Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geil Zusje - 3 - 11394 keer gelezen
M'n rechter middelvinger glimt en pompt in en uit haar nauwe kutje. Zelf wrijft ze ondertussen krampachtig over het kleine gezwollen knopje van haar kittelaar, die ik tussen haar schaamlipjes uit zie steken. Ze zoog de lucht sissend tussen haar tanden naar binnen. "Ik wil dat je spuit, broertje! Ik wil je zaad eruit zien spuiten!!", zei ze ineens. Het was duidelijk dat dit een fantasietje van haar was dat ze in gedachten al vaker met Naomi had beleefd. Het is immers bekend dat kleine zwarte meisjes van die leeftijd sexuele duivelinnetjes zijn?

Ineens komt Els overeind en duwt me achterover. Als ik met m'n blote kont in het gras zit, grijpt ze m'n enorme erectie beet en begint me nu eerst pas serieus af te trekken. Haar linkerhandje glijdt over m'n zware ballen en zachtjes knijpt ze in de gerimpelde zak. Ze zit nu op haar knietjes voorovergebogen voor me. Haar blonde haren vallen omlaag in m'n schoot. Haar rechterhandje klemt m'n lul zowat af. Dan pakt ze de flacon en laat een paar druppels over m'n paarse eikel druppelen. Kreunend voel ik hoe ze het over m'n dikke paal heen wrijft.Ingespannen kijkt ze naar de dikke mannenpaal in haar handje en fluistert: "Spuiten, spuiten, spuiten, spuiten,... " Dan begint Els te kauwen. Ik zie haar tongetje over haar lippen glijden. Ze pruilt haar lippen als een verwend klein meisje dat haar zin niet krijgt. Dan zie ik wat speeksel op haar lippen. Ze kwijlt en dan valt een dikke klodder speeksel uit haar mond precies op m'n pik. Ik hoor het geile en blote blonde elfje kirren, terwijl ze met haar rechter duim haar speeksel over m'n harde erectie uitsmeert. Hard begint het naakte blonde schoolmeisje me af te trekken. Ik kijk geil toe hoe m'n eigen zusje me met verve af zit te rukken. Ik werd er volkomen gestoord van. Ik voel haar voorhoofd tegen m'n maagstreek aan. Bijna had ik m'n handen op haar blonde achterhoofd gelegd en haar jonge lippen over m'n paal omlaag geduwd. Het was alsof ze het voelde; ze ging liggen. Met grote ogen keek ik toe hoe het tienertje haar slanke beentjes spreidde. Doelbewust duwde ze het topje van haar linker middel vinger tussen haar roze lipjes. Toen zag ik met wijd open ogen hoe m'n eigen zusje zich uitgebreid begon te masturberen. Ze pelde haar poezelipjes uit elkaar en liet kreunend haar linker middelvinger diep de nauwe koker in haar meisjesschoot inglijden. Ik gromde luid. Vliegensvlug wreef haar rechterhand over haar rode knopje. Ik begon me vlug af te trekken, bij het zien van al dat lekkers. Ze keek bijna verliefd naar de kloppende pik. En volgens mij was zo dat ook op dat moment. Ik kneep in m'n lul en voelde de dikke paal door m'n hand glijden. Elke keer als ik over m'n eikel wreef, trokken m'n ballen even samen.

Tussen Elsjes benen zag ik nu hoe haar tienerpoesje nat begon te worden. Een druppel welde op vanuit haar lipjes en begon tussen haar gespreide benen omlaag te glibberen. Elsje voelde het. Haar rechterhand gleed van achteren over haar blote kont omlaag. Ze tilde haar rechterbeen op en ik zag haar hand van achteren tussen haar billen over haar nog vochtige poepgaatje wrijven. Ze gleed omhoog door de bilspleet en ving de dikke druppel geilsap op met haar wijsvinger. Terwijl ze met haar linkerhandje nu hard over haar vochtige clitorisknopje wreef en me geil bleef aankijken, haalde ze haar hand tussen haar benen vandaan. Ik zag de druppel meisjesgeil op haar uitgestoken vinger. Toen opende ze haar mondje en met uitgestoken tongetje stak het blonde meisje haar vinger tussen haar lippen. Smakkend en met gerimpelde, getuite pruillipjes zoog ze haar geil slijm er van af. Langzaam kronkelde haar roze tongetje om haar natte vinger.

Ze zag hoe het me opwond. Een dikke druppel welde nu ook op vanuit het spleetje op m'n eikel. Ze kreunde, en glimlachte er bij. Ze spreidde haar dijen nog wat meer en ik zag het transpiratievocht tussen haar jonge billen. Toen tilde ze haar linkerknie op en legde het opzij over haar rechterbovenbeen. Ze trok haar knie op tot tegen haar borst. Toen gleed haar linkerhandje tussen haar beentjes en van achteren begon ze over haar halve maantjes te wrijven. Ik zag zo van achteren tussen haar beentjes door nog het haarloze spleetje van haar poesje. Ze trok haar billetjes uit elkaar en begon toen met haar middelvinger in kleine kringetjes over haar anusgaatje te wrijven. Haar kleine gerimpelde kontgaatje knipoogde naar me. "Neuk je me dadelijk??" fluisterde ze ineens, bijna onhoorbaar. Ik zat tegen deze tijd onbeschaamd met m'n tong uit m'n mond aan m'n pik te trekken. "Steek je zo je harde lul in me, Klaas?", vroeg ze met een zacht stemmetje. Ik wist m'n god niet waar m'n zusje -of all people !- dat soort taalgebruik vandaan haalde. Toen duwde het topje van haar middelvinger tegen het donkere gaatje aan. Even opende ze haar mondje. Toen... toen gleed haar eerste vingerkootje ineens haar anusgaatje in. "NGNGngng... oooohhhhhhhh!!" zuchtte ze. De rest van haar vinger volgde het kootje en even daarna had ze haar gehele vinger van achteren in haar nauwe meisjeskontje gestoken.

Ik moest echt m'n best doen m'n boeltje nu niet meteen te verschieten. M'n pik was in mijn herinnering nog nooit zo hard geweest. En toch had ik er al een redelijk aantal bijzonder schone jongedames mee aan het spit geregen! En het ging er serieus naar uitzien dat ik m'n eigen zus mocht toevoegen aan de lijst van vrouwelijke veroveringen. Ze begon zichzelf in haar jonge kontje te vingeren. Met haar andere hand wreef ze ondertussen over de onbehaarde lipjes van haar kutje. Toen haalde ze haar vinger uit haar nauwe meisjesbips. Ze hield hem voor haar neus en rook er even aan. Toen opende ze haar mond. Met ogen op steeltjes zag ik hoe ze haar vinger schoon zoog, die ze net uit haar nauwe kontje had gehaald. Hijgend staarde ik naar haar blonde koppetje. Haar oogjes stonden bijzonder geil. Het werd tijd dat m'n kleine zusje eens goed genaaid werd. Genaaid totdat de spaanders er afvlogen. Genaaid totdat het zaad er uit haar neusgaten weer uit spoot. Genaaid tot ze een mannenpik had gehad in ieder klein gat van haar geile tienerlijf. Met grote ogen staarde ik nu naar haar gladde poesje, dat glom van hete opwinding. Haar schaamlipjes waren gezwollen van geilheid.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners