Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hardlopen met mijn schoonzusje 2 - 30724 keer gelezen
Het vervolg op hardlopen met mijn schoonzusje
We lopen de woonkamer in, gekleed in een badjas. Als voedzame maaltijd schep ik twee schaaltjes kwark vol en eten die vervolgens op. Uiteraard blijf ik telkens kijken naar Ieneke, hoe ze daar nu op de bank zit, badjas die half open valt waardoor ik een mooi zicht heb op haar stevige ronde borsten.
Ieneke vraagt, wat gaan we nu doen? Ik stel voor om de stad in te gaan, het is nu 1200u en de zon schijnt volop. Kunnen wat gaan shoppen en terrasje pakken? Ieneke vindt het meteen een goed plan, staat op en loopt naar de slaapkamer om zich om te kleden. Een half uurtje later is ze gereed en heb ik weer een wow-gevoel. Ze staat daar in een strakke spijkerbroek die goed om haar billen en benen gesloten is, een simpel spaghetti-hemdje die haar rondingen goed toont, haar haar in een staart en precies voldoende make-up. Ze heeft express haar lippen fel rood gestift. Ze staat in de deuropening met haar handen in de zij en zegt vragend, en zwager kan ik hiermee door? Ik fluit een toontje om mijn bewondering te uiten. Haar tepels reageren daar meteen op en prikken door de dunne stof. Aangezien we midden in de stad wonen, kunnen we lopend naar de winkels gaan. Ieneke pakt op straat mijn arm vast en zo lopen we arm in arm door de stad. Slenterend door de stad, de zon die zorgt dat de temperatuur oploopt tot 25 graden, maakt ons loom. Mede door de inspanning van vanochtend. We komen langs een lingeriewinkel, Ieneke staat voor de etalage stil en pakt mijn hand vast. Kom, ik heb een nieuw setje nodig. Zo sta ik in een lingeriewinkel met mijn schoonzusje. Ik sta net als alle mannen een beetje bij de ingang te wachten terwijl Ieneke langs alle schappen loopt. Na 10 min staat ze naast me met twee setjes in de handen. Kom jij, mee naar achter want je moet het keuren. Ik loop gedwee mee naar achteren. Ieneke stapt een van de pashokjes in en roept na enkele minuten, kijk even. Ik gluur voorbij het gordijn en zie haar heerlijke lichaam. Platte buikje, strakke billen met een mooie kanten shortje en kanten beha. Ik keur het goed. Dat kan nog niet zegt Ieneke, want je hebt de ander nog niet gezien. Ik doe een stap naar achter en ze kleedt zich om voor de volgende set. Opnieuw kijk ik en deze is toch wat minder. Ieneke is het mij eens, en besluit het 1e setje te kopen.
We lopen naar de kassa, rekenen af en staan weer buiten. Tijd voor een drankje zeg ik? Ja goed idee. We zoeken een terrasje op. Ieneke trekt in haar outfit de aandacht van de nodige mannen. Ik bestel een biertje en Ieneke een wijntje. Rustig drinken we die op terwijl we naar elkaar zitten te loeren. Opeens voel ik een voet van Ieneke onder de tafel tegen mijn been. Haar blote voet klimt omhoog tegen mijn blote been, want heb een korte broek aan. Ze gaat met haar voet richting mijn kruis. Uiteraard reageert mijn pik daarop. Ze voelt met haar tenen dat mijn pik groeit en toont een geil glimlachje. Ze haalt haar voet weg, buigt voorover zodat ik een mooie inkijk heb en likt met haar tong haar roodgestifte lippen en fluistert, zullen we thuis even kijken of mijn setje wel een goede aankoop is. We stonden op en liepen arm in arm naar huis. Thuis aangekomen, trok Ieneke zich meteen terug. Na enkele minuten kwam ze aanlopen. Ik zat op het dakterras aan een biertje. Het kanten setje mocht er zeker zijn, afgezet tegen haar gebruinde lichaam. Ik voelde dat mijn pik meteen weer reageerde. Het dakterras is beschut, dus geen inkijk van nieuwsgierige buren. Ieneke stond in de opening van keuken naar dakterras. En vroeg ze? Ik zei, kom maar voelen wat ik er van vind. Ieneke liep op mij af, graaide naar mijn kruis en had meteen in haar hand een stijve. Ze knoopte mijn korte broek los, bevrijdde mijn penis uit de boxer en zat met mijn blote billen op het bankje. Ieneke liet haar kanten broekje zakken en kwam op mijn schoot zitten terwijl ze mijn zwarte pik haar strakke kutje in liet glijden. Ze zat met haar rug naar mij toe. Ze begon te bewegen waarbij ze af en toe naar voren leunde om mijn pik nog dieper te voelen. Ik pakte met beide handen haar borsten vast die nog in de beha zaten. Ik kneedde ze stevig terwijl Ieneke mij aan het berijden was. Het was een heerlijk gevoel. Ieneke begon steeds harder te hijgen omdat haar orgasme begon te naderen. Ook al zaten we beschut, de omgeving kon ons natuurlijk wel horen. Ik stopte haar kanten broekje als een prop in haar mondje zodat alleen ik het gesnuif kon horen toen ze wederom klaarkwam. Ik hield het ook niet meer en spoot mijn sperma in haar grotje. Mijn pik werd langzaam weer kleiner en floepte toen uit haar heerlijke vagina. Ze stond op, likte mijn pik schoon met haar roodgestifte lippen, liet een afdruk achter rondom mijn pik en liet het warme zaad langs haar benen lopen. Af en toe haalde ze een vinger langs haar dijen om die dan in haar mondje af te likken. Ze trok haar kanten broekje weer aan en kwam naast mij zitten. Zo zwagertje, heb je genoten? Ik zei met een grijns dat ik blij ben dat ik goed kan opschieten met mijn schoonfamilie. Ze lachte hard mee.
Na het eten gingen we ons klaarmaken voor een avondje stappen. Ieneke had echter geen uitgaanskleren mee. Aangezien ze ongeveer dezelfde maten als Mieke had, kon ze ook haar kleren aan. Ieneke snuffelde in de klerenkast en vond een kort zomerjurkje. Een zomerjurkje die reikte tot halverwege haar bovenbenen. Hakken erbij aan en ze was klaar. Ze stond beteuterd te kijken, want haar kanten broekje scheen door het jurkje heen. Ik zei, wat is het probleem? Nou ik moet een ander kleur broekje / string hebben voor dit jurkje. Alleen ik heb niets anders bij en Mieke heeft ook niets passends liggen. Dan kun je twee dingen doen, of het jurkje wisselen met iets anders of niets eronder aan doen. Ieneke lachte en koos voor optie 2, niets eronder dragen. We waren klaar, het was een zwoele avond en gingen op zoek naar een terrasje. De terrasjes waren allemaal vol, dus het werd staan met een drankje in de hand. Ieneke had opnieuw voldoende bekijks en ondanks dat het mijn vriendin was, voelde ik mij trots dat ze vandaag bij mij hoorde. Ieneke had het ook naar haar zin en maakte regelmatig lichaamscontact. Even de arm strelen of kneepje in mijn billen. Ik fluisterde in haar oor, pas maar op dat ik het niet terug doe want dan sta je hier in je blote kont. Ze moest lachen. Ze fluisterde terug, ik ben geil en wil jouw pik nu voelen. Ze kreeg maar niet genoeg leek het. Ik zei, heb geduld. Je krijgt je portie nog wel. We gingen op zoek naar een nieuw kroegje, terwijl we daar naar toe op weg waren, passeerden we een rustig steegje. Ieneke en ik zagen dit allebei. Ik trok haar mee het steegje in. Knoopte mijn broek half open, liet haar buigen, legde haar jurkje op haar rug en duwde zonder pardon mijn zwarte penis van 18 cm in haar gewillige kutje. Ondertussen vingerde Ieneke zichzelf. Na maximaal 5 minuten voelde ik mijn climax naderen. Ik pakte haar heupen nog een keer stevig vast en bij de laatste duw, spoot ik enkele stralen in haar vagina. Ik haalde mijn pik eruit, stopte die terug en Ieneke deed haar jurkje ook goed. We liepen rustig het steegje uit op weg naar het volgende kroegje. Tijdens het lopen liep mijn vocht langs haar benen naar beneden, niemand die daar erg in had behalve wij twee. Na nog vele drankjes liepen we wat slingerend terug naar huis, op naar bed. Wat de volgende dag is gebeurd, laat ik weten in het volgende verhaal als ik positieve reacties heb ontvangen. Nujijook@hotmail.com
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners