Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geil Zusje - 4 - 10396 keer gelezen
Het volgende moment kwam ze weer overeind. Ze kroop op haar knieen naar me toe en kwam zo voor me staan. Ze greep m'n pik beet. Ik zag haar blonde meisjeskoppetje boven m'n kruis. Toen begon ze me echt stevig af te trekken.

Met haar linkerhandje woog ze m'n zware zaadballen en met haar rechterhandje zat ze geconcentreerd aan m'n erectie te pompen. Ik legde m'n handen op haar blote schouders en begon over m'n zusjes naakte gladde huid te wrijven. M'n linkerhand gleed over haar blonde krullen. Terwijl ze omlaag staarde naar de grote paarse kop, pompte ze hijgend haar vuistje op en neer over de volle lengte van m'n pulserende lul. Ze kweilde terwijl ze het staalharde monster in haar handje bewerkte en haar speeksel viel op m'n eikel. Haar vingers wreven het over de lengte van m'n pik uit. Toen boog ze haar blonde koppetje nog even en ineens voelde ik haar lippen over het topje van m'n eikel glijden. Smakkend gaf ze een klapzoen bovenop m'n op springen staande eikel. Ik kreunde hard, gilde bijna. "AAAAAaaaahhhhhhh... SHIT!! Ik spuit zo in je mond Elsje." waarschuwde ik m'n zus. Meteen kwam ze weer overeind. Haar lange blonde haren vielen over haar blote schouders omlaag. Ze keek me aan. Haar oogjes glimlachten als van een stout schoolmeisje.

En daarop boog ze haar blonde koppetje weer omlaag. Meteen weer voelde ik haar meisjeslippen over m'n supergevoelige eikel glijden. Deze keer verdween echt de gehele paarse kop in haar mondje. Sterker nog: ze zoog er hard aan, alsof ze een super lollie in haar handjes had. Ik spande m'n billen en dacht aan de smerigste dingen om niet meteen in m'n zusjes hemelse mondje klaar te komen. Ik keek tussen m'n benen en zag haar lippen in een ronde 'o'-vorm om m'n pikstaaf, terwijl het kleine meisje gulzig haar roze tongetje om m'n gezwollen paarse eikel liet flikkeren. Ondertussen pompt haar rechtervuistje soppend om m'n rode pik en smakkend laat ze haar volle lippen om de dikke lul omlaag zuigen, waarbij de paarse eikel tot in haar nauwe keeltje prikt. M'n borst ging wild op en neer en ik zat te hijgen alsof ik net een marathon had gelopen. Met een tollend hoofd leg ik m'n handen op haar hoofdje. Een rand van melkwit vocht omringde m'n pik en glom onderaan haar lippen. Een druppel ontsnapte haar aandacht en glibberde omlaag over m'n pulserende schacht. Weer kwam ze meteen overeind. Met glimmende lippen zat ze me aan te kijken. Glimlachend likte ze met haar roze kronkeltongetje het vocht van haar lippen.

Ik stond op springen!! Smakkend likte ze haar lippen af. Als ik m'n hersens niet bij elkaar zou houden zou ik m'n eigen zus nog verkrachten!



Toen intensiveerde ze haar bewegingen en in snel tempo begon ze me middenin de achtertuin met haar rechter vuistje af te trekken. Ik leunde wat achterover in het gras op m'n ellebogen en bereidde me er op voor m'n zaad zo meteen middenin m'n zusjes jonge meisjesgezichtje te sprietsen. Ik had m'n benen nu wijd gespreid en m'n knieŽn opgetrokken. Elsje zat tussen m'n benen in op haar knietjes aan m'n erectie te pompen. Haar vuistje pompte over m'n dikke lul op en neer en het lustsap begon al uit m'n eikel omlaag te druipen over haar vuistje. Ik voelde m'n zware zak tussen m'n benen bengelen en af en toe streek er een handje over. Terwijl ik me kreunend door het blonde kindvrouwtje liet aftrekken, gleden m'n ogen over haar over m'n omhoog-priemende paal voorovergebogen kinderlijfje. Ik kon m'n ogen gewoonweg niet van het verboden snoepgoed afhouden en zeker niet van de volkomen haarloze gladde kerf tussen de sappige gespreide meisjes dijen.

Langzaam werd m'n spuitfestijn opgebouwd. Ik voelde het aankomen en dat werd tijd ook, anders had ik m'n blonde zusje echt op handjes en knietjes met haar dameskontje naar me toe voor me op het gras gezet, d'r naakte blanke billen aan haar meisjesheupjes naar me toe getrokken, met geweld van achteren d'r dampende poesje opengepeld en m'n pulserende lul diep dat strakke roze kutspleetje van elf lentes ingestoken! Ze trekt het velletje omlaag en opent haar mondje. Hard knijpt ze in de dikke stam. M'n paarse eikel priemt omhoog. Haar lippen glimmen en ze buigt omlaag. Ze kwijlt en het warme speeksel druipt van haar lippen op m'n lul en er van af in m'n schaamhaar. Dan glijden haar warme lippen om m'n eikel. De witte melk-tandjes van het schoolmeisje schrapen over m'n dikke kloppende eikel. Haar meisjeslippen zuigen hard aan de dikke pulserende paddestoel. Ik leg m'n handen op haar blonde koppetje. Dan duw ik haar nog dieper in m'n kruis. Onder luid gespartel voelt m'n blonde zusje hoe haar nauwe meisjeskeelgat over m'n pulserende pik wordt geschoven. Ik voel Elsjes natte tongetje om m'n hete vlees flikkeren. Ik begon m'n billen samen te knijpen. Ik kreunde. Een grote dikke stroom wit slijm stroomde uit m'n eikel omlaag. Ze slurpt nu het stromende lustvocht met haar volle lippen van m'n stam. Een wit glimmend riviertje glijdt omlaag over de vingers van haar langzaam pompende kindervuistje.

Het blonde schoolmeisje kneep met haar linkerhandje in m'n billen Ik duwde m'n kruis omhoog. De kleine geile donder had me bij de kloten en daar leek ze zich bewust van te zijn. Ik keek omlaag. M'n buikspieren waren gespannen. Elsje spande twee vingers om m'n harde paal. Langzaam gleed ze met de twee vingers omhoog naar m'n steeds roder en paarser wordende eikel. Een dikke druppel kleurloos slijm droop uit het spleetje op m'n eikel en droop omlaag over haar duim. Ik begon te kreunen. Haar lange blonde haren kriebelden me in m'n buik. Met grote ogen staarde mijn tienerzusje naar de grote pulserende mannenpaal in haar rechterhand. Ondeugend keek ze me aan vanonder haar wimpers. Het enige dat ik nog wilde was haar neuken. Ik wilde het meisje neuken, midden in de achtertuin.

"Neeee Elsje... ik nnnnnnnngngngngngngng... " Haar linkerhand kneep nogmaals in m'n naakte billen. Ik hield het niet langer. Ik spande m'n bilspieren nog eens. Echt het enige dat ik nog wil is klaarkomen. Ik kreun, ik hijg, ik krijs... Ik zie het blonde meisjeskopje boven m'n trillende erectie. Ze rukt het velletje van m'n lul omlaag. Ik gil. M'n ballen trekken zich samen als ik m'n linkerhand op m'n zusjes naakte rechterschouder leg. "NGNG NGNGNGngngngng...". M'n rode eikel priemt omhoog uit haar vuist. Daarop spuit het witte sperma omhoog. "AAAAAAAAAHHHHHH... AAAWWww. MMM... MMM... MMM... MMM... ".

Het zaad spuit recht tegen haar jonge bekkie op. Ze kirt bij die traktatie en begint met haar roze tongetje over haar lippen te likken; zo gulzig is ze. Nog steeds met haar handen pompend over m'n spuitende lul trekt het meisje de pulseren-de mannenpik naar zich toe. Ondertussen ejaculeerde ik over het hete tienertje. Dikke slierten klodderen over haar hoofdje en in het blonde haar. Binnen de kortste keren zit het knappe meisjeskoppetje van m'n eigen zusje echt onder het zaad. Het witte sap druipt over haar lange knijpende vingertjes. Ze ziet er verschrikkelijk geil uit: de druppels sperma hangen aan haar kin. Uitnodigend opent ze haar mondje en ik spuit kermend over het meisje d'r flikkerende roze tongetje. Het witte sap druipt van haar kleine nog altijd knedende handen.

Dan zie ik vanuit m'n ooghoeken ineens de achterdeur opengaan. Middenin m'n orgasme zie ik een jong zwart meisje in de deuropening staan in een klein bikini-broekje... Geschrokken kijk ik op. Elsje buigt zich weer voorover. Haar roze tongetje likt over de volle lengte van m'n uitdrogende pik. Ik kreun hard. Vastberaden wordt m'n stijve pik tot de laatste druppel uitgeknepen door m'n zusje, die met blozende wangetjes m'n paal zit af te lebberen. Met grote stevige halen glijden haar vuistjes nog op en neer over m'n lul. Op het zelfde moment staar ik middenin het gezicht van Naomi.

"Smaakt het??", vraagt Naomi ineens. Ze staat nu naast ons. Elsje had haar uberhaupt nog niet opgemerkt en schrok zich bijkans wezenloos. Ik bekeek ondertussen Naomi's zwarte lichaampje. Ze leek me niet ouder, misschien zelfs wel wat jonger dan Elsje. Ze had een erg goed figuurtje en het was duidelijk dat de meisjes samen op turnen zaten. "EEeh eeeeehhhhh, SHIT zeg!!!. Laat me verdomme niet zo schrikken, stomme teef!", was de boze reactie van m'n zusje. Naomi lachte haar tanden bloot. "Stel je nie aan, we hebben niets voor elkaar te verbergen toch...?", lachte het meisje in haar Surinaamse accent.




Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners