Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geke de familie hoer II - 10314 keer gelezen
Geke de familiehoer II

Johan, les 1

Na de ziekenhuisopname van Willeke gaan we dat weekend weer varen. Geke heeft haar mini bikini weer aangetrokken en Johan is niet uit haar buurt te slaan. Ik vraag hem het roer over
te nemen en wij gaan zonnebaden op het voordek, Geke in haar blootje. Later sta ik weer aan het stuurwiel en Johan probeert zijn moeder te begluren. “Stop met gluren Johan” roept ze “Als je me naakt wil zien, kun je dat gewoon vragen”. Thuis, na het eten vraagt ze “Zou hij het durven vragen?” ”Welnee, daar heeft ie de ballen niet voor” zei ik lachend. Na het journaal komt Johan de woonkamer binnen en vuurt meteen “Ma ik wil je heel graag naakt zien”. Blozend gaat hij zitten.
Geke lacht “ Dat kan, maar er is een voorwaarde aan verboden, je vader wil alles filmen.” Hij haalt zijn schouders op en mompelt “Doe maar.” Gé loopt naar boven om wat makkelijks aan te trekken en ik maak mijn camera gereed en plaats de filmlampen, zet de eetkamerstoelen en tafel weer opzij en sluit de gordijnen.
Ik fluit als ik mijn eigen vrouw zie en Johan z'n mond valt open. Haar krullende haar hangt op haar schouders, ze heeft zich vakkundig opgemaakt en haar lippen zijn vuurrood, ze draagt een lange zwarte jurk met een lange split en een diep decolleté en hoge naaldhakken. Ze geeft me een cd met muziek van Santana, zodra ze muziek hoort begint ze te dansen. Ze wrijft met haar handen over haar borsten en heupen, geeft ons inkijk in haar decolleté, rolt haar jurk op tot haar slipje, we zien witte netkousen en jarretels, daarna doet ze, met de rug naar ons toe, de rits langzaam naar beneden, schudt met haar schouders, waardoor de jurk valt. Haar billen smeeken om gegrepen te worden.
Ze draait zich weer om, haar bh, haar minieme slipje en jarretelgordel zijn eveneens wit. Ze opent de voorsluiting van haar bh en geleidelijk toont ze ons haar borsten en tepels, heel traag laat ze haar slipje zakken, stapt eruit en danst nog ongeveer twee minuten. “Tijd voor een wijntje” zegt ze. Ik neem zelf een biertje en Johan krijgt een cola. Gé gaat naar boven en legt daarna een laken op de vloer voor de gordijnen. Ze loopt naar Johan en grijpt in zijn kruis.”Gelukkig kan ik voelen dat je me mooi vind” Ze neemt een slokje wijn en vervolgt “Zal ik je zo laten zien hoe een vrouw met zichzelf speelt”. Johan knikt begerig, ze drinkt haar glas leeg, gaat weer liggen en betast haar borsten, kneedt en masseert ze, om vervolgens haar tepels onder handen te nemen. Gé draait ze tussen haar vingers, trekt er hard aan, knijpt erin, streelt ze en likt er om beurten even aan. Een hand verdwijnt tussen haar benen en ze vingert haar klit tot ze klaar komt, twee vingers stopt ze in haar kale kutje om daarmee nog een hoogtepunt te bereiken. “Doe me nog maar een wijntje” zegt ze en gaat bij ons zitten. Ik schenk in. Geke legt uit ”Als man kun je nog meer dingen met een vrouw doen, tepels kun je tongen, likken, zuigen en er zachtjes in bijten, datzelfde kun je ook met haar clitoris doen”. Johan steekt zijn vinger op “Mag ik wat vragen, juf ? Wat is tongen en wat is een clittorris?” Gé lacht “Als ik mijn wijn op heb zal ik je leren tongen en zal ik je mijn c-l-i-t-o-r-i-s laten zien”.


Even later zit ze op het laken en wenkt Johan, die bij haar wil gaan zitten. “Ik loop de halve avond al in mijn nakie, ik vind het nu wel tijd worden dat jij je ook uitkleed” zegt ze. Zonder schroom voldoet hij aan haar verzoek en gaat dan bij haar zitten, mijn lul wordt keihard al ik mijn vrouw en zoon zo bij elkaar zie. “Juf zal je nu een tongzoen geven” en ze kust hem op haar mond om vervolgens haar tong bij hem naar binnen te duwen. Razendsnel begrijpt hij wat de bedoeling is, de zoen duurt wel een minuut, mijn pik wordt zo mogelijk nog harder. “Hmmmmm, dus dat is tongen” zegt hij, pakt zijn moeders gezicht en begint haar weer te zoenen. “Dat wil ik wel vaker doen juf !” Nu zoent mijn vrouw hem weer. “Zal juf je nu mijn kutje laten zien? “ zegt Gé, gaat liggen en spreidt haar benen “Stop” zeg ik en ze kijken me allebei kwaad aan. “Misschien is het een idee om jouw kutje en je uitleg daarvan eerst te filmen, dan geef ik Johan die opnames, zodat hij het kan bekijken zo vaak hij wil” Gé kijkt naar Johan, die even nadenkt en zegt “Dan wil ik graag de film van de hele avond” Geke knikt en ik ga akkoord, schroef een lamp op mijn camera en ga tussen haar wijd geopende benen liggen. Ze wijst met haar vinger “dit zijn mijn schaam- of kutlippen” en pakt ze vast “De mijne zijn groter dan bij de meeste vrouwen” ze opent ze een beetje en gaat verder
“De druppeltjes die je ziet is mijn kutvocht en die vertellen dat ik geil ben. Dat vocht kun je zien als een soort glijmiddel om in mijn schede te komen” Ze open haar schaamlippen helemaal. “Nu kun je mijn schede zien, daar moet je penis in om met me te neuken. Als je goed naar binnen kijkt kun je ook mijn pisbuis zien”. Ik zoom in en heb die perfekt in beeld, dan laat ze haar lipjes los en houd ze haar clitoris tussen haar vingers “Dit is het gevoeligste plekje van mijn hele lichaam en zorgt er ook voor dat ik klaar kom, zeg maar bevredigd word.” Ze spreidt haar vingers en ik heb een supershot van haar klit. Dan doet ze haar kontje omhoog en trekt haar billen uiteen “Dat is mijn anus of poepgaatje, ikzelf noem het mijn sterretje, daar praten we in een volgende les verder over”. Dan maak ik plaats voor Johan, die hetzelfde te horen krijgt. Ze vraagt of hij weer naast haar komt liggen en ze tongen weer. “Heb jij jezelf wel een afgetrokken Johan ?”. “Een paar keer juf” mompelt hij. “Zal ik dat eens bij je doen ?” Hij knikt en Gekes hand pakt zijn gereedschap. Ik kijk er naar en denk verdorie ; nog geen 15 en zijn lul is even groot als de mijne. “Je mag mijn borsten wel aanraken hoor !” zegt Gé. Mijn pik is zo hard als staal, wanneer ik ze samen bezig zie. Iets meer dan een minuut later spuit Johan zijn zaad over haar hand, met het laken maakt ze het schoon.
“Lekker ?” “Veeeeel lekkerder dan als ik het zelf doe” We drinken nog wat en Gé stuurt Johan naar bed. Hij geeft haar een tongzoen en zegt “Bedankt juf !”. Zelfs ik krijg een kus op mijn wang, dat was een eeuwigheid geleden. Bij de deur draait ie zich om “Ik hou van jullie, weltrusten”.
Hij is nog niet halverwege de trap als zijn moeder al op haar rug ligt en door mij geneukt wordt. Samen beleven we een geweldig orgasme. We praten wat na bij een laatste drankje. “Ik dacht dat je de familiehoer wou worden” “Een hoer worden voor Johan kan altijd nog, voor Johan ben ik nu zijn juf en ik vind het fantastisch. Volgende week mag ie met me vrijen, maar ga ik hem pijpen, de week erop mag hij me neuken, de weken daarna gaan we standjes uit proberen en als ik denk dat hij zover is, ga ik me opmaken en kleden als een hoer en mag hij me in mn kontje nemen. Ik ben al weer super geil geworden, alleen door me daarop te verheugen “Anders ik wel” en even later neukte ik haar reetje. Voor we gaan slapen vraagt ze of ze nu mag proberen om mijn vader en broer in haar bed te krijgen. “Ok” was alles wat ik zei.
Zondagavond geef ik Johan de dvd met de film en hij vraagt wanneer hij zijn volgende les krijgt. “Volgende weekend misschien” antwoordt Geke.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners