Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hemels 3 - 6720 keer gelezen
Linda wist niet wat haar was overkomen: heerlijke wilde sex met haar moeder, wie had dat gedacht. Niet dat anita er niet lekker uit zag: ze was 38 maar had het lijf van een 20 jarige. Strak in het vel, volle, stevige borsten, donkerbruine haardos en een heerlijke kut, daar wist Linda inmiddels van mee te praten.

Haar moeder had haar verteld dat ze al lang had gefantaseerd om het met haar dochter te doen. Ze had Linda vaak stiekem bekeken in de douche, en had ook een paar keer door het sleutelgat gekeken wanneer ze een vriendje meegenomen had op haar kamer.

Ze vertelde aan haar dochter dat ze eigenlijk nooit een slip droeg, omdat ze altijd geil was en haar vingers de vrije kans wilde geven. Ook deed ze regelmatig een balletjes streng in haar kut, of een kleine butplug in haar kont. Linda wist niet wat ze hoorde, haar moeder zo'n geile slet?

Maar goed, het was alweer een aantal dagen geleden, en in de tussenliggende dagen had Linda vooral met zichzelf gespeeld. Ze had inmiddels een ruime collectie dildo's, van klein tot groot, en kon zich daar uitstekend mee vermaken.

Toen Linda thuiskwam uit haar werk, voelde ze zich vies. Ze werkte als bijbaantje bij een supermarkt, en ze had de hele dag moeten vullen. Ze zat onder het stof. Ze liep de trap op, kleedde zich onderweg al uit, en stapte gekleed in haar BH en string de douche in. Ze kleedde zich verder uit, en stapte onder de inmiddels warme douche. Het warme water voelde weldadig, en ze knapte er enorm van op. Ze waste haar haren, en herinnerde zich toen dat haar moeder had gezegd dat ze zichzelf met een shampoofles had verwend, terwijl ze had gekeken naar Linda en Janny. Linda pakte de paarse fles, en bracht de dop tussen haar benen. Langzaam drukte ze de fles omhoog en voelde haar kutlippen uit elkaar gaan. De les had ribbels en dat was een erg lekker gevoel. Langzaam duwde ze door, en de fles verdween verder en verder in haar inmiddels drijfnatte kut. Ze begon de fles op en neer te bewegen, en haar ademhaling versnelde. Ze voelde hoe haar kut begon te verkrampen, waarbij ze iets door haar knieen zakte om de fles nog dieper te krijgen. Kreunend kwam ze klaar, en haar kutgeil vermengde zich met het douchewater.

Ze trok langzaam de fles terug, en likte hem schoon. Ze smaakte toch wel erg lekker, vond ze zelf. Ze spoelde zichzelf nog even af, en stapte onder de douche vandaan. Ze pakte een zachte handdoek en droogde zich af. Toen ze de douche uitstapte, kwam Erik net de trap oplopen.Zo zusje, zei hij, je bent er al weer helemaal klaar voor. En voordat Linda kon antwoorden stak Erik pardoes twee vingers in haar kut, en begon haar te vingeren. Met twee vingers in haar kut, liep Linda naar haar kamer, en liet zich op haar bed vallen. Erik vingerde even door, haalde toen snel zijn vingers uit haar kut, en kleedde zich uit. Voldaan zag Linda de stijve pik van haar broer, en ze knielde voor hem om hem te pijpen. Erik pakte haar haar beet, en duwde haar hoofd richting zijn buik, waarbij zijn eikel in haar keel verdween. Hoewel ze wat moest kokhalzen vond ze het wel een heerlijke ervaring die enorme lul zo diep in haar keel te voelen. Erik bewoog haar hoofd heen en weer, alsof haar mond en keel een kut waren. Ze voelde hoe zijn lul in haar mond dikker werd en hoorde haar broer steeds harder kreunen. Even hield hij op met stoten en met een schreeuw spoot hij een enorme lading sperma in haar mond. Verlekkerd slikte ze alles door, en likte zijn lul schoon.

Nu mag jij mij verwennen, zei ze tegen Erik en ging wijbeens op het bed liggen. Erik begon haar meteen te beffen, en merkte hoe opgewonden ze was. Het kutgeil liep met kleine straaltjes uit haar kut. Al likkende stopte hij twee vingers in haar kut, en begon haar snel te vingeren. Het duurde maar even of ze kwam klaar. Ik wil je in mij voelen, zei ze, ga maar liggen. Erik ging op zijn rug liggen en zijn zus zakte met haar natte kut over zijn inmiddels weer stijve lul. Ze begon hem te berijden, terwijl hij met beide handen aan haar tepels trok.

Wat moet dat daar? hoorden ze opeens een barse stem zeggen. Jan, de vader van Erik en Linda stapte de kamer binnen. Wat krijgen we nou, liggen broer en zus met elkaar te vozen? Wat is dit voor een bende! Linda keek achterom, en zag tot haar verbazing een lachend gezicht en een poedelnaakte vader.

Jan liep naar het bed, en duwde zijn dochter wat voorover. En zonder al te veel gedoe schoof hij zijn harde lul in het sterretje van zijn dochter, terwijl zijn zoon zijn dochter neukte. Jan begon langzaam te bewegen, en Erik voelde zich aangemoedigd en begon ook weer te bewegen. Linda kon bijna geen woord uitbrengen: ze werd gesandwiched door haar vader en haar broer. Ze voelde de beide lullen langs elkaar glijden en kreeg het ene orgasme na het andere.Met een plop trok Jan zijn lul uit de kont van zijn dochter. Haar sterretje bleef wijd openstaan, en hij stak er drie vingers in. Linda vond het wel jammer, want het was wel een geweldig gevoel. Toen voelde ze opeens iets anders: haar vader probeerde zijn pik in haar kut te krijgen, terwijl haar broer haar nog aan het neuken was! Ze boog wat verder naar voren, en bracht haar kont iets verder omhoog om wat meer ruimte te maken. En ze voelde hoe de dikke paal van haar vader, naast die van haar broer, haar kut ingleed. Nu voelde ze beide pikken echt langs elkaar schuiven.

Ondertussen was Anita ook binnengekomen, en zag wat er allemaal gebeurde. Ze liep naar het bed, trok haar rok omhoog, waaronder ze geen slip droeg, en plaatste haar inmiddels kleddernatte kut op het gezicht van haar zoon. Beffen! sprak te streng. Ze keek haar dochter aan, en begon haar te tongen, terwijl haar handen de tepels van haar dochter zochten. Ze begon er zacht in te knijpen en te draaien.

De ademhaling van Erik en zijn vader werd zwaarder en Linda voelde beide lullen groeien. Vrijwel tegelijkertijd spoten ze een grote lading heet zaad in haar kut. Ze voelde het sperma langs haar benen naar beneden lopen, terwijl de lullen langzaam verslapten en uit haar kut gleden. Anitk kwam inmiddels spuitend klaar, en spoot het gezicht van haar zoon onder het kutgeil.

Linda draaide uitgeput op haar rug. Anita gaf haar een lange tongzoen, en ging met haar tong over haar buik naar beneden, naar de van zaad witte kut van haar dochter. Dat heb ik vandaag nog gemist, lachte ze, terwijl ze met een verlekkerd gezicht de kut van haar dochter uitlikte.

Ze keken elkaar aan en verzuchtten: van je familie moet je het maar hebben...Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners