Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Femke kent een truckje - 16832 keer gelezen
Aah, nu al lekker vroeg thuis. Na een harde werkdag stak ik de sleutel het deurslot en draaide de deur open. Het viel me op dat er drie fietsen voor de deur stonden. Hmm, de meiden, mijn jonge dochters, hebben weer bezoek naar huis gebracht kennelijk. Nou ja, ik heb toch genoeg eten in huis.

Nog diep in gedachte hing ik mijn jas aan de kapstok, deed mijn schoenen uit en liep naar boven. Eerst maar eens lekker douche.

Halverwege de trap hoorde ik het gezellige geklets van de meiden op de kamer van Femke. Ze hadden morgen een tentame over biologie wist ik. Ze zullen wel aan het blokken zijn. Voordat ik ging douche was ik van plan om hun even gedag te zeggen. De deur stond op een kier, maar veel kon ik niet in de kamer zien. Het was vrijwel geheel donker, behalve een schemerlampje was aan. Zo kon je toch niet goed leren?

Het eerste wat ik zag was het biologie boek open op de grond liggen. Zie je nu wel, studeren, ik hoefde me nergens zorgen om te maken. Tot dat mijn ogen nog iets meer aan het licht gewend waren. Naomi lag op bed terwijl Femke haar rug masseerde. Haar rug glom van de olie. Ze hadden niet in de gaten dat ik al thuis was gekomen. Ik had alle tijd om het lichaam van Naomi te bewonderen. Haar kleine borsten werden geplet door het bed, terwijl ik bijna onder haar rokje haar kontje ritmisch zag bewegen.

"Dus je houdt wel van voorspel zei je?" vroeg Femke. Ik wist niet tegen wie ze het had, niet tegen mij in ieder geval. Er was nog iemand in de kamer, maar de deur was niet ver genoeg om te kijken wie het was. Dit werd nog interessant.

Ik zag de handen van Femke rustig over de rug van Naomi gaan. "geniet je een beetje van het uitzicht zo, ruud?" vroeg Femke niet veel later. Ow, het was Ruud. Het nieuwe vriendje van Femke. Hij kwam al regelmatig op bezoek, is al eens blijven eten. Opzich was het een prima jongen, hoewel ik vond dat Femke beter verdiende, maar dat zal altijd wel zo blijven.

Ondertussen pakte Femke nog wat olie en smeerde de benen van Naomi in. Als reactie spreidde zij haar benen een beetje uit elkaar. Ik had nu goed beeld op haar kontje. Ze had een schattig onderbroekje aan die al wel wat nat was geworden. Het jongere zusje van Femke was altijd wel in voor een sexueel avontuur.

Terwijl Femke de benen van Naomi insmeerde ging zij steeds meer met haar hand naar boven. Regelmatig gleed ze met haar vingers over het onderbroekje van Naomi.

"Kun je de spanning nog wel aan schatje?" Vroeg Femke aan Ruud. Hij gaf nog steeds geen antwoord. Femke hielp Naomi overeind zodat ze allebei op hun knieen zaten. Op deze manier kon ik het bovenlichaam van Naomi goed bewonderen. Ruud waarschijnlijk ook. Wat waren deze meiden toch aan het doen? De kleine borsten van Naomi staken ferm naar voren. Haar kleine heupen werden nog steeds verborgen onder haar korte rokje.Terwijl Femke het lichaam van Naomi nog meer insmeerde met olie, begon Naomi Femke's blousje open te knopen. Ook haar bh'tje moest het ontgelden. Het rokje van Femke bleef aan. De zusjes begonnen heerlijk elkaar te kussen, terwijl ze hun ogen sloten. "als je het niet aan kan lief, dan moet je het zeggen he" gaf Femke daarna nog aan. Als op commando deden beide zusjes hun onderbroekje uit zodat ze helemaal naakt waren onder hun rokjes. Een druppel geil gleed al langs de binnenkant van Naomi's benen. Femke zag het ook.

Terwijl Naomi op haar knieen zat, begon Femke kusjes te geven op haar knieen. Langzaam ging ze met haar tong omhoog. Ze volgde het stroompje geil naar boven en gaf vervolgens alle aandacht aan het kleine streepje van haar zusje. Naomi deed haar hoofd omhoog terwijl ze zichtbaar zat te genieten. Ondertussen hoorde ik ook Ruud langzaam kreunen. Wat was hij nu weer aan het denken? Langzaam en zachtjes deed ik de deur open zodat ik ook Ruud op een stoel zag zitten. Als een geile beer zat hij de meiden te bekijken terwijl zijn broek op zijn enkels lag. Zijn stijve lul had hij in zijn hand genomen. Hij was zich langzaam aan het aftrekken.

Femke stopte aprupt en maande Naomi op haar rug te keren naar Ruud (en naar mij) terwijl ze op haar knieen moest blijven zitten. Naomi gedroeg zich gehoorzaam en stak zelfs haar kontje nog iets naar achter zodat ik het prachtige, van geil glimmende, kutje van haar tussen haar benen kon zien.

"bevalt het uitzicht je een beetje llief? Vind je het kutje van mijn zusje mooier dan die van mij of niet?" Terwijl ze dat vroeg speelde ze een beetje met het klitje van haar zus. Met een vinger ging ze langzaam in het kutje, en terwijl deze er glimmend uitkwam spreide ze lichtjes de schaamlippen.

"zou je je lul niet even lekker in haar willen stoppen lief? Eens een keer een ander kutje voor je lul, dat zou jij wel fijn vinden he? Kom er maar even bij, je bent lang genoeg braaf geweest" Als een brave hond stond Ruud op en ging achter Naomi zitten. Zijn stijve lul hing binnen no time voor haar kutje. Femke nam het aftrekken van Ruud over en liet alleen zijn eikel langzaam tussen haar schaamlippen glijden. Ruud wilde meer zag ik, maar dit werd hem niet gegund.

"uh uh, niet zo snel. Je moet natuurlijk wel een condoom aan he schatje. Het blijft wel mijn zusje. Ik weet dat je hier lang op hebt gewacht, maar je moet wel rustig blijven. Bovendien wil ik niet dat je te snel klaar komt." Gaf Femke aan. Met enige tegenzin pakte Ruud snel een condoom en had zijn lul al ingepakt toen hij weer terug in positie was. Nu kreeg hij volledig toegang tot het zusje van Femke. Naomi bewoog haar kontje gewillig als signaal dat ze niet kon wachten. Haar kutje stond al een beetje open van verlangen.

Langzaam liet Femke de lul van haar vriendje in haar zus gleiden. Naomi kreunde luid. Ze had moeite met het grote gevaarte van Ruud. Ruud gaf het tempo aan en bij elke stoot trilde het kontje van Naomi. Femke genoot van het zicht en begon zichzelf te vinden terwijl ze de borsten van Naomi masseerde. Toen zag ze mij staan, haar ogen werden even groot van de schrik, maar zag al snel dat ik van het beeld aan het genieten was. Ze bleef mij aan kijken terwijl ze een vinger in haar kutje stak.Niet veel later vroeg ze Ruud op zijn rug te gaan liggen. Nu wilde ze zelf ook van zijn lul genieten. Terwijl zij op de lul van Ruud ging zitten en rustig zijn grote dikke paal in haar liet glijden, ging Naomi op zijn borstkast zitten. Femke ging rustig op en neer, ik zag de lul in en uit haar kutje glijden. Naomi begon haar overal te strelen en te kussen totdat ze elkaars lippen vonden. Terwijl de meiden elkaar passioneel aan het zoenen waren, begon Ruud steeds harder te kreunen.

"wacht, wacht, houd je in. Ik ken een trucje schat". Snel liet ze zijn lul uit haar kutje gleiden en deed de condoom razensnel uit. De ontblote lul klopte van geilheid en telleurstelling dat hij het condoom niet kon volspuiten. Femke pakte de lul bij de stam vast, ander zijn ballen en wachtte geduldig af. Een klein beetje sperma begon uit de lul te lopen.

Femke boog iets naar voren en likte zijn lul schoon. Ze gaf aan dat Naomi weer op haar knieen moest zitten met haar rug naar Ruud toe. Terwijl Naomi met enige tegenzin op haar knieen ging zitten nam Femke de lul in haar mond. Ze pijpte hem heel langzaam, maar kennelijk snel genoeg voor Ruud. Een dikke klodder sperma vloog de lucht in toen Femke even stopte. "is dit niet heerlijk liefje? je gaat lekker vaak klaarkomen nu.". Terwijl ze met één hand de stam van de lul stevig vasthield, trok ze met de andere hand de lul even af. Weer verloor Ruud zijn controle en spoot een tweede straal sperma tegen de buik van Femke.

"kom kom, er is vast wel een beter doel waar je op kan richten. Heb je geen zin om het kutje van mijn zus vol te spuiten. Ze zit er al klaar voor". Ik zag inderdaad dat ze er klaar voor was. Ze was bezig zichzelf te vingeren en wachte vol ongeduld op ook wat sperma.

Ruud ging op zijn knieen achter Naomi zitten en weer trok Femke hem zachtjes af. En weer kwam Ruud klaar. Dikke klodders sperma spoot hij over het kontje en vooral ook over het kutje van Naomi. Naomi genoot van de warme sappen en begin zich ermee te masturberen. Ze spreidde haar schaamlippen zodat haar neukgaatje helemaal open kwam te staan. "Spuit haar kutje maar lekker vol liefje." Terwijl Femke dit zijn spoot Ruud drie grote klodders richting het kutje. Het sperma verdween diep in het kutje van Naomi. "goed zo schat. ga nu maar lekker in haar. Geniet maar van het kutje van mijn zusje terwijl je haar volspuit". Dit liet Ruud geen twee keer zeggen. Nog voordat de eikel het kutje had bereikt spoot het al een warme straal tegen de schaamlippen aan. Snel verdween de eikel in het kutje en bleef maar sperma spuiten. Ik zag de lul in mijn dochter pulseren, en pulseren. Er leek geen einde aan te komen.

Terwijl de lul van Ruud nog zachtjes op en neer ging, liep er al een stroompje sperma uit haar kutje en viel op bed.

Niet veel later lag Ruud op zijn rug op bed, totaal uitgeput, terwijl de zusjes nog vol verlangens zaten. Het kutje van Naomi was dan weliswaar volgespoten, maar klaargekomen was ze nog niet. Ze keken me allebei aan en maakte met hun vingers een beweging dat ik erbij moest komen. Waren ze gek geworden? Het vriendje van Femke lag nog uitgeput langs hun, en ze wilde nu al iets van mij? Wat moest Ruud wel niet denken.

Toch had ik geen keuze. Naomi stond al op, en liep al heupwiegend naar mij toe. Ik zag dat haar kutje vol sperma zat terwijl er ook nog een hoop langs haar benen naar beneden liep

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners