Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geke de familie hoer III - 8021 keer gelezen
Geke, de familiehoer III

Johan, les 2

Dit weekend was het Pinksteren en mooi weer. Johan, die gehoopt had op zijn 2e les op vrijdagavond, had pech want Guus en haar man Foeke kwamen langs. Halverwege de avond kwam het gesprek op voetbal, vooral over Dkv (Foeke) en 058 (Johan en ik). De dames gingen daarom aan de eettafel zitten, ze fluisterden geheimzinnig, lachten vaak en keken heimelijk naar ons. Het duurde nog maanden voordat ik te weten kwam waar hun gesprek over ging.
Zaterdag zitten we weer op het water. Zodra we uitgevaren zijn doet Geke haar bhtje uit en trekt het vlak voor we thuis aanleggen pas weer aan. Ik wordt er geil van haar de hele dag zo te zien en heb medelijden met Johan als ik bedenk hoe hij zich moet voelen. 's Middags ligt Gé naakt te zonnen en neem ik een weinig bevaren route. Johan heeft zijn zwembroek uitgedaan en ligt naast haar. In haar blootje komt ze bij me in de stuurhut en zegt “Ik moet plassen” In het vooronder hebben we een toilet, dus kijk ik haar verbaasd aan. “Ik wil Johan laten zie hoe ik plas, dus leg aan bij een paar bosjes, want iedereen hoeft het niet te zien. Jij mag je camera meenemen.” Een minuut of vijf later zie ik een geschikte plek en parkeer de boot.

Ze stapt van boord en roept “ Johan ik ga plassen, wil je dat zien ?” Hij springt op de wal en zegt graag. We lopen naar de bosjes, ik voel me belachelijk in mijn zwembroek, trek hem uit en gooi hem op de boot. Even verder dan de bosjes staat een picknicktafel. “Daar ga ik op zitten,dan kunnen jullie het nog beter zien.” Ik begin te filmen als ze er naar toe loopt en wijs waar ze moet gaan zitten ivm de zon. Geke kijkt om zich heen, gaat met haar kont op de rand van de tafel zitten, opent haar benen en schaamlippen en begint te pissen. We kunnen duidelijk zien dat de urine uit haar plasgaatje komt, als ze bijna uitgeplast is horen we gejoel ; twee jongens in een roeibootje hebben ons gezien. Ze raakt niet in paniek en produceert haar laatste druppels. Langzaam ga ik met mijn camera van haar naar de jongens, zodra deze zien dat ze gefilmd worden gaan ze ervandoor. Gé kijkt naar onze erecties en vraagt “Is dat mijn schuld ?”, loopt naar ons toe en trekt ons, op haar knieën zittend, behendig af en spuit ons zaad over haar borsten. We gaan weer aan boord en Gé trekt pas als we in drukker vaarwater komen haar broekje weer aan.
's Avonds vraagt Geke aan Johan of hij toe is aan zijn tweede les “Zeker weten” is zijn antwoord. Ze gaat naar de slaapkamer om zich te verkleden, ik breng de achterkamer in gereedheid, maar zet nu ook het matras tegen de muur. De camera loopt als de kamerdeur opengaat en Gé verschijnt als een echte schooljuffrouw met opgestoken haar en een potlood door de knot, een bril met zwart montuur, een hoog gesloten witte bloes, een zwart wit geruite rok, zwarte kousen met naad en natuurlijk zwarte schoenen met hoge hakken. Ze ziet er zeer sexy uit, maar desondanks moeten Johan en ik lachen. “Mankeert er iets aan me ?”vraagt ze quasi verbaasd. “Niets hoor juf, U ziet er geweldig uit !” Ik zet een cd van de Mavericks op en we worden weer getrakteerd op een sensuele striptease. Een grote witte bh wordt zichtbaar als haar bloes uit is, onder haar rok draagt ze een onderbroek die tot haar navel reikt. Dit ondergoed moest ze haast wel bij haar moeder geleend hebben ! Gelukkig houdt ze die twee kledingstukken niet lang aan. “Pauze” zegt ze als ze alleen haar jarretelgordel, kousen en schoenen nog aan heeft. We nemen een drankje.
“Uitkleden jij” zegt Geke tegen Johan, terwijl ze het matras neerlegt en het met een wit laken bedekt. Hij gaat bij haar zitten en ze gaan tongzoenend liggen. “Laat juf nu maar eens zien wat je de vorige week geleerd hebt, nee laat me liever voelen wat je geleerd hebt. Op zijn zij liggend strijkt hij zijn hand over haar borsten, betast en kneed ze en gaat dan op zoek naar een tepel, omcirkelt die, draait eraan, knijpt er zachtjes in en trekt er lichtjes aan. Als Geke begint te hijgen gaat hij met zijn mond naar haar andere tepel, likt en zuigt eraan, bijt er voorzichtig in, beroert die met zijn lippen terwijl zijn hand de tweede tepel blijft bewerken. Hij neemt uitgebreid de tijd, Gé begint zwaarder te hijgen, dan stopt hij twee vingers van zijn andere hand in haar mond, dat is het moment waarop ze klaar komt ! Met haar ogen dicht ligt ze na te genieten. Ik kijk naar mijn naakte vrouw en zoon en geniet van dit beeld. Mijn lul is weer keihard. “Een wijntje aub” hoor ik haar zeggen, dus schenk ik nog eens in.
Genietend van ons drankje, zegt Geke “Voor het eerste deel van je examen krijg je een 9+” “Niet meer ?” vraag ik “Het gebeurt niet vaak dat je klaarkomt als ik met je tepels speel”. “Maar jij bent m'n zoon niet en meestal veel te gehaast om andere dingen te gaan doen.” Zo die kan ik in mijn zak steken. “Maar je hebt gelijkt, ik geef bij nader inzien een 10-” “Dan moet ik zeker herexamen doen todat het een 10 is ?” oppert Johan. “Ik vrees van wel” antwoordt zijn moeder lachend. Haar glas is leeg “Klaar voor je volgende examen “ zegt ze terwijl ze naar het matras loopt, Johan volgt haar. Ze gaan weer liggen en ik verwacht dat hij meteen tussen haar benen gaat voelen, maar heel geraffineerd begint hij met een tongzoen, speelt met haar borsten om dan langzaam met zijn hand richting haar geslacht te gaan. Hij kriebelt de binnenkant van haar dijen en streelt ze, wrijft over haar venusheuvel en over haar clitoris, masseert haar schaamlippen met zijn vingers om dan met één vinger bij haar naar binnen te gaan. Zijn vinger gaat langzaam in en en uit haar kutje. Voordat hij zijn tweede vinger in haar stopt, gaan ze weer tongen, tot Gé haar mond terugtrekt om adem te happen, dan probeert hij een derde vinger en ze fluistert ”Ga door.” en vingert haar verder, nu met drie vingers, die hij draaiend op en neer in haar beweegt. Ik geniet van dit schouwspel en bedenk dat er niets mooier is dan de twee mensen, waarvan je het meest houdt en die van elkaar houden, met elkaar te zien vrijen. Ik snap niet waarom incest tussen moeder en zoon een taboe is. Tijdens die overpeinzing hoor ik Geke klaarkomen, ik zoom in op haar gezicht en blijf dat filmen, totdat ze bijgekomen is en zegt “Johan, je krijgt ook een 10- voor deze test” “Shit” lacht hij “Weer een herexamen.” Dan neemt ze zijn lul in haar mond en begint te pijpen. Na enkele minuten komt hij brullend klaar, zijn moeder slikt bijna al zijn zaad in en likt hem daarna schoon.
Onder het genot van nog een drankje vraagt Gé “En wat voor cijfer krijgt juf voor haar
pijpbeurt ?” “Zwaar onvoldoende, U zult nog vaak moeten oefenen en het liefst op mij !” antwoord hij hardop lachend. Daarop stuurt Geke hem naar bed en hij gaat, maar niet voordat zij een tongzoen en ik een kus gehad heb. De deur is amper dicht of Gé sleurt me naar het matras en smeekt me haar te neuken waar ik maar wil, al is het in haar oor. Het kontje van de juf is vanavond nog niet gepenetreerd, dus neuk ik haar in haar reetje en we bereiken een fantastische climax. “Wanneer krijgt Johan z'n volgende les” vraag ik. “Morgenavond, des te eerder kan ik hem neuken” lacht ze “Weet je wat ik zo fijn vind ?” Dat denk ik wel te weten” zeg ik “Nee dàt bedoel ik niet, ik geniet óók van de ongedwongen sfeer die er tussen ons drieën is ”. We vallen als een blok in slaap.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners