Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geke de familie hoer 6 - 4982 keer gelezen
Herinneringen aan Tjitske

Donderdagavond gaan we bij Pa op bezoek en Geke vraagt of hij haar die middag gemist heeft. Hij krijgt zowaar een kleur en zegt aarzelend ja. “Is Trieneke niet geweest dan?” vraagt ze verder. Pa denkt even na “Dus dat was afgesproken werk ?” Lachend knikken we ja en hij lacht mee. “Jullie schoonzus is net zo'n lekkere slet als jouw vrouw. ” Hij laat op zijn pc de foto's zien die hij die middag gemaakt heeft, de piercing staan er vaak op. “Ze komt voortaan elke maandagmiddag” zegt ie stralend “Het leven is weer verukkuluk met 2 zulke schoondochters en wat zal mijn huis schoon worden!”
“Ik wil de foto's van Tjitske wel eens zien of wil jij dat niet Hans ?” vraagt Geke, maar Pa loopt al naar boven en komt terug met een doos vol foto's en tot mijn verbazing ook films. Hij laat een naaktfoto van Ma zien toen ze dertig was, ik zie een knappe vrouw met een kleine C cup en borsten die bijna rond zijn, natuurlijk schaamhaar en een prachtig figuur. Even was ik bang mijn respect voor haar te verliezen als ik haar bloot zou zien, maar gretig pak ik de volgende foto die hij me geeft en geef die verder aan Geke. Dan volgen er opnames van haar met andere vrouwen en later zelfs met andere mannen en een grote neger. Pa stopt even en schenkt wat te drinken in. “Waar liet je die foto's in die tijd ontwikkelen ?” vraag ik nieuwsgierig. “Bij een oud dienstmaatje van mij met een fotozaak in Leeuwarden, misschien herinner je Dries nog wel ?” Ik knik bevestigend. “Hij mocht van elke foto een extra afdruk maken.” Ik pak een filmpje en bekijk het. “Super 8 films”, zegt hij “Dat was voor hem een stuk riskanter om die ontwikkeld te krijgen. Elke keer als hij een kwam brengen mocht hij even bij je moeder snoepen” en hij lacht hardop. In de gauwigheid tel ik zo'n vijftig films. “Helaas is hij vroeg overleden en aan zijn opvolger, zijn broer, durfde ik het niet te vragen, de foto's wou hij op dezelfde voorwaarde, een kopie voor hem, wel blijven afdrukken.”
Ik rommel verder in de doos en zie dat onderin de mapjes met negatieven liggen. “Pa ik breng je morgen een fotoscanner, dan kun je die digitaliseren en op je computer zetten” “Kan dat ook met de films, want die heb ik in jaren niet meer gezien, een projector daarvoor is niet meer te koop.” “Ik zal ze meenemen en proberen op dvd te zetten” “Jongen als je dat voor elkaar krijgt, mogen jullie ze ook allemaal bekijken.”
In de auto vraagt Geke hoe ik dat denk te doen. “Ik heb een klant met een fotoshop in Heerenveen en zal proberen met hem een deal te maken” “Moet ie dan ook bij mij snoepen” vraagt ze lachend “Dat mag best, hoor! Trouwens dat met die grote neger zie ik ook wel zitten !” “Leef jij je eerst maar uit op Johan” bijt ik terug. Vrijdag breng ik Pa de scanner.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners