Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geke, de familihoer 5 - 5540 keer gelezen
Een onverwacht familielid.

Bijna het eerste wat Geke vertelt als we bij Gerard en Trieneke zijn, is dat ze volgende week Johan mag verleiden. ”Hoezo mag?” vraagt Gerard. Ze vertelt kort het familie hoer verhaal en Trieneke onderbreekt haar “Dus jij bent met Pa Jo naar bed geweest?” “Sterker nog” zegt Gé “Ik neuk elke donderdagmiddag met hem, gister nog.” “Zie je nou wel” zegt Trieneke richting Gerard “Ik had hem ook zo willen bedanken voor de schenking, maar hij dacht (wijzend naar Gerard) dat die ouwe dat niks zou vinden” Geke lacht “Voordat we stoeien, maak ik een deel van zijn huis bijna naakt schoon en poseer ik voor zijn camera. Als je wilt mag jij aanstaande donderdag, dan bel ik dat ik niet kan en gaan we daarna om de week !” “Dat wil ik wel” antwoordt ze enthousiast. Gerard knikt. “Afgesproken” zegt Trieneke.
Geke vertelt haar verhaal verder en besluit “Dus nu ik elk lid van de familie gehad heb, is Johan de volgende. Ik heb wel beloofd dat jullie jongens en die van Guus aan de beurt zijn als ze 16 worden”. Trieneke lacht “Nadat ik ze eerst geneukt heb !” “Je bent een lid van ons gezin vergeten, Geke !” zegt Gerard, terwijl zijn vrouw heftig nee schudt. Vragend kijken Gé en ik hem aan. “Toch niet jullie hond, Perro ?” vraagt Geke belangstellend. Aarzelend en met een vuurrood hoofd knikt Trieneke ja, ondertussen kwaad naar Gerard kijkend. “Gerard heeft gelijk Geke, Perro hoort erbij”
zeg ik in de hoop dat een lang gekoesterde wens van mij waargemaakt wordt. “Ik weet niet zeker of ik dat wel wil” antwoordt Gé. “Zal ik een demonstratie geven ?” biedt Trieneke aan. Mijn vrouw knikt “Het lijkt me geil om dat te zien, dus ja”. Gerard staat op en haalt Perro uit de keukenen doet de kamerdeur op slot. “Voor de kinders” verduidelijkt hij “Mag ik filmen ?” vraagt hij vervolgens.
“Doe maar” is het antwoord en hij legt een wit karpet in het midden van de kamer, draait een filmlamp in het plafond erboven en pakt zijn camera met extra filmlamp.
Trieneke kleedt zich uit en vingert zich klaar op het kleed. Perro reageert niet, ook niet als ze opstaat, hem over z'n kop aait en iets te drinken voor ons inschenkt. Wij kijken verbaasd en Geke lacht enigszins opgelucht “Grapje zeker, om te zien hoever ik zou gaan !” “Wacht maar” zegt Gerard, die uit de kast een soort witte sokjes pakt en ze bij de zwarte hond om de poten doet. Het beest wordt nu onrustig, maar verroert zich niet.
Trieneke gaat weer liggen en stopt twee vingers in haar kut, dan wijst ze met die vingers richting
Perro en zegt “Amor lame” en het dier likt haar vingers af. Ze klopt op haar venusheuvel en hij bewerkt haar schaamlippen en clitoris met zijn grote rode tong. Ze doet haar handen onder haar billen, trekt ze omhoog en zo ver mogelijk uit elkaar, haar hele bilspleet is nu beschikbaar en de tong doet zijn werk. Het duurt niet lang voor ze klaar komt “Amor parre” zegt Gerard en hij gaat netjes zitten. Geke is inmiddels naakt en komt niet veel later met drie vingers in haar kut ook klaar.
“Hans help me” hoor ik even later, Trieneke wijst dat ik haar enkels moet pakken en boven haar schouders moet leggen, zo wijd mogelijk uiteen. Met haar handen opent ze haar sterretje “Amor lame” Zo'n hondentong moet wel sterk zijn, want hij gaat verder naar binnen dan ik voor mogelijk had gehouden. Vervolgens pakt ze haar piercings en scheurt haar kut bijna open. Amor krult zijn tong,die diep in haar doos reikt.”Ohhhhh, dit is zo lekkerrrrrr” Ik hoor dat Gé nog een hoogtepunt bereikt en Trieneke beleeft climax na climax. “Amor parre” klinkt het en hij gaat weer zitten.
De dames smeken om wijn en Gerard zet de fles maar op tafel. “Gvd, wat was dìt een geil gezicht” verzucht Geke, die anders nooit krachttermen gebruikt. Trieneke lacht “Zelf proberen, Geke ?” “Zeker weten” zegt ze. “Of zal ik me eerst door hem laten dekken?” “Nee” zegt Geke beslist “Ik wil dat hij mij zometeen beft” om er lachend aan toe te voegen “Ik dacht echt dat het een grapje was” “Perro reageert alleen met zijn sokjes aan in combinatie met zijn tweede naam” verduidelijkt Gerard.
Geke ligt met haar benen onder die van Trieneke, die schrijlings op haar borst zit. “Amor lame”.
Zodra zijn tong Geke's kutlippen raakt rilt ze van genot. Trieneke opent Geke's reetje en dan haar gleuf en ik zie die ruwe tong diep naar binnen gaan, ze heeft een minutenlang durend of een serie orgasme. Geke ligt na te genieten en Trieneke wrijft over Amor's penis, die geledelijk uit zijn schacht komt en stijf wordt, het is een felrood ding van een centimeter of 15 en niet al te dik, ze begint eraan te zuigen en stopt als de hond neukbewegingen maakt. “Hij wil z'n nieuwe teefje dekken, ga op je handen en knieën zitten, Geke” die prompt gehoorzaamt. Trieneke tikt op Geke's kont en zegt “Amor folla” en hij bespringt haar. Ze helpt zijn lul een stukje in haar kut en zodra hij
dat voelt ramt hij zijn neukstaaf in Geke en begint haar als een bezetene te neuken.
Even zie ik een pijnlijk gezicht ,maar dan begint ze scheel te kijken en verandert haar uitdrukking in pure wellust. Er verschijnt een zwelling, zo groot als een honkbal, aan het eind van zijn pik. Wanneer hij die bal met geweld in Geke's kut schuift, komt ze voor de derde of vierde keer klaar. Trieneke zit op handen en knieën voor me en smeekt “Hans neuk me, alsjeblieft, neuk me”. Ik hamer mijn lid in haar en zodra ik mijn vrouw hoor zeggen “Oooohhhhh hij spuit zijn zaad in mijn baarmoeder, jaaaaahhhhhh”, ik kommmmm” hou ik het niet meer en vuur mijn lading, die uit mijn tenen komt, in Trienekes pruim. Ook zij komt heftig schokkend klaar. Geke is nog steeds in extase, de hondelul zit vast in haar kut, het dier heeft zich inmiddels omgedraaid, maar ze probeert hem nog steeds te neuken. Na enkele minuten trekt hij met een luide plop het gezwel uit haar. Trieneke had al een handdoek onder haar gelegd en dat was maar goed ook, de hondensperma stroomt eruit.Perro gaat in een hoek van de kamer liggen om zich schoon te likken en Gerard trekt zijn sokjes uit.
De dames gaan naar de badkamer om o.a. hun neus te poederen en Gerard geeft me een dvd “Met de avonturen van Trieneke en Amor erop.” Ik stop het in mijn binnenzak. Na nog een drankje
trekken de vrouwen Gerard op het karpet “We willen niet dat jij je verwaarloosd voelt” zegt Geke en hij krijgt de behandeling die Tjerk en ik vorige week kregen. Nu is het mijn beurt om te filmen.
We beloven de volgende keer films van Johan mee te nemen, Trieneke belooft kunstjes met Perro te doen en Gerard zal een kopie maken van de opnames van vanavond. Op de terugweg vraagt Gé of ze ook een hond mag. “Nee” zeg ik resoluut “Jij hebt de komende maanden je handen vol aan Johan en niet alleen je handen denk ik !”

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners