Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Fijne kerstdagen - 18430 keer gelezen
Dit wil ik jullie echt niet onthouden. Mijn kerstdagen zijn zo heftig geweest, dat had ik niet durven dromen.
Ik had mijn relatie net verbroken. Ik was maanden samen geweest met een meisje van 25. Ik ben zelf net 40 geworden. Het was de bedoeling dat de familie bij mijn zus zou eten. Het was daar heel erg gezellig. Het begon om een uur of 12 en het liep door tot 10 uur in de avond. Mijn moeder was er ook en die woont buiten de stad en om een uur of negen begon ze te vragen of ze bij mij mocht crashen. Natuurlijk kon ik dat niet weigeren, maar mijn moeder haalde me over om het niet te laat te maken. Ook begon ze zich te bemoeien met mijn drinken. Mama zei tegen mij: Als je niet te veel drinkt, dan kan de avond nog bijzonder worden. Mama had om een slaapplek gevraagd om 9 uur en ik keek mijn moeder aan even voor 10 uur en vroeg haar of we zouden gaan. Mama zei, dat ik daar niet rouwig om hoefde te zijn. Mijn beide zussen gaven onze moeder gelijkt en zeiden letterlijk tegen mij: Als Mama bij je wil crashen, dan is het misschien beter om thuis het feestje af te maken. We gingen dus naar huis en we waren beiden wat aangeschoten, maar zeker niet dronken. Eenmaal thuis gekomen schonk mama een drankje in en ze vroeg of ze zich ff mocht opfrissen: Als je wil douchen, dan moet je mij maar om een handdoek vragen.
Na een paar minuten kwam mijn moeder de douche uitlopen en ging op de bank zitten. Mama ging achterover op de bank liggen terwijl haar lichaam nog nat was. Mama keek me aan en vroeg aan mij: Durf jij deze dagen onvergetelijk te maken?
Ik keek mijn moeder aan; een vrouw van 45 jaar met mega grote tieten en een heerlijke kont. Ik stond op en liep naar mama toe. Ik knielde tussen haar benen neer en keek haar aan. Mama, wil je egt gelikt worden door je eigen zoon? Jongen, als je alleen maar likt wordt het niet onvergetelijk. Ik wil dat je met mij alles doet, wat je maar kan verzinnen.Voordat ik tussen mama haar benen kon knielen, stond ze op en liep naar de muziek. Ze zette de perfecte muziek op. Ze kwam naar me toe en pakte me vast. Mama begon tegen me te praten. Ze vertelde me hoe ze al jaren op me geilde. Ze had ook de breuk voorzien die ik pas had. Naakt stond mama tegen me aan, ze keek me aan en gleed met haar handen omlaag. Mama maakte mijn broek los en ik stapte uit mn broek. mijn shirt volgde en mama keek me aan en vroeg: Jongen, droom je hier nu niet al jaren van. Ik had inderdaad al jaren elke gelegenheid aangegrepen om mijn moeder in haar nakie te zien. Mama pakte mijn hoofd beet en gaf me een zoen, waarbij ze met haar tong naar binnen ging. Jongen zei ze. Als je nu terugdenkt, denk je dan dat alles alleen maar toeval was? Al die jaren dat je mij per ongeluk naakt zag. Ik wist dat deze laatste niet goed voor je was. Ik heb besloten om alles met jou te doen , wat je maar wil. Ik stond in mijn nakie voor mijn moeder. Ze keek me aan en vroeg aan mij: Jongen, jij mag alles met me doen , wat je maar kan verzinnen. Zou je dat willen en durven? Terwijl mijn pik omhoog schokte keek ik Mijn moeder aan. Ik trok haar hoofd naar me toe en begon een geil mond sexen met mijn moeder. Ik hield een pauze en keek mijn moeder aan: Mama wij gaan sexen zoals je het nog nooit heb gehad. Mama keek me aan en antwoordde: Jongen, hier droom ik al jaren van, wil je me steeds mama noemen, dan noem ik jou steeds zoon, daar word ik namelijk erg geil van. Inmiddels was haar lichaam opgedroogd, terwijl de perfecte muziek klonk drukte ik mama langzaam naar beneden, ze dacht dat ze mocht pijpen. Mama pakte mijn kloppende lul vast en wilde haar lippen er omheen doen. Ik duwde mama achterover en ik knielde tussen haar benen en liet mijn handen over haar kale natte kut glijden. Mama trok haar knieŽn op en keek me aan: Ja jongen lik mama heerlijk klaar. Ik zette mama haar voeten op mijn schouders en likte haar heerlijke kut. Ik had niet verwacht dat mama haar kutje zo strak was als ik proefde. Na enkele minute kwam ze krijsend klaar. Haar geile sappen liepen over mijn kin. Ik keek mama aan en vroeg aan haar: Mama vertel me hoe je het wist en waarom dit gebeurd. Mama stak een sigaret op en ging rechtop zitten. Sexen en praten vind ik heerlijk. Je slaapt bij mij en we hebben de komende dagen de tijd.
Jongen, al vanaf onze vakantie heb ik gezien dat je naar me keek. En elke keer dat je relatie stuk ging werd het sterker. Vanavond besloot ik het te wagen om je te vragen. Blijkbaar geil jij op je moeder, want je hapte gelijk toe.Ik keek mijn moeder aan, mijn handen gleden over haar tieten in terwijl haar tepels hard werden zei ik,Mama mijn hele leven doe ik mijn best om jou en mijn zusjes naakt te zien. Bij jou echter heb ik altijd een gevoel dat ik meer wil. Mama stond op en keek me aan; ik weet dat je van volle vrouwen houd en ik weet dat je het heerlijk vind om gepijpt te worden. Alles wat je maar kan bedenken kan vanavond gebeuren.
Mama trok me naar haar toe en begon me te pijpen. Nog nooit ben ik zo lekker gepijpt. Het duurde niet lang of ik kwam trillend klaar in mama haar mond. Mama keek me aan en zei: dit is egt pas het begin! Ik pakte mama beet en draaide haar om. Ze zat voor me met haar billen achteruit. Ik drukte mijn mond op mama dr kontje en liet mijn tong naar binnen. Ik was als een razende mijn eigen moeder aan haar kont aan het likken en in no time kwam ze klaar. de geile sappen stroomde uit mama haar kut over mijn kin,Na enkele minuten draaide mama zich om en geep me beet. Laat nou mama maar zien hoe haar zoon neukt!! Ik gleed bij mama naar binnen en begon te stoten in haar natte kut, Ik weet niet hoe het kan, maar ik hield het bijna een half uur vol. Mama achterover en ik met mijn pik telkens diep naar binnen. Omdat het de tweede keer was konden we samen klaarkomen, Mama gilde: Jongen NEUK je moeder en ik schreeuwde : MamaAAAAA. Mama keek me aan e zei tegen mij: jongen dit is pas het begin. Ze had gelijk. De 3 dagen die volgden hebben we geneukt zodra ik weer kon. Achteraf bleek dat na elk uur. Mama bleef bij me vanaf eerste kerstdag tot 2 januari. Elke dag hebben we een tiental keren geneukt. het heerlijkste was dat mama wilde horen , dat ik haar zoon ben. en pijpen kan zij als geen ander,
Ik hoop dat mama gauw weer blijft slapen!!!
Grtsz Dennis

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners