Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geadopteerd door negers deel 2 - 21447 keer gelezen
Zoals je in deel 1 hebt kunnen lezen is Dunya met haar zes zonen en de dochter van Lara op Curaçao blijven wonen. Op bevel van Prince had zij zich laten steriliseren want, trots als hij is, ze mocht niet zwanger raken van een ander. Dan zou zij niet meer exclusief zijn bezit zijn. Zoiets zou een belediging zijn van zijn ego. Het zou zijn reputatie schaden.

Dunya, een prachtige meid van 33 met Marokkaanse roots, pronkte met haar geweldig geile figuurtje. Net geen 170cm lang, superslank, grote borsten (cup DD) en een grote, strakke, ronde kont. Geen dikke kont want daarvoor waren haar billen gewoon te hard, te gespierd!

Ze joeg de mannen hun harten en hoofden op hol. En, als de man haar beviel dan nam ze hem mee naar haar huis. Dikwijls meerde mannen tegelijk. Ze had overigens weinig eisen: het moest een neger zijn, hij moest in haar ogen mooi zijn en ze moest hem lief vinden.

In haar huis liet ze zich dan, in het bijzijn van haar 7 kinderen, in alle standen neuken. En daar had ze alle tijd voor. Ze was ’s morgens werkzaam bij een bank en ’s avonds en ’s nachts als manager in een hotel. Haar kinderen nam ze gewoon mee naar het hotel. Die werden verdeeld over 3 kamers waar ze konden slapen.

Als manager van het hotel had Dunya overigens weinig te doen. Ze begon om 17:00 uur en werkte door tot 03:00 uur. Haar werk bij de bank was van 08:00 uur tot 12:15 uur. En, omdat ze zo weinig te doen had nodigde ze regelmatig mannen én jongens uit om haar in het hotel te bezoeken. Of ze pikte bezoekers op in de bar of het restaurant.

Ze had een kennis gevraagd om een camera op te hangen in haar hotelkamer en er voor te zorgen dat de beelden zichtbaar waren op de tv’s in de kamers van haar kinderen. Zij moesten al jong getraind worden in het bewustzijn dat een vrouw, en dus zeker een meisje, voor niets anders goed was dan als lustobject, als neukpoppetje.Zo kwam het dat Lauren vanaf haar 4e jaar geïndoctrineerd werd. In de jaren daarvoor had ze ook vaak gezien dat haar moeder (Lara) en haar pleegmoeder (Dunya) seks hadden met haar vader (Prince) maar dat was toch minder vaak het geval als nu.

Haar ‘broertjes’ hadden al veel vaker neuksessies bijgewoond. Zij waren vanuit de wieg getuige van de activiteiten van hun mama. Wat dit met hen deed dat kon Dunya wel voorspellen, en dat wond haar enorm op. Haar zoons zouden, als je eenmaal oud genoeg waren, zich vast ook vergrijpen aan haar.

Lauren behoorde al van jongs af aan tot de groep lange kinderen. Haar moeder (Lara), bereikte uiteindelijk een lengte van 207cm (op haar 15e) maar was tot haar 7e gewoon een onderdeurtje (150cm). In een periode van ruim 3 jaar groeide zij 37cm! Lauren was op haar 5e al 150cm.

Wanneer Lauren haar 12e verjaardag viert wordt Dunya bedreigd. “Jij zorgt ervoor dat jouw zoontjes naar hun kamers gaan! Jij gaat naar je eigen kamer en wij nemen Lauren mee. Je krijgt haar nooit meer te zien. Als jij niet meewerkt verlies je je banen én al je kinderen!” Dunya huilt. “Maar, ik wil zo graag de oma worden van Lauren haar baby’s! Ik wil zo graag dat mijn zoons haar zwanger neuken!” De mannen die haar bedreigen zeggen: “Oh, maar die wens zal worden vervuld!” Maar als zij eenmaal door iedere zoon is zwanger geneukt dan willen we jouw jongens niet meer met hun ‘zusje’ zien neuken. Vanaf dat moment zal zij ons prinsesje zijn. En wees maar niet bang. Ze zal niet zwanger raken van ons!” Dunya kalmeert. “Maar, mijn zoons zijn nu nog niet vruchtbaar.” De mannen vinden dat niet belangrijk. “Lauren is ook nog geen 18 jaar! Ze zal haar maagdelijkheid pas verliezen als zij 18 jaar is!” Dunya aarzelt toch nog. “Ik zou maar meewerken. Jouw baas, de directeur van de bank én het hotel, overweegt al om je te ontslaan. Omdat je zo’n goede reputatie hebt!” Haar verzet is gebroken.

Lauren is in de loop van de jaren qua haarkleur veranderd. En, op een natuurlijke manier! Het is van donker blond naar half blond gegaan. En dat maakt haar, in combinatie met haar gebruinde huid (immers half bloed van een Antilliaan en een blanke Nederlandse (met bleke huid en heel licht blond haar)) tot een supermooie, unieke verschijning. Haar mama (Lara) stuurt haar regelmatig foto’s. Ze ziet dan haar ouders, haar jongere zusje en haar half broer.

Omdat op Curaçao de zon dagelijks schijnt is haar huid, ten opzichte van halfbloedjes in Nederland, natuurlijk donkerder van kleur. Haar ‘broertjes’ zijn dol op haar. De jongens hebben de lengte van hun moeder en de bouw van hun vader: ofwel ze zijn ‘vierkant’.

Terug naar Dunya

Dunya blijft een hoer. Ze laat zich dagelijks tientallen keren, zo niet honderden keren, in haar kont en kut neuken. De mannen en jongens spuiten in haar gaatjes en over haar mooie lijfje. Het is maar goed dat ze geen functie achter de balie heeft want ondanks dat ze een heel knappe vrouw is, ziet ze er door al dat geneuk niet uit. Het is zeer vermoeiend en ze stinkt ook nog eens vreselijk. Naar sperma en haar eigen geil.

De mannen en jongens, maar ook verschillende vrouwen en meiden, genieten daar overigens van. Maar representatief is het niet. Gasten ontvangen met sperma in je haar en op je gezicht. Ze scoort dan ook geen gasten meer in de bar en het restaurant. Klanten kunnen haar bellen of sms-en en dan gaat ze naar haar kamer om daar haar klant te ontmoeten.

Behalve haar klanten heeft Dunya veel seks met vrienden. Ouders van kinderen die klasgenootjes zijn van haar kinderen bijvoorbeeld. Familie van Prince.

Omdat haar zoons niet mogen neuken met Lauren, en ze wel wil dat de jongens het leren, laat ze zich met veel liefde neuken door haar mannetjes. Ze krijgt vaak de vraag waarom ze dat doet. Haar antwoorden zijn dan “Daar ben je moeder voor!”, “In de bijbel staat eer je vader en je moeder. Dit is mijn manier om dat mijn kinderen bij te brengen!”, “Ja, dit is het enige waar ik goed in ben.”, “Ik deug toch nergens voor. Ik ben al heel blij dat mijn zoons zo veel van me houden dat ik dit met hen mag doen!”. Vergis je niet, Dunya doet het thuis niet alleen binnenshuis! Het huis staat middenin de tuin. Je loopt over een tuinpad naar de voordeur maar je kunt via een ander pad, dat het pad naar de voordeur kruist, om het hele huis lopen. Het is een grote tuin. De eerste 25 meter van het huis naar de straat is, om het gehele huis, een terras. Vervolgens krijg je een grasstrook van 50 meter breed, dan het pad (5 meter breed), weer een grasstrook (35 meter) en tot slot een strook met stenen (15 meter breed). Aan het einde van de tuin staat een hekwerk.Als Dunya zich, in de tuin, laat neuken dan kunnen de mensen haar vanaf de straat zien en nog beter horen. Want ze kreunt en schreeuwt luidkeels. “Neuk me! Neuk me! Oh ja, neuk je sletje! Neuk je geile slavinnetje! Alstublieft MEESTER, neuk me! Ik wil Uw zaad in mijn kutje, en in mijn kontje! Alstublieft MEESTER!” Of MEESTERES, wanneer ze zich laat neuken door een vrouw/meid.

Hoewel ze de slavin is van haar zoons, en zij zo onderdanig is dat zij allen hun bevelen opvolgt houden de jongens zich aan een afspraak: de eerste vrouw die zij zwanger mogen neuken is hun ‘zusje’ Lauren. De oudste eerst, dan de op een na oudste, tot de jongste als laatste aan de beurt is. Ondanks dat de jongens haar MEESTERS zijn houden ze zich aan deze afspraak. Niet dat ze veel seks hebben met andere vrouwen dan hun moeder want die is zo vaak beschikbaar, en met heel veel liefde, maar op school houden ze regelmatig een orgie met een meid of een juf. Daar zijn dan velen getuige van. Of zo’n juf dan ontslagen wordt? Nee hoor! De juf wordt gedwongen, dat ziet iedereen. Niemand die de zonen van Dunya hun speeltjes durft af te nemen.

Nou denk je misschien dat er dan weinig vrouwen zijn die les willen geven op de school waar deze jongens naar toe gaan. Die luxe hebben ze niet. Er is maar 1 middelbare school. Je mag al blij zijn als je mag werken op die school. Want er zijn veel meer mensen die docent zouden kunnen zijn dan dat er docenten worden gevraagd.

Je ontslag indienen als juf, dat doe je ook niet. In andere sectoren valt ook weinig werk te vinden. Dus laat je je maar gebruiken.

Dunya treft het wel. Haar zoons zijn enorm fors geschapen! Net als hun vader. Waar ze geen rekening mee had gehouden gebeurde. Door de vele anale seks was ze onzindelijk geworden. Haar plas kon ze nog altijd prima ophouden, en ze had ook niet het probleem dat ze moest plassen na een orgasme (zoals Lara wel heeft), maar haar sluitspier was zo slap geworden dat ze voortdurend haar broekjes vol scheet.

Het was maar goed dat ze thuis toch altijd al naakt was. Dat scheelde weer wasbeurten. Buitenshuis droeg ze pampers. Maar ja, als je zo veel poept, moet je ook vaak verschoond worden. Dat kun je niet zelf. Er was echter niemand te vinden die dat wilde doen. Dunya’s MEESTERS wisten maar 1 oplossing: Lauren moest haar ‘moeder’ verschonen. Hoewel Lauren zelf al net zo onderdanig was als Dunya (ze volgde commando’s om haar ‘broertjes’ te pijpen gretig op!), schold ze haar ‘moeder’ uit voor alles wat mooi en lelijk was. “Vieze snol dat krijg je ervan als je je zo vaak in je kont laat neuken! Dat was lekker hè zo’n dikke lul in je anusje! Maar vind je je poep ook lekker? Vreet op kutwijf! Hoe oud ben je nu helemaal? 40 jaar? Je bent net een kind van 40 weken! Gore poepbaby! Hier, doe je bek open!” Dunya werd door Lauren gevoerd met haar eigen ontlasting. Dunya, veel kleiner dan Lauren, en ook lang zo sterk niet, lag als een baby in de armen van haar pleegdochter. Die schepte de poep met een kleine lepel uit haar pampers en duwde de lepel dan in haar mondje.

Dit vernederende spel bleef natuurlijk niet lang verborgen. Al gauw zagen haar zoons hoe Lara hun moeder voerde. Ze besloten de trots van hun mama, waar toch al weinig van over was, nog verder te kraken. Dunya mocht niet langer gebruik maken van het toilet. Ze moest haar behoefte buiten doen. Als een hond moest ze in de tuin plassen en poepen. Maar dat mocht ze alleen met toestemming. Ze liep dan ook de hele dag rond met een plug in haar kont en een dildo in haar kut. Om plas en poep op te houden.

Toen eenmaal buren dit zagen gebeuren was haar mooie leventje voorbij. Haar baas kon haar niet langer handhaven in zijn bank en hotel. Gelukkig voor Dunya verdiende ze genoeg bij als hoer, en verdienden haar zoons meer en meer geld met criminele activiteiten. Dunya werd door haar zoons overal mee naar toe genomen. Naakt. En wanneer de jongens moesten plassen ging Dunya door haar knieën en zeken haar jongens haar bek vol. Ze moest de pis tot de laatste druppel oplikken en hun lullen schoon zuigen.

Jongens die, net als Lauren, nog niet meerderjarig waren! De oudste zoon was net 17 geworden. Net als Lauren. Maar de jongens reden al rond in een grote mpv. Met achterin een hondenhok. Daar zat Dunya. Iedereen kon haar zien. En daar genoot ze alleen maar van. Voortdurend zat ze zichzelf te vingeren. Net zo lang tot ze spuitend klaar kwam. Ze likte dan vervolgens haar eigen geil van de ramen. Ze was niets meer dan een teefje.

Een nymfomane die zich gedroeg als een hond. Op straat besprong ze mannen en vrouwen. Ze zoog vrouwen aan hun borsten, ze snuffelde mensen in hun kruis. Vrouwen en meiden met rokjes aan werden dan door haar gebeft. Wie Dunya van zich af duwde had een probleem. Haar zoons accepteerden geen nee!

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners