Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hemels 2 - 9018 keer gelezen
Linda dacht die week vaak terug aan haar sexuele stoeipartij met Erik, haar broer. Ze vertelde haar vriendin ervan, en die keekhaar vol ongeloof aan. Neuken, met je broer? Dat doe je toch niet. Maar toen Linda tot in detail aan Janny vertelde wat ze allemaal hadden gedaan, en hoe lekker de lul van Erik was, werd ze toch wel jaloers.

De beide meiden raakten behoorlijk opgewonden van dit hete gesprek, en ongemerkt begonnen ze aan elkaar te plukken. Voorzichtig bracht Janny haar mond naar Linda's mond en kuste haar. Linda reageerde onmiddelijk door haar mond te openen, en te antwoorden met een hartstochtelijke tongzoen.

Opeens waren hun handen overal. Heel snel kleden ze elkaar uit, en Janny begon aan Linda's keiharde tepels te zuigen. Linda liet zich niet onbetuigd, en streek met haar vingers door de kletsnatte gleuf van Janny, en duwde gemakkelijk twee vingers naar binnen. Zullen we standje 69 doen, hijgde Janny. Linda zei niets, kroop naar Janny;'s kut en bracht haar druipnatte grot naar Janny's mond. De meiden begonnen als bezetenen aan elkaars kut te likken. Janny bracht met haar vingers de kutlippen van Linda uit elkaar en duwde haar hete tong zo ver mogelijk naar binnen in de kut van haar. Linda kreunde hevig. Janny hield op met likken en duwde 3 vingers naar binnen, en begon Linda in hoog tempo te vingeren. Ze merkte dat de ademhaling van Linda omhoog ging, en hoorde haar kreunen: ga door ga door ik kom. Met een enorme kreun kwam Linda klaar, en squirte een enorme straal kutgeil recht in het gezicht van Janny. Haar gezicht droop werkelijk. Wat was dat, zei ze ongelovig. Kom jij spuitend klaar?

Linda zei: zullen we ook eens kijken of dat bij jou lukt? en ze ging tussen de benen van Janny zitten. Met twee vingers neukte ze keihard de G-spot van Janny, en tegelijkertijd duwde ze een vinger in het sterretje van haar. Ook met die vinger begon ze in hoog tempo te bewegen. Janny begon met haar onderlijf mee te neuken, en kon niet meer stil liggen. Ze gaf een schreeuw, en ook bij haar spoot een straal kutgeil naar buiten. Mijn God, zei ze, zo ben ik nog nooit klaargekomen.

De meiden begonnen weer te tongen, maar opeens ging Janny's telefoon. Ze pakte hem op, en verschoot van kleur. Ik moet werken, zei ze, helemaal vergeten! Snel kleedde ze zich aan, kuste Linda en zei: dit moeten we snel overdoen, en rende de trap af naar beneden.

Linda bleef voldaan op bed liggen. Het laken was kletsnat van al het kutgeil, haar hele kamer rook ernaar. Ze sloot haar ogen, en begon zichzelf te vingeren. Ze merkte niet dat Anita, haar moeder, voorzichtig naakt de kamer binnenliep, en tussen haar benen ging zitten. Ze bracht haar hoofd naar voren, en begon voorzichtig haar dochter te beffen. Linda schrok zich rot, en sperde haar ogen open.Mam, wat... maar ze hield meteen op toen Anita plompverloren drie vingers in haar kut stopte en haar begon te vingeren. Ze besloot om gewoon te genieten, en straks te vragen. Anita bracht haar andere hand naar Linda's borst, nam een tepel in haar hand, en begon er voorzichtig aan te draaien, terwijl ze haar andere hand langzaam volledig in haar dochters kut duwde. Linda begon te kreunen en voelde de pols van haar moeder tegen haar klit duwen. Anita begon haar hand langzaam heen en weer te draaien en Linda had het gevoel dat ze gek werd van geilheid. Haar kut begon als een razende te krampen en opnieuw kwam ze in een enorm spuitend orgasme klaar. Met een plop trok Anita haar vuist uit haar dochters kut, en gaf liefdevol een kus op haar gladde schaamheuvel.

Ik heb de hele tijd achter de deur staan te kijken toen Janny en jij met elkaar bezig waren, zei Anita, en ik heb mezelf geleidelijk uitgekleed en heb me als een gek staan vingeren. Wat heet, ik heb een hele shampoofles in mijn kut geduwd die toevallig op de gang stond. Nooit geweten dat mijn dochter zo'n ontzettend geil beest was.

Linda kwam omhoog, keek haar moeder aan, en gaf haar een diepe tongzoen. Met zachte hand duwde ze haar achterover, en begon aan de grote tepels van Anita te zuigen. Met haar mond daalde ze af, en kwam tot haar verrassing tot de ontdekking dat ook Anita een helemaal kale kut had. Haar hete tong draaide rondje over Anita's klit, en ging plagerig naar beneden tussen de kutlippen, die gezwollen waren en glinsterden van het kutgeil.

Linda stak een vinger naar binnen, en merkte dat haar moeder toch duidelijk minder strak was dan zij. Zonder na te denken duwde ze in eenmaal haar hele hand naar binnen. Anita zei kreunend: ga door lieverd, neuk me met die hand van jou! Linda begon langzaam op en neer te bewegen en duwde haar vuist steeds verder naar binnen. Langzaam balde zij haar vuist en trok hem terug. Ze zag de kutlippen van Anita strak staan rond haar hand en duwde haar hand weer naar binnen. Anita begon mee te neuken. Met haar andere hand begon Linda Anita's klit te bewerken. Ze merkte hoe nat Anita werd. Ze liet haar duim naar beneden glijden, en duwde hem naar binnen in Anita's kut. Zij kreunde: ga door, maak me gek. Linda keek naar haar moeder die haar geil toeknikte. Ze haalde haar duim uit haar kut, en duwde voorzichtig, maar wel heel gestaag ook haar andere hand in Anita's kut, totdat beide handen er in zaten. Voorzichtig begon ze op en neer te bewegen, maar Anita bewoog zo heftig mee, dat Linda haar remmingen los liet, en als een gek begon te pompen.

Met een enorme schreeuw kwam Anita klaar, en spoot net als haar dochter grote stralen kutgeil naar buiten. Linda trok een voor een haar handen terug, en keek in de wijd openstaande kut van haar moeder, waar stralen geil naar buiten drupten. ze kroop omhoog en kuste haar moeder hartstochtelijk.

We moeten het bed wel verschonen, lachte ze, want als pappa dit ziet, gaat hij zich allerlei dingen afvragen. Anita lachte wat, maar zei niets.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners