Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Gewillig en geil - 23517 keer gelezen
Hallo, allereerst zal ik mij even voorstellen, ik ben Jim, nu 25 jaar oud, lang en slank met donkerblonde haren tot op mijn schouders, mijn hobby's zijn fotograferen waar ik mij in wil specialiseren en speel al jaren lang op het hoogste niveau waterpolo bij de plaatselijke cub.

Het is dan ook niet zo verwonderlijk, dat ik een afgetraind lichaam heb, breed in de schouders en slank in de taille..

Eerlijk gezegd weet ik niet waar ik de verhalen moet plaatsen, het is een wirwar van geile belevenissen, die mij hebben gevormd tot wat ik nu ben, geil. gewillig en gedienstig.

Mijn eerste keer !!!

Het begon al op jonge leeftijd, dat ik vreselijk opgewonden kon raken van mijn knappe moeder, Anja van 38 jaar.

Mijn moeder Anja, die vreselijk veel lijkt op, Monica Belucci, de zeer aantrekkelijke donkerharige Italiaanse filmster, zelfs nu nog is de gelijkenis frapant om te zien.

Wanneer ik nu nog wel eens een film van, Monica Belucci zie, denk ik altijd aan Anja, aan die korte maar heftige periode waar ik werd gekneed door mijn moeder.

Anja, was het, die het gevoel bij mij van fetisj voor jarretelles, nylons, super hoge stiletto hakken, vuurrode lippen en lange knalrode nagels deed aanwakkeren.

Dagelijks zag ik haar dan ook de badkamer uitkomen in werkelijk allerlei geile nylon of zwarte kanten lingeriesetjes. Ik stond dan altijd haar slim op te wachten, om maar een glimp van haar te kunnen zien

Zwart was de lieverlings kleur van mijn moeder om zich zo sexy mogelijk te kleden.

Tevens was het dan ook heel gewoon dat mijn aantrekkelijke moeder die zoals gezegd erg veel lijkt op,"Monica Bellucci", vaak zwarte strakke rokjes droeg, met om haar slanke lange benen zwarte nylons met naad en op zeer hoge naaldhakken liep.

Duidelijk was ook te zien dat mijn moeder, Anja, jarretelles droeg, wat bij mannen en zeker bij mij tot de verbeelding sprak, of beter gezegd ik werd er bloedgeil van en zeker wanneer zij haar volle ronde borsten een tikkeltje te gewaagd liet zien.

Anja de donkerharige verschijning had dan ook niet veel make upp nodig, dan alleen maar vuurrode lippenstift en knalrode nagellak op haar lippen en lange nagels om vele mannen het hoofd op hol te brengen.

Tot op de dag van vandaag kan ik het nog steeds niet begrijpen, dat mijn vader er vandoor ging met een jongere maar zeker niet zo'n aantrekkelijke mooie sexy vrouw als mijn moeder Anja is

Toen mijn vader het huis uit was werden de regels dan ook thuis versoepeld.

Mijn moeder die mij wel heel erg graag vertroetelde, ik was haar alletrliefste schatje, zoals zij mij vaak noemde.

Na de scheiding met mijn vader waren Anja en ik vaak thuis, kon ik haar troosten, haar helpen en tot steun te zijn.

Na thuiskomst in de late avonden lagen we dan ook regelmatig in de slaapkamer van Anja op het grote bed naar het laatste nieuws op de tv te kijken. Een beetje napraten over de dag en heerlijk in de bijna donkere kamer tegen Anja aan liggen.

Doordat Anja bijna altijd gehuld in een nylon of zwarte kanten onderjurk lag, had het nylon of het zwarte kant op mij een vreemde uitwerking.

Ik vond het prachtig, sexy en vreselijk geil, het werd voor mij dan ook een soort fetisj en raakte ik bij iedere aanraking er behoorlijk opgewonden van.

Het kwam dan ook steeds vaker voor, dat ik mij moest wegdraaien van mijn moeder om mijn stijve pik te verbergen, deed ik steeds vaker alsof ik in slaap was gevallen, maar lag ik zo onopvallend mogelijk met mijn pik te spelen.

Op een avond, ik weet het nog als de dag van gisteren lag ik alleen languit in mijn short op de bank naar de tv te kijken. Ik had het mij gemakkelijk gemaakt, gordijnen dicht een schemerlampje aan, wat lekkers te eten en te drinken

Anja mijjn moeder die er weer eens vreselijk lekker en geil uitzag ging die avond samen met haar vriendin naar een feestje.

Eerlijk gezegd was ik best wel een beetje jaloers, toen Anja er zo heerlijk geil uitziend met haar vriendin vertrok.
Vuurrode lippen, knalrode nagels, een diep uitgesneden décolleté waar haar weelderige borsten te zien waren, haar soepele glanzende zwarte rokje met split, met zoals gebruikelijk, jarretelles, zwarte nylons en ultra hoge stiletto hakken.

Trouwens het geraffineerde openbewerkte topje van kant wat Anja aan had, kon je duidelijk zien dat zij geen bh aan had, zag je ook duidelijk haar tepels van haar weelderige borsten door het kant heen priemen.

Het zou voor haar niet moeilijk zijn om vele kerels om haar vingers te winden, zo lekker zag zij er weer uit.

Des te verwondelijker was ik, dat ik Anja na een uurtje de auto hoorde parkeren voor de deur, Anja uitstapte en ik haar stiletto hakken hoorde tikken op de steentjes. Zij deed de deur open en liep regelrecht de trap op naar haar slaapkamer.

Ik voelde dat er iets niet goed was, twijfelde een aantal minuten om vervolgens toch maar naar de slaapkamer van Anja te gaan, om te kijken wat er aan de hand was.

Zonder er bij na te denken deed ik de deur open van haar kamer en zag ik Anja met bijna alles uit, behalve haar jarretelles, nylons op haar stiletto hakken staan.

Ik wist niets anders dan iets onverstaanbaars te zeggen en hakkelend verontschuldigde ik mij.

Vliegenvlug deed Anja nog even snel haar lange doorschijnende kimono aan, alsof het iets zou kunnen verbergen.

Haar volle ronde borsten met donkere tepels, haar slanke taille, haar benen op die zeer hoge hakken, gehuld in ragfijne zwarte nylons.

Eigenlijk wist ik mij geen raad, maar toen ik de tranen in de ogen zag van Anja, nam ik haar in mijn armen, trooste ik haar met vele kusjes op haar gezicht, schouders en nek, fluisterde ik allerlei lieve woordjes in haar oor

Anja drukte nu haar mooi gevormde lichaam stevig tegen mij aan.

Maar er gebeurde nog veel meer bij mij, was ik al vaak geil geworden wanneer ik Anja in sexy lingerie zag, ook nu kreeg ik daar een behoorlijk dikke stijve pik van, kwamen mijn gevoelens ook nu aan het licht, raakte ik vreselijk opgewonden en kreeg ik een geweldige erectie.

Ook nu probeerde ik mij weg te draaien, maar Anja sloeg haar armen om mijn nek, klampte zich nog steviger tegen mij aan, waardoor het ook voor haar duidelijk werd dat ik daar met een dikke lul tegen haar kutje stond op te rijden.

Waren de kusjes als troost bedoeld, nu kusten wij elkaar met passie, voelde ik haar tong binnen dringen, dansten en verstrengelden onze tongen wild in elkaar.

Zo snel als de vlam in de pan was gesprongen, zo snel eindigde de tonzoen, keken we elkaar voor even verdwaasd aan, maar vergaten we de wereld om ons heen en vlogen we elkaar opnieuw in de armen.

Weer kusten wij elkaar heftig vol passie, hartstochtelijk op de mond. Nam Anja de leiding, liet zich op het grote bed vallen.
Al zou ik het niet hebben gewild, ik was op dat moment mijn verlangen niet meer de baas, ik kon haar niet weerstaan en ook ik plofte op het bed, kon mijn handen niet van haar afhouden, wreef over haar borsten, bracht een vinger naar haar kutje, waardoor zij zich verraadde omdat haar kutje behoorlijk vochtig was.

Anja begon zachtjes te kreunen en sloeg een gesmoorde kreet, probeerde zich in toom te houden, wilde zich niet overgeven aan haar verlangen, maar bezweek bij het zien van mijn enorme pik.

Nu was zij verbaasd, wist zij niet wat zij zag, keek bewonderend naar mijn pik, een pik van van 5á6 cm dik en zo'n 22 cm lang.

Greep hem hardhandig vast, trok er aan, boog zich voorover en nam de pimpelpaarse eikel in haar mond.

Schraapte haar tanden over mijn ontblote eikel, en beet hongerig in mijn pik om even later naar adem te happen.

Haar bruine ogen keken mij vragend, verleidelijk aan, nooit zal ik die blik in haar ogen vergeten, hongerig, wild, begeerlijk en vreselijk geil, het leek zelfs alsof zij mij loens van geilheid aan keek.

Ondanks dat ik geen ervaring had, liet ik mij niet onbetuigt, likte, kneep en trok ik hard aan haar tepels, vingerde ik haar vochtige kutje.

Ik kon er niets aan doen, ik had veel te snel een orgasme en spoot met een brul mijn ballen leeg op de gladde strakke buik van Anja.

Grote witte dikke vlokken sperma, zoveel, dat ik ook haar transparante zwarte kimono onderspoot.

Anja deed het niemandalletje, wat toch niets te verbergen had dan ook maar uit, ging op haar rug liggen met gespreide benen en werd ik gedwongen haar kut te likken.

Hoe onhandig ik het ook deed, ook Anja kwam al snel onder luid gehijg klaar, zij kermde en kreunde het uit, trok mij boven op haar en begon mij heftig en onstuimig te zoenen, waarbij onze tongen elkaar weer vonden.

Ik had nu voor het eerst van mijn leven echte sex bedreven, en ook al zou het eigenlijk niet kunnen, het was met mijn eigen knappe moeder.

We realiseerden niet echt wat we aan het doen waren, het verlangen, de opwinding was te groot om te stoppen, we bedreven opnieuw de verboden liefde.

Bij het zien hoe zij er zo heerlijk wulps en geil bij lag, duurde het niet lang en had ik al snel een harde dikke staaf die steigerde om haar nu te gaan neuken.

Anja, was nog zo vreselijk geil, dat zij bijna smeekte om meer.
Geef mij Jim waar ik zo naar verlang, ik wil die heerlijke grote pik in mij te voelen, geef het mij, ik wil dat jij die dikke witte klodders zaad, hard in mijn kut spuit, wil het proeven, ik heb al zo lang moeten wachten, maar nu wil ik jouw zaad, het zaad van mijn allerliefste schat op aarde.

Misschien krijg ik daar spijt van, maar neuk mij en laat mij de de hemel zien, de sterren, laat het donderen en weerlichten.

Anja verloor haar beheersing, de lust had haar in haar greep, bijna wild geworden van zoveel passie, begeleide zij mijn eikel tot voor haar openstaande kut.

En zoals gezegd, ik had totaal geen ervaring en ramde dan ook in één keer mijn hele pik tot aan de wortel in haar natte kut.

Anja slaakte een harde kreet van de pijn, maar het deerde Anja niet, zij bleef maar kreunen en vragen om meer en nog harder. Zij vuurde mij aan, drukte haar ronde kontje omhoog om mijn lul nog beter te kunnen voelen.

Het goddelijke gevoel werd heviger toen ik voelde hoe Anja met haar kutspieren in mijn pik kneep, steeds vaker voelde ik haar verkrampen, zo strak zat mijn pik gevangen in haar hete natte kut.

Ik hoorde haar gillen, neuk me alsof ik een hoer ben, ik ben jou geile slet kraamde zij het hysterich uit.

Oh Jim ik ben zo vreselijk geil en opnieuw met een diepe zucht bereikte zij voor de tweede keer een orgasma.

Zelf bleef ik als een wilde stier mijn pik ongenadig hard in haar kut pompen, ik bleef wild mijn dikke lange lul in haar rammen, ik kon er geen genoeg van krijgen.

Toen Anja voor een derde keer bijna huilend van genot klaar kwam, hield ook ik het niet meer, gromde ik als een geile beer en kwam ook ik heftig klaar.

Nu spoot ik haar kut vol, ik bleef werkelijk spuiten, totdat ik afgemat in haar armen bleef liggen.

Ik werd overladen met kusjes, we kropen biina in elkaar en ook ik kuste haar teder.

Het besef wat wij hadden gedaan duurde niet lang, veboden liefde bedrijven met moeder en zoon. Anja zocht naar woorden om het uit te leggen. Wat zij ook vertelde het deerde mij niet, ik had er geen spijt van, maar wat wil je dan ook.

Neuken met je moeder ik kon mij wel heel veel ergere dingen voorstellen, ook al zullen velen dit verwerpelijk vinden.

Ik raad iereen aan om eens te kijken naar de schoonheid van Monica Belucci, dan begrijpen jullie hoe mooi en sexy mijn lieftallige moeder Anja is.

De volgende ochtend onder het ontbijt vertelde zij waarom zij zo verdrietig was thuis gekomen.

Mijn vader was op het zelfde feest en bij het zien van mijn moeder had hij hard en luid verkondigt dat zij er als een hoer uitzag.

Geschrokken en verdrietig was zij weg gegaan en was in mijn armen gevallen en trooste zich met de gedachten dat er nog één iemand was waar zij haar liefde bij kwijt kon.

Zoals gezegd, wanneer ik de tarijke erotische foto's bekijk die ik na het voorval heb gemaakt van mijn sexy geile moeder in lingerie, jarretelles, nylons en ultra hoge hakken, die ik onder het mom van fotograaf willen worden, heb gemaakt.

Denk ik met weemoed terug aan dat half jaar dat wij hevig de liefde bedreven of beter gezegd schaamteloos, harde ongeremde sex met elkaar bedreven.

Het duurde niet zo heel erg lang ( een half jaar), dat wij van elkaar genoten.

Wel vaak, kort en heftig, voordat ik een jonge vriendin tegen kwam, waar ik een jaartje mee samen heb gewoont.

wordt vervolg


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners