Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Foute familie 1 - 10848 keer gelezen
Op het eerste gezicht lijkt ons gezin op een dood normaal gezin. Zal ons even voorstellen ik ben Marijn. Ben 16 jaar oud het jongste lid van ons gezin. Waar ik wel trots op ben dat ik het grootst ben met 1.88 meter. Heb een redelijk gespierd figuur halflang donkerblond haar blauwe ogen met een kleine bruine stip erin. Mijn vader heet Leon hij is 45 jaar oud. Hij is 1.78 meter lang heeft een normaal postuur. Heeft kort zwart haar en blauwe ogen. Mijn moeder heet Milou zij is 43 jaar oud. Zij is de kleinste in ons gezin met 1.60 meter. Ze heeft een normaal postuur halflang donkerblond haar kastanjebruine ogen. Mijn twee zussen Fabien en Ilse. Fabien is 20 jaar oud is 1.62 meter lang. Heeft een slank figuur lang donkerblond haar en blauwe ogen. Ilse is 18 jaar oud is 1.69 meter lang. Zij heeft ook een slank figuur lang zwart haar en kastanjebruine ogen. Waar ik sinds kort achter ben welke cupmaat ze precies hebben. Natuurlijk kan ik zo wel zien wie de grootste heeft. Fabien heeft de grootste zij heeft cup E waarna mama met cup D en Ilse met cup C. hier kwam ik achter doordat ik hun bh's in de wasmand vond. Mijn ouders runnen een goed lopend bedrijf wat al aantal generaties in onze familie zit. Daardoor hebben wij een mooi groot vrijstaand huis. Alles erg mooi ingericht, grote keuken, woonkamer, twee ruime toiletten op de begane grond. Vier grote slaapkamers met ieders een eigen badkamer. Een heel grote tuin met redelijk groot tuinhuis, groot luxe zwembad en genoeg ruimte om te zonnen. Ook hebben we een grote kelder maar dat is voor ons drieën verboden gebied althans dat is wat ik weet. Onze ouders hebben er ook voor gezorgd dat wij daar zeker niet kunnen komen want de deur daar naartoe zit altijd op slot en wij weten niet waar de sleutel daarvan ligt. Vaak logeerden wij drieën in weekenden bij een oud tante. Maar als er één van ons 16 jaar oud werd hoefde dat niet meer. Natuurlijk was Fabien de eerste die niet meer meeging twee jaar later ging Ilse ook niet meer mee. Wat ik wel vreemd vond en mij nieuwsgierig maakte maar antwoord kreeg ik daar niet zelf niet van mijn beide zussen. Ze gedroegen zich ook ineens heel anders en vonden mij kinderachtig. Zelfs mijn ouders zeggen daarover niet veel alleen als ik 16 jaar ben ook niet meer hoef te logeren.

Mijn ontmaagding:Mijn zestiende verjaardag was op een vrijdag. Die avond vierden wij dit met alleen familie. Het was erg gezellig. Van mijn ouders kreeg ik een brommer mijn zussen gaven mij een helm. Van ooms en tantes kreeg ik geld zodat ik mijn brommer rijbewijs kon gaan halen. De zaterdagavond kwamen mijn vrienden mijn verjaardag vieren. Hierbij onder toezicht van alleen mijn moeder. Papa en mijn zussen waren die ochtend vertrokken en zouden pas zondagavond weer terugkomen. Van mijn vrienden kreeg ik een opblaaspop maakten daarbij de opmerking kun je alvast op oefenen wanneer jij een echte vriendin hebt. Waarbij een paar vrienden zo keken en wisten dat zij dat ook zouden gaan krijgen. Omdat wij natuurlijk nog maagden zijn ik zelf heb mij daarvoor nog nooit over geschaamd. Het is een deel van je leven waar je niet onderuit komt. De rest van de avond was natuurlijk ook erg gezellig. Waarbij mijn vrienden natuurlijk alle moeders met elkaar vergelijken. De meesten waren het eens dat mijn moeder het mooist was. Vooral deze avond want ze liep er wel sexy bij. Ik zond dat ze er wel mocht wezen maar ze stond zeker in mijn top vijf. Dit onderwerp werd vooral besproken wanneer mijn moeder weer eens weg was vanwege drankjes en hapjes die ze ophaalde. Wat wij niet wisten dat mama vanuit de keuken merendeels het wel meekreeg. Er vloeide wel wat alcohol maar mama hield daarbij wel in de gaten dat wij niet te veel binnen kregen. Ze zorgde er ook voor dat zij zich zelf goed liet zien. Waarbij wij jongens erg tevreden naar haar keken.

Maar wij zijn helden op sokken dus alleen maar praten en geen daden. Ze beleven tot een uur of twaalf daarna waren mijn moeder en ik alleen. Waarna wij tweeën alles opruimden daarbij alleen over hoe gezellig het was praten. Zij liet mij nog wat andere dingen doen zodat ik ongeveer 20 minuten later klaar was. In die tijd is mama naar boven gegaan waarbij ik dacht dat zij vrijwel meteen ging slapen. Pas toen ik boven kwam was dat dus niet het geval zij was daar nog even bezig geweest. Net voordat ik mijn slaapkamer in kon gaan liep zij over de gang. Tot mijn schrik was zij helemaal naakt ook zij leek geschrokken. Reageerde “oh sorry liefje, ik dacht dat jij nog beneden was”. Waarna zij snel naar haar kamer liep natuurlijk kon ik haar hele naakte lichaam zien. Hierdoor is ze meteen naar nummer 1 gegaan mooiste moeders. Niet alleen dat op mijn kamer nadat ik mijn tanden heb gepoetst mij ontdaan heb van mijn kleding. Ik slaap altijd in een boxer lekker liggend in bed. Komt vrijwel meteen het beeld van mijn naakte moeder naar boven. Zelf al ontdekt wat aftrekken is en dat vaker te hebben gedaan. Mijn penis begint natuurlijk te groeien totdat hij keihard is. Het beeld van mijn naakte moeder zorgt ervoor dat mijn penis niet verslapt en ervoor moet zorgen door af te trekken en klaar te komen dat die weer slapper word. Waarna ik dan gelukkig toch in slaap val.

Ik word die nacht rond een uur of vijf nog wel een keertje wakker waarna ik mij nog een keertje omdraai en dan toch weer in slaap val. Tijdens dat krijg ik best wel een geile doch vreemde droom. Daarin hebben mama en ik heftige seks met elkaar het is zo levendig echt wanneer ik klaarkom is dat in werkelijkheid ook zo. Daardoor schrik ik natuurlijk wakker en verwacht dat mijn boxer aan de binnenkant onder mijn zaad zit. Tijdens die droom ben ik waarschijnlijk op mijn rug gaan liggen en heb ook in mijn slaap duidelijk gepraat. Maar tot mijn volle verbazing kijk ik recht in de geil kijkende ogen van mijn eigen moeder en mijn boxer is verdwenen. Die ook nog mijn penis helemaal in haar mond heeft en lekker rustig mijn penis leeg zuigt. Ik reageer dan toch erg verbaasd “what the fuck, wat doe jij nou mam!”. Waarna zij dan mijn penis uit haar mond laat komen. Mij rustig aan blijft kijken tegen mij zegt “liefje, ik liep heel toevallig langs jou deur toen hoorde ik jou praten, toen luisterde ik even mee, wat ik hoorde maakte mij geil, toen ik de deur opende jou hier zo met een grote bobbel in je boxer zag, wilde ik weten hoe jou penis eruit zag waarvan ik onder de indruk ben waarna ik het niet kon laten jou te pijpen”. “Maar, maar, jij bent mijn bloed eigen moeder dit kan toch niet en hoe zit het met papa dan hoe zou hij reageren als hij erachter komt?” reageer ik verbaasd terug. Ze glimlacht even zegt dan “nou, in je slaap was jij ook lekker bezig met mij, dus die fantasie zal werkelijkheid worden, maak je geen zorgen over papa hij weet hiervan af, hij appte gisteren voordat ik ging slapen als het al wat gebeurt was”. Ik kan het haast niet geloven wat ik hoor het klinkt wel als alles gepland is. Ben natuurlijk te lang stil waardoor mama weer reageert “liefje, nu jij 16 jaar oud bent, ben jij oud genoeg om erachter te komen wat hier gaande is”. Daarop vraag ik verbaasd aan haar “oh ja, wat is hier gaande dan?”. “Liefje toch, ik zal jou maagdelijkheid ontnemen net zoals papa dat bij jou zussen heeft gedaan maar eerst” is haar antwoord. Er vallen wat puzzelstukken op zijn plaats, begrijp nu ineens waarom Fabien en Ilse na hun zestiende zo verandert zijn. Ik vraag haar “maar wat bedoel met maar eerst?”. Zij kijkt naar mijn kruis en zegt dan “nou, al dat haar daar moet weg, het is niet lekker haar in je mond te krijgen”. Waarna zij mijn hand vastpakt mij gebaart mee te komen. Ik dan ook opsta we samen mijn slaapkamer uitlopen. Beiden zijn we naakt en zie haar kale poes wat er erg mooi uitziet natuurlijk ook haar mooie ronde cup D borsten.

Wij komen uiteindelijk in mijn ouders badkamer waar alle benodigdheden al klaar liggen. Van mama moet ik op het deksel van het toilet gaan zitten en mijn benen spreiden. Wanneer ik dat gedaan heb pakt zij eerst de tondeuse waarna zij al mijn schaam rond en op mijn penis en ballen wegscheert. De trillingen van de tondeuse en dat het heerlijk aanvoelt daarvan begint mijn penis natuurlijk ook weer te groeien. Wanneer zij daarmee klaar is maakt zij daar alles vochtig waarna zij scheerschuim rond en op mijn penis en ballen spuit en uitsmeert. Dit is special scheerschuim zo'n eentje voor een gevoelige huid en het tintelt zalig. Mijn penis staat weer keihard overeind daar kijkt mama verlangend naar. Zij begint dan alle haartjes weg te scheren na een tijdje ben ik daar dan ook helemaal kaal. Waarna zij vraagt “en wat vind jij ervan liefje?”. Ik antwoord “het ziet er mooi uit en wat deed jij dat toch heel volleerd mama”. Zij glimlacht en reageert “ja, natuurlijk heb ook veel ervaring daarmee”. Daarna vraag ik haar “mama, zou jij mij nog een keer willen pijpen?”. Daarop antwoord zij “liefje daar hebben nog tijd genoeg voor maar eerst ga jij leren een vrouw te verwennen”. Daarop vraag ik haar “hoe verwennen?”. “Nou, vrouwen houden van voorspel zodat zij in de mood kunnen komen, daaronder vallen zoenen strelen en orale seks geven” is haar antwoord. Wanneer zij mij dan weer vragend ziet aankijken pakt zij mijn hand weer vast. Gebaart mij mee te komen naar de aanliggende slaapkamer. Ik ga weer staan en laat mij door mama leiden.Ze heeft mij meegenomen terug naar de slaapkamer voor het tweepersoonsbed blijven we staan. Ze heft haar hoofd naar de mijne en zegt nu gaan we eerst zoenen en dan tongzoenen. Mijn hoofd komt naar de hare en we beginnen lekker te zoenen. Na een tijdje drukt zij haar tong tegen mijn lippen aan wanneer ik die van elkaar doe drukt zij haar tong mijn mond in. Mama begint haar tong dan heen en weer te bewegen waarbij zij duidelijk mijn tong opzoekt. Ik begin mijn tong tegen haar tong wrijven en in mijn mond hebben we een tong worstel wedstrijdje. Ineens trekt zij haar tong terug in haar mond waarna ik mijn tong in haar mond druk waar we nu lekker bezig zijn. Na een poosje stoppen we en mama zegt “hmmm, dat was erg lekker en jij doet het erg goed, nu gaan we ook elkaar ook strelen over elkaars lichaam”. Weer beginnen we te zoenen haar handen glijden over mijn lichaam heen en mijn handen glijden over haar lichaam. Mijn penis staat keihard vooruit en rijd langs haar lichaam heen. Weer na een poosje stopt ze en zegt weer “de meeste vrouwen vinden het erg lekker als zij in hun nek worden gezoend, dus daar mag jij eerst mee gaan beginnen. Zo gezegd zo gedaan begin ik lekker in haar nek te zoenen. Daarbij laat mama weten dat ik het goed doe en dat ik ook lekker zachtjes moet zuigen. Zo zoenend en zuigend in haar nek zucht mama licht van genot. Zelf neem ik ook wat meer initiatief door over haar borsten te strelen en erin te kneden. Zo aan haar te horen ben ik goed bezig zij laat weten dat ik nu haar borsten en tepels moet zoenen en eraan zuigen. Waarna ik dan naar haar borsten afzak die lekker begin te zoenen en eraan te zuigen. Daarna om en om zuigend aan haar harde tepels waarbij zij reageert “hmmm, ja liefje, zuig er maar harder aan en lik er tegelijkertijd over heen”. Wat ik dan ook doe weer wat initiatief neem met een hand ga ik naar haar kale poesje. Dat voelt lekker zacht en warm aan als ik dan een vinger tussen haar lipjes druk is mama daar al behoorlijk nat. Zij reageert daarop “ja liefje, dat heb jij veroorzaakt”. Waarna ik van haar moet stoppen wat ik natuurlijk wel erg jammer vind. Daarna laat zij zich achterover op het bed vallen waarbij haar voeten op de grond blijven. Terwijl zij haar benen uit elkaar zet reageert zij ook “liefje, nu moet jij mama's poesje likken of wel mij beffen”. Ik ga tussen haar benen zitten buig voorover. Zet mijn mond op haar poesje en begin haar te likken haar sappen smaken erg lekker. Ook als is dit mijn eerste keer en dan nog wel bij mijn bloed eigen moeder vind ik het heel geweldig. Onder haar steunen en kreunen laat zij wel precies weten hoe en waar ik moet likken en zelfs hoe ik moet vingeren. Waarna zij dan na een poosje luid schreeuwend en ook nog spuitend klaarkomt. Het laatste had ik dus totaal niet verwacht bij de eerste straal die diep in mijn mond word gespoten. Trek ik van schrik mijn hoofd wat terug waarna de volgende stralen vol in mijn gezicht worden gespoten.

Wanneer haar orgasme is weggetrokken komt zij iets omhoog kijkt mij geil en glimlachend aan. Waarna zij tegen mij reageert “liefje dat had jij zeker niet verwacht hè, ik en net zoals alle vrouwen in onze familie zijn we spuiters”. Waarop ik dan aan haar vraag “is dit bij alle vrouwen zo?”. Daarop reageert zij “nee, niet alle vrouwen kunnen dat maar vind jij het erg dan dat wij dat kunnen?”. Ik reageer “nee, ik vind het niet erg het is best wel geil maar wel jammer dat niet alle vrouwen dat kunnen”. “Liefje toch, veel mannen vinden het niet fijn als vrouwen net als hen ook kunnen spuiten en mocht jij een vriendin vinden die dat niet kan maar wel enorm veel van jou houd is dat veel belangrijker” zegt zij terug. Dat zijn weer erg wijze woorden van mama waarna ik dan aan haar vraag “wat gaan we nu verder doen dan mama?”. Zij kijkt mij erg geil aan en zegt “nu komt het lekkerst wij gaan neuken liefje”. Waarna zij verder op het bed kruipt weer zegt “kom liefje, kruip over mij heen en stop jou grote dikke penis maar in mijn grotje en neuk mij”. Ik kom dan ook op het bed kruip over mama heen. Leid dan met behulp van mama mijn penis is haar natte grotje. Ik kan hem heel gemakkelijk helemaal in haar drukken waarna ik haar dan begin te neuken. Mijn god was is dat lekker zeg zo lekker een natte knijpende poes om mijn penis te voelen en dan nog wel van mijn bloed eigen moeder. Onze hoofden komen ook weer naar elkaar toe en wij beginnen elkaar heel innig te zoenen waarbij onze tongen ook weer met elkaar worstelen. Haar handen bewegen over mijn rug heen waarbij zij ook af en toe haar nagels in mijn rug drukt. Ik neuk haar lekker stevig en zij knijpt enorm lekker met haar poesje daar omheen. Haar cup D borsten schuren zalig tegen mijn borstkas waarbij haar keiharde tepels langs mijn tepeltjes gaan. Wij genieten enorm van elkaar mijn ontmaagding is werkelijk fantastisch. Mama is de eerste die klaarkomt daarbij drukt zij haar nagels wat steviger in mijn rug. Haar geile natte spuitende poesje knijpt nu werkelijk hard om mijn penis en zoent mij nog inniger. Door dit alles kom ik ook weer klaar elke keer als ik spuit knijpt mama met haar grotje. Dit is echt zalig klaarkomen wat wel een eeuwigheid lijkt te duren. Wanneer onze orgasmen zijn weggetrokken en wij dan mijn verslappende penis uit mama's grotje voelen floepen. Stopt mama dan ook met zoenen wanneer haar hoofd van de mijne komt. Zegt ze “dat was toch heerlijk liefje, nu moet jij mijn poes uitlikken”. De liefdevolle blik van haar doe ik zonder tegenspreken wat zij heeft gezegd. Kruip van haar af zet dan mijn mond op haar na lekkende poesje begint haar uit te zuigen. Onze gemengde sappen smaken ook erg lekker wanneer mama weet en voelt dat zij leeg is. Mag ik van haar stoppen waarna ik met mijn hoofd naar haar hoofd moet komen en wij dan weer heel innig tongzoenen.

De seks met elkaar heeft toch aardig wat energie gekost waardoor onze magen beginnen te knorren. Waarna mama dan voorstelt eerst lekker even te gaan ontbijten. Samen gaan we naar beneden en omdat we toch lekker alleen thuis zijn doen we dus geen moeite om ons aan te kleden. Wat voor mij eerst wel even onwennig is en mama het eigenlijk helemaal niets uitmaakt. Beneden in de keuken maken we gezamenlijk het ontbijt klaar. Mama bakt een aantal eieren waarbij zij wel een keukenschort draag. Terwijl ik de keukentafel dek wanneer we beiden klaar zijn gaan we gezellig ontbijten. Natuurlijk onder het ontbijt wil ik graag alles weten. Mama laat wel wat dingen los vooral over hoe het begon. Het begon bij Fabien die was bezig met papa te verleiden rond haar zestiende levensjaar. Dit heeft hij natuurlijk met mama besproken. Zij liet hem weten ervoor te gaan zo wisten ze dat Fabien een onvergetelijke en goede ontmaagding zou krijgen. Waarna zij ook in hun seksleven werd betrokken. Toen kwam Ilse op haar zestiende levensjaar ook in aanmerking die toen ook door papa werd ontmaagd vanaf toen ook heerlijk mee ging doen. Maar mama laat niks los over hoe en wat er in de kelder gebeurt wat mij nu nog nieuwsgierige maakt. Zij laat alleen weten dat daar alleen met de anderen ons zullen vermaken. Hoop dat papa, Fabien en Ilse snel thuis zullen komen. Maar het is pas een uurtje of tien in de ochtend zij zullen pas ergens in de avond pas weer thuiskomen. Waarna mama laat weten dat mijn inwijding nog lang niet klaar is en we pas begonnen zijn. Dat maakt mij ook nieuwsgierig en vraag daar naar natuurlijk. Waarop mama laat weten eerst ons ontbijt te nuttigen waarna we verder zullen gaan. Dit zorgt ervoor dat ik erg snel klaar ben met mijn ontbijt daarin tegen doet mama het lekker rustig aan. Na het ontbijt ruimen we alles op stoppen de vaat in de vaatwasser waarna die word aangezet. Daarna vraag ik erg ongeduldig “hoe gaan wij nu verder mama?”. Zij kijkt mij glimlachend aan en antwoord dan “wij gaan eerst samen even lekker douchen daar zullen wij ook verdergaan.Wij lopen weer terug naar boven naar papa en mama's slaapkamer ik ben weer opgewekt en opgewonden. Daar in de slaapkamer zegt mama tegen mij “liefje, ga jij maar alvast de badkamer in zodat jij het water al op temperatuur kan laten komen”. Zonder er verder over na te denken ga ik naar hun badkamer waar ik dan de douche aanzet. Het duurt nog even voordat mama ook de badkamer inkomt. Wanneer zij binnenkomt heeft zij ook twee grote handdoeken bij zich deze hangt zij op. Het water is dan al lekker op temperatuur wanneer wij er dan onder stappen. We zorgen ervoor dat we beiden helemaal nat zijn. Waarna mama mij haar douchegel geeft en zegt “kom maar liefje zeep mama maar lekker helemaal in”. Ik spuit wat douchegel op haar zet die dan weg waarna ik mama lekker begin in te zepen. Een aantal keren spuit ik haar douchegel op haar en zeep dat dan ook uit. Daarna mag ik haar ook helemaal afspoelen doordat ik haar eerst heb ingezeept heb ik natuurlijk ook weer een stijve penis gekregen. Pas nu zegt mama tegen mij “liefje, jij hebt echt een mooie grote penis, hij is zelfs iets groter en dikker dan die van papa”. Nog voordat ik natuurlijk kan vragen hoe groot en dik legt mama een vinger op mijn mond en zegt “dat is niet belangrijk liefje, nu ga ik jou lekker inzepen”. Waarna zij papa's douchegel pakt wat op mij spuit en mij begint in te zepen. Natuurlijk spuit zij ook een paar meer douchegel op mijn lichaam waarna zij dat ook verder uitsmeert. Als laatste zeept zij mijn penis en ballen zalig in. Daarna spoelt zij mij ook helemaal af waarbij mijn penis en ballen als laatste aan de beurt komen. Daarna hangt zij de douchekop weer op de stralen komen achter tegen mijn rug aan. Mama reageert dan tegen mij “liefje, wil jij dat ik jou nu eens weer lekker ga pijpen?”. “Oh ja, mama, dat wil ik heel graag” antwoord ik terug. Zij zakt dan naar beneden gaat dan op haar knieën voor mij zitten. Zij begin eerst lekker met mijn penis en ballen te spelen. Haar mond komt dan naar mijn eikel die zij dan als een lolly af begint te likken. Ik ril van genot zij doet het heel erg lekker. Na een poosje stopt zij even en zegt tegen mij “liefje spreid je benen”. Ik doe dat natuurlijk voor haar. Zij neemt dan mijn penis in haar mond één hand masseert mijn ballen haar andere hand gaat richting mijn billen. Daarvan voel ik een vinger over mijn sterretje heen wrijven. Al dit alles voelt enorm lekker aan en door het water dat achterover mijn rug tussen mijn billen loopt kan mama haar vinger redelijk gemakkelijk in mijn holletje duwen. De vinger daar wrijft zalig tegen mijn prostaat wat mij nog geiler maakt. Mijn penis gaat helemaal in en uit haar mond. Mijn ballen worden ook erg zalig gemasseerd. Zo al die handelingen die mama daar bij mij doet laat ik duidelijk horen dat zij erg goed bezig is. Wat natuurlijk leid dat ik naar mijn orgasme word gebracht. Weer kom ik heel geweldig klaar mama weet precies wat zij doet. Deze keer slikt zij mijn zaad niet door wanneer mijn orgasme is weggeëbd. Haalt zij haar vinger uit mijn holletje stopt met mijn ballen masseren laat die ook los waarna zij mijn half stijve penis uit haar mond laat komen. Zij gaat weer staan en we beginnen weer heel innig te tongzoenen waarbij zij mijn zaad met mij deelt. Nadat we zijn uit gezoend onze monden van elkaar zijn gekomen. Zeg ik tegen haar “wow, mama dat was heel zalig hoe jij mij zo hebt laten klaarkomen”. Zij glimlacht erg geil en zegt “dat weet ik liefje, laten wij ons afdrogen waarna we lekker in de slaapkamer verdergaan”.

Afgedroogd komen we weer in de slaapkamer waar ik op het bed vreemde dingen zie liggen. Mama ziet dat ik daar vreemd naar kijk en zegt dan “liefje, jij vraagt je nu af wat dat daar is zal het jou zo wel uitleggen of eigenlijk als je ziet als ik het aan heb jou het denk ik wel duidelijk word”. Ik zie op het bed een soort harnas liggen. Dichterbij zie ik dat het een lederen driehoek lapje is met daaraan lederen straps die je kunt verstellen. Aan weerszijden van het lederen lapje een nep penis één groter en dikker dan de andere. Ook licht en een tube daarnaast met duidelijke tekst glijmiddel. Mama pak het soort harnas op waarna zij die aantrekt. Daarbij schuift zij de wat kleinere nep penis in haar grotje. Daarna trekt zij de lederen straps aan zodat het harnas stevig vast zit. Nu heeft mama net als ik een penis deze heeft ook nog nep ballen. Ik begin wel een beetje te begrijpen wat er misschien gaat komen maar kijk nog wel bedenkelijk. Daarop zegt mama “kom hier liefje, ga op je knieën voor mij zitten”. Ik weet niet hoe maar doe wat mama zegt het lijkt wel als zij mij gehypnotiseerd heeft. Wanneer ik dan op mijn knieën voor haar zit hoor ik haar zeggen “liefje, pijp mij”. Wat ik zonder tegen sputteren begin te doen. Het is natuurlijk geen echte penis en proef dat ook. Mama moedigt mij goed aan “jij doet het erg goed liefje”. Vreemd genoeg wind het mij op ook mijn penis word ook weer hard. Na een poosje vind mama dat ik wel genoeg heb gepijpt zegt “ga op je handen en knieën op het bed zitten”. Weer zonder tegenspraak doe ik dat. Wanneer ik dan zo zit pakt mama eerst de tube glijmiddel waarna zij achter mij komt zitten. Iets later voel ik het glijmiddel tussen mijn billen word gespoten. Mama wrijft dat uit over mijn sterretje waarna zij weer een vinger in mijn holletje drukt. Deze beweegt zij lekker heen en weer en als die er helemaal inzit wrijft zij dan ook tegen mijn prostaat. Dat is weer erg lekker daardoor begin ik veel voorvocht aan te maken. Mama merkt dat ik het erg lekker vind weer voel ik wat glijmiddel tussen mijn billen komen. Zij haalt haar vinger even uit mijn holletje vrij vlot daarna drukt zij twee vingers in mijn holletje. Zo begint zij weer opnieuw met de handelingen die zij ook met één vinger deed. Op een gegeven moment komt er ook een derde vinger bij wanneer dat dan ook erg lekker aanvoelt vind mama dat het dan ergens anders tijd voor is.

Zij haalt haar vingers uit mijn holletje die nog iets open blijft staan. Mama spuit daar dan weer wat glijmiddel is waarna zij ook glijmiddel op de nep penis spuit en uitsmeert. Daarna hoor ik haar zeggen “liefje, gewoon zoveel mogelijk ontspannen”. Ik krijg niet eens de kans te vragen waarom. Want zij drukt dan de aardig grote en dikke nep penis een stuk in mijn holletje. Deze is dikker dan de drie vinger die er al in hebben gezeten het doet wel pijn. Wat ik natuurlijk aangeef waarop mama reageert “ontspan je liefje, geef eraan toe het zal echt heel veel fijner worden”. Natuurlijk probeer ik dat wonder boven wonder lukt het aardig. Na een aardig aantal stoten van mama begint het heel aangenaam aan te voelen. Wanneer ik dan ook weer begin te kreunen en steunen van genot mama hoor zeggen “zie je wel liefje, net zoals ik heb gezegd”. Daarop reageer ik geil “jaaa, mamaaaa, neuk mij, neuk mijn holletje”. Dat hoef ik niet nog een keer te zeggen want mama begint mij echt lekker te neuken. Zij is hier ook echt ervaren in ze haalt de nep penis telkens uit mijn holletje waarna zij hem er dan weer helemaal indrukt. Zo gaat zij een tijdje door totdat zij zelf een keer is klaar gekomen. Tijdens haar orgasme ligt zij op mijn rug en de nep penis ziet helemaal in mijn holletje. Ik kijk naar mijn keiharde penis die druipt van voorvocht wil eigenlijk nog maar één ding en dat is ook geweldig klaarkomen. Wanneer haar orgasme is weggetrokken begint zij weer heen en weer te stoten. Maar zij blijft wel op mijn rug liggen en de nep penis komt ook niet meer uit mijn holletje wel beweegt ze die erg lekker heen en weer. Ik wil super graag klaarkomen laat dat ook horen. Waardoor mama dan mijn penis vastpakt en op het ritme dat zij mij neukt mij aftrekt. Dat alles zorgt ervoor dat ik dus vrij snel klaarkom. Deze keer is wel het meest heftig en het zaligst. Het lijkt en is dat ik wel twee keer achtereenvolgend klaarkom. Daarbij kreun en steun ik het luid uit van genot. Wanneer dan mijn orgasme is weggetrokken haalt mama de nep penis uit mijn holletje. Waarna zij van mij afkomt mij uitlegt dat zij mij heeft geneukt met een voorbinder met dildo's. Deze trekt zij dan ook uit waarna we van het bed afgaan.

Deze verschonen we waarna we dan lekker gaan lunchen samen. Die middag mag ik mama ook in haar holletje neuken. Samen hebben we een lekker seksfestijn met elkaar door het hele huis. Pijpen likken, neuken geneukt worden alles komt aan de beurt. Aan het eind van de middag gaan we nog een keer gezamenlijk douchen. Daar hebben we nog eens heerlijke seks met elkaar. Waarna we beiden heel erg voldaan douchen afdrogen en ons aankleden. Samen maken we het diner klaar en wachten totdat papa, Fabien en Ilse ook weer terug komen.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners