eerdere ervaringen zou ik mij niet schuldig moeten voelen als er een nauwere betrekking tussen zou ontstaan - niets ter wereld zou ik liever willen - maar ik kan slechts raden hoe zij erop zou reageren als zij wist hoezeer ik naar haar verlang. Zij is altijd een bescheiden vrouw geweest, nogal conventioneel, gereserveerd met betrekking tot alles omtrent seks. Zij zou het heel pervers vinden, zelfs als ze alleen maar geloofde dat ik haar broer ben.

Ik denk nu continu aan haar. Ik ben bang dat ik iets stoms en onherroepelijks zal doen, waarmee ik haar achting zal verliezen, maar zoals het er nu voorstaat, kan ik het nauwelijks verdragen om haar een dag niet te zien. Ik ben zo geobsedeerd door mijn behoefte aan haar, dat ik aan weinig anders kan denken. Ik kan niet zeggen wat er zal gebeuren, maar ik heb weinig reden voor hoop. Als ik verstandig was, zou ik gaan emigreren, maar dat zal wel niet gebeuren. Mijn banden aan deze plek zijn te sterk, bijna veertig jaar heeft mijn leven zich hier afgespeeld. Ik kan toch niet zomaar weglopen! En hoe zou ik het uitleggen? aan mijn Clara? aan Anke? Ik weet niet wat er zal gebeuren. Nee, er mag niets gebeuren.

Ton de school was afgelopen, begonnen Anke en ik zoals elk jaar, onze dagen samen door te brengen. Mijn eigen zaak loopt nu min of meer vanzelf, en ik heb veel vrije tijd en ik ben met deeltijd pension. Mijn vrouw Clara is advocaat, zij houdt van haar werk, ze heeft een drukke baan, dus heb ik veel tijd voor mijzelf. De echtgenoot van Anke, Frank, werkt bij internet bedrijf, en vanwege zijn baan brengt hij een groot deel van het jaar in hotelkamers door. Daarom is het niet gek dat mijn zus en ik elkaar vaak gezelschap houden, vooral in de zomermaanden, wanneer zij niet werkt.

Op een ochtend stond ik vroeg op, ik had dat aan Anke beloofd, en bracht haar kinderen weg. Haar schoonouders hebben een boot op het IJsselmeer, en de kinderen gaan daar elke zomer twee weken heen. Jef en Bea mopperden een beetje in mijn auto dat zij al veel te oud waren voor deze logeerpartij, maar ik denk dat zij zich best op die bootvakantie verheugden. De ouders van Frank zijn goed gehumeurd en actief, en ik weet zij altijd veel aandacht aan hun kleinkinderen besteden en hun een leuke tijd bezorgen.

Nadat ik de trein weg had zien rijden, zag ik karmozijnrode pioenrozen in een bloemenstal, en ik nam een boeket mee voor Anke. Zij had me een lunch beloofd in ruil voor het wegbrengen van haar kinderen. De bloemen werden beloond met een kus. Ik zat in haar keuken en dronk haar koffie terwijl zij rondliep in haar duster. Haar gezicht was een beetje opgezwollen van de slaap, haar haren zaten slordig, ze was niet opgemaakt. God, dacht ik, wat lijkt zij nu op Mama, met haar grote, zwarte ogen en haar bleke, vale teint, haar lange dunne neus en haar mooie smalle mond. Ik bestudeerde de golvingen van haar heupen, de knoken van haar slanke enkels, haar mooie voeten en haar kuiten, wanneer zij zich van me af draaide. Na het eten probeerde ik om de krant te lezen terwijl zij de afwas deed.

Anke haalde de pioenrozen uit het papier, sneed het elastiekje door, dat rond hun stengels zat, en legde ze op het aanrecht. Toen klom zij op een keukentrap om een vaas van de bovenste plank te pakken. Maar terwijl zij zich uitrekte, kromp zij plotseling ineen en trok haar mond in een pijnlijke grimas.

"Wat is er?" vroeg ik, en ging achter haar staan.

"Oh," zij zei, "Het schiet weer in mijn rug. Ik heb het al een paar weken en het zal wel niet meer overgaan. Ik begin een oud wijf te worden."

"Laat mij je maar even helpen," zei ik, en hielp haar van de trap af.

Zij deed het water in de vaas, sneed de stelen schuin af en schikte zorgvuldig de bloemen. Toen pakte zij de vaas op en plaatste hem midden op tafel.

"Pas op met je rug," waarschuwde ik.

"Oh, zo erg is het niet. Het zit alleen maar hier," en zij reikte achter zich en wees een plekje aan, net onder n van haar schouderbladen. Ik wreef zachtjes ver die plek.

"Voel je, daar zit daar een soort knoop," klaagde zij.

"Ja, je hebt een verkrampte rugspier. Laat mij hem er maar even uit wrijven."

"Dat is aardig van je," zei ze. "Ik wilde al naar de fysiotherapeut gaan, voor een massage. "

"Je treft het," glimlachte ik. "Ik ben wereldberoemd om mijn massages."

"Als bijverdienste?"

"Zo ongeveer, mijn Clara is er dol op."

Zij lachte. Wij gingen naar haar slaapkamer, en zij ging op de rand van het bed zitten terwijl ik naar de badkamer ging. Ik pakte een handdoek van het rek en een fles babyolie en ging terug. Zij droeg geen BH onder haar duster, en ze vroeg mij om mij even om te draaien. Toen ik weer keek, lag zij al op haar buik, met haar borsten op het bed gedrukt zodat ik ze niet kon zien. Haar duster was uit en er lag een handdoek over haar billen.

Anke heeft een mooi huid, zonder pukkel of vlekjes, en mijn handen trilden toen ik haar aanraakte. Zij hijgde toen ik wat babyolie op haar huid liet lopen.

"Au! Wat koud!" rilde ze.

Ik begon aan de verkrampte spier en kneedde hem met mijn duimen.

"Oh Steven! Het doet pijn!" protesteerde ze.

Ik verontschuldigde me maar wreef nog harder met mijn duimen tot ik voelde dat de spier onder mijn vingers zacht werd en haar lichaam zich ontspande.

"Zie je wel?" zei ik, "Ik weet best wat goed voor je is."

"Hmmm," zuchtte zij.

Ik goot wat olie in de palm van mijn hand om het te verwarmen en wreef het over haar schouderbladen. Zij schoof haar lange haar uit de weg, en ik wreef de nek van haar hals, haar schouders en armen in. Ik bewerkte haar ruggenwervels zoals een blinde jongen de toetsen van een piano bespeeld. Ik volgde de lijnen van elke rib en elke wervel.

Ik werd vervuld van een ongelooflijke tederheid voor haar. En tegelijkertijd, was er een element van sensuele opwinding in wat ik deed. Ik probeerde om mijn handen professioneel te bewegen, maar ik streelde haar sensueel. Zij scheen zich niet aan mijn aanrakingen te irriteren, niettemin. Zij was heel ontspannen haar ogen bleven gesloten, en ik langzaam aan werd ik meer zelfverzekerd. Ik pakte nog wat olie en werkte aan de gewrichten van haar schouders, haar armen, en haar polsen en haar handen.

"Is het lekker?" vroeg ik.

"Hmmm ja," fluisterde zij slaperig.

Ik kneedde met mijn vingers de holtes onder haar armen, en veegde mijn handen steeds weer over haar zijkanten en onder haar schouderbladen, en als ik duwde, zag ik haar borsten onder haar uitstulpen. Nog steeds klaagde zij niet en ze maakte er ook geen eind aan.

"Zal ik je benen ook maar even doen?" vroeg ik, eigenlijk verwachtend dat ze nee zou zeggen.

"Hmm."

Ik pakte de handdoek van haar billen af en wierp hem aan de kant. Zij spande zich even, hief haar hoofd op en keek om naar mij. Wat was dat voor blik op haar gezicht? Was ze geschrokken? Onzeker? Verbijsterd? Elke van die emoties scheen even over haar gezicht te glijden, maar toen lgede zij haar hoofd weer op haar armen en sloot haar ogen.

Ik begon haar voeten te masseren.

"Mama kocht ook altijd dit merk olie," zei ik, ruikend mijn vingers. "Zij rook altijd precies zo."

Anke antwoordde niet.Ik masseerde haar slanke enkels, bewerkte de boog en de bal van haar voet en knakte zachtjes elk van haar teengewrichten en wreef de olie erin totdat het niet meer glinsterde. Ik schoof haar benen een beetje van elkaar, ter hoogte van de knie. Ik legde haar voeten tegen mijn dijen, en kneedde haar benen. Haar dijen waren niet meer zo ferm en stevig, maar voor mij ligt er een groter genoegen in het soepele vlees van een rijpe vrouw, dan in het strakke vel van een jong meisje. Zij was echt mooi.

Toen ik klaar was, spreidde ik haar benen. Ik kon zien waar haar geslacht zat. Zij lag nog steeds met haar ogen gesloten, maar er was iets subtiels in haar veranderd. Ik realiseerde me, door de zachte spanning die er in haar lichaam was gekomen, dat zij seksueel opgewonden was geraakt, en dat zij zich stil hield opdat ik het niet zou merken. Ik was in een opgewonden toestand die mijn geweten suste, zodat ik verder durfde te gaan. Maar er was meer dan het sussen van mijn geweten, ik voelde een grote aantrekkingskracht tot mijn zuster alsof ik precies wist wat zij voelde en het leek wel of zij mij aangaf wat ik moest doen en in welk tempo ik het moest doen.

Waar het een uur geleden nog onmogelijk zou hebben geleken dat zij seksueel opgewonden zou raken en me zou toestaan haar te masseren op een seksuele manier, scheen het ineens heel natuurlijk. Ik voelde dat zij mij zou toestaan om mijn verlangen naar haar te bevredigen. Ik liet een paar druppels olie vallen elk van haar billen en begon haar grote zachte billen te strelen en te masseren. Ik nam elk van haar billen in de greep van mijn handen, en, terwijl ik ze wreef, spreidde ik ze uit elkaar.

Ik deed alsof ik haar vochtige vagina niet opmerkte, en ik masseerde haar billen met een deskundige hand. Ik zag haar instemming in de manier waarop zij met haar hoofd wiegde op haar armen. Zij zei niets, maar haar ademhaling werd sneller en ik merkte dat haar hart even snel klopte als het mijne. Ik raakte de binnenkant van haar dijen aan en streelde even over haar geslacht. Zij bleef passief liggen, afwachtend en zonder protest de tijd was gekomen. Ik deed mijn broek uit en bevrijdde mijn lid. Ik klom op het bed en knielde tussen haar benen.

"Nee, niet doen, dit mag niet..." fluisterde zij nogzwakjes.

Ik ging op haar liggen en pakte mijn lid vast.

"Nee, Steven," zei ze zwakjes, maar ze legde haar handen om mijn billen en trok mij naar zich toe.

Ik leidde mijn lid naar haar geslacht. Zij kronkelde onder mij en ik had wat problemen om haar opening te vinden, maar uiteindelijk gleed ik naar binnen. Zij was daar heel erg vochtig.

"Oh stop, Steven. Stop, dit mag niet, Oh"

Ze protesteerde wel maar ze probeerde niet om me te af te weren. Dus ik negeerde haar mondelinge protest en overwon haar lichte weerstand. Het was echt geen verkrachting. Het was alsof haar lichaam er hevig naar verlangde maar haar verstand er nog niet in kon toestemmen. Dus moest ik maar voor ons allebei die toestemming geven.

Na enkele ogenblikken hield zij op met haar protesten. Zij sloot zich bij mijn bewegingen aan, en wij neukten langzaam en vol hartstocht op haar bed. Wij kusten elkaar teder en we kregen tegelijk een orgasme. Toen het voorbij was, begon zij zachtjes te huilen.

"Stil maar, ssst, ssst," probeerde ik haar te troosten. Ik voelde me ongelukkig omdat zij zich ongelukkig scheen te voelen. Ik was bang dat zij nu boos op mij was, maar dat was ze niet.

"Ik kan gewoon niet geloven dat wij dit gedaan hebben," zei ze eindelijk.

"Niet droevig zijn," zei ik. "Je bent zo mooi en ik houd zoveel van je."

Zij zei helemaal niets.

"Weet je wel hoeveel ik van je houd?"

Zij gaf me een ironisch blik. "Het was goed dat jij doortastte, want ik zou het nooit gedaan hebben als jij het niet had gedaan."

Ze lag nu op het bed en deed geen enkele moeite meer om haar naaktheid te verbergen. Wat tussen ons was gebeurd, was gebeurd. Als zij zich nog niet verzoend had met dit feit, dan handelde zij niet alsof het verschrikkelijk was, niet zoals ik had gevreesd dat zij zou kunnen reageren.

Ik keek naar haar. Ik had haar niet meer naakt gezien sinds zij een meisje was. Zij leek nu wel heel erg op Mama. Haar borsten waren iets kleiner, maar zij hadden hun vorm wel beter gehouden. Ik kreeg weer een erectie.

"Zullen we het dan nog maar een keertje doen?" vroeg ik.

Ze keek me een ogenblik verbaasd aan, en toen brak haar lach door. "Ik ben tenminste nog zo fatsoenlik om beschaamd te zijn over wat wij hebben gedaan, maar jij bent echt schaamteloos!" lachte zij. Maar ze zei geen ja en ook geen nee. Dus begon ik haar weer te strelen. Ik streelde de donkerbruine bos schaamhaar die tegen haar witte dijen en buik afstak. Zij liet zich achterovervallen en sloot haar ogen.

Deze keer duurde het veel langer. Wij hadden gemeenschap, teder en hartstochtelijk. Beiden waren we ons bewust van de ander, en ik staarde in haar ogen terwijl zij diep in mijn ogen keek. Ik schiep onmetelijk genoegen in elke gezichtsuitdrukking, elke zucht van haar, elke spanning en beweging, elke zachte aanraking. En toen zij onder mij klaarkwam, wilde ik mijzelf helemaal in haar laten stromen, in haar schoot binnengaan en de wereld ervaren door haar ogen en oren, door haar vingers en haar tenen, haar hartslag delen en samen n met haar te zijn. Ik voelde een ongelooflijke diepe liefde voor haar, en ik ging maar door, zo lang als ik kon, tot zij een tweede keer begon te schokken en te trillen, en ik het niet langer kon inhouden en ik ejaculeerde weer en viel uitgeput naast haar en streelde zachtjes over haar borsten.

"Je bent toch niet droevig meer, nu?" vroeg ik.

"Nee" antwoordde zij, "Ik zou Frank of Clara nooit willen kwetsen, maar ik kan mij nu echt niet droevig voelen." Zij zweeg een ogenblik.

"En wat de rest betref, dit is iets tussen jou en mij, zolang niemand anders er weet van heeft." Zij lachte en schudde haar hoofd alsof het iets onbegrijpelijks voor haar was. "Wij hebben wel een taboe doorbroken."

De rest van de dag bleven we samen en we bedreven de liefde opnieuw, later die middag. Wij waren beiden heel gelukkig. Ik vertelde haar hoe lang ik naar haar had verlangd. Anke scheen hierdoor verbaasd te zijn, en zei dat ik voor altijd een oudere broer was geweest. Zij zei dat zij veel van me hield en dat zij mij altijd een knappe man had gevonden, maar dat zij nooit over mij had gedacht op een seksuele manier. Ik denk dat zij werkelijk verrast was om te ontdekken dat ze een seksuele aantrekking tot mij kon voelen. Wij waren beiden verbaasd dat onze gevoelens zo intens waren.

Ik kwam de volgende dag opnieuw langs, en daarna, en daarna. Haar huis, zolang wij alleen waren, werd ons toevluchtsoord, haar slaapkamer ons hol, haar bed ons liefdesnestje. Ik moest mij bij Clara vaak verontschuldigen, omdat ik veel te moe was om met haar te vrijen.

Toen Jef en Bridge thuiskwamen, verloren wij onze privacy en moesten we onze gewoontes veranderen. Maar toch hadden wij een overvloed van kansen om de dagen samen door te brengen en elkaar lief te hebben.

Wij waren altijd al vertrouwelijk met elkaar, maar toen wij minnaars waren geworden, vertelde ik haar op een dag dat haar zoontje Jef een knappe jongeman werd. Zij gaf me gelijk, en ik vroeg haar of zij er ooit over had gedacht om met haar zoon seksueel in te wijden. Ik vroeg het half gekscherend. Zij lachte erom en zei dat zij daar totaal niet aan dacht.

"Waarom niet?" vroeg ik.

"Het is toch niet hetzelfde als tussen ons tween. Wij zijn al volwassen en mijn zoon is dat niet en wij zijn broer en zuster. De verhouding van een jongen met zijn moeder is veel ingewikkelder. Het zou zijn hele leven kunnen verknoeien."

"Ik weet zeker van niet," zei ik, "Want Mama deed het ook met mij!"

"Nee, dat kan niet waar zijn!"

"Ik fantaseer het niet. Mama lichtte mij voor over seks toen ik nog jonger was dan Jef nu. En zij deed het met echt mij, om mij voor te lichten. Maar daarna deden we het heel vaak samen. Honderden keren, misschien wel duizenden keren, net als getrouwde mensen. "

Anke nam mijn hoofd in haar handen en bracht haar gezicht dicht bij het mijne. "Meen je het serieus?" vroeg zij ernstig. Ik zei haar dat ik serieus was, en zij zag aan mij dat het de waarheid was.

"Wow!" Ze ging zitten en leunde tegen het hoofdeind van het bed. Zij bleef een lange tijd stil.

"Stoort het je?" vroeg ik.

"Nee," zei ze. "Maar het is heel vreemd om zoiets te weten te komen."

Toen wilde ze precies weten hoe alles was gebeurd. Ik vertelde het haar, en het zij vond mijn verhaal grappig. Zij lachte en lachte. "Deed Mama dat echt?" vroeg zij steeds. Ik verzekerde haar dat het echt zo was gegaan.

"Dus jij was pas dertien die eerste keer?"

"Ja."

"En waar was Papa dan? "

"Papa was al dood."

"Maar... En wanneer?" Haar mond viel open van verbijstering. Mama had haar altijd laten geloven dat Papa veel langer had geleefd dan hij in werkelijkheid had gedaan.

"Papa was toen al een jaar dood." zei ik. En toen drong het tot haar door dat ik haar eigenlijke vader was. Zij leek hevig geschokt. Haar gezicht werd vuurrood. "Jij... heb jij Mama dan zwanger gemaakt?" vroeg zij ongelovig, "Zwanger van mij?" Zij werd een tijdje heel stil - zij moest het verwerken.

"Dan ben jij dus mijn vader."

"En je broer," zei ik verlegen.

"Nu wordt het me duidelijk," zei ze na een tijdje, "Ik heb altijd een sterk vadergevoel voor jou gehad. Dus jij bent de man die mij verwekt heeft."

"Het is de waarheid, Anke," zei ik, en ik streelde haar dij.

Anke boog zich naar me toe en die fluisterde in mijn oor, "Dus jij hebt seks met je eigen dochter gehad, en ik heb mijn eigen Papa geneukt!"

Ze omhelsde me innig en al snel lag ik op haar en drong bij haar binnen. Anke sloeg haar benen om me heen en fluisterde de hele tijd, "Oh mijn Papa, mijn lieve Papa, Papa, Papa, Papa," terwijl ze mij vurig neukte. Het was fantastisch. Wij hadden nog veel te bespreken, maar het was al laat en ik moest echt naar huis.

"En, wat doe je nu met Jef?" vroeg ik nog voordat ik wegging.

"Ik weet het echt niet.." lachte ze en ze wilde de deur achter me sluiten.

"Het is een familietraditie" grinnikte ik en gaf haar een afscheidskus. "Daar ontkom je niet aan."
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners