Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Helemaal van papa - 27480 keer gelezen
Ik ben een meid van 20 en ben tot over me oren verliefd op mijn eigen vader, met wie ik al twee kindjes heb. Een meisje van 3 jaar en een meisje van een maand.

Bloot is altijd gewoon geweest binnen ons gezin. Bij elkaar in bad, gingen naar nudistencamping. En er werd geknuffeld. Toen ik begon te pubberen vond ik met papa in bad gaan en knuffele steeds geiler. Toen ik 14 was gingen mijn ouders scheiden. Ik ging bij papa wonen en zag mijn moeder in het begin nog wel, en ging mijn zus en ik er wel eens een weekend naar toe. Maar na een jaar of zo had ze geen tijd meer voor ons. Wij bleven wonen in het huis waar we al woonden. Toen ik 16 was wilde ik andere kleuren in mijn kamer. Dus, bed naar de zolder, schuren, behangen, verven. "Waar wil je slapen, op zolder of bij mij in bed", vroeg papa. Nou, dat werd natuurlijk bij papa in bed. Hij voelde aan mijn lijfje, aan me intieme plekjes. En dat was eigelijk het begin van onze seks.We hadden het vakantiehuis in Frankrijk al. En dat staat helemaal vrij, dus volop kans om bloot te zijn. We kwamen aan en gelijk kleren uit. Papa pakte me bij me kutje en kontje en waren ff lekker intiem. Nam mijn beide tepels ff in de mond. En ik genoot van het lekkere gevoel. Achter het huis stroomt een riviertje. Met z'n hand op me kontje liepen we daar naartoe. En daar begon hij me te verwennen met zijn vingers. En dat was ook een heerlijk gevoel. Papa vroeg of ie verder mocht gaan. Ja, zei ik geil. En toen begon hij me te beffen. Ik werd gelijk gek en begon te gillen. We gingen weer naar het huis. Ik zat steeds bij hem en hij was steeds met me kutje en kontje bezig. We gingen natuurlijk samen naar bed en daar kreeg ik me eerste neukbeurt. Ik was al ontmaagd in me kutje. Me kontje was alleen klaar voor vingers. Maar thuis heeft hij me ook in me kontje geneukt. Wat echt gillen was. Eerst van de pijn, later van genot. En nu hoort het gewoon standaard bij een beurt.

In Frankrijk werd ik zwanger van ons oudste meisje. En dat ging zo super dat we besloten hebben weer zwanger te worden. En dat gaat ook super. Mijn zus weet van onze relatie en heeft er geen problemen mee. Haar dochtertje is even oud als onze oudste.

We seksen bijna dagelijks. En ben alweer lekker geneukt na de bevalling. En het is gewoon zo super ene relatie te hebben met je vader. We leven nu als man en vrouw. Officieel trouwen kunnen we helaas niet, maar voor ons zelf hebben we dat wel gedaan.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners