Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het Nichtje - 4 - 5078 keer gelezen
Dit weekend is tot nu toe een wel heel bijzonder weekend geworden. Sinds vrijdagavond logeert er een nichtje van Marjan bij ons. Lisa heet ze en ze is een mooie dame van 19 jaar met prachtig rood haar. Sproeten in gezicht en op borsten maken haar tot een vrouw met een enorme erotische uitstraling.
Vrijdagavond hebben wij nogal intensief gepraat over diverse zaken die met seks te maken hebben. Lisa had nogal wat vragen, tot in het kleinste detail aan toe.
Nadat Lisa en Peter zijn gaan slapen, zijn Marjan en ik aan het vrijen geslagen; we waren allebei behoorlijk geil geworden van het gesprek.
Terwijl wij in standje 69 elkaar aan het likken waren, hoorden we Lisa achter ons met een vraag over het gebruik van condooms. Marjan heeft haar uitgenodigd dit samen met Peter te komen bekijken in een demonstratie. Dit liep uit op een geweldige neukpartij.
Omdat Lisa nieuw is in seks-land, had Marjan bedacht dat alle sperma op Lisa gespoten moest worden. Aldus geschiedde.
De volgende dag, zaterdag, verliep eigenlijk op dezelfde manier. Na het ontbijt hebben Peter en ik de beide dames grondig geneukt en ook nu landde alle zaad op Lisa. In de avond werden wij, de heren, na het eten getrakteerd op een pijp-toetje, toen de bel ging. Nanda en Richard stonden op de stoep. Na een keurig kopje koffie zag Nanda een dildo onder tafel liggen en die vondst leidde tot een waar orgie van zwaaiende tieten, stijve pikken, natte kutten, geneuk en gespuit. Ook nu kreeg Lisa alle zaad over haar heen. Het bleek trouwens dat Nanda en Richard al heel lang niet meer geneukt hadden.Zondagmorgen, de zon schijnt en het is rustig in huis. Marjan en ik liggen wakker te worden. In de logeerkamer is het nog rustig. Lisa en peter slapen nog, of zijn in ieder geval nog heel rustig. Ik open mijn ogen en kijk naar Marjan. Zij ligt heel tevreden met haar ogen dicht. Langzaam doet ze haar ogen open, rekt zich uit. Ik zie haar tepels hard worden.
“Geil!” zegt ze. “Ik heb de hele nacht gedroomd van een groot orgie. Ik werd door wel 24 man genomen. Godsamme, wat geil. Ik ben ontzettend nat.”
Ik kruip tegen haar aan en voel hoe ze begint met vingeren.
“Ik moet echt even, neem me niet kwalijk.”
“Ik neem jou niets kwalijk, laat je lekker gaan. Ik vond het wel opwindend om jou zo bezig te zien.”
Marjan beweegt met haar vingers over haar clitoris. Met haar andere hand wrijft ze over haar tepels. Het orgasme laat niet lang op zich wachten. Met een ingehouden kreun voel ik haar lichaam helemaal verstijven. Met een “huhhh” diep uit haar keel verspreidt het orgasme zich door haar lijf. Haar borsten worden wat groter en ze trekt haar hoofd naar achteren.
“Oh, huh, hmmmm.” klinkt het uit haar mond. Met een zucht gaat ze weer ontspannen liggen.
“Zo, dat was even lekker.” Ze lacht.
“Wat een enorm geil weekend is dit. Gelukkig hebben we nog een hele zondag, want ik ben nog niet uit geneukt.”
De wekker wijst aan dat het half tien is. We besluiten op te staan. Marjan duikt onder de douche, terwijl ik koffie ga zetten en het ontbijt ga verzorgen. Inmiddels lopen we al het hele weekend naakt rond, dus ook nu heb ik niets aan.
Ik hoor wat in de kamer en kijk om. Lisa staat daar, nog behoorlijk duf, zo te zien.
“He, Lisa. Goedemorgen!” Ik kijk haar aan. “Goed geslapen?”.
Ze knikt, nog half slapend.
“Nog niet wakker?” vraag ik. Ze knikt weer. Ze gaat op de bank liggen en ik ga naar de keuken om koffie voor haar in te schenken.
Ik ga naast haar op de bank zitten en geef haar de koffie.
“Alles goed?” vraag ik. Ze knikt.
Ze nipt haar koffie. Ik kijk ondertussen naar haar. Wat een goddelijk lijf heeft zij. Grote, stevige borsten, een mooie, strakke buik, billen om in te bijten en haar kut is zoet en geil. Ze kijkt me aan.
“Geniet je van het uitzicht?” vraagt ze.
“Nou, enorm. Hebben jullie wel geslapen? Jij lijkt nog zo duf.”
“Ja hoor, ik heb heerlijk geslapen. Peter ook. Ik slaap trouwens nog steeds heerlijk. Maar ik verlang enorm naar een douche. Ik heb een constante geur van geil om me heen.”
Ik knik en ga met m’n neus vlak bij haar lijf. Ik ruik en snuffel. Ze ruikt inderdaad naar geil, maar ook een lichte zweetlucht. Zij ruikt echt heel lekker. Mijn pik reageert. Lisa ziet het en moet lachen.“Ja,” zeg ik, “je ruikt echt heerlijk. Een beetje geil en een vleugje zweet. Absoluut opwindend.”
Ik strijk met m’n hand door haar prachtige rooie haar. Ik laat mijn hand over haar gezicht gaan, naar beneden. Ik stop even bij een borst en laat het gevoel van een stijf-wordende tepel op mij in werken. Dan glijdt mijn hand verder naar beneden, over haar strakke buik, recht op haar vagina af. Lisa doet haar benen iets uitelkaar en ik zie een heerlijke kut. Zo te zien klaar om geneukt te worden.
“Geil?” vraag ik haar. Ze haalt haar schouders op.
“Ik weet het niet. M’n kut kriebelt continue en er hoeft maar iets te gebeuren of ik kom klaar. Als je nu m’n klit likt, ben ik met twee minuten klaar.”
“Wel lekker? Of niet?”
“Straks misschien, ben nog iets te duf.”
Ik ga met mijn mond naar haar kruis. Ik ruik haar heerlijke kut en neem haar klit tussen mijn lippen. Een paar halen en ik hoor hoe Lisa klaarkomt. Ze rilt even en drink haar koffie op.

“Weet je?” zegt ze, “dit weekend heb ik iets ontdekt, dat goud waard is. En ik neem het mijn ouders kwalijk dat ze me dit nooit eerder hebben laten zien. Maar neuken, klaarkomen, pijpen, het is allemaal zo lekker!”
Terwijl ik met een tiet speel, zeg ik: “Je kan het ze niet kwalijk nemen. Wie gaat z’n dochter nu een demonstratie neuken geven en laat haar volledig mee doen. Zou jij je vader geneukt hebben?”
Lisa schudt ‘nee’.
“Je hebt gelijk.” antwoordt ze. “Gelukkig heb ik een oom en tante die mij volledig suf neuken. Heb je het altijd al met me willen doen?”
“Eerlijk gezegd heb ik er nooit aan gedacht. Totdat vrijdag alle remmen los gingen. En zo lekker als dat met jou is. Ik heb me wel afgevraagd waarom ik er nooit aan gedacht heb. Het zal piëteit zijn geweest.”
“Nou, ik heb er wel aan gedacht. Elke keer als ik jou zag, kreeg ik een kriebel in m’n buik.”, zegt Marjan, die inmiddels binnen is gekomen. Ze komt er bij zitten. Ik haal koffie voor haar en zet dit voor haar op tafel. Ik kus haar op de mond en strijk door haar haar.
“Ik hou van je, lieverd. En ben geweldig geil op je.”
Marjan kijkt me aan, glijdt met haar tong over haar lippen en geeft mijn pik een kus.
“Hoe lang heb je dat al?” vraagt Lisa
“Al zo’n 2 jaar. Ik ben blij dat we het nu gedaan hebben. Mijn verwachtingen waren volkomen terecht. Jij bent een heel erotisch ingestelde vrouw. En wanneer jij neukt, of pijpt, of beft …, ik herken me in jou. Net of ik zelf bezig ben. Vind je ook niet, Luuk?”
Ik denk na en realiseer dat dat het dus was. Daarom genoot ik zo van de seks met Lisa. Ze doet het inderdaad precies hetzelfde.
“Je hebt gelijk, wanneer jij dingen doet is het net of Marjan bezig is. Ik vroeg me al af waarom ik jou zo graag neuk. Jouw kut is zo geweldig lekker en de manier waarop je met je kut werkt, komt overeen met Marjan.”De beide vrouwen kijken elkaar aan.
“Ik hoop wel dat ik de komende week een beetje functioneer, want nu ben ik gewoon permanent geil. Maar ik begrijp wat jullie bedoelen. Het grappige is dat wanneer ik jou kut lik, ik eigenlijk ook mijzelf proef. Jouw kutgeil is precies de mijne.”
Ik kijk van de een naar de ander.
“Ik wil wel douchen nu, want ik stink.” Lisa schudt haar hoofd.
“Wil je nog even wachten? Ik wil je graag zo besnuffelen, want ik vind dat je nu geweldig ruikt; naar seks!”
Marjan knielt bij Lisa op de grond en begint haar te beruiken. Met haar handen streelt ze haar huid, ze stokt als ze bij de borsten komt. Lisa reageert direct. Haar tepels worden hard en ze doet automatisch haar benen uiteen. Marjan gaat met haar hoofd ertussen en binnen de kortste keren is ze Lisa aan het beffen.
“Kom, op de grond. Hebben we meer ruimte.” zegt Marjan.
Ze gaat liggen. Lisa gaat met haar kut op de mond van Marjan zitten en buigt naar voren. De twee vrouwen liggen elkaar nu te beffen. Ze kreunen en likken. Ik kijk naar het tafereel en mijn pik kijkt mee. Dit is werkelijk een feestelijk gezicht. Twee geilende vrouwen, heerlijk!
“Luuk? Haal jij die dildo?” Marjan vraagt het met een hese stem. Lisa kijkt op en roept “Ja!”. Ik haal dat ding en zet ‘m aan. Terwijl Marjan Lisa likt, steek ik langzaam de dildo in Lisa’s kut. Ze verstijft en rilt. Haar gekreun neemt toe in intensiteit. Marjan neemt de dildo van mij over en begint Lisa hier mee te neuken. De kunstlul glijdt in en uit en bij elke stoot zie ik Lisa opveren.
Ik loop naar de kast en pak een camera. Dit moment wil ik vastleggen. Ik neem wat foto’s, close-ups van tieten en kut, de dildo, de grimassen op de gezichten.
Dan stelt Marjan aan Lisa voor om op tafel te gaan liggen. Lisa staat op en wankelt met geile kut naar de tafel. Ik help haar te gaan liggen en begin haar te strelen. Marjan neemt plaatst tussen de benen en begint Lisa weer te neuken met die dildo. Van een afstandje neem ik nog wat foto’s. Het is een prachtig gezicht: Lisa ligt intens te genieten van de bewerking die ze van Marjan krijgt. Af en toe pak ik een tiet beet, van Marjan of Lisa. Het maakt niet uit, ze voelen bijna hetzelfde. Alleen merk je bij Lisa dat de borsten jonger zijn. Dan vraagt Lisa of ik in haar wil komen. Marjan haalt de dildo uit haar kut om plaatst te maken voor mij. Ik zet mijn pik tegen Lisa’s kut en duw langzaam door. Marjan zet de dildo op trillen en laat de top tegen haar klit aankomen. Dit voel ik ook in mijn lul.
Terwijl ik Lisa zo neuk en terwijl Marjan zo haar klit bewerkt, neem ik een borst in mijn handen en bewerk de tepel met mijn vingers. Marjan zuigt op de andere borst en we merken dat er bij Lisa een orgasme zit aan te komen. Ik laat het neuktempo zakken, terwijl Marjan de druk op de clitoris opvoert. Ook zuigt ze harder op de tepel en begint een beetje te bijten. Dan barst Lisa los. Haar hoofd schudt heen en weer, haar rug kromt, terwijl haar tieten groter lijken te worden. De tepels wordt enorm hard en het kutvocht neemt toe. Dan voel ik hoe haar kut spastisch samentrekt en een onduidbaar geluid komt uit haar keel. Ze balt de vuisten en klemt met haar benen mij volledig in haar vast. Ik voel hoe haar kut knijpt. Ze gilt.
“Oh, jaaa, ik kommm, huhhh! Jaa, Oh, kut, ik kom klaarrrrr!”Dan ontspant ze. De greep van haar benen wordt minder en haar buik trilt nog wat na. Marjan kijkt naar Lisa alsof ze naar haar eigen dochter zit te kijken. Dan legt ze haar hoofd op Lisa’s buik en verzucht: “Kom vaker langs, Lisa, ik zou dit moment anders erg gaan missen.”
“Vind jij het niet erg, Luuk, als ik overdag kom, zonder dat jij er bij bent?”
Ik schud ‘nee’, maar blijkbaar kijk ik toch wat sip.
“Ik kom ook wel voor jou, hoor.” zegt ze, “wat denk jij! Zoals jij me net neukte, was erg lekker. Maar vergeef me dat ik het zeg, maar seks met Marjan is gewoon anders.”
“En als ik kijken wil? Ik vind het namelijk wel heel opwindend om te kijken.”
“Dat kan ook, maar wij willen ook een situatie zonder kijkers.” Ik kijk de vrouwen aan.
“Hoe kan ik hier nu ‘nee’ op zeggen. Jullie zijn me erg lief.”
“Reken maar dat we jou nog enorm gaan neuken.” zegt Marjan, “ik kan niet zonder jouw heerlijke pik. Eigenlijk wil ik hem nu wel. Lisa, maak eens plaats!”
Marjan gaat op de plek van Lisa liggen en ik neem mijn stelling weer in. Terwijl ik mijn eikel tegen de kut van Marjan aan zet, komt Lisa dit van dichtbij bekijken.
“Oh, ik maak een foto” zegt ze. Ze neemt de camera en begint foto’s te maken van mijn neukende pik. Marjan kreunt en af en toe geeft Lisa een lik over haar klit. Dan komt bij Marjan ook een orgasme los.
“Oh, jaaaa, ik kommmmm.” Ze kreunt. Ik voel mijn pik protesteren. Mijn ballen lijken samen te knijpen. Ook Marjan klemt mij met haar benen in haar vast en haar kut trekt zo samen dat het lijkt of die mij af trekt. Een enorme zucht ontsnapt uit Marjans keel en een hevige huivering trekt door haar lichaam. Dan ontspant ze. Mijn pik kan ontsnappen en ik bied hem aan Lisa aan. Ze kijkt, terwijl ik me af trek. Dan neemt ze hem in haar mond en begint me af te zuigen. Ik sta op het punt van klaarkomen. Lisa zuigt en ik krom mijn rug.
“Oh, nou kom ik. Ik ga spuitennn. Jaaa!”
Vanuit mijn onderrug voel ik hoe het orgasme een weg naar buiten zoekt. Zaad stroomt door mijn lul en ik spuit een stevige straal midden in Lisa’s gezicht. Een tweede straal spat op haar tieten en terwijl ik mij nog verder opgeil door haar tieten in mijn handen te nemen, spuit ik nog een derde straal. Deze belandt ook op de borsten en met mijn handen kan ik het direct uitsmeren over haar lijf. Met trillende knieën ga ik zitten. Mijn lul staat nog fier recht op en ik heb het gevoel dat ik zo verder kan.
Voldaan kijken we elkaar aan.
“Nu ga ik douchen.” zegt Lisa en voegt de daad bij het woord. Marjan komt bij mij en gaat op schoot zitten. Ze manoeuvreert haar kont zo, dat haar pruim recht op mijn pik komt. Wanneer ik nog wat pers richting lul, floept ie zo haar kut in. Marjan begint me te berijden om snel tot een orgasme te komen. Ze vertrekt haar gezicht en een diepe zucht verraadt dat ze klaarkomt. Ik omhels haar en zo blijven we een tijdje zitten. Dan maken we ons van elkaar los. Wanneer Marjan opstaat, verlaat mijn lul met een slurpend geluid Marjans kut. Als een kat die net wakker wordt, rekt zij zich uit. Een behaaglijke zucht ontsnapt aan haar keel.Terwijl ze zich zo uitrekt, gaat de kamerdeur open; Peter komt binnen en ziet het tafereel. Marjan kijkt hem recht aan, uitdagend en zegt:
“Heb je er zin in vandaag? Je zal nog erg aan de bak moeten. Aangezien Luuk zojuist aan de beurt is geweest, zal jij nu de honneurs waar moeten nemen.”
Ze loopt naar hem toe en pakt hem pardoes in zijn kruis.
“Neuken zal je, geile bink! Vandaag wil ik jou minimaal drie keer in me.” Dan loopt ze weg naar de douche. Nog maar een keer alle geil van haar af spoelen.
“Zijn jullie al in de weer geweest?” vraag Peter.
“Reken maar. Die meiden zijn onverzadigbaar en eerlijk gezegd vind ik dat helemaal niet erg. Ze waren vanmorgen al met z’n tweeën in de weer. Dat zag er wel heel geil uit. Misschien komt er vanmiddag een herhaling.”
Ik laat Peter wat foto’s zien. Hij likt eens langs zijn lippen.
“Dat is inderdaad niet mis. Als ik Lisa’s gezicht zo zien, kwam ze enorm klaar. Ze is erg lekker, en bovendien is ze erg lief. Ik heb het erg met haar getroffen.”
Net komt Lisa de kamer binnen en hoort de laatste woorden van Peter. Ze gaat bij hem op schoot zitten en drukt haar net gedouchte tieten in zijn gezicht.
“Ruik eens, lieverd, lekker schoon. Ik hoorde wat je zei en dat vind ik erg lief van je. En gelukkig heb jij een lekkere pik en kunnen we veel vrijen. Zuig aan me…”
Peter neemt haar borsten in zijn handen en begint op de tepels te zuigen. Ik besluit foto’s te nemen en zie hoe Lisa genietend haar hoofd in haar nek gooit. Binnen de kortste keren staat er ‘geil’ op haar hoofd geschreven, zo lijkt het. Peters pik heeft zijn werkhouding aangenomen en ik zie hoe Lisa gaat verzitten om die lul bij haar naar binnen te laten glijden. Zodra dat gebeurd is, zie ik het gezicht van Peter vertrekken. Lisa begint te wippen, waarbij haar tieten heerlijk geil op en neer gaan. Peter gaat zo zitten dat zijn pik maximaal in haar kan dringen.
Na enige tijd maakt Lisa zich los en draait zich om. Met haar rug naar Peter, maar mij dus een beter beeld gevend, laat ze zich weer over zijn lul zakken. Peter grijpt gelijk haar memmen en het wiptempo van Lisa gaat omhoog. Ik maak wat foto’s van haar kut met die lul er in. Bijna head-bangend gaat Lisa te keer en ineens geeft ze een langgerekte gil.
“Oh, jaaaaaa, ik kom klaarrrrrr! Oh neuk me dan toch! Grijp m’n tieten, neuk me …!”
Marjan heeft het lawaai blijkbaar gehoord, want zij steekt nieuwsgierig haar hoofd om de deur. Wanneer ze ziet wat er aan de hand is, likt ze haar lippen af. Stilletjes komt ze binnen en gaat er eens goed voor zitten.“Oh, god, wat geilll. Neuk! Spuit! Naai me!”
Lisa gaat helemaal los. Het orgasme duurt lang, maar langzaam zakt het af.
“Zuig me, ik moet spuiten…” zucht Peter. Snel stapt Lisa af en zakt tussen de knieën van Peter in. Ze grijpt zijn neuklat en zuigt en trekt. Terwijl ze de eikel in haar mond neemt, trekt ze zijn lul in een oplopend tempo af. Peter sluit de ogen en kreunt.
“Oh, ja, ik kom, ik ga spuiten … Ohhhh, jaaa, aarrchh!”.
Hij spuit zijn zaad in de mond van Lisa. Zij blijft hem afzuigen, waardoor Peter alles in haar mond spuit. Zijn orgasme lijkt lang te duren. Wanneer hij klaar is, laat Lisa de opbrengst aan Marjan zien.
“Slikken maar, geile hoer.” zegt Marjan. Smakkend slikt Lisa het door. Dan geeft ze Marjan een tongzoen.
“Zo, dat was wel heel lekker.
We gaan aan tafel zitten en de koffie gaat rond. Iedereen neemt wat en we zitten gezellig bij elkaar.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners