Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Feest bij zus 2 - 2377 keer gelezen
Misschien moet je eerst even deel 1 lezen, want dit is een vervolg verhaal, ik ben op de 50e verjaardag van mijn zus en heb net een heerlijke neukbeurt achter de rug met Joke, hier gaat het verhaal dan ook verder.

Joke fatsoeneert haar kleding, en trekt haar rok recht, en geeft me een kus en zegt dat ze even naar de wc gaat, en daarna op me zal wachten in de logeerkamer, ze fluistert dat ze dan helemaal uitgewoond wil worden door mijn hengsten lul. Ik wil mijn broek omhoog doen, maar merk dan dat deze zeiknat is geworden door onze neukpartij, zo kan ik niet langs iedereen heen lopen, en besluit om mijn zus te appen, en te vragen of zijn nog iets heeft liggen wat ik aan kan, mijn zus komt gelijk naar mij toe en ziet mijn redelijk forse lul tussen mijn benen hangen, en likt langzaam over haar lippen, ik leg haar uit wat er gebeurd is en vraag of ik een broek van haar man mag lenen. Ze zegt ik ga wel even kijken of ik iets geschikts heb, en terwijl ze zich omdraait geeft ze een aai over mijn lul, en loopt weg. Even later is ze terug met een driekwart zomerbroek van haar man, en zegt geef je broek maar dan was ik hem even, ik geef haar mijn broek en onderbroek die ook zeiknat is, ze kijkt nog een keer naar mijn lul, en zegt dat ik aardig gegroeid ben sinds ze hem voor het laatst zag. Ik krijg een kus op mijn mond en ze loopt met wiebelende kont, naar het huis.
Ik trek de driekwart broek aan en verheug me er op wat er dadelijk in de logeerkamer op me ligt te wachten, spontaan voel ik mijn lul weer groeien.Ik loop naar het huis, en zie tot mijn grote schrik dat Joke staat te ruziŽn met haar echtgenoot die amper op zijn benen kan staan. Ik hoor hem zeggen dat hij naar huis wil, Joke kijkt verdrietig mijn kant op, en begint haar man verrot te schelden, maar het helpt niet, hij zegt ik ga pissen en daarna gaan we weg, terwijl hij naar de wc loopt ga ik snel achter Joke staan, en grijp onder haar rok vol in haar nog steeds natte kut, ik duw gelijk 2 vingers naar binnen en begin haar met mijn vingers wild te neuken, binnen de kortste keren voel ik haar kut verkrampen rond mijn vingers, en het geil loopt dan ook al snel over mijn vingers, ze haalt mijn hand onder haar rok vandaan, en stopt mijn vingers eerst in haar mond, en daarna in de mijne, en knijpt met haar hand in mijn harde lul, net op tijd laten we elkaar snel los, en komt haar man de kamer weer binnen. Teleurgesteld zie ik ze het feest verlaten, ik loop naar de bar en schenk voor mijzelf een flinke borrel in. En loop daarna de tuin weer in, rechts van me zie ik het uitnodigende zwembad, en besluit tot hilariteit van de andere gasten een duik te nemen. Het koelt heerlijk af en na even gezwommen te hebben, waarbij ik een paar dames uitnodig om er bij te komen, waar ze echter niet op in gaan, met de smoes dat ze geen zwemkleding bij zich hebben, ga ik er ook maar uit. Terwijl ik er uit klim komt mijn zus lachend op me af lopen met een handdoek, ik trek mijn natte shirt uit want het is nog warm zat, en sla de handdoek om me heen, mijn zus zegt als je klaar bent wil ik je aan wat vriendinnen voorstellen, en knikt naar een groepje vrouwen die gezellig aan een tafel zitten te kletsen.

Even later wordt ik voorgesteld aan Karin, een stevige boeren dochter met een flinke kont, en enorme borsten, verder is er Anja, ook een beetje stevig, met een soort t-shirt, waar ze schijnbaar geen bh onder draagt, want bij iedere beweging zie ik het flink schudden. Beide dames hebben een wijd vallende rok aan zodat daar niets te bespeuren valt. Maar dan draai ik mijn hoofd naar links en kijk in de ogen van een oogverblindende schoonheid met een heerlijk kort zomerrokje, en een soort hemdje met spaghetti bandjes die de inhoud van het hemdje maar net op hun plaats houden, wat een geweldige tieten heeft die meid, niet supergroot maar wel mooi stevig zo te zien, ik wordt op mijn schouder getikt, en draai me om en zie het meisje van de receptie van het hotel staan, ik krijg gelijk 3 kussen, en ze zegt wij kennen elkaar al, ik neem de kans waar en druk haar flink tegen me aan waardoor haar borsten plat worden gedrukt tegen mijn borst, en geef haar 3 kussen op haar wangen, ik zeg leuk dat je er ook bent, wat is je relatie tot mijn zus, ze zegt mijn moeder is een vriendin van je zus, ik zeg wie is je moeder dan, ze zegt dat is Tanja de vrouw die je net met je ogen stond uit te kleden, alle dames hoorde dit en lagen slap van de lach. Anne het meisje van de receptie heeft vrijwel hetzelfde aan als haar moeder en ook haar mooie borsten puilen zowat uit het hemdje. Ik pak er een stoel bij en ga tussen Tanja en Anne in zitten, even later komen ook de tweeling van mijn zus erbij zitten, waar die in een 1 vandaan kwamen is mij een raadsel, de meiden waren ondertussen 21 jaar geworden en hadden een heerlijk figuur, met kleine strakke tietjes in hun hemdjes en korte broekjes die een mannen hoofd behoorlijk op hol konden doen slaan.Ik ging het gesprek aan met Anne en haar moeder, en begon ze een beetje uit te horen over hun relatie, het blijkt dat ze beide geen relatie meer hebben, en ik zij gekscherend, hoe komen jullie dan in zo,n dorp als dit aan je trekken, Tanja zij dat ze heel veel voldoening haalde uit het feit dat ze hele lieve vriendinnen heeft, en omdat ze ook op vrouwen viel, net zoals trouwens haar dochter. Komen wij niks te kort, we hebben hier een leuke vrouwengroepje die bij gebrek aan mannen aardig met elkaar over weg kan, ze zei ook jou zus maakt deel uit van dat groepje en gaf me een vette knipoog, ze zei ik weet van alle vrouwen hier aan tafel hoe ze er zonder kleren uitzien, laten we het daar maar op houden, en bij gebrek aan mannen, hebben we altijd nog onze trillende plastic vriendjes, en af en toe komt zelfs tarzan langs. Om de laatste opmerking werd door het groepje dames hartelijk gelachen en sommige hadden een flinke kleur op hun gezicht.
Ik merkte dat er een app op mijn telefoon binnen kwam, het bleek Joke te zijn ze zei, die klootzak ligt naast me te slapen, en mijn kut staat in brand, en tegelijkertijd kwam er een foto binnen, ze had onder het rijden haar toestel onder haar rok gedaan , en ik zag 2 glinsterende schaamlippen in beeld verschijnen, ze zei ik moet me even vingeren want ben bloedgeil. Ik excuseerde me bij de dames en liep even naar de wc, na een paar rukken aan mijn lul stond deze weer stijf, en maakte er een foto van en stuurde die naar Joke, even later kreeg ik een berichtje aaahhhh ik kom klaar op je foto, en ik wil je snel in me voelen ik bel je snel op voor een afspraak. Terug bij de dames nestelde ik me weer tussen Tanja en Anne in, en raakte weer in gesprek, Tanja vroeg naar mijn vrouw, en ik legde haar de situatie uit, ze zei heb je een foto van haar, want zoals ik je verteld heb val ik ook op vrouwen en misschien kan ik verandering in de situatie brengen, ik pakte mijn telefoon en zocht een foto van mijn vrouw en gaf haar mijn telefoon, ze zei best wel een leuke meid hoor, en fluisterde in mijn oor of ze het wel eens met een vrouw had gedaan, ik vertelde haar eerlijk dat ik dat niet wist.

Ze veegde over het beeldscherm van de telefoon en bekeek de andere foto,s om te kijken of er nog meer leuke foto,s op stonden, ze zag de foto van de schaamlippen van Joke, en glimlachte naar mij en zij is dit je vrouw, ik ontkende en zei dat, dat een vriendin was waar ik af en toe sex mee had, ze zei misschien ga ik wel een keer mee, naar je vriendin, en maken we het gezellig, ze veegde weer over het scherm en kwam natuurlijk bij de foto van mijn stijve lul, ik zag haar kleuren en vroeg wie is dit, ik zei dit zit nu op ongeveer een meter van je af, ze keek naar mijn kruis en liet de foto aan haar dochter zien, en knikte mijn richting op, die pakte mijn toestel over, en keek vol bewondering naar de foto van mijn stijve lul, ze nam de telefoon en stopte die onder haar rokje, en maakte een foto onder haar rok, en gaf de telefoon aan mij terug, ik opende de foto en keek recht tegen 2 kale schaamlippen aan, in mijn broek begon wat te groeien zeker toen Tanja haar hand op mijn bovenbeen legde en aan de andere voelde ik de hand van haar dochter. Ik voelde de handjes van de dames langzaam langs mijn been omhoog gaan, en het was Tanja die het eerst in mijn lul kneep en goedkeurende naar haar dochter keek, Anne fluisterde in mijn oor dat ik mijn hand op haar been moest leggen, en wreef met haar hand over mijn schacht waardoor ik bijna klaar kwam, ik liet mijn hand langzaam omhoog kruipen en had de onderkant van haar jurkje bereikt, ik kroop verder en bracht mijn hand langzaam tussen haar benen, met mijn vingertoppen had ik haar schaamlippen bereikt en wreef hier langzaam over tot haar ik haar genots knopje vond die ik langzaam streelde, ze deed haar benen iets verder uit elkaar waardoor mijn vingers haar kutje in gleden, moeders liet zich ook niet onbetuigd, die had mijn lul via de gulp bereikt en zat me heerlijk af te trekken, ik kwam dan ook spontaan klaar en spoot mijn zaad in mijn broek, tegelijk hoorde ik een flinke kreun naast me en liep het kutvocht van dochterlief over mijn hand heen. Toen ik opkeek zag ik dat de andere dames alles gevolgd hadden en sommige zaten met hun hand in hun kruis zichzelf te vingeren. En de rest zat met rode konen, alles te volgen. De rest van de visite was druk met zichzelf en had niets gemerkt van het schouwspel.

Toen ik weer bij mijn positieven was fluisterde Tanja in mijn oor dat zij ook jeuk had op een bepaald plekje, net op dat moment zetten de dj een slijpnummer op en werd ik door Tanja naar de drukke dansvloer geleid, vrijwel direct voelde ik hoe ze haar heup tegen mijn lul aan drukte, ik keek haar aan, en ze legde haar hoofd op mijn schouder legde en fluisterde zachtjes in mijn oor ik wil dat je me hier neukt. ik liet mijn handen over haar billen gaan, en tilde haar rokje vanachter ietsje op waardoor ik haar blote billen in mijn handen had, ik trok haar billen iets uit elkaar en stak een vinger in haar sterretje, ze drukte gelijk nog harder haar kut tegen mijn lul aan, zo hard dat ik haar schaamlippen kon voelen ondanks dat er stof tussen zat, ineens voelde ik haar hand tussen ons inkomen, ze kroop mijn gulp in en haalde mijn lul te voorschijn, ik keek snel om mij heen om te kijken of iemand het zag maar het was zo druk dat niemand dit in de gaten had, met haar andere hand trok ze haar rokje aan de voorkant omhoog, en fluisterde in mijn oor, stop hem in mijn kut, ik wil dat je me hier neukt, ik voelde mijn lul steigeren en mijn eikel tegen haar schaamlippen komen, ze pakte mijn lul vast en zette die voor haar gaatje, en ik drong langzaam haar bloedhete kut in, ze drukte nu met haar vrije handen op mijn billen, zodat ik zo ver mogelijk haar kut in kon, ik begon haar met kleine vrijwel onzichtbare bewegingen te neuken, ze had een heerlijk strak kutje, en het duurde ook niet lang of ze fluisterde in mijn oor dat ze klaar ging komen, ze zoende me vol op mijn mond en het volgende moment voelde ik haar kut verstrakken om mijn lul, en kwam ze omdat we nog steeds stonden te tongen met een gesmoorde kreet klaar, ik zij haar dat ik er ook bijna was, ze kneep daarop nog een paar keer met haar kutspieren in mijn lul, en het volgende moment spoot ik met kracht een aantal stralen sperma diep haar kut in. We bleven nog even tegen elkaar hangen tot ze zei dat ze het eruit voelde lopen en naar de wc moest, ze stopte mijn lul weer in mijn broek en we verlieten de dansvloer, even later zaten we weer gezellig met de dames te praten, ik hoorde Tanja tegen haar dochter fluisteren dat ze geneukt was op de dansvloer, waarop Anne geil mijn richting op keek. Ze kwam naar me toe en fluisterde in mijn oor dat, zij ook wou genieten van die grote lul, en vroeg wanneer zij aan de beurt was, ik zei haar dat ik waarschijnlijk nog een paar dagen zou blijven en dat zij ook een beurt zou krijgen, ze kneep door mijn broek heen even in mijn lul, en ging weer zitten.
Welke leuke meid van tussen de 50 en 65 wil haar geile fantasieŽn, met mij delen en wellicht in de praktijk brengen, reageer op mijn verhaal en we zien wel.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners