Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geile opa en kleindochter - 21492 keer gelezen
Ik ben een meid van 17 en ik vind het super om heerlijke seks te hebben. Met jongens, maar ook met mannen. En één van die mannen is me eigen opa. Hij neukt me gaatjes, ik pijp hem vaak, en hij beft me net zo vaak.

Opa is vet lief. Hij is gescheiden van me oma, die het tegenovergstelde is van hem. En sinds oma weg is kom ik graag bij opa. Hij geeft leuke cadeautjes. Weekendjes naar een bungalowpark, hij is met me broertjes naar Legoland geweest voor hun verjaardagen. Met papa en mama naar de VS. En toen ik 17 werd gingen we samen naar Kreta. Ik hing hem gelijk om de nek en hij zat gelijk weer aan me kontje.

We hadden een tweepersoons kamer, met een tweepersoonsbed.... We keken elkaar aan. Gewone strand of naaktstrand.... We begonnen te lachen... Dus, naaktstrand. Een dag later huurden we een auto en kwamen op een weggetje, langs de Middenlandse zee met een stukje strand waar niemand was. Deed me kleren uit en ging in me blootje de zee in. Opa deed het ook. Me mondje kende zijn pik al, zijn mond kende me kutje al. Hij begon me een beetje te vingeren. En ik had zin in zijn pik. Ik knielde en begon gelijk te pijpen. "Is me sletje zo erg aan seks toe", zei opa geil. De avond voor we weggingen had ik nog twee jongens gepijpt en was geneukt. Dus, dat viel wel wat mee. Maar wilde gewoon pijpen. Hij nam me mee naar het strand en ik ging hem weer pijpen. Hij pakte me zo vast dat ie me gaatjes kon beffen. Dat hebben we heel lang gedaan. Toen legde hij me op de rug in het zand met me benen wijd. Zijn pik ging gelijk tot z'n zak me kutje in. Eevenlater met het zelfde gemak ook in me kontje. We bleven daar een paar uren. Met me kutje vol zaad gingen we weer naar het hotel, waar ik die avond nog 3 keer ben geneukt.2 weken geleden gingen we met opa en ons gezin naar een bungalowpark. Mijn ouders sliepen bij elkaar, mijn broertjes sliepen bij elkaar en opa en ik sliepen bij elkaar. Tussen Kreta en dat weekend was er ook genoeg gebeurd. Maar op onze kamer liet ik me uitkleden. En ik kreeg gelijk zijn pik weer in me mond. Hij begon nu eens een keer in me kontje. Waar zijn pik ook als eerste inging. Ik kan heel goed geniepig geneukt worden zonder dat ik ga gillen. Dus, toen ook. Maar zo geniepig hoefde het niet meer, want me ouders wisten al dat ik ook met opa neuk. Heb ook zonder blozen me vader gepijpt en met hem geneukt. Maar papa wilde het bij die ene keer houden. Heb me broertjes ook al een aantal keren leeggezogen en me laten neuken. Wat ook vet gaaf is. Maar met opa is gewoon super intiem.

Ik wist in dat weekend net dat ik zwanger was. En ff uitrekenen. En het is vlak na Kreta gebeurd. Hij weet het en zal me steunen met welke keuze ik zou nemen. Nou, wil het voor geen goud missen. Hij nam me bij hem. "Geil schatje, dan is het goed toch...". Het gaat super, voel me super. Seksen nog regelmatig. Iets minder met anderen, maar met opa nog vol op. Hij weet wat zijn meisje verlangt. Uuuhhh ja, ben verliefd en kik best wel op oudere mannen. Jongens zijn ook leuk hoor, maar de seks is anders. Jongens neuken keihard. Opa weet wat ik wil.

Ga me lijfje straks lekker aan opa geven. Ik als zaadverslaafde ben nodig toe aan me dosis zaad. en me kontje verlangt naar een harde pik.

XXXCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners