Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Herhaling van zetten - 7954 keer gelezen
'Wat vind jij van die nieuwe vriend van onze dochter,' vroeg Annie, mijn vrouw, opeens.
'Het lijkt me een sympathieke knaap,' hield ik me wat op de vlakte, 'hoezo?'
'Ik kan me best voorstellen dat Melissa verliefd op hem is.'
'En hij op haar,' vulde ik aan.
Iedere vader vindt het normaal dat een knaap valt voor zijn dochter en in ons geval al helemaal. Melissa was net haar moeder, lang, slank, een goed figuur en daarbij ook spontaan en sportief.
Ik keek Annie eens aan.
'Jij bent ook een beetje verliefd op hem, merk ik.'
'Mag ik?'
Ik moest lachen en dacht terug aan de tijd dat ik zelf verkering kreeg met Annie.
'Je moeder was ook verliefd op mij, destijds.'
'Dat verbaast me niets. Jij was ook zo'n geweldige knaap, destijds,' voegde ze er plagend aan toe.
'Maar jij gaat niet hetzelfde doen als zij, hoop ik?'
'Je maakt me nieuwsgierig. Probeerde ze je te verleiden.'
'Dat mag je wel zeggen,' bevestigde ik, 'meer zelfs.'
'Ja, Mama flirtte graag. Maar wat bedoel je met: meer zelfs.'
'Ik moet zeggen dat het haar lukte.'
'Je bedoelt dat ze jou heeft verleid?'
Ik knikte.
'Is ze ver gegaan?'
'Ook dat mag je wel zeggen. Tot aan het gaatje of liever: tot in het gaatje.'
'Wat? Hebben jullie geneukt? Mama en jij?'
Weer knikte ik.
Even was het stil in de kamer.
'Dat heb ik nooit geweten. Vertel eens.'

'De eerste keer...'
Verder kwam ik al niet. Annie viel me in de rede.
'Wat hebben jullie het wel vaker gedaan?'
'Tientallen keren, in de loop van de tijd,' bekende ik.
'Het wordt hoe langer hoe mooier, maar vertel op.'
'De eerste keer was toen ik op de HTS zat, dat was in 1958. Jij liep stage in het ziekenhuis. Het was in de zomer, ik had al vakantie en later gingen we op de scooter naar Denemarken.
Je moeder vroeg me op een middag of ik haar wilde helpen, ze wilde de zolder opruimen en daar stonden wat zware spullen. Jij was 's morgens vrij geweest en na de lunch bracht ik jou naar je werk en daarna ging ik terug naar jullie huis.
Je moeder was al boven bezig en ik liep de trap op. Het was stinkend warm op zolder. Je moeder had een korte overgooier aan. Met een rij knoopjes van voren, de meeste waren los. Ik schrok me rot want ze had er verder niets onder. Ik zag haar borsten en toen ze zich bukte bleek dat ze ook geen slipje aan had.
Ik was nog jong, achttien, en behalve jou en mijn moeder had ik eigenlijk nog nooit een naakte vrouw gezien. Wel op plaatjes, maar dit was echt. Ik durfde eerst niet te kijken. Maar je moeder deed of het gewoon was en zonder acht te staan op mijn verwarring schoven we met kisten, dozen en oude meubilair. Iedere keer gluurde ik toch naar je moeder en ik werd hoe langer hoe driester. Ze merkte het want ze liet steeds meer van zichzelf zien. Steeds meer knoopjes raakten los. Tussen haar benen zag ik geen schaamhaar.'
'Mama was de mode altijd een eindje voor en toen een geschoren kutje nog ordinair was was zij daar al overheen,' verklaarde Annie.
'We waren met n dan de laatste dozen bezig, toen er een paar knotsen uit rolden.'
'H, die van toen, toen ik nog op turnen zat,' zei je moeder. 'Dat was erg leuk, eerst uren oefenen en dan de uitvoering. Een zaal vol mensen. En jij in je turnpakje alleen op de mat. Je kon haast voelen hoe die mijnheren van de jury met hun ogen je broekje uittrokken. Het wond me erg op. Ik droeg altijd het kleinste broekje.'
Ik knikte onnozel.
Ze pakte de knotsen en zwaaide er mee. De oude tijden keerden terug en ze maakte een paar danspassen.
'Goh, ik kan het nog.'
Ze ging rechtop staan, in het midden van de zolder en al zwaaiend en dansend maakte ze vloeiende figuren. Ze neuriede er zacht bij om het ritme aan te geven. Ik was op een oud bed gaan zitten en keek naar wat ze deed. Nu hoefde ik me niet te schamen, je moeder nodigde me uit om te kijken.
Het was een opwindend gezicht, je moeders was een mooie vrouw, net als jij nu.
Toch was ze niet tevreden want na een paar keer heen en weer stopte ze en zei:
'Niet lachen hoor. Ik trek even mijn overgooier uit. Vroeger mocht ik dat niet, naakt turnen, maar nu bepaal ik het zelf. Of hebt jij er problemen mee,' vroeg ze lachend.
Ik had een rood hoofd en niet alleen van de warmte. Ik schudde van: nee.
Ze maakte het laatste knoopje los en trok de overgooier uit.
Ik hield de adem in, wat een geweldige vrouw. Ze zou zo in de Candy kunnen. Niet dat ik toen al een kenner was, maar je moeder zag er prachtig uit. Ze had haar haren ook losgemaakt en was weer in het midden gaan staan. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Via haar gezicht, langs haar borsten, over haar buik, tussen haar benen, overal waren mijn ogen.
Weer begon ze haar oefeningen en wervelend en swingend danste ze door de ruimte, al een elf door het bos. Ik klapte op het ritme en wond me steeds meer op. Mijn lul was ook wakker geworden en klopte tegen de binnenkant van mijn korte broek. Vanwege de warmte had ik mijn T-shirt meteen al uit gedaan. Ik greep even tussen mijn benen om wat ruimte te maken. Veel hielp het niet.
Je moeder ging door. Buigend voor en achterover, draaiend naar links en rechts, de knotsen draaiend en van de ene hand naar de andere overgooiend. Intussen danste ze van de ene hoek van de zolder naar de andere. Bij iedere beweging strekte en boog ze haar lichaam dat nog strak en lenig was. Prachtig kwamen haar borsten en haar venusheuvel omhoog als ze zich achterover boog en liet ze haar heerlijke billen zien als ze voorover bukte.
Toen danste ze weer naar het midden en bleef staan. Ze plantte haar benen een eind uit elkaar en liet de knotsen snel ronddraaien. Ze stopte ermee en gooide n een eind omhoog die ze handig opving en op de grond zette. De andere stopte ze vlug hoog tussen haar dijen en maakte met haar bekken een heen en weer gaande beweging. Het leek wel of ze dat ding bereed. Ze zakte een eindje door haar knien en liet de knots snel over haar kut heen en weer gaan. Nog verder zakte ze door totdat ze met haar knien op de grond zat en nu was de knots een dildo geworden. Diep stak ze het dunne deel van het apparaat diep tussen haar schaamlippen en duwde het een paar keer in en uit. Toen stond ze op.
Ze liep naar me toe en lachte.
'Dat ding van hout eruit en dat ding van jou erin.'
Ze kroop achter me langs en ging liggen. Haar lijf glom van het zweet.
Ik draaide me om en vlug trok je moeder mij tegen zich aan. Mijn broek lag al op de grond. Ze duwde me op mijn rug en gleed over me heen. Ze pakte mijn pik en duwde die in haar grot.
Ik was al zo opgewonden dat een paar op en neer gaande bewegingen voldoende waren om me een orgasme te bezorgen. Ik kreunde er over, wetend dat het allemaal veel te vlug gegaan was. Je moeder merkte het en bleef liggen.
'Het hindert niet hoor, vond je het fijn?'
Ik knikte, 'geweldig, maar het ging zo snel.'
'De volgende keer gaat het beter,' verzekerde ze me.
'Geef me die knots nog eens.'
Ze sloot haar ogen, stopte het ding vlug in haar natte doos en liet hem snel in en uit gaan. Ook je moeder was opgewonden wat na een poosje trok ze haar lichaam samen en duwde de knots nog een eind verder naar binnen. Ze kronkelde een paar keer en bleef toen stil liggen.
Ze deed haar ogen open en lachte naar me.
Hoewel ik een eind teruggezakt was wist ik uit te brengen dat ik het allemaal fantastisch vond. Toch kleedde ik me vlug aan en stuiterde de trappen af.
Wat had ze gezegd?
'De volgende keer gaat het beter?'

Ik hield op.
'Zo, Mama was me dus voor,' verzuchtte Annie.
'Niet alleen dat, Mama was ook de eerste vrouw die me in haar vagina ontving.
Later zei ze dat ze te kort was geschoten in haar opvoedende taak. Het ging allemaal te snel. Ook voor haar was het de eerste keer dat ze met een ander neukte, ondanks de verhalen die de ronde deden. We hebben het nog vaak over gedaan, rustiger en met meer passie. Ik heb er veel van geleerd.
Je moeder hoopte dat wij, jij en ik er ook zoveel plezier aan zouden beleven.'
'Ik denk dat we dat wel hebben laten blijken,' peinsde Annie.

'Je hebt het nooit gemerkt,' vroeg ik.
'Nee, ik herinner me wel dat Mama in die periode, tijdens onze verkering, altijd vrolijk en opgeruimd was als ons zag. Dat kwam dus hoofdzakelijk door jou.'
'Je bent toch niet boos h,' vroeg ik voor alle zekerheid.
Annie lachte een beetje geheimzinnig.
'Hoe zou ik durven, nu er sprake is van herhaling van zetten.'

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners