Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geile moeder - 29632 keer gelezen
Geile moeder!
Heel mijn familie, mijn vader Jaap (42) mijn moeder Inge (44) en ik, Niek (17) zijn allemaal lid van de plaatselijke voetbal vereniging. Mijn vader zit in het bestuur, is leider en staat achter de bar. Mijn moeder helpt op zaterdag in de kantine en ik speel in het 1e en ben leider bij de jeugd.
Niets bijzonders zul je zeggen, maar ik kwam er vorig jaar achter dat mijn moeder nog een rol vervult binnen onze club. Zij is de trofee voor de beste speler van de dag. Met andere worden, als je op zaterdag de beste speler bent dan mag je de donderdag erna (terwijl de overige selectiespeler trainen) sex hebben met mijn moeder. (Mijn moeder is een kleine vrouw, 1.60, een beetje mollig met enorme borsten en een stevige kont. Ze ziet er altijd wel een beetje geil en gewillig uit en ze sjanst graag met alle mannen).
Ik kwam er vorig jaar achter dat mijn moeder de trofee is toen ik een keer geblesseerd was. Normaal train ik altijd op donderdagavond. Mijn vader runt dan de kantine en mijn moeder is dan een avondje alleen thuis (dacht ik en dacht ook mijn vader).
Die avond kwam ik dus extra vroeg thuis. Ik ging achterom en zag de auto van onze spits staan. Raar, die moet toch trainen? Toen ik binnen kwam hoorden ik boven een hoop gestommel. Ik zachtjes de trap op. Het geluid kwam uit de slaapkamer van mijn ouders. Stiekem keek ik naar binnen en zag daar mijn moeder bezig met Leon, onze spits. Ze bereed zijn pik terwijl hij op haar tepels zoog en ze kreunde behoorlijk. Leon is pas 21 maar hij genoot volop van mijn moeder.
In alle standjes en in alle gaatjes liet ze zich nemen. Haar kut, haar anus en ook haar mond werden uitgebreid geneukt en daarbij kwam hij regelmatig klaar. Ook mijn moeder kwam flink klaar en ze genoot volop.
Na een uurtje gingen ze samen douchen en bij het weggaan zei mijn moeder: doe jij je best weer zaterdag, dan lig je volgende week weer hier! Ik begreep hier niets van en verstopte me zodat mijn moeder niets had gemerkt van mijn aanwezigheid.
Mijn blessure was de donderdag erop nog niet over, dus ik kom weer niet mee trainen. Thuis wachten ik af of Leon weer zou komen, maar de auto van Harrie, onze keeper die zaterdag uitblonk, kwam het pad op rijden. Er werd aangebeld. Mijn moeder kwam in geile lingerie naar de voordeur en deed open.
Hoi Harrie, was jij men of the match zaterdag? Ja, zei Harrie en ik kom de trofee ophalen.
Direct ging mijn moeder op haar knien en begon de lul van Harrie heerlijk te pijpen. Wow wat zag mijn moeder er geil uit zo. Na het pijpwerk ging Harrie mee naar boven waar hij mijn moeder uitgebreid mocht nemen. Ook nu keek ik stiekem om de hoek en zag ze zo bezig. Mijn moeder is dus gewoon de slet van de club.
En eerlijk is eerlijk, ik wilde dit ook wel. Nu moest ik erachter zien te komen wie er bepaald wie de men of the match is. Hier kwam ik bij toeval achter. Op een avond kwam de sponsor van het eerste bij ons langs. Mijn vader was niet thuis en ik was toevallig iets vergeten toen Jan achterom kwam.Mijn moeder kuste Jan bij binnenkomst vol op de mond en Jan pakte mijn moeder bij haar tieten.
Jammer dat ik nooit men of the match kan zijn, zei Jan. Nou, zei mijn moeder, jij hebt toch niets te klagen, jij neukt mij toch ook minimaal 1 keer per week?! Dat is waar zei Jan en hij zat alweer aan de borsten van mijn moeder. Wie heb je voor mij uitgekozen deze week? Eigenlijk was Niek de beste zaterdag, maar om nou je zoon hierheen te sturen is ook zo wat, zei Jan. Het lijkt me wel spannend hoor, zei mijn moeder, maar ik ben bang dat Jaap er dan achter gaat komen en dat wil ik liever niet.
Daarom heb ik Leon maar weer aangewezen zegt Jan, jij valt toch op jonge knullen? Mijn moeder lacht, jong of oud maakt mij niet uit als ze maar een flinke pik hebben en het lekker lang volhouden!
Al lachend gaan mijn moeder en Jan naar boven en ze wordt weer flink genomen.
Nu ik weet dat Jan de winnaar kiest trek ik de stoute schoenen aan en ga naar hem toe.
Jan is onze plaatselijke aannemer en is getrouwd. Ik confronteer hem met alles wat ik weet en zeg dat ik ook mee wil doen in dit spel. Als hij tegenstribbelt dreig ik zijn vrouw op de hoogte te stellen van zijn verhouding met mijn moeder. Hij stemt in en we spreken af niets te zeggen tegen mijn moeder.
Die zaterdag speel ik de sterren van de hemel. We winnen met 3-0 en ik maak ze alle 3!!
Donderdags is het zover. Ik doe net of ik ga trainen en mijn vader gaat naar de kantine. Na een half uurtje ga ik terug naar huis en bel aan bij de voordeur. Mijn moeder doet open in lingerie en ze schrikt zich rot! Wat doe jij hier? Vraagt ze. Ik kom mijn trofee ophalen zeg ik, terwijl ik naar haar super borsten sta te kijken. (voor de gelegenheid draagt mijn moeder een BH met halve cup waar haar borsten los overheen hangen!!
Hoe lang ben jij al op de hoogte van mijn werk? vraagt mijn moeder. Ongeveer een half jaar nu, en ik weet ook van je verhouding met de sponsor en de voorzitter. Volgens mij heb jij het hele dorp al geneukt, zeg ik tegen haar. Ok, zegt ze, maar hou je wel je mond tegen je vader? Natuurlijk zeg ik, en mijn moeder gaat op har knien en begint me te pijpen.
Wat was dat lekker, je kunt wel merken dat ze veel ervaring heeft!
Na het pijpen vertrekken we naar boven. Ze vraagt of ik haar eerst wil beffen voordat ik haar mag neuken. Het wordt een super geile avond. Ik neuk haar in alle standjes en alle gaatjes. Zelfs anaal heeft ze geen enkel probleem met mijn grote pik.
Al we na anderhalf uur moe maar voldaan in elkaars armen liggen zegt ze, dit had ik veel eerder moeten doen. Wat ben jij lekker zeg. We praten nog even door en ik vraag haar met wie ze allemaal al heeft geneukt. Dit zijn er echt veel en er zitten ook een paar van mijn beste vrienden bij. Mijn eigen moeder blijkt een super snol te zijn!! (Heerlijk!) Als je wil mag je me vaker neuken zegt ze, en dan hoef je niet tot donderdag te wachten!
Wie weet laat ik jullie nog wel meer horen hierover.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners