Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Fijn Gezin deel 1 - 19900 keer gelezen
Ik ben Eric, een sportieve normale jongen die goed gekleed is, al zeg ik het zelf. Ik heb een zusje, Anne, van 16. Mijn ouders heten Henk en Nicole. Ze zijn 47 en 46 jaar. Deze drie mensen zijn ook sportief en zien er allemaal goed uit, dan doel ik voornamelijk op mijn ouders. Mijn moeder is een gemiddeld grote vrouw met donkerblond haar en redelijke borsten, een C-cup. Een mooie kont, en.. ze draagt strings en hipsters. Ik denk dat het daarom is dat ik mijn moeder zo aantrekkelijk vind. Om heel eerlijk te zijn trek ik me vaak af als ik aan haar denk. Ik probeer ook altijd in haar broek te kijken als ik achter haar sta en ze zit gehurkt of staat gebukt.
Mijn vader is ook sportief, heeft een goed verzorgd lichaam en gaat net als mijn moeder goed met de tijd mee.

Ik weet dat ze een goed seksleven hebben. Ik hoor ze geregeld, of ze het nou proberen in te houden of niet, het is vrij gehorig bij ons in huis. Ook hebben mijn ouders een dildo en een vibrator.

Anne is een meisje dat wel eens een vriendje heeft gehad. Eentje, dat duurde iets minder dan een jaar. Ook van haar weet ik dat ze seks heeft gehad met haar vriendje. Ook Anne draagt strings.

Bij ons thuis is seksualiteit en alles daar omheen heel normaal. Mijn zus en moeder liggen geregeld samen of alleen topless te zonnen. Dit gebeurd ook in een string. Dit kan gemakkelijk want we hebben een hoge heg met daarachter nog een schutting en het huis ligt redelijk vrij. Als je op de juiste plek gaat liggen zien ze je niet in ieder geval.

Ik trek me af, dat is logisch. Ook denkend aan Anne en mijn moeder dus. Ik vind het normaal en lees dan ook geregeld, als ik de kans er voor heb, seksverhalen op het Internet. Die gaan meestal over seks in het gezin. Af en toe gaan ze ook over oudere vrouwen of twee mannen met elkaar. Ik vind dan vooral de gedachten van het pijpen en oplikken en in de mond nemen van sperma super opwindend.


Zelf heb ik ook een pc op mijn slaapkamer maar die heeft zelf geen internet. Mijn moeder is bang dat ik er dan dag en nacht achter zit. Vaak sla ik verhalen op op mijn USB-stick en zet ze dan op mijn pc op mijn slaapkamer. Vaak kijk ik ook naar foto's van vrouwen alleen die geil poseren is sexy lingerie of neukende stelletjes. Ook heb ik een aantal foto's en filmpjes op mijn pc met vrouwen die sperma op hun gezicht en in hun mond hebben. In de filmpjes zie ik ze het het liefst doorslikken.
Een tijdje geleden was ik alleen thuis. De pc staat in de woonkamer en ik kon dus heerlijk mijn gang gaan.

Na een tijdje wist ik dat mijn ouders weer thuis zouden komen van een bezoek aan vrienden dus ik stopte voortijdig en sloeg alles op zonder het allemaal gelezen te hebben, anders is immers de spnning er af.

Ik ging verder met msnen en hoorde niet veel later de voordeur open gaan. Mijn ouders kwamen thuis, we maakten even een praatje over hoe het geweest was en ze gingen nog even tv kijken.

Na een tijdje ging mijn vader douchen en bleef ik samen met mijn moeder alleen achter in de kamer. Anne zou bij een vriendin blijven slapen en morgenavond thuis komen. De twee zouden vanavond op stap gaan.

Nadat ik hoorde dat mijn vader de douche aan had gezet zei mijn moeder:
"Eric, misschien is het raar, en tast ik nu je privé-leven aan maar ik moet er toch even met je over praten."
Ik schrok me verrot, zou dit gaan over de dingen die ik op internet bekeek? Ik hopte het niet,. in dat geval had ze me betrapt. Aan de andere kant was ik niet de enige die op internet naar porno of seks keek. Vaak keek ik in de geschiedenis en zag ik dat de dag nadat ik een verhaal had gelezen het verhaal nog een keer was bekeken. En er waren meerdere sites die ik niet kende bezocht, dat waren ook sexsites. Uiteraard heb ik die bekeken en het was allemaal hetzelfde waar ik ook van hield, vrouwen, stellen.

"Ik wil eerst dat je weet dat ik het niet erg vind wat je bekijkt op internet. Ik doe het zelf ook"
Wat?! Mijn moeder kijkt seks op internet? Ik wist dat ze er niet vies van was, gezien de vibo en dildo die ze hadden en de lingerie die ze droeg. Maar dit was toch wel even wat anders.
Ze was opgestaan, had een stoel gepakt en was naast me komen zitten.
"Ik wil je behoeden voor tegenslagen. Kijk, niet alles wat op internet staat is echt gebeurd. Ik bedoel.. die verhalen die je leest... Ik lees ze ook.. dat is gewoon omdat ik ze spannend vind. Niet omdat ik wil dat het gebeurd. Ik wil niet dat je een te groot en mooi beeld van internetsex krijgt. Daar wordt altijd alles aangedikt en zijn vrouwen mooier dan in het echt. In het echt hebben de meeste vrouwen hangende borsten, en zijn ze kleiner dan op die foto's. Als je begrijpt wat ik bedoel. De waarheid is vaak anders. Ik wil niet dat je teleurgesteld wordt als je een vriendin krijgt."Even viel een stilte.
"Ik heb het al met twee meisjes gedaan en het vioel helemaal niet tegen mam."
"Gelukkig. Het moet niet zo zijn dat fit je leven gaat beheersen. Even lek het er op dat het de mijne wel zou gaan beheersen omdat ik de seks met je vader niet geweldig vond."
Ik weet nog dat tot voor kort mijn moeder zichzelf totaal anders kleedde en dat ze helemaal niet zo aantrekkelijke vrouw was als nu het geval.
"Ik hoop niet dat je schrikt van wat ik je vertel. Het is goed bedoeld"
"Nee ik vind het niet erg. Je bent heel eerlijk."
Om eerlijk te zijn vond ik het reuze geil wat ze vertelde. Mijn moeder las seksverhalen en daar werd ze geil van?
"Waarom lees je nu nog steeds die verhalen dan?" Vroeg ik.
"Simpelweg omdat ik er opgewonden van raak. Ik vind het fijn om mezelf te bevredigen als ik het lees." Zegt ze beschaamd
"Ik neem aan dat jij dat ook doet?" Vroeg ze eigenlijk een beetje wanhopig.
Even dat van daarvoor tot me door laten dringen. Mijn moeder vingert zichzelf, hier in de huiskamer op deze stoel terwijl ze seksverhalen leest.
"Ja maar ik doe het boven. Ik sla alles op op de USB-stick."
"Dat is slim van je! haha!"

Even valt er een stilte.
"Zou ik.. nee laat maar, ik ben blij dat je weet hoe het allemaal zit enzo. Vind je het goed als ik op bed ga?" Zei ze vluchtig.
"Prima hoor." Zei ik toch een beetje verbaasd.
Ze stond op en ging naar boven.
Ik zag haar weglopen met haar mooie ronde billen in de strakke broek.
Wow, dat was geil. Ik was gewoon super geil geworden van mijn eigen moeder.

Ik opende een website met filmpjes van oudere vrouwen. Ik keek meerdere filmpjes en hoorde in de tussentijd de douche aan en uit gaan. Even wachtte ik en besloot naar boven te gaan.
Op dit moment had ik even geen meer zin in een seksverhaal of foto.
Ik had zin in mijn moeder. Om aan haar te denken, aan die volle kont in haar kleine stringetje, en hoe vaak ze wel niet met die vibo en dildo naar binnen ging beneden op de stoel voor de pc.

Ik liep naar boven en kwam langs de kamer van mijn ouders, daar was het stil. Ik liep verder naar mijn kamer om een handdoek te pakken, een groot badlaken dat ik zelf in de kast had liggen. Die zou ik lekker op de grond in de badkamer kunnen leggen om op te gaan liggen en me zo rukkend naar een hoogtepunt kunnen brengen. Ik zou alles op mijn buik spuiten en misschien wel verder omhoog in mijn eigen gezicht...

Ik was zo geil geworden dat ik IETS moest doen. Ik trok al mijn kleren uit en begon aan mijn keiharde lul te trekken. Ohw wat was dit geil. Ik zag mijn moeder voor me in de tuin liggen. Op haar rug in het kleine stringetje dat jammer genoeg voor mij veel te veel nog van haar mooie vagina verborgen hield, haar borsten waren mooi gebruind. Dan lag ze op haar buik waar ik haar mooie billen in de mooie string zag. Ook deze waren mooi bruin en de gele string accentueerde het enorm.

Ik besloot naakt naar de douche te gaan. Tenslotte lagen mijn ouders al op bed.

Ik liep met het badlaken de richting de badkamer. Ik opende de deur en stapte met een stijve naar binnen.
Stokstijf bleef ik staan. Daar op de rand van het bad zat mijn moeder, geheel naakt, met haar ene hand op haar borst en de andere tussen haar benen.Stokstijf bleef ik staan. Daar op de rand van het bad zat mijn moeder, geheel naakt, met haar ene hand op haar borst en de andere tussen haar benen.
Verschrikt keek ze op. Eerst recht in mijn gezicht. Toen dwaalde haar ogen af naar beneden. Ik stond immers naakt met een stijve op 3 meter afstand van haar.

Door de schrik was mijn pik een klein beetje gekrompen, een klein beetje maar gelukkig. Maar toch hield ik er, ook vanwege de schaamte die ik toch had, een beetje m’n hand er voor.

Ik wou sorry zeggen maar er kwam niks uit m’n mond. Ik keek naar haar lichaam. Haar mooie ronde borsten waar haar hand nu vanaf was gegaan.
Ze stond op. Vluchtig keek ik naar haar kruis. Een mooi klein streepje had ze er staan. Een gevoel van spanning en geilheid ging door mijn lichaam.

Ze stapte op me af en terwijl ze dat deed zei ze:
“Het is mijn fout, sorry. Ik had dit niet hier, en niet nu moeten doen.”
“Het maakt niet uit, je bent mooi.” Ik schrok van mijn eigen woorden.
“Wind ik je op?” vroeg ze.
Bij haar had de geilheid duidelijk de overhand genomen.
Ik werd rood en knikte zachtjes.
“Vind je het erg als ik verder ga?” Vroeg ze.
Zonder op antwoord te wachten liep ze terug naar de badrand. Ze nam plaats en spreidde haar benen nog meer.
Ze legde haar linker hand op haar borst en kneedde deze zachtjes. De andere daalde al strelend af naar haar kruis.
Langzaam wreef ze over haar klit. Even stopte ze en ging ze met twee vingers haar natte kutje in.
“Kijken mag toch? .. Dus als je wilt..mag je best gaan zitten?!” Zei ze met een hese stem.

Ik werd zo geil van deze aanblik, ik moest wat doen. Ze wees voor haar op de grond. “Leg je handdoek maar neer en kom maar voor me zitten.” Ik pakte mijn handdoek en spreidde heb voor haar op de grond uit. Een beetje ongemakkelijk ging ik een meter van haar af zitten en bekeek mijn vingerende moeder. Ik zat met mijn benen lang uit een beetje wijd en met mijn armen achter me.
Ik was zo geil, ik wilde met mezelf spelen, maar durfde niet. Blijkbaar had mijn moeder dit in de gaten want ze keek verlekkerd en met grote ogen naar mijn nu keiharde lul. “Toe maar hoor, anders is het ook zo oneerlijk.” Ik pakte mijn lul beet en begon langzaam mezelf af te trekken. Wat een heerlijk gevoel. Mijn moeder keek naar mijn kloppende pik die nu enorm stijf was geworden.
Op mijn beurt keek ik naar haar. Hoe deze mooie rijpe vrouw haar borsten streelde en haar kutje vingerde. Ik voelde mijn geil opkomen. En met ik dat voelde gebeuren zag ik mijn moeder schokken en rare bewegingen maken. Ze ging klaarkomen. Ze hijgde heerlijk en kreunde zachtjes. Even hield ze haar adem in en ik zag haar vingers vluchtig over haar clit wrijven. Pats, dat was het, ze kwam klaar, met een enorme zucht. Ook ik kreeg het nu te kwaad en spoot mijn zaad over mijn buik, met dikke stralen kwakte het om mijn buik, en ook op mijn kin en wang. Wat een heerlijk gevoel.

Als mijn moeder is bijgekomen kijkt ze me enigszins verschrikt aan. "Misschien hadden we dit niet moeten doen." Shit, ze heeft spijt? Achteraf gezien vind ik het ook wel een beetje raar. Niet vervelend maar mijn geilheid is weg en nu zit ik hier. Ze staat op en blijft naast me even staan.
"Sorry, wat je ook denkt, het is niet jou schuld. We praten morgen verder oke?" Ze is nerveus hoor ik aan haar stem. Ze loopt weg en sluit de deur achter zich. Ik weet niet goed wat ik er van moet denken, heeft ze nou spijt? Ze stelde het tenslotte zelf voor. Ze is wel lekker, al mag ik dat misschien nu niet denken, ze is het wel. En wat er vanavond is gebeurd was heel raar, maar wel lekker. Ik besluit me nog even snel af te spoelen. Mijn zaad spoelt door het putje en ik denk aan de mooie borsten van mijn moeder. In gedachten gaan mijn ogen weer over haar lichaam. Het streepje boven haar kutje zie ik nog duidelijk voor me. Ik weet ook nog hoe nat het was. Even bekruipt me het geile gevoel weer. Ik moet ophouden, nu niet. Ik ben benieuwd waar ze morgen over wil praten.

Benieuwd naar een vervolg?Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners