Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Fantasie waargemaakt - 16334 keer gelezen
Ik was alleen thuis en mijn moeder was boodschappen doen , ik had ondertussen wat gezapt op de tv en kwam toevallig langs een sm zender , ik klikte snel weg maar omdat mijn moeder weg was zapte ik terug.
Ik keek even raar naar de tv maar ondertussen voelde ik dat mijn slipje een beetje nat werd , ik beet op mijn lip en glee voorzichtig met mijn hand in mijn broek , ik voelde aan mijn slipje en voelde dat ie nog natter werd ,ik besloot naar mijn kamer te gaan en de zelfde zender te gaan kijken op bed , ik deed mijn broek uit en ook gelijk mijn slip. Ik ging wijdbeens op mijn bed liggen en begon langzaam mijn bovenbenen en dijen te strelen , ik voelde dat ik nog natter werd en streelde zacht over mijn schaamlipjes , ik werd geiler en geiler en zette de tv harder , ik kreunde zacht en keek geil naar de tv , ik kon niet meer en stak een een vinger in mijn kut. Ik begon me zacht te vingeren en ging op mijn buik liggen , ik streelde over mijn klit en ging steeds heftiger te werk met mijn vingers , ondertussen zaten er al ze vingers in mijn kut en toen ging mijn deur open , mijn moeder was thuisgekomen en ik schrok , ik stopte snel en trok de deken over me heen , mijn moeder keek me geschokt aan en ik zei dat het me speet maar dat ik het niet meer kon inhouden , mijn moeder liep zonder iets te zeggen naar me toe en trok de deken weg , ze spreidde mijn benen en keek ondeugend naar mijn vagina. Ik schrok en mijn moeder raakte mijn kut aan , ik wist niet hoe ik moest reageren maar Ik vind het we'll opwindend , ze wreef zacht over mijn clitoris en ik kreunde zacht , mijn moeder zei dat ik moest genieten en noemde mij haar vieze kleine slet , op een of andere manier geilde het mij nog meer op en kreunde ik harder , het wond me op om door mijn moeder gevingerd te worden en na enkele seconden stak zij haar vingers in mijn kut , ik sloot mijn ogen en genoot van hoe mijn rijpe ervaren moeder mij aan het vingeren was.
Ze ging heftig te werk en was begonnen met likken aan mijn kut.
Na een kleine 5 minuten hielt ik het niet meer in en riep dat ik aan het komen was , ze begon heftiger te vingeren en te likken , ik hielt het niet en gilde het uit , mijn moeder genoot aan haar blik te zien en begon ook zo langzamerhand met haar eigen poes te spelen , ik stond op en zei dat het nu haar beurt was , ze deed haar rok uit en ging op mijn bed liggen , ik richtte een videocamera op haar en zei dat ik het nooit meer wou vergeten , dus dat ik het opnam , ze vond het niet erg en ik klom op haar. Ik gaf haar een kleine tongzoen en speelde met haar tieten , ik kon het niet geloven ik had mijn moeder haar tieten nu in mijn handen , ze waren van mij . Ik glee langzaam met mijn hand over haan lichaam richting haar poes en streelde zacht over haar string , ik voelde dat haar string aardig nat was geworden en schoof haar string langzaam opzij , ik streelde over haar rijpe maar sappige en hongerige poes , ik rook haar geilheid en ging met mijn hoofd richting haar poes , ik keek even naar haar kut en likte mijn lippen , ik begon zachtjes aan haar schaamlippen te likken en ik hoorde haar ademhaling stijgen , ik opende haar schaamlippen en likte gewillig aan haar klit , ze genoot aan haar kreunen te horen en ik stak ondeugend mijn 2 vingers in haar kut , ze zei dat dit haar grootste fantasie was en ik glimlachte. Ik genoot van de smaak van haar kut en ging steeds sneller likken zuigen en vingeren.
Na 10 tot 12 minuten kwam ze klaar en ik was verbaast dat ze het zo lang had uitgehouden . Ik likte haar kutsappen op en slikte alles door , na even uitgeput naast haar te hebben gelegen gaf ze mij een lange tongzoen en zei dat ze dit we'll vaker wou , ik glimlachte en knikte even , ik stond op en deed alles uit , Ik keek nog even naar haar kut en beet op mijn lip , ik vroeg haar of ze mee kwam douchen en na het douchen zijn we samen naar bed gegaan , naakt en met kaars hand op elkaars lichaam .

Hier is het zeker niet bij opgehouden en we hebben nog veel beleeft samen , nja dit was mijn verhaal en het is echt waar gebeurt , mijn fantasie is waargemaakt.
Bedankt voor het lezen en ik hoop dat je hebt genoten , veel kusjes van Nicki

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners