Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ham mijn lieve schoonzus - 17938 keer gelezen
Han, mijn lieve schoonzusje.

Het was een prachtige voorjaarsdag. Ik had daags te voren telefoon gekregen van mijn schoonzusje. Zij had hulp nodig in de tuin. Haar man was nu alweer bijna 2 weken weg voor zijn werk en qua tuin heeft zij 2 linker handen. Omdat ik voor de rest geen plannen had en mijn vrouw het alleen maar goed vindt dat ik wat meer contact heb met de familie, heb ik meteen ja gezegd.
Aangezien ze niet om de hoek wonen ben ik de volgende dag vroeg in de auto gestapt en richting Han gereden. Toen ik daar aankwam meteen een flinke bak koffie en eens door de tuin gelopen om te kijken wat allemaal gedaan moest worden. Koffie op en meteen aan de slag. Voordat het te warm werd ben ik begonnen met het wat zwaardere snoeiwerk. Rond 11 uur had ik dit allemaal geklaard. Het begon al flink warm te worden. Even met zijn tweeŽn in de schaduw gezeten en al lekker een ijskoud flesje bier naar binnen werken en weer door. Toen begon ik met grasmaaien. Omdat het als flink warm was trok ik mijn shirt uit en de motor met nogal wat moeite gestart en beginnen te maaien. Ik zag onder het maaien dan Han het ook warm had gekregen. Zij had zich omgekleed en had nu een zeer kort broekje aan met een zeer luchtig topje hierover. Als ze voorover hing kom ik net de aanzet van haar behoorlijke borsten zien. Het korte broekje hielp ook al niet echt. Omdat ik niet goed aan het opletten was zag ik een steen over het hoofd. ik hoorde een knal en daarna een flinke steek net onder mijn knie. En ik ging bijna out. Han had de knal gehoord en snelde naar mij toe gerend. Net onder mijn knie kwam al snel een grootte bloedvlek. Han helpt mij overeind en samen wankelen we naar de veranda. Ik knal in een ligstoel en barst van de pijn. Han gaat op haar knieŽn voor mij zitten en probeerd mijn broek omhoog te stropen. Omdat dit niet lukt maakt ze mijn broek los en stroop deze van mijn kont. Hiermee komt mijn boxer bijna helemaal mee, maar blijft net zitten. Ik plof terug in de stoel terwijl Han de broek helemaal uittrekt. Ik voel haar warmt op mijn blote bovenbenen en dit doet iets met mij. En er begint iets te leven in mijn boxer. Als Han opstaat om een handdoek te halen probeer ik mijzelf een beetje te fatsoeneren. Als ze nogal snel terug komt en dit ziet begint ze te lachen. Ze geeft mij een knipoog. Weer gaat ze tussen mijn benen zitten en houd de handdoek op mijn redelijke wond. Hierbij houd ze met haar andere hand mijn bovenbeen vast. Weer begin bij mij weer van alles te leven. Han merkt dit en ik voel hoe ze zichzelf een beetje verplaatst. Hierbij schuift haar hand bijna door een pijpje van mijn boxer. Nu begint mijn pik echt te steigeren. Han laat de handdoek vallen en gaat nu met beide handen in mijn boxer. Heerlijk begint ze aan mijn ballen te friemelen. Ze kijk me vragend aan en vraagt of ik het erg vind. Als we beide onze mond houden vind ik alles goed. Ik moest van mijn eigen vrouw meer contact hebben met haar kant van de familie, dussÖ.

Langzaam maar zeker trekt ze mijn broekje verder naar beneden waarbij mijn pik de ruimte krijgt en met flink wat vaart begen mijn onderbuik schiet. Ondertussen ben ik alle pijn vergeten!!
Han begint aan mijn ballen te likken en zuigt ze een voor een naar binnen. Dan neemt ze plotseling mijn hele 18 cm in haar mondje .Ik weet niet waar ze hem laat maar het voelt heerlijk. Net voordat ik ga komen stopt ze plotseling. Ik ga voorover zitten en voel aan haar tietjes. Haar tepeltjes steken al flink door het stof. Ik trek haar shirt over haar hoofd uit en ga tegenover haar op de knieŽn zitten. Een hartstochtelijke tongzoen volgt. Het lijkt wel of we hier beide echt aan toe zijn. Langzaam dalen mijn handen af naar haar broekje. Ik knoop het los en ga met mijn handen achterlangs om haar lekkere kontje te kneden. Dit was lang geleden!! Han is namelijk het tweelingzusje van mijn vrouw. Op hun 21 waren ze niet uit elkaar te houden. Zij is altijd kinderloos gebleven terwijl mijn vrouw 3 kinderen heeft gebaar en redelijk in vorm is gebleven heeft Han er dus geen en nog steeds dat meisjes lijfje.
Met gemak til ik haar bij haar billen op en trek haar broekje uit. Meteen steek ik mijn neus in haar zaken. Ze heeft een prachtig gladgeschoren kutje. Mooie lipjes met een klit van heb ik jouw daar. Precies als mijn eigen vrouw. Ik begin haar heerlijk te likken als ze zo met haar benen weid boven mij gaat staan. Na enkele minuten komt ze gillend klaar. Geen rekening houdend met de buren omdat ze die niet hebben. Ze trekt mij omhoog en weer een lekker tongzoen waarbij ze haar eigen sappen proeft. Ze gaat dan een stapje terug en buigt voorover om mij te pijpen. Ik reik hierbij voorover om weer aan haar lekkere kontje te zitten. Ik haal mijn vingers achterlangs door haar kutje en als deze nat genoeg zijn bewerk ik haar sterretje. Thuis is dat NO GO maar zolang ik niets hoor ga ik zo ver mogelijk. Ik begin cirkeltjes te draaien rondom haar sluitspier en hoor haar alleen maar kreunen en slurpen. Voor mij een teken om door te gaan. Rustig steek ik een vinger naar binnen. Hierdoor begint Han nog harden te pijpen en meld ik dat ik ongelofelijk hard ga komen. Geen reactie. Dan krijgt ze ook alles denk ik. Op dat moment gaat een handje achter mijn ballen langs en begint mijn sterretje te masseren. Dan knal ik al mijn zaad in haar mondje. Han slikt gulzig tot alles weg is, geen druppel wordt gemorst. Ook dit is anders dan thuis!!
Tevreden vallen wij op de grond. Beide afgemat van de inspanningen. Ik krijg weer en heerlijke zoen waarbij ik nu mijn eigen zaad proef
Je begrijpt dat van het tuinieren niet veel meer terecht is gekomen. Ik heb mijn vrouw gebeld om te zeggen dat we meer werk hadden dan een dag en ik bij Han bleef slepen om daags daarna nog meer te ďtuinierenĒ. Hierover een volgende keer meer.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners