Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Gefist - 20613 keer gelezen
Marlies was zestien toen ze tijdens een zomerkamp van de tennisclub zwanger raakte van Peter. Ze kenden elkaar al jaren en waren al een "paar" sinds de lagere school. Na haar bevalling maakte ze haar opleiding af terwijl kleine Frans door haar moeder werd opgevangen. Ze trouwden op haar negentiende verjaardag. Haar ouders hadden een klein huisje gekocht aan de rand van het dorp. De eerste paar jaar was alles koek en ei. Ze hadden het financieel niet breed maar het lukte steeds weer om hun wensen uit te laten komen. Peter kreeg een job als verkoper en zat regelmatig in het buitenland.

Hun zoontje was net zeven geworden toen Peter bekent maakte weg te gaan vanwege een andere vrouw. Marlies had het zwaar. Een kleine alimentatie en een opgroeiende zoon die steeds weer met nieuwe wensen kwam. Nike's, Nintendo, CD speler en een computer. Voorts miste ze een klankbord voor de opvoeding. Voor allerlei kleine klusjes viel ze terug op haar, helaas, getrouwde buurman. Telkens als hij bij haar aan het werk was merkte ze hoe ze het lichamelijke miste. Grote man, brede schouders, gespierde armen. Kortom een stoere kerel tegen haar zachte lijf. Soms versierde ze een man voor een one-night-stand. Samen vanuit de kroeg naar een hotel, wijntje, sex en dan douchen. Ze vond het heerlijk. Je helemaal laten gaan en je weer aankleden hem achterlatend.

Het duurde een paar jaar voordat dat begon te vervelen. Ze durfde niet om zich voor langere tijd te binden want dan zou ze de ondersteuning van Peter, haar ex, kwijtraken. Regelmatig hielp ze zich zelf met een kunst pik maar echt was dat ook niet. Op een middag was Frans thuis gekomen en had gevraagd waar kindertjes vandaan kwamen. Marlies had wat vage antwoorden gegeven en met een ijsje had het mannetje zich laten afschepen. Maar steeds weer kwam hij met vragen. "Waarmee plast een meisje", "Hoe moet het?" "Waarom draag je zo'n ding om je borsten". Hij was nu bijna twaalf. Gelukkig werd het onderwerp sex en voortplanting op school besproken en schoof het onderwerp wat naar de achtergrond. In de daarop volgende tijd had Frans af en toe een vriendinnetje maar echt lang was het nooit. Zelf had ze een keer een, alleen op lust gebaseerde relatie, met een van Frans z'n leraren.
Het werd de winter van "94. Frans was inmiddels 16, en leek sprekend op z'n vader toen deze zestien was. Na een lange schaatstocht was Frans door en door koud thuis gekomen. Ze had hem mee naar boven genomen en het bad laten vollopen. Omdat hij helemaal verkleumt was had ze hem geholpen met uitkleden. Het was haar opgevallen dat het jongetje in korte tijd een man begon te worden. Waar eens een klein pikkie hing ontwikkelde zich een stevige pik. De roze huid op z'n zak en onderbuik begonnen zwarte haren te krijgen. Een vaag onrustig gevoel maakte zich van haar meester. Het leek wel op een licht gevoel van opwinding. Dat kon toch niet? Ze zou zich wel vergissen. Ze had hem in bad gestopt en was zelf naar haar kamertje gegaan. Het gevoel probeerde ze weg te drukken. Ze had een was in de machine gedaan en probeerde de gevoelens te vergeten. Na een half uurtje was ze weer naar de badkamer gegaan. Frans was uit het bad gestapt en stond zich af te drogen. Zonder schaamte had hij zich omgedraaid en terwijl hij zich afdroogde kwam z'n pik omhoog.

Hij babbelde honderd uit over de belevenissen tijdens het schaatsen. Vanuit haar ooghoek keek ze naar z'n pik die nu schuin omhoog stond en tot vlak onder z'n navel reikte. Het onrustige gevoel kwam weer terug. Haar onderbuik was het centrum van haar opwinding. Haar gedachten waren vol tegenstrijdige gevoelens. Opgewonden raken van een blote man met een stijve pik was niets abnormaals echter het was haar zestien jarige zoon die deze gevoelens bij haar losmaakte. Ze besloot dat een douche haar wel zou koelen en begon zich uit te kleden. Frans keek toe hoe ze haar sweater uittrok en haar spijkerbroek liet zakken. Ze haakte haar BH-tje los en keek via de spiegel naar haar kleine puntige borstjes. Daar kruisten de blikken van moeder en zoon zich. Hij bloosde en verdween razend snel uit de badkamer

Marlies draaide zich om en duwde haar slipje omlaag. Ze zette de douche weer aan en pakte wat shampoo en wilde de bodysoap pakken. Het flesje was bijna leeg en ze besloot even naar haar kamer te gaan om een nieuwe te pakken. Ze duwde de deur open en liep het gangetje op. Ze hoorde wat geluid op Frans z'n kamer en zag dat de deur van z'n kamer een stukje open stond. Ze gluurde en zag hem op de rand van het bed zitten benen uit een en z'n pik in z'n hand. Hij streelde z'n stijve en speelde met z'n zak. Het vage, opgewonden, gevoel werd steeds sterker. Ze liep naar haar kamer, pakte het flesje en zag haar PVC pik staan. Ze pakte hem en stopte hem in een handdoek en nam hem mee naar de douche. Marlies deed voor het eerst in jaren de deur op slot en ging op de rand van het bad zitten. Ze speelde wat met haar borsten en kneep in haar tepels. In gedachte zag ze haar zoon zitten. Haar ene hand warmde de kunst pik op terwijl ze met haar andere hand haar spleetje streelde en haar schaamlipjes uiteen perste. Langzaam liet ze de nog koude pik tussen haar lipjes heen en weer glijden. Ze zette haar voeten verder uiteen en liet het ding steeds dieper in haar doordringen. In gedachte deed ze het met die zwarte van GTST. Langzaam drong hij diep in haar om steeds weer snel en diep terug te keren. Ze kwam al snel klaar en bleef rustig zitten. Als het zo snel ging kon ze nog een keer.
Voorzichtig trok ze de kunststof pik terug en begon met korte harde stoten haar lust te bevredigen. Ze lag naast hem in bed. Hij streelde haar en zoog op haar tepels terwijl ze z'n lid streelde. Zachtjes bewoog ze z'n lid in haar hand heen en weer. In een flits veranderde de TV held in haar zoon Frank en terug. Weer die twijfelde over haar gedachte maar haar gevoel zei haar door te gaan. Telkens als de pik in haar drong steunde ze zacht. Haar ontlading kwam snel en hield deze keer ellen lang aan. Ze zakte van het bad op de koude vloer en bleef zitten. Toen er aan de deur werd gerammeld schrok ze op. Ze stond op sloeg een handdoek om haar lijf en opende de deur. Frank kwam, nog steeds naakt, binnen keek haar vragend aan, liep naar het toilet en begon te plassen. Marlies stapte de douchecabine in en weer gleed haar blik over z'n lijf. Hij was klaar en draaide zich naar haar om. Haar hand lag op de kunstpik die nog uit haar schede stak. Gespannen wachtte tot hij vertrokken was en begon het ding weer in haar lijf heen en weer te stootten. Deze keer kwam het orgasme vanuit haar hele lijf. Ze spoelde haar lijf af en nadat ze zich had afgedroogd trok ze een joggingbroek en een sweater aan en maakte er verder een lome avond van.

Een paar weken later zaten ze samen van een pizza te eten toen Frank vertelde hoe hij samen wat een vriendje in de meisjes kleedkamer had staan gluren. Z'n vriendje had verteld hoe hij zich aftrok en gevraagd of hij dat ook wel eens deed. Stoer had hij ja gezegd maar vroeg zich nu af waarop. Marlies slikte en dacht aan het gebeuren van twee weken terug. Ze begon een uitleg over sex met jezelf maar hij bleef haar niet begrijpend aanstaren. Onderwijl haar uitleg verduidelijkend het maar met wat handgebaren.

S'avonds toen ze de douche hoorde lopen vroeg ze zich af of hij nu stond te oefenen. Ze lachte wat om haar gedachten en ging verder met de afwas. In haar gedachten zag ze haar twaalfjarige zoon met z'n stijve pik staan. Z'n hand flitste heen en weer. Toen ze klaar was met de afwas hoorde ze de douche nog en besloot polshoogte te gaan nemen. De deur stond iets open en Frank stond met z'n rug naar haar toe. Hij stond voorover tegen de muur geleund een hand gleed over z'n lijf alsof hij zich inzeepte. Hij bokte met z'n onderlijf en steunde luid. Ze schrok van wat ze zag. Hij stond zich af te trekken! Ze duwde de deur verder open en stapte een stukje naar binnen. Frans schrok toen hij de deur hoorde kraken. Ze bleef hem aankijken en vroeg onschuldig of alles lukte. Hij keek beschaamd omlaag en knikte ontkennend. "Draai de kraan eens dicht en kom maar hier" gebood ze hem.
Ze duwde de douche deur open en trok hem naar haar toe. Verlegen draaide hij z'n lijf van haar weg en kwam met z'n rug tegen haar aan te staan. Z'n natte lijf rustte tegen haar buik en tegen haar borsten. Haar linkerhand lag op z'n heup. Haar rechterhand streelde zijn onderlijf en omvatte z'n pik. Een kort moment van aarzeling ging door Franks lijf. Haar handen dwongen hem te blijven staan. Met schokjes kwam z'n pik weer omhoog. Ze bewoog haar hand traag heen en weer. Hij begon zich te ontspannen en liet haar gaan. Haar vrije hand gleed van z'n lijf naar haar schoot. Door de stof van haar rok streelde ze haar schaamstreek. Ze spreidde haar benen en zocht de plooien van haar geslacht. Frans begon zacht te kreunen en leunde steeds zwaarder tegen z'n moeder. Ze vertraagde haar hand bewegingen en liet hem genieten. Haar vingers gleden langs de lippen van haar geslacht. In de beslagen spiegel zag ze hun contouren. De aanblik van het jonge natte lijf tegen haar volledig geklede figuur wondt haar op. Onwillekeurig versnelde ze haar bewegingen en merkte te laat dat Frans klaar begon te komen. Z'n zaad spoot met een ruime boog tegen de douchewand en tegen de tegeltjes. Hij wrikte zich los en stapte weer onder de douche. Snel kleedde ze zich uit en ging bij hem staan.

Z'n blik verraadde verwarring, z'n blos opwinding. "Wil je me inzepen" vroeg ze hem terwijl ze zich omdraaide. Hij pakte de spons en wat badschuim. Voorzichtig duwde hij de spons van haar schouders via rug naar haar kont. Toen hij ook haar benen had gedaan draaide ze zich om. Hij bloosde en keek schichtig omlaag toen hij de spons over haar borsten bewoog. Het ruwe oppervlak schuurde langs haar keiharde tepels. Z'n hand ging omlaag naar haar buik. Vanaf haar navel boog hij af naar haar bovenbeen. Ze pakte z'n hand en stuurde hem terug naar haar onderlijf. Eerst zachtjes over haar schaamheuvel. De opwinding in haar nam alle schaamte weg. Ze ging wijdbeens staan en duwde Franks hand steeds sneller heen en weer tussen haar benen. Telkens de druk iets verhogend als de spons haar schaamlipjes passeerde. Zijn blik gleed over haar lijf. Haar borsten waren klein, haar tepels stonden trots vooruit de handen die tussen haar benen zoveel lust produceerden bewogen heen en weer.

Haar bovenbenen die tegen de dijen van haar partner duwden. Van daar weer omhoog kijkent zag ze een harde pik die met kleine schokjes stijver werd. Ze pakte de hand stevig beet en nam de spons weg. Ze draaide de hand om en duwde de vingers tegen haar geslacht. Het directe contact bracht haar naar de rand van extase. De zoekende vingers gleden telkens langs de opening van haar lijf. Ze bewoog haar lijf zo dat de vingertopjes telkens iets naar binnen gleden. Haar, zestienjarige partner en zoon, bemerkte haar reactie en duwde iets harder telkens z'n vingers tot de vuist naar binnen duwend. Ze steunde en bokte, steun zoekend tegen de muur begon ze klaar te komen. Dit was een gevoel dat ze al veel te lang had gemist. Een man van vlees en bloed die haar in extase bracht.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners