Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Gefilmd Door Broertje - 9764 keer gelezen
Zo dat was mijn eerste behandeling bij de fisio. Ik had me weer aangekleed en liep naar buiten waar mijn moeder al op me stond te wachtten. Het was pokke weer, dus snel naar huis en dan onder de warme douche dacht ik. Maar thuis aan gekomen stond het eten al klaar en had mijn broertje ( in opdracht ) de tafel al gedekt. Ik schoof maar aan en voelde dat het geil nog tussen mijn benen zat en mijn string overal aan vast plakte. Mijn kutje was niet zo nat meer maar ik had nog wel het gevoel dat ik nog even wat af moest maken.

Het eten was op en ik snel de trap op naar boven naar mijn kamer en naar de douche. Zonder dat ik het door had was mijn broertje mij gevolgd en wachtte op de gang tot ik uit mijn kamer kwam. En dat duurde maar een paar tellen want ik wilde graag ff douchen en nog wat met mezelf spelen. Dus ik liep in mijn string en bh snel de gang op en natuurlijk liep mijn broertje daar ook en hij keek meteen naar mijn string, hoe die half in mijn spleetje zat geplakt en dat ie nog wat nat was. Hij staarde er naar en kon niets uit brengen, ik stopte even en keek ook naar mijn string, maar ik liep maar snel door zodat hij niet te lang en te veel kon zien. Ik ging de douche in en deed net als iedereen bij ons de deur niet op slot en zo naief als ik ben was ik al snel mijn broertje weer vergeten. Wat ik ook vergeten was, was dat mijn ouders meteen na het eten weg moesten naar een vage voorstelling of zo.

Onze douche is niet zo groot en heeft een douche cabine en een wastafel en een toilet en een kast met een grote spiegel op de deur. Net zoals zo vaak kleedde ik me uit voor de spiegel en bekeek mezelf van top tot teen. Het bruine van de zomer ging er sneller af dan dat het er bij komt en ik zag mijn tieten wel erg wit waren. Dus ik dacht aan een zonnebank kuurtje. Bij mijn ouders op de kamer stond zo'n halve bruiner uit het jaar nul, maar ja bij gebrek aan beter moest ik daar toch maar even onder. Ik voelde me nog dteeds geil maar ik beloot toch om eerst even onder de zonnebank te gaan. Met een beetje water waste ik mijn kutje even en maakte haar weer droog. Snel even naar de slaapkamer van pa en ma om dat ding aan te zetten.

Ik liep naakt door hun kamer heen en pakte een groot badlaken en legde die op het bed neer. De raido deed ik aan zo lag ik een paar tellen later naakt onder de zonnebank met een muziekje er bij. Ik lag op mijn buik en na een kwartiertje schrok ik wakker van de warmte op mijn rug, dus draaide ik me om. Ik voelde me lekker en voelde even aan mijn spleetje en die was al behoorlijk nat, ik deed mijn benen uit elkaar en begon met n hand mijn poesje te strelen,met de andere kneep ik zacht in een tepel. Ik werd natter en begon mezelf te vingeren en zo nu en dan streelde ik mijn clitje tot ik bijna kwam en dan hield ik weer open ging weer verder met vingeren. Ik lag daar zo heerlijk met mijn ogen dicht nog na te genieten van de geile fysio. Maar wat ik niet door had was dat mijn broertje en zijn kamaraadje ondertussen de slaapkamer waren binnen gekomen en mijn geile zelf bevredinging aan het filmen waren. Ik vingerde er hevig op los en op een bepaald moment had ik het niet meer, ik zat met twee vingers in mijn gleuf en met mijn duim op mijn clit, heftig op en neer vingerend kwam ik schokkend klaar en liet mijn hand uit mijn kutje glijden zo half nat over mijn buik naar mijn borsten, waar ik nog even met mijn natte vingers mijn tepels streelde. Mmmmmmmmm, heerlijk was dat. Echt!

Zonder dat ik me van iets bewust was genoot ik nog even na en ging 5 minuten later naar de douche om mij af te spoelen. Zo gezegd zo gedaan. ik lekker gedoucht en weer fris in een schone string en met een handdoek voor mijn borsten liep ik weer de gang op. Op de gang werd ik opgewacht door mijn broer die daar wat lachend zei dat ik mee moest komen omdat hij iets voor me had. Ik zei: " ik ga me eerst even aankleden hoor " "Nee hoeft niet kom maar mee, dan kan je zien wat ik bedoel" Ik snapte er niks van en liep maar in goed vertrouwen half naakt met hem mee, ik had hem wel eens afgetrokken als hij me afperste en hij had wel eens aan mijn borsten gezeten ( dat was stiekum nog lekker ook hihi ). Maar wat hij nu van plan was dat had ik nooit verwacht.
Ik liep zijn kamer binnen en daar zat Kay, een goede vriend van hem. Ik hield mijn handdoek nog dichter tegen mijn borsten aan en deed mijn benen bij elkaar. Ik schrok want op het scherm van de pc zag ik een filmpje waar ik onder de zonnebank met mezelf zat te spelen. Ik werd kwaad en gaf Kay een klap en ik zou mijn broertje ook gaan slaan, maar hij hield mijn arm tegen en zei:" ophouden nu, wij hebben de macht over je want anders zet ik hem op een site." Ik werd er stil van maar was kwaad, hij hield mijn arm beet maar met de andere gaf ik hem toch een tik in het gezicht. Daarbij vile mijn handdoek en zo stond ik daar in mijn string met mijn tieten bloot. Ook mijn andere hand hield hij vast en hij duwde me naar zijn bed toe. Ik moest gaan zitten en wachten op wat ze me zouden zeggen. Hij liet mijn armen los maar mijn handdoek kreeg ik niet terug. Ik vroeg: "En wat moet ik nu voor jullie doen dan?" Mijn broertje lachte en ze : "je doet precies wat wij willen", dus begin maar met Kay af te trekken. " "Jij bent gek ", zei ik. Maar ik dacht, Shit dat filmpje moet ik hebben en niet op internet terecht komen. "Mag ik er even over denken ? " zei ik. "Je hebt 2minuten. " zei Kay kortaf. Ik bedacht me dat ik ze maar tegemoet moest komen en dan in ruil daarvoor wilde ik dan die film hebben. "Ik heb een voorstel" zei ik, " vanavond trek ik jullie alle twee af en dan krijg ik de film en vergeten we alles. De jongens keken elkaar aan en waren best blij met mijn voorstel maar dachten dat ze er wel meer uit konden halen. Kay zei: "dan wil ik ook aan je zitten" "Ja en je moet naakt zijn "zei mijn lieve broertje er over heen. Ik dacht na en moest snel beslissen voor ze verder konden gaan. "Oke"zei ik, "hier die film en dan gaan we verder." Kay wiste de film weg en nu was het mijn beurt om mijn gedeelte van de belofte waar te maken. Ik deed zonder wat te zeggen mijn string uit en ging tussen de geile pubers in staan. "Nou komt er nog wat van ?"zei ik, "kleed jullie ook maar uit dan kan ik jullie pikkies ook eens bewonderen." Ze kleedden zich uit en twee jonge broekies stonden met een stijve voor me, die van mijn broertje was gewone lengte en dikte, maar die van Kay was wat langer en dunner. Ik liep op ze af en pakte hun pik beet en begon er langzaam aan te trekken. Mijn broertje graaide meteen naar mijn kut en duwde er ruw een vinger in. "H, ik heb ook gevoel hoor." riep ik kwaad tegen hem. Kay streelde zachtjes mijn borsten en legde zijn hoofd tegen mijn schouder. Ook die vinger in mijn kutje deed nu voorzichtig en verdomme ik begon het ook nog lekker te vinden ook. We stonden zo een paar minuten en ik voelde dat de pikken al op knappen stonden en ik zelf ook wel zin in wat aandacht had en besloot om de knapen maar op de bedrand neer te zetten.

Braaf gingen ze zitten en ik knielde voor Kay neer en kuste zijn eikel, hij kreunde en perste zijn benen tegen elkaar aan. Nu nam ik zijn pik voor het eerst in zijn leven in mijn mond. Hij hijgde en pufte en ik likte alsof mijn leven er van af hing, helaas binnen een minuut kwam hij al klaar en spoot in mijn mond. Het jongens zaad liep langs mijn lippen over mijn kin en met mijn hand kon ik het nog net naar mijn mond brengen en heerlijk opslikken. De handen van mijn broertje masseerden mijn tieten en hij ging achter me zitten. Ik werd geiler en geiler en ik vond dat ik ook wel even verwent moest worden dus duwde ik mijn kont omhoog en deed mijn benen wat uit elkaar, ondertussen speelde ik wat met de slappe lul van Kay. Achter me voelde ik een zoekende hand over mijn billen gaan richting mij geiel spleet. Al snel had mijn broertje mijn natte doos weer gevonden en duwde ( nu wel zachtjes ) er een vinger in en al snel twee. Dat zal ie net wel gezien hebben onder de zonnebank, dacht ik. Hij ging steeds sneller en dieper en ik vond het lekker. Mijn kut sopte er over en ik wilde geneukt worden en door wie kon me niet schelen. Kay zijn pik werd ook al weer wat harder en ondertussen speelde ik met zijn ballen.

"Mag ik ? "hoorde ik mijn broertje vragen? Sinds wanneer heeft hij fatsoen? "Ja, lieverd toe maar, je mag." zei ik. Ik wist dat dit fout was, maar als je zo geil bent en twee jonge lullen in je kamer hebt vergeet je alles en wil je alleen nog maar genieten. Zachtjes duwde hij zijn eikel tegen mijn lippen aan en begon langzaam te duwen, ik duwde even terug en zo schoot zijn pik in n keer een heel eind in me, zachtjes begon hij te stoten en hield me bijj mijn heupen beet. Al snel verhoogde hij zijn tempo en ik voelde dat hij al snel zou gaan komen. Ik ging snel naar voren zodat hij niet in me klaar zou komen. Zijn harde pik lag op mijn billen en met schokken spoot hij over mijn rug heen. Ondertussen had ik Kay zijn pik alweer stijf gestreeld.

Kay lag op zijn rug op het bed met zijn benen over de rand heen. Ik ging met mijn rug naar hem toe op hem zitten.Zijn lange dunne pik gleed soepel naar binnen, ik begon als een bezeten te rijden want ik wilde ook graag klaar komen en wel voordat hij in me zou gaan spuiten.Ondertussen pakte mijn broertje de cam weer en begon ons neukspel te filmen, ik was zo geil dat het me niet kon schelen en ik stak mijn tong naar hem uit. MIjn Tieten gingen ruig op en neer en probeerde zo snel als ik kon op en neer te wippen en tegelijkertijd met mijn vinger met mijn clit te spelen. KAy lag er als een vermoeide ouwe man bij en probeerde zijn orgasme uit te stellen. Na nog een paar heerlijke keren op en neer ging ik omhoog en duwde zijn pik tegen mijn clit aan, ik spoot gewoon over hem heen en kwam met veel lawaai en vocht klaar. Ik zat nu op de buik van Kay met zijn slanke pik tussen mijn benen. Ik pakte zijn pikkie beet en trok eraan. Ik deed zijn huid vaak op en neer en streelde zijn pisgaatje en liet zo ook hem snel klaar komen. Mijn broertje stopte met filmen en liep op me af, ik stond op en nodigde ze uit om samen met mij te gaan douchen

Dat lieten de jongens zich geen tweede keer zeggen en even later stonden we dicht tegen elkaar aan onder een warme straal.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners