Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geadopteerd door negers 1 - 30394 keer gelezen
Ze groeide op in een problematisch gezin. Vader en moeder waren allebei verslaafd aan drank & drugs. Geen van beide ouders had een baan, en een uitkering kregen ze ook niet. Want hun verslavingen belemmerden hen om te voldoen aan allerlei verplichtingen als solliciteren. Meerdere dagen in de week moest Lara het doen zonder ontbijt. Een warme maaltijd kreeg ze slechts 1x per maand.En de voedselbank? Vraag je je wellicht af. Ook dat is voor het gezin geen mogelijkheid. Je hebt een inkomen nodig. (Loon of uitkering.) En dat heeft het gezin dus niet. Het probleem van het gezin is bekend bij de buren. Alleen is niet iedereen zo begaan met het lot van het gezin.

De familie Obiku, een gezin waarvan opa afkomstig was van de Antillen en moeder uit Nigeria, is het enige gezin wat het arme gezin op den duur ondersteunt. Meneer Obiku is student (voor onderwijzer op een middelbare school) en tevens eigenaar van een it-bedrijf, mevrouw Obiku studeert voor arts (in een ziekenhuis) en eigenaresse van een koeriersbedrijf. Vanaf dat moment eet Lara dagelijks bij de familie Obiku.

Wanneer Lara al zo’n anderhalf jaar verzorgd wordt door de familie Obiku besluit het echtpaar Obiku, omdat de ouders van Lara nog altijd een puinhoop van hun leven maken, de voogdij over Lara aan te vragen. De instanties willen daar wel aan meewerken. Ze geven aan dat zij graag zien dat Lara ook bij meneer en mevrouw Obiku in huis komt te wonen. Maar, ondanks de bezorgdheid, willen zij daar nog niet aan meewerken.

Even verdere tekst en uitleg over Lara: ze is, aan het begin van dit verhaal 4 jaar oud. Het is een schuchter, klein meisje met lichtblond haar. Ze is lenig en slank. De gymnastiek lerares heeft al eens gevraagd waarom Lara geen lid is van een turnvereniging. “Geen zin” zegt Lara dan steeds. Juf Cynthia gelooft dit echter niet. Haar enthousiasme is heel tegenstrijdig aan haar excuus.

Daarom bespreekt Cynthia de situatie na enige tijd met Prince (meneer Obiku). Hij heeft zelf ook geen idee maar ze besluiten beiden om hier en daar te informeren naar de mogelijkheden. Na enige weken hebben ze een club gevonden waar meiden kunnen turnen én dansen (streetdance). Probleem is dan in eerste instantie nog de contributie. Maar, ze ontdekken dat ze voor Lara ondersteuning kunnen aanvragen van het Jeugdsportfonds. Dus dat doen ze. Lara heeft geluk. Ze wordt lid van de club ‘lean mean machine’!

De situatie van de ouders van Lara is in eerste instantie onveranderd. Maar, op den duur wordt de situatie per jaar slechter. Kort na de 7e verjaardag van Lara overlijdt haar vader. En kort voor haar 9e verjaardag is de dag gekomen dat haar moeder sterft. Omdat Prince & Fatma inmiddels al bijna 5 jaar de voogdij hebben over Lara worden zij op dat moment haar pleegouders. Veel anders is de situatie dan al niet meer ten opzichte van het afgelopen jaar. Sinds haar 8e verjaardag woont Lara namelijk al bij de familie Obiku. Reden hiervan: mevrouw Obiku ontdekte kort na het overlijden van Lara’s vader dat de moeder van Lara zich thuis aanbood als hoer. De aan heroïne, cocaïne, speed en whisky verslaafde vrouw liet zich niet alleen op haar slaapkamer maar ook in de woonkamer, in het bijzijn van Lara, neuken door allerlei mannen én vrouwen. Onacceptabel voor Fatma & Prince!

Als Lara 12 jaar is (ongeveer een half jaar na haar 12e verjaardag) verongelukt Fatma tijdens een autorit. Een dronken vrachtwagenchauffeur komt met zijn truck op de verkeerde weghelft. Het autootje van Fatma wordt geplet tussen de zware trailer en een geluidswal. De band tussen Lara en Prince wordt vanaf dat moment langzaam sterker.
Extra tekst en uitleg: op het moment dat Lara 4 jaar oud is zijn Prince en Fatma nog maar 18 (Prince) en 17 (Fatma) jaar jong!

Lara heeft last van haar schouders en nek. Ze vraagt aan Prince of hij haar wil masseren. Dat doet Prince. Lara ontdoet zich van haar kleding. Ze draagt nog wel een string en een hotpants. Prince masseert haar schouders, nek en ook haar rug. Soms krachtig, soms teder. Lara geniet hier zicht- en hoorbaar van maar behalve wat licht gekreun en een rood hoofd geeft ze niet toe aan haar innerlijke verlangens. Ook Prince zoekt verder geen toenadering hoewel hij een stijve krijgt van het masseren van zijn ‘dochter’.Enkele weken later heeft Lara opnieuw last van haar schouders en nek. In de afgelopen weken heeft ze dagelijks met een jeukende kut rondgelopen. Ze heeft dagelijks meerdere keren een schoon slipje aan moeten trekken. Want minstens 1x per twee uur was het nat geworden. Vaak van kutgeil maar soms ook zeiknat! Lara had dan eerst een soort natte droom waarna ze de controle over haar blaasje verloor en in haar broekje zat te pissen. Op school was dit al enkele keren gebeurd tijdens de les. Haar ‘vader’ was daarom vorige week bij de mentor van Lara geroepen. Zonder dat Lara dit wist.

“Meneer Obiku, hoe gaat het bij u thuis? Zijn er problemen met Lara?” vraagt de mentrix. Prince denkt diep na maar kan echt niets bedenken. “Nee, er is niets. Alles gaat prima.” De mentrix weet uit ervaring dat ouders het soms niet opmerken of zelfs ontkennen en daarom vraagt ze voorzichtig door. “Geen huilbuien, geen woede uitbarstingen? Geen momenten waarop Lara angstig is?” Weer denkt Prince na. “Nee, sorry ik kan het me niet herinneren. Maar … is er iets? Zijn er problemen op school? Lara zou me dat dan toch wel vertellen.” De mentrix besluit om toch nog maar een stapje verder te gaan. “Hoe vaak moet Lara haar bed verschonen? Hoe vaak doet u thuis de was en zit daar veel kleding van Lara bij?” Er lijkt bij Prince een belletje te gaan rinkelen.

“Lara verschoont haar bed twee soms drie keer per week. We doen 1 of 2x per week de witte was en 1x per twee weken, soms 1x per week, de bonte was. Lara doet dit. Het zal haar kleding e.d. zijn maar of het gaat om ondergoed weet ik niet. Heeft ze volgens u een blaasprobleem?” De mentrix besluit om de kaarten op tafel te leggen. “Meneer Obiku, we hebben de afgelopen week maar liefst 9x gezien dat Lara in de klas in haar broek zat te plassen. Het ging niet om een klein beetje urineverlies. Ze spoot echt liters uit haar kut. We maken ons hier grote zorgen over! Het is nu donderdag. Lara heeft morgen een vrije dag. Gaat u met haar naar de huisarts en zorgt u er voor dat Lara met ingang van a.s. maandag een pamper draagt. Dat Lara zichzelf steeds verschoont is prima maar het gaat in de lokalen zo stinken. En … we zijn bang dat Lara op den duur gepest zal worden door klasgenootjes.” Meneer Obiku reageert “Wat is volgens u de oorzaak? Heeft u daar met Lara over gesproken?” De mentrix geeft aan er met Lara over te hebben gesproken. Lara weet niet wat de oorzaak is. “Hoe lang speelt het probleem al? U heeft het over 9x in 1 week. En daarvoor? Hoe vaak gebeurde het toen?” De mentrix laat weten dat het daarvoor nooit gebeurde. Althans, niemand heeft er iets van gemerkt. En volgens Lara is het ook pas sinds een week dat zij in haar broekjes plast.

Meneer Obiku snapt er niets van. “Wat heeft Lara dan gezegd over de drang om te plassen voor zij de controle over haar blaas verliest. Voelt ze helemaal niets? En, wat voelt ze als ze in haar broekje piest?” De meeste kinderen die niet zindelijk zijn worden overvallen door broekplassen of ze proberen te vergeefs de controle over hun blaas te houden. “Lara voelt geen hoge nood. Als ze plast dan voelt ze dat heel goed.” Meneer Obiku bedankt de mentrix en besluit om thuis eens in boeken van zijn overleden vrouw te gaan zoeken naar een verklaring.

Dezelfde avond nog leest hij in de medische encyclopedie. Hij kan niets vinden. De volgende ochtend heeft de huisarts ook geen verklaring. Prince vraagt thuis aan Lara “Wat is er meisje? Alsjeblieft, je kunt me alles vertellen! Ik wil je graag helpen. Word je gepest?” Lara zegt dat ze niet gepest wordt. Maar dat er wel iets anders met haar is. Ze smeekt haar papa om niet boos te worden. “Natuurlijk word ik niet boos op je, schatje!” zegt papa Prince. Lara doet haar verhaal. “Nou eh … sinds je me gemasseerd hebt ben ik steeds zo opgewonden. En oh oh oh ….” Haar ogen beginnen te draaien, ze begint te kreunen en ze duwt haar handjes in haar slipje. Eerst haar linkerhand, die haalt ze eruit, dan haar rechterhand, die haalt ze eruit, dan weer haar linkerhand en dat wisselt elkaar steeds af. “Nou, ik verlies steeds vocht. Een dikke glibberige brei. Dat gaat eigenlijk de hele dag door. Soms moet ik dan op mijn tanden en lippen bijten om het niet uit te schreeuwen van genot. Maar dan moet ik oh oh oh …” en Lara spuit een fontein van urine over de vloer van de keuken.

“Sinds ik je gemasseerd heb?” vraagt Prince. “Ja” zucht Lara. “We gaan meteen weer naar de huisarts!” In de praktijk moet Lara zich opnieuw uitkleden. De dokter voelt aan haar vagina en stelt allerlei vragen. Na dit onderzoek zegt de arts “Lara heeft een bijzondere vorm van nymphomanie! De meeste meisjes die nymphomaan zijn, die denken voortdurend aan seks. Die willen seks met iedereen, die hunkeren naar iedere pik. Of naar ieder seksueel contact. Lara is anders. Zij wil wel steeds bevredigd worden maar niet door iedereen.” Prince denkt na over wat Lara thuis vertelde, dat haar probleem is ontstaan na de massage. “U bedoelt toch niet dat ….” De arts knikt naar Lara “Vertel het maar meisje!” Lara buigt haar hoofd en begint te snikken. “Oh papa, ik verlang zo naar jou. Sinds je me hebt aangeraakt wil ik zo graag dat je me ook tussen mijn benen aanraakt. Sorry papa!” Prince slaat zijn arm om zijn dochtertje. “Het kan zijn dat Lara alleen door uw vingers aangeraakt wil worden, en dat u haar niet hoeft te penetreren met uw vingers. Maar het kan ook heel goed zijn dat u seks met haar moet gaan hebben om haar verlangens te vervullen.” Lara is blijkbaar nog in een beginstadium want ze pakt de hand van haar vader niet beet om deze tussen haar beentjes te duwen. Een meid die al ver gevorderd is als nymphomane die had haar schaamte niet kunnen controleren, en had zich laten verwennen in het bijzijn van anderen. Opgelucht, maar ook vol twijfels over hoe nu verder, gaan Lara en Prince naar huis. Thuisgekomen dweilt Lara de vloer. Omdat ze nu niet meer hoeft te verbergen dat ze steeds geil is draagt ze geen slipjes meer. Ze is voortdurend naakt. Dan hoeft ze tenminste niet steeds een schoon broekje aan te doen, omdat een broekje kletsnat is geworden. Prince is blij dat hij daar niet opgewonden van raakt. Stel je voor een man die een stijve lul krijgt omdat hij zijn dochtertje (13 jaar) naakt ziet lopen in huis.Twee maanden later

Lara heeft zich inmiddels 1x per week laten verwennen door Prince. Hij wrijft dan met zijn hand over haar kleine poesje. Dat duurt nooit lang want Lara bereikt steeds in minder den 10 seconden een orgasme. Dat zijn wel enorm heftige. Want ze komt spuitend klaar én daarna moet ze ook nog eens heel erg pissen. Ze zeikt dan de hele kamer nat. Eerst alleen de vloer maar nu zit haar geil en haar urine echt overal. Op de tafel, op de tv en zelfs op de lamp die aan het plafond hangt. En dat is een plafonnière en geen hanglamp!

Lara komt huilend thuis. Ze heeft meegedaan aan een turnwedstrijd. Prince denkt dat ze dit keer geen prijs heeft gewonnen. Maar dat blijkt niet het probleem te zijn. Tijdens een oefening werd Lara overvallen door het verlangen naar haar vader. Ze kreeg een orgasme terwijl ze een oefening op de evenwichtsbalk moest doen. Ze viel op de mat en lag daar te kronkelen en in haar pakje te plassen. Liters pis spoten in een grote boog uit haar kut. Niet alleen de mat was kletsnat maar ook vele mensen in de zaal! De gymjuf heeft Lara verboden om nog langer lid te zijn van de club. “Zo’n vieze slet als jij wil ik niet in mijn selectie!”

Lara beseft dat ze zich zal moeten schikken naar haar lot. Ze knielt voor Prince neer, haalt zijn lul uit de broek en begint hem te pijpen. Gretig zuigt ze aan zijn lul. En wat voor een lul! 47 cm lang en 13 cm in doorsnee. Meer dan de eikel past niet in haar mondje. “Ik durf niet meer naar school papa!” zegt Lara huilend. “Eerst hadden de andere kinderen medelijden dat ik in mijn broek plas, en dat ik daarom een pamper draag. Maar nu ze weten dat ik een lekkende kut heb willen de jongens me allemaal neuken en zijn de meiden allemaal jaloers. Behalve de meiden die seks willen met vrouwen. Die hunkeren naar mij. Maar, ik wil geen seks met Jan en alleman. Ik ben toch geen hoertje, papa?”

Prince neemt zijn dochter in zijn sterke armen. “Nee meissie, jij bent geen hoer! Hoeren neuken voor geld, en dat doe jij niet. En een sletje ben je ook niet want jij hebt alleen seks met mij. Nou ja, voor zover je wat wij tot nu toe gedaan hebben überhaupt seks kunt noemen. Maar is dit wat je wilt? Wil je mij vaker afzuigen of was dit een bevlieging? Hoewel ik het heerlijk vond, ik heb me er niet tegen verzet, zou ik het fijn vinden als je dit niet nog eens doet. Je bent mijn dochter! Ik wil je niet kwijt omdat men weet dat wij seks met elkaar hebben. Je vagina aanraken met mijn hand mag niet, jou toestemming geven om aan mijn pik te zuigen mag zeker niet. En als je nog verder zou gaan, dat is helemaal verboden! Het is incest. En je bent ook nog eens geen volwassen vrouw maar een jong, klein meisje.”

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners