Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Fijn Gezin deel 2 - 14663 keer gelezen
Dit verhaal is al eens elders verschenen maar ik heb het een beetje geremasterd en in een nieuwe lay-out gezet en dit is het resultaat. Hier deel twee.

De volgende morgen word ik wakker. De zon schijnt door mijn raam in mijn gezicht en ik kijk op de wekker. 10:30. Dan heb ik lekker lang geslapen. Ik stap uit bed en merk dat ik alleen een boxer aan heb. Ik trek een oud T-shirt aan en loop de overloop op om even te plassen. In de douche gekomen bedenk ik me het voorval van gisteravond. Weer een gek en dubbel gevoel in mijn maag. Als ik klaar bent loop ik naar beneden waar mijn moeder tv aan het kijken is. "Goedemorgen." Zeg ik een beetje onwennig. Ze durft me niet zo goed aan te kijken maar groet me lief, zoals normaal. "Waar is pappa?" "Die is in de tuin bezig met oom Frans. Ze gaan immers een vijver aanleggen." Dat is waar ook, helemaal vergeten.

Niet wetend wat ik nu moet zeggen loop ik naar de keuken en smeer een paar broodjes, vul een glas melk en loop weer naar de kamer. Zonder iets te zeggen eet ik mijn brood op. Mijn moeder en ik kijken ondertussen beide zwijgend naar de tv. Als ik mijn laatste broodje heb weggewerkt begint mijn moeder te praten. "Ik wil heel eerlijk tegen je zeggen wat ik van gister vond. Je mag niet boos worden oke?" Ik knikt instemmend en zenuwachtig, benieuwd wat ze gaat vertellen. "Oke, misschien was het niet helemaal netjes wat er gister is gebeurd. Dat snap ik. Maar ik hoop dat ik je geen pijn heb gedaan. Of dat je teleurgesteld in me bent." Zonder iets te zeggen bleef ik haar aankijken. Ze ging verder. "Ik vond het spannend. En we hebben er niemand kwaad mee gedaan. Ik hoop dat jij er hetzelfde over denkt?!" zei ze vragend. "Ik denk er hetzelfde over. Maar pappa dan. Wat zou hij er van zeggen." "Dat zit wel goed. Hij kijkt ook vaak naar andere vrouwen, en.. nouja, hij zal het prima vinden." Dat snapte ik niet helemaal. Het kwam er allemaal ene beetje warrig uit. "Wil je nog iets vragen, of zit je nog ergens mee?" "Nee volgens mij niet. Ja misschien wel, betekend dit dat je dit vaker wilt?" "Zo iets gebeurd spontaan lieverd." Ze stond op en liep weg. Even zag ik dat ze me een knipoog gaf. "Ik ga even bij je vader en oom hans kijken hoe het met de vijver gaat."

Ik zet mijn bord en beker in de vaatwasser en loop naar boven. Ik heb zin om seksverhalen te lezen, plaatjes te bekijken, maar bovenal heb ik zin om klaar te komen.
Boven gekomen start ik snel mijn pc op. Ik leg een handdoek op mijn stoel waar ik op ga zitten en open zo vlug als ik kan mijn mappen.
Ik trek mijn boxer uit net als mijn T-shirt. Naakt zit ik voor mijn pc. De vrouwen volgen een voor een. Dan open ik een verhaal en word geil van het lezen. De spannende opbouw. Heerlijk. Ik begin vluchtig aan mijn pik te trekken. Mijn voorhuid trek ik naar achter en laat het daar even. terwijl ik de onderste helft van mijn geslacht bewerk kneed mijn andere hand mijn ballen.
Wat is dit een heerlijk gevoel zeg.
Ik pak foto's van oudere vrouwen te voorschijn. Ik zie de rijpe lichamen over het scherm schieten. De ene vrouw is nog mooier dan de andere. Heerlijke ronde billen in hipsters en string, of benen wijd met mooie geschoren kutjes.
Sneller en sneller trek ik mij af. Dan heb ik weer even pauze. Ik wil het uitstellen. Nu ga ik langzaam met mijn hele hand rond mijn penis en ga van boven helemaal naar beneden en weer terug.
Dan hoor ik voetstappen op de trap. Shit, niet nu. Snel pak ik mijn boxer en trek hem aan, nog snel weet ik mijn beeldscherm uit te zetten voordat de deur open gaat.

Mijn moeder stapt m'n kamer binnen en ik zie haar ogen over mijn lichaam gaan. Ze kijkt even verbaasd naar de afzwakkende bobbel in mijn strakke boxer. Dan kijkt ze naar de pc waarvan ze duidelijk het lampje ziet branden. Dan alsof er niets aan de hand is kijkt ze me weer aan. "De mannen beneden vragen of je even kan helpen buiten, maar zal ik zeggen dat je onder de douche staat en dan druk huiswerk moet maken?" Ik knik verlegen. Ik ben betrapt, betrapt door mijn moeder. Eigenlijk zou het niet uitmaken maar toch voelt het weer vreemd. Vreemd maar lekker. "Dan doe ik dat, suc6 lieverd." Grapt ze en loopt mijn kamer uit en sluit de deur achter haar mooie achterwerk.

Shit, daar was ik even van geschrokken. Ik had het niet verwacht maar het maakt me wel weer geil. Ik ga achter mijn pc zitten en ga doen wat ik al een hele tijd wil doen. Contact zoeken met oudere vrouwen. Al is het alleen maar om te mailen of te chatten. Jammer dat ik boven geen Internet heb, bedenk ik me. Ik zal nu alvast een goede, niet al te provocerende advertentie opstellen en hem vanmiddag nog plaatsen.

Na een paar minuten heb ik een goede advertentie vind ik zelf. Eigenlijk.. nee dat moet niet. Of toch.. een foto maakt de kans op een reactie wel groter. Maar dan alleen van mijn lichaam bedenk ik me.
Ik pak mijn digitale camera en zet hem op mijn half hoge kastje. Ik stel de zelfontspanner in en ga op 2 meter van de camera staan, leg mijn hand op mijn boxer naast mijn penis en de foto word gemaakt. Daarna maak ik nog een aantal foto's van mijn achterkant en met mijn hand die mijn boxer omlaag duwt zodat je bijna mijn geslacht kan zien. Snel sluit ik de camera op de pc aan en laad de foto in mijn map. Ja, deze zijn mooi. Ik sla de foto's en de advertentie op op mijn USB en zet de pc uit.
Onder de douche gaat het verlangen naar seks verder. Het water laat mijn hand geil over en om mijn schacht glijden. Na alle commotie en spanningen duurt het niet lang voordat ik klaar ga komen, dit keer laat ik alles lekker lopen en spijt hard mijn zaad tegen de muur. Met de douchekop spuit in het zaad van de muur en stap onder de douche vandaan.

Als ik de badkamer uit stap met een handdoek om mijn middel geslagen komt mijn moeder mijn kamer uit gelopen. Ik kijk haar aan en ze kijkt mij enigszins verschrikt aan. Wat is hier aan de hand denk ik? Dan zie ik de wasbult in haar handen.

"Hoi! Ik heb even de was van je kamer gehaald hoor."
"Ja ik zie het, wacht even dan kan je deze ook direct meenemen." Ik loop de kamer in en duw de deur een beetje dicht. Mijn moeder loopt achter me aan mijn kamer in, iets wat ik niet had verwacht en had gepland. Ik kijk om en wacht met het afhalen van de handdoek. " Ja toe mar hoor, of schaam je je soms?" "Nee.." Antwoord ik verlegen. Ik raap mijn moed bij elkaar en trek mijn handdoek van mijn middel. Daar sta ik, naakt voor mijn moeder, voor de tweede keer in korte tijd al. "Dank je, zeg, zou je misschien ook Internet op je kamer willen hebben? Dat is wel zo handig misschien voor huiswerk enzo.." "Meen je dat? Dat zou wel heel vet zijn." "Ik vraag je vader het straks nog aan te leggen. Geef ze een uurtje dan houden ze er voor vandaag mee op." "Oh bedankt man, daar ben ik echt blij mee!"
"Kunnen we vanavond msnen! haha!" Zegt ze lachend. "Ja inderdaad!"Antwoord ik vrolijk terug helemaal vergeten dat ik in mijn nakie voor mijn moeder sta. Ik had al lang mijn moeder toegevoegd op msn, ze was modern en als ik ergens anders was was het vrij gemakkelijk te communiceren als ik daar voor de pc zat.Die avond was alles aangesloten en kon ik eindelijk op het Internet, zonder dat ik gestoord zou worden of uit moest kijken da tik niet betrapt werd bij het kijken naar seks op het net.
Rond acht uur zat ik er eindelijk. De mooiste foto’s en filmpjes kon ik eindelijk voluit zien. Ik legde een handdoek op de stoel, deed mijn broek geheel uit. Ook mijn bovenkleding ging uit. Heerlijk naakt ging ik voor de pc zitten. Eerst wou ik niets doen aan mijn penis. Ik wou pas op het moment dat ik ECHT wou aftrekken er me beginnen. Een half uur na mijn start kwam mijn moeder online.

'hee lieve zoon van me!' zei ze
'Dag man.'
'Zit je lekker daar?'
'Heerlijk, en jij?' reageerde ik.
'Ja prima.'
'Waar is pappa?' vroeg ik.
'Hier, in de kamer, ff tv aan t kijken.'
'Jammer, kan je niks bekijken he, haha ;)' grapte ik. Ja op msn durfde ik wel, daar heb ik altijd veel meer lef dan daar buiten.
'hoezo? die speciale sites die jij nu vast ook bekijkt? ;)'
'Bijvoorbeeld.'
'Daar weet pappa best van hoor. Hij is er ook niet vies van ;)haha wat dacht jij nou!'
'Ohw, ja wee tik niet :P'
'Kijk je nu?'
Even wachtte ik, toch wat spannend om dat op te biechten.
'Ja, ik kijk.'
'Waar kijk je precies naar? Of mag ik dat soms niet vragen ;)' vroeg ze voor de zekerheid.
'Dat mag je vragen, alleen als jij het ook zegt ;)'
'Prima, kom maar op, jij eerst.'
Daar ging ik dan.
'Ik lees af en toe stukjes van een verhaal, en kijk foto's.' Antwoordde ik toch nog vrij oppervlakkig.
'Stuur me de links eens, dan kijk ik of het goed spul is.'
Ik stuurde de links naar haar door en keek nog even naar de naakte oudere vrouw waarvan ik een serie aan het bekijken was. Het was een amateur in haar eigen huiskamer, geen echt model maar wel een echte amateur. Ze nam verschillende poses aan, had geen seks met zichzelf mar showde haar lingerie en haar kont en borsten. Haar kutje bleef bedekt door de stofjes van de verschillende strings die ze droeg. Het verhaal ging over twee jongens die vrienden van elkaar waren en het voor het eerst met elkaar deden.
'Wauw, mooie vrouw. Val je op ouder?'
'Ja, de gedachte dat ze alles weet en kent.' Wow, ik was openhartiger dan ik had verwacht. Het moest komen omdat ik op voorhand al geil was, anders had ik het misschien niet zo snel op deze manier gezegd.
'En dat verhaal he, val je op jongens? Of is het een fantasie?'
'Eerlijk?'
'Ja eerlijk, als je het wilt vertellen hoor! En daarbij als je homo bent doen wij er niet moeilijk over.'
Dat was waar, we hebben het er vaak over gehad, homo's en wat als ik dat was. Nee dat was niet erg volgens hun.
'Ik vind het gewoon fijn, die fantasie.'
'Wat van dat soort verhalen zou je zelf wel eens willen doen? Of hou je het liever bij een fantasie?'
Wow, wat stelde ze veel vragen. Maargoed, het kan vast geen kwaad.
'Als ik iets met een jongen zou willen doen zou het aftrekken en pijpen zijn. Eventueel wil ik zijn sperma proeven maar echt neuken eerst nog niet hoor.'
'Oke, klinkt goed ;).'
Dat snapte ik niet helemaal.
'Klinkt goed? Hoe bedoel je.'
'Nouja, pijpen is lekker en sperma is niet vies en niet lekker. Of wist je dat al? Heb je jezelf al eens geproefd?'
'Ja.' Antwoordde ik kortaf. Met de gedachten dat mijn moeder van pijpen hield.
'Geeft toch niet, volgens mij doet iedere man dat.'
'Pappa ook dan? ;)' Vroeg ik gewaagd.
'Pappa ook ja. Maar niet tegen hem zeggen dat jij dit weet hoor, haha ;).'
'Nee ik hou m'n mond. Maar hoe weet je dat dan?'
'tsja, we proberen veel he ;).’

Schaamte was blijkbaar bij ons allebei ver te zoeken. De geilheid overheerste en het gesprek was super spannend. Niet alleen de normale opwinding om over dit onderwerp te praten maar ook om zovel over mijn moeders seksleven te weten te komen.

‘Wat voor dingen hebben jullie nog meer geprobeerd dan? Anaal?’ Probeerde ik een kleine fantasie van me bij haar los te peuteren.
‘Nee, niet gedaan, tenminste.. Nog niet anaal geneukt. Maar we denken er wel over, en af en toe een vinger naar binnen vinden we beide niet erg. En jij?’‘Dus nog wel proberen op een later tijdstip. En nee, ik niet, nog nooit geprobeerd. Niet bij een meisje en niet bij mezelf. Maar je moet alles een keer proberen natuurlijk.’
‘Zo is dat. Trouwens, je kijkt wel foto’s op Internet he, maar maak je ze ook zelf?’ vroeg ze.
Dit was toch een vraag die ik niet helemaal verwachtte. Ik had foto’s gemaakt vanmiddag ja. Maar moest ik dat vertellen? En wat moest ik dan zeggen wat ik er mee deed? Ik waagde de gok.
‘Ja, dat heb ik wel eens gedaan.’ ‘En jij dan?’ Typte ik er nog snel achteraan.
‘Hmm, spannend, wat voor foto’s waren het? Ik bedoel, hoe sta je er op?’
Ze was geïnteresseerd, gelukkig, geen uitbrander, niks.
‘Eehm das moeilijk te zeggen, gewoon staand met m’n boxer aan.’ Ja wist ik veel, hoe moest ik dat uitleggen.
‘Stuur ze anders gewoon, dan kan ik ze bekijken, wee tik direct waar we over praten.’
‘Meen je dat?’ Vroeg ik, dit was toch wel wat eng.
‘Ja tuurlijk tenzij je niet wilt.’

Even bleef ik stil. En net toe ik weer begon met typen stuurde zij een bericht.
‘Ik zal je ook foto’s van mij sturen als je dat graag wilt. Ter compensatie.’

Ik zocht de beste twee foto's uit en stuurde die op. Met toch wat spanning in mn maag klikte ik op verzenden. Wat zou ze er van vinden. Het was geil wat er in de badkamer gebeurde en zij had het ook opwindend gevonden moeten hebben, anders was ze niet zo ver gegaan.
Vrij snel was de bestandsoverdracht voltooid.
Ik wist nu dat ze naar mijn foto's keek, mijn bijna naakte lichaam gehuld in alleen een boxer.

'Is dat alles?' Vroeg ze.
'Ik heb nog wel meer hoor.'
'Nee dat bedoel ik niet, ik had verwacht dat je er op zn minst naakt op zou staan.'
Ik wist niet zo goed wat ik moest zeggen. Moes tik nu foto's maken waar ik helemaal naakt op stond? Of stak ze me de gek aan?

'Nouja, je krijgt wel wat van mij terug, maar zolang jij geen foto's stuurt waar jij op staat met je penis in je hand krijg je mij ook niet helemaal naakt te zien natuurlijk.'Schreef ze met een knipoog.
In beeld verschenen twee fotobestanden. Ik accepteerde en wachtte met spanning af wat er op zou staan. Of meer eigenlijk, HOE mijn moeder er op zou staan.
Wederom ging de overdracht snel.
Ik opende de foto's en my oh my.
Mijn moeder stond met 2 handen tegen de deur in de ouderlijke slaapkamer, de benen vrij wijd staand en haar kont naar achter geduwd. Over haar schouder keek ze naar, ik neem aan, mijn vader die de foto nam. Slechts gehuld in een strakke zwarte string zonder BH. De ronding van de borsten was goed te zien aan de zijkant. De foto was op groot formaat geschoten waardoor ik goed kon inzoomen op haar kontje. Tussen haar benen kwam een lichte bobbeling tevoorschijn van har vagina.
'Wauw wat een heerlijk geile foto.' Typte ik en dacht ik tegelijkertijd.
'Haha, dankje. Maar over welke heb je het?'
Dat was waar ook, ze had immers twee gestuurd. Snel bekeek ik de andere foto en zag mijn moeder gehuld in een BH en Hipster geknield op het bed zitten./ Haar kont drukte ze weer stevig naar achter. Naast haar op het nachtkastje zag ik de vrij grote dildo liggen.

Nadat ik had verteld dat beide foto's wel erg geil waren begon mijn moeder te typen.
'Ik heb nog veel geilere, mar dan moet jij ook wat meer dan dit laten zien want zo komen we natuurlijk nergens.' Grapte ze.
'Wat zou je willen dat ik je stuur dan.' Probeerde ik.
'Wat dacht je van mijn zoon die op zijn stoel zit zichzelf af te trekken. Eentje waar je op je bed zit met je benen wijd, en hopelijk een mooie staander tussen je benen, haha.'
'En er mogen best wat foto's tussen zitten die wat te raden over laten, maar niet weer een hele boxer er voor, doe dan alleen je hand.' vervolgde ze.
'Dat is niet mis, ik zal kijken wat ik voor je kan doen, hehe.'
'Ik heb ook veel lekkers voor jou jongen, als je mij ook maar wat stuurt. Heb je misschien en kleine aanmoediging nodig?' Vroeg ze.
'hmm, als dat zou kunnen.'
Direct werd er een bestand verstuurd en ik accepteerde. Toen ik hem opende zag ik mijn moeder op MIJN bed zitten met slechts een string aan. De foto was van vooraf genomen en ze zat wijdbeens. Ze had geen BH aan en haar borsten hingen er mooi bij. Lekker gebruind in ieder geval. Met een hand kneedde ze haar ene borst en met de andere zat ze in een witte string, ik denk haar clitoris te bewerken.

Dit was me nog eens een foto. Daarbij, als mijn moeder me dit stuurde dacht ik al aftrekkend dan moest ik ook wat voor haar doen. Wat nou schaamte, blijkbaar hoefde ik me niet voor haar te schamen.

'Zal ik ze maar direct maken?' Vroeg ik nog.
'Graag, ik zou m wel weer eens willen zien.'
'Oke, ben ik zo terug.'

Ik stond op en zocht mijn camera. Hij lag niet meer op het kastje waar ik hem vanmiddag neer had gelegd. Shit, war had ik dat ding gelaten?! Met een stijve lul liep ik zoekend door mijn kamer. Nergens, niet in de kast, op t bureau of in m'n tas. Wat onnozel, hoe kon dat ding nou ineens weg zijn? Ik liep terug naar de PC en typte tegen mijn moeder:
'Hij is weg, ik kan m nergens vinden.'
Er kwam geen reactie.
'Mam?' misschien was ze wel even iets te drinken pakken nu ik er toch niet was.
Op dat moment werd er op de deur geklopt.

Damn, waar is m'n badjas als je m nodig hebt.
"Mag ik binnen komen?" Hoorde ik de stem van mijn moeder zacht vragen.
Ik schraapte mijn keel. Dit was toch best eng snel trok ik mijn trainingsbroek aan die nog voor oud vuil op de grond lag.
"Ja kom maar." Zei ik.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners