Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het begon met een foto reportage - 15308 keer gelezen
Om even voor te stellen. Ik ben, Arthur, 35 jaar nu twee jaar gescheiden en mijn dochter, Jenny is 17 jaar en woont sinds mijn scheiding bij mij thuis. We hebben het goed met elkaar en we kunnen het heel goed met elkaar vinden. Vanaf haar 15e heeft ze bij de scheiding zelf gekozen voor wonen bij mij en ik ben haar officiele voogd.
We voerden samen ons huishouden, gingen samen op vakantie en dan ging er een vriendinnetje mee haar studie ging prima en het enige waar ik me over verbaasde was dat er kennelijk geen vaste vriend in het spel was.

Natuurlijk ging ze gewoon uit en als bezorgde vader maakte ik me wel eens zorgen over de kleding, die blote navel, soms geen bh maar kennelijk ging dat altijd goed. Ik heb mijn taak als opvoeder vrij serieus opgevat en alles uit gelegd en met Jenny besproken. Op haar verzoek wilde ze onlangs wel aan de pil en ik ben mee geweest naar de dokter en afspraken gemaakt over controles en dergelijke.

Hoewel die periode dat we samenwonen mogelijk bij anderen wel eens tot fronsen van wenkbrauwen leidde liet ons koud. Ik moet erbij vertellen dat we thuis niet al te preuts waren we wel eens samen douchten ook wel eens een "luie dag"? hadden en lekker een hele dag in minimale kleding thuis rondliepen. Mijn lijf en haar lijf waren ons dus niet echt onbekend maar leidde niet tot seksuele problemen. Natuurlijk had ik het wel eens moeilijk, dochters zijn niet alleen een kostbaar bezit maar ook een schoonheid. Jenny was volgens de gangbare begrippen een mooie vrouw, mooie borsten, lange benen, vlakke buik en een heel lief met blond haar omzoomd gezicht. Zelf mag ik er ook best wezen redelijk slank, nog vlakke buik en bij het uitdelen van penissen had ik echt niet achteraan gestaan.

Ik zeg speciaal hier vrouw, vooral de laatste twee jaar was ze opgebloeid en een echte schoonheid geworden.Een paar weken geleden echter veranderde er veel in onze "gezinssituatie"? de verhouding vader dochter veranderde in die van twee geliefden.
Voor een studieopdracht moest Jenny foto's hebben van verschillende modestijlen, kledingstukken en uit verschillende mode perioden. Zij vroeg me een fotosessie met haar te doen. Ze zou zelfgemaakte kleding showen en ik zou met mijn grote camera de foto's maken.

In een weekend stelde ik de camera op, de belichting met filters en Jenny pakte haar kleding stukken. Ze had zich licht opgemaakt. Het eerste setje was een kort rokje, strak topje, dat natuurlijk de navel bloot liet en schoenen zonder hak, collegeschoentjes. Als achtergrond fungeerde een witte wand, horizon, en we hadden een sofa bekleed met rood fluweel opgesteld.
Jenny poseerde en bewoog sensueel haar handen langs haar hoof omhoog maakte dansbewegingen. Ik fotografeerde, na een aantal foto's wilde zij zich verkleden. En de volgende sessie was achtereenvolgens een heupbroek met een zeer lage taille, de broek "hing"? echt op haar venusheuvel, het was maar goed dat ze zich daar zorgvuldig trimde, met een knoop blouse, een setje met een mantelpak look en tenslotte een avondjurk, diep bourgondisch rood, strapless met een heel blote rug tot op haar billen en splitten aan weerzijden die heel hoog waren opgesneden.

Tijdens het poseren ging Jenny regelmatig op de sofa zitten, liggen, benen opgetrokken, benen over de rand en het kon niet anders dan dat ik regelmatig inzoomde op haar slipjes, tanga's en G-string. Haar borsten waren door het bewegen, en wrijven nog steviger geworden naar het leek en haar tepels waren gezwollen.

Het voordeel van een goede reflexcamera kwam nu goed uit. Via de zoeker had ik een goed uitzicht op haar slips, tanga's en G-string en daar maakte ik regelmatig foto's van. Ik verbeeldde me dat de kruisjes zelfs vochtig waren en ik kon de contouren van haar schaamlippen zien.

Volgens mij was ze me gewoon aan het verleiden. En het spreekt vanzelf dat dat niet zonder resultaat bleef. Ik had een keiharde erectie en mijn bloed gierde door mijn lichaam.

Na deze sessie vroeg Jenny me of ze nog wat andere kledingstukken mocht showen en daar moest ik dan ook foto's van nemen voor onszelf. Ik stemde ermee in en ze kwam op me aflopen in haar avondjurk en kuste me vol op mijn mond. Ik kon niet anders dan mijn handen op haar rug leggen en ik voelde haar warmte. Ik voelde haar borsten tegen mijn overhemd drukken en ze moet mijn erectie gevoeld hebben.Even later kwam ze terug in een bikini die zo van bikini.com gekopieerd kon zijn. Dit was geen bikini meer maar een schaamlapje. Ik steigerde zowat toen tot me doordrong dat dit van mijn ex geweest was. Ik liep op haar af en legde haar op de sofa. "Dit wilde je toch"?, toen ik mijn kleren uittrok een mijn pik omhoog steigerde. "Ja Pap, dit wilde ik al heel lang maar ik durfde steeds niet"? Langzaam maar zeker verwijderde ik het mini bikini-tje spreidde ik haar benen en likte haar natte kutje. "Toe maar, Pap"?, zei ze en nam mijn pik in haar hand en leidde die naar haar natte kutje. Mijn eikel lag nu tussen haar strakke schaamlippen en ze bewoog haar heupen omhoog om meer binnen te krijgen. "Voorzichtig niet te hard en te snel"?, zei ik. "Heb je al eens eerder geneukt?"?, vroeg ik. "Nee, Pap, ik wilde dat jij de eerste zou zijn, dus ga alsjeblieft verder en neuk me diep"?.

En zo gebeurde, langzaam drong ik binnen en voelde even weerstand. Ik drukte met contante druk verder en even later slaakte Jenny een diepe zucht, kreunde even en mijn pik schoof diep bij haar binnen. "Ja, Pap, dat is heerlijk ga zo diep mogelijk, Neuk me hard en ik wil dat je in me klaarkomt en je sperma diep in me spuit"? Ik wist niet hoe ik het had mijn pik werd dikker en langer en ik ging dieper bij haar naar binnen en bewoog weer terug tot mijn eikel nog in haar was en met een beweging drukte ik mijn pik weer diep in haar. Ik voelde mijn lichaam zich spannen en vanuit mijn tenen groeide een orgasme als nooit tevoren. Terwijl ik heftig heen en weer ging zag ik dat Jennies borsten roder werden en dat zij een orgasme naderde. Ik voelde haar kutspieren trekken en krampen en terwijl ik met een heftige beweging in haar drong, spoot ik mijn sperma diep in Jenny.

Dit is nu acht weken geleden en we neuken vaak en heftig. Douchen samen en gaan tegenwoordig samen vaak uit als geliefden. "Pap, zo heb ik me dat voorgesteld, ik wil niet meer anders"?Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners