Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het feest - 12088 keer gelezen
Hallo allemaal, ik ben Janneke, een lekkere meid van 19 jaar. Hoewel mijn ouders dat niet weten heb ik al aardig wat ervaring met jongens, die zijn allemaal dol op mij. Dat komt omdat ik gewoon dol ben op sex en natuurlijk ook er best wel lekker uit zie, al zeg ik het zelf. Ik ben ongeveer 1,75m, heb lang blond haar en ik heb een een lekker lichaam. Daar zorg ik dan ook goed voor, mijn hele lichaam wordt regelmatig onthaard, het liefst gebruik ik wax strips. Mijn kutje is, net als bij de meeste meiden uit mijn klas, helemaal kaal en van binnen heel gespierd. Uit allerlei voorlichtingsprogramma’s heb ik geleerd dat getrainde bekkenbodemspieren het sexuele genot sterk kunnen verhogen en ik heb er dan ook vaak zo’n setje balletjes aan een touwtje in of soms, als ik heel geil ben, een kleine dildo. Inmiddels heb ik ook al genoeg ervaring opgedaan om te weten dat het echt verschil uitmaakt. Als ik wil kan ik een jongen binnen een minuut laten klaarkomen of meerdere keren achter elkaar. Als ze in mijn kutje zitten zijn ze gewoon helemaal aan mij overgeleverd! Dat geeft een geweldig gevoel van macht en daar weet ik goed gebruik van te maken. Een enkele keer laat ik mij ook wel eens neuken voor geld, dat is snel verdiend!
Het meest trots ben ik echter op mijn tieten, die zijn echt geweldig. Lekker groot en stevig en mijn tepeltjes staan recht vooruit. Ondanks dat mijn tieten zo groot zijn heb ik eigenlijk geen BH nodig en die laat ik dan ook vaak thuis! Het is niet moeilijk om te zien waar ik dat vandaan heb want mijn moeder heeft vrijwel hetzelfde figuur als ik, lange benen, een prachtige ronde kont, een slank middeltje en een paar mooie borsten. Die van mij zijn nog een slagje groter dan die van mamma en daar is ze volgens mij soms best wel een beetje jaloers op.
We zijn inmiddels even lang en kunnen bijna al elkaars kleren dragen, het geen we dan ook regelmatig doen. Als volwassen vrouw is mijn moeder meestal wat zediger gekleed dan ik maar ze heeft best wat kleren die ik ook mooi vind. Als ik een BH draag leen ik die vaak uit haar kast; in haar BH's zitten mijn tieten een beetje krap zodat ze aan de bovenkant een beetje uitpuilen. Ze heeft ook een paar van die BH's met halve cups, daarmee ziet mijn decollete er pas echt spannend uit.

Mijn ouders zijn jong getrouwd en zodoende zijn het nu goede veertigers, ik vind dat ik best jonge ouders heb. Daarbij zijn ze allebei redelijk ruimdenkend en we hebben dan ook bijna geen geheimen voor elkaar. Ook zijn we niet echt preuts en ik zie allebei mijn ouders regelmatig naakt, niet dat we nudistisch ingesteld zijn maar gewoon als ze onder de douche staan of zo. Wel heb ik een beetje het idee dat mijn vader zoveel mogelijk probeert te vermijden dat hij mij bloot ziet, in ieder geval wanneer mijn moeder thuis is.

Sinds een paar jaar is mijn moeder ook weer gaan werken, niet omdat het vanuit financieel opzicht noodzakelijk was maar omdat ze een goede opleiding heeft en omdat ze het leuk vind om ook weer iets omhanden te hebben. Onlangs heeft ze een goede aanbieding gekregen waar ze op in gegaan is. Ze verdient nu meer dan mijn vader, daar is ze heimelijk best wel een beetje trots op, en ze reist regelmatig naar beurzen en congressen. Mijn vader werkt al jaren bij hetzelfde bedrijf waar hij ook behoorlijk carriere heeft gemaakt. Hij is erg gesteld op zijn werk en op het bedrijf en als het aan hem ligt blijft hij daar tot aan zijn pensioen.

Iedere vijf jaar geeft het bedrijf van mijn vader een groot personeelsfeest, dat is een traditie en daar houden ze blijkbaar van. In plaats van een survival-tocht door de ardennen of een dagje zeevissen doen ze altijd hetzelfde: een groot galadiner met dansavond voor alle medewerkers met hun partner. Mijn ouders gaan er altijd met plezier naar toe dus het zal best wel de moeite waard zijn. Onlangs was er weer zo’n feest en alles leek al geregeld maar op het laatste moment bleek mijn moeder voor haar werk plotseling naar Spanje te moeten, het hele weekend van vrijdag tm maandag of misschien zelfs tot dinsdag. Het feest was op zaterdag dus dat ging niet lukken. Toen mijn vader dat hoorde had hij er aardig de pest over in en ik geloof dat ze zelfs een beetje ruzie gehad hebben. Uiteindelijk was het mijn moeder die voorstelde dat ik dan maar met mijn vader mee moest gaan, “ze is tenslotte oud genoeg”. Ook vonden ze het “een goede afwisseling voor de disco”. Eigenlijk had ik er niet echt veel zin in maar om mijn vader een plezier te doen heb ik toch maar ‘ja’ gezegd.

Mijn moeder was blij dat het zodoende toch nog zodanig geregeld was dat mijn vader naar het feest kon en nam me meteen mee naar haar kamer. Daar werd de kleerkast opengetrokken om een passende jurk uit te zoeken, een galajurk we te verstaan want op de bedrijfsfeesten van mijn vader moeten alle heren in smoking verschijnen en de dames in een avondjurk. Zelf had ik die niet maar mijn moeder had er maar liefst drie. Een lichtblauwe, een zwarte en een rode. De rode jurk had was tien jaar terug voor een feest aangeschaft maar toen had ze hem op het laatste moment toch niet aan durven trekken omdat ze hem te ‘gewaagd’ vond. Ik vond hem prachtig!
Het decolleté was inderdaad diep, heel diep, ongeveer tot net boven mijn navel. De rug was laag uitgesneden en alleen twee smalle bandjes liepen er kruislings overheen om de smalle voorpanden op hun plaats te houden. Die voorpanden waren zo smal dat de zijkant van mijn borsten nog een beetje te zien zouden zijn. Om de draagster de nodige bewegingsvrijheid te gunnen had hij bovendien een split tot ver boven de knie, ook heel spannend dus. Dat soort jurken zie je eigenlijk alleen in modeshows en ik was dan ook niet weinig verbaasd dat mijn moeder zoiets gewoon in haar kast had hangen. We spraken af dat ik de blauwe jurk zou nemen, die stond ook heel mooi maar dat was alleen maar om haar gerust te stellen. Wat zij niet durfde was voor mij geen punt, ik zou de rode jurk aantrekken. Meteen had ik ook zin om naar dat feest te gaan, wat zouden ze kijken!

Mijn moeder is vrijdagochtend vertrokken naar haar werk en ze nam gelijk haar koffers mee. Tot maandag en veel plezier morgen! Nou, dat zou wel lukken. Die vrijdagavond ben ik nog even naar de disco geweest maar minder lang als gewoonlijk, ik wilde morgen een goede indruk maken.

Die zaterdagmiddag zat ik rond een uur of drie in bad. Het diner zou om 18:00 beginnen en om er op tijd te zijn zouden we rond een uur of vijf moeten vertrekken. Ik liet me heerlijk achterover zakken in het warme water en probeerde me helemaal te ontspannen. Plotseling ging de deur open en stapte mijn vader in zijn badjas naar binnen. Hij zei: Ik wil straks niet in tijdnood komen dus vind je het erg dat ik even onder de douche ga terwijl jij in bad zit? Dat vond ik absoluut geen probleem dus ik zei: Nee hoor pap, ga gerust je gang.
- Vind je het echt niet erg dan? Hij probeerde om mij niet teveel aan te kijken terwijl hij daar zo stond en ik bedacht dat hij mij al een paar jaar niet meer in mijn blootje gezien had. Wat voor effect zou dat op hem hebben? Zou hij een stijve krijgen van zijn eigen dochter?
Opeens bedacht ik een ondeugend plannetje.
- Als je nou eens gewoon bij mij het bad komt zitten? Dit is tenslotte een tweepersoons badkuip en dan zal ik je rug wassen.
Hij dacht twee seconden na, deed zijn badjas uit en stapte in het bad. Terwijl hij erin stapte en met zijn rug naar mij toe ging zitten zag ik dat zijn lul al een beetje gegroeid was, geen volledige erectie maar wel groter dan hij normaal is. Dat was een goed begin maar het moest nog wel beter kunnen! Ik pakte het washandje en begon zijn rug in te zepen en ondertussen gelijk ook een beetje te masseren. Dat vond hij duidelijk erg lekker want er ontsnapte hem een diepe zucht.
Vind je het lekker pappie? Doet mamma dat tegenwoordig niet meer voor je? Zonder het te weten sloeg ik de spijker op de kop want hij vertelde me dat mama tegenwoordig erg in beslag genomen werd door haar werk. Dat de sex in het algemeen wat minder geworden was zei hij niet met zoveel woorden maar ik kon het raden. Nadat ik ook zijn nek en zijn armen gedaan had vroeg ik hem om zich om te draaien. Aarzelend gehoorzaamde hij en ik zag meteen waardoor die aarzeling werd veroorzaakt. Hij kon inderdaad een stijve van mij krijgen en dat was ook precies wat er gebeurd was! Hoewel ik hem al vaker bloot had gezien was dit de eerste keer dat ik hem met een echte erectie zag en ik was aangenaam verrast. Wat een kanjer!

Hij voelde zich duidelijk opgelaten en ik probeerde hem een beetje op zijn gemak te stellen. Dat deed ik door net te doen alsof ik zijn stijve niet had opgemerkt en over het feest te beginnen. Ik vertelde hem dat ik er erg veel zin in had en liet hem wat vertellen over hoe het er op zo’n feest aan toe ging. Na het diner zou er een band komen en werd er gedanst, stijldansen wel te verstaan. Ik zou dus uitgebreid de gelegenheid krijgen om allerlei mannen het hoofd op hol te brengen in mijn sexy avondjurk. Terwijl hij vertelde ging ik wat meer rechtop zitten, deed wat nieuwe zeep op het washandje en begon aan zijn schouders, hals en borst.
Hij keek als door de bliksem getroffen naar mijn tieten die elegant heen en weer wiebelden terwijl ik zijn borst inzeepte. Ik deed of ik het niet zag maar natuurlijk was het precies wat ik wilde!
O pap, zei ik, wat heb je toch een lekkere borstharen. Ik hou van mannen met veel borsthaar, daar kun je zo lekker doorheen kroelen. Terwijl ik dat zei keek ik hem extra verleidelijk aan. Als je nou even op het zitje gaat dan kan ik er tenminste goed bij. Ons bad is zoals gezegd vrij groot en heeft aan de ene kant een zitje waar je op kan zitten om je voeten te wassen en zo. Daar dirigeerde ik hem nu naar toe.
O Janneke, ik schaam me een beetje. Door dat wassen van jou heb ik een erectie gekregen.
Nou pap, dat geeft niet hoor, ik had al zoiets gezien en daar schrik ik echt niet van. Het zou erger zijn als je in deze omstandigheden geen stijve niet zou krijgen, vind je ook niet?
Aarzelend klom hij op het zitje en ik ging doodleuk verder met mijn ‘wasbeurt’.
Nou pap, hij is inderdaad aardig groot. Zal ik hem dan gelijk ook maar even schoonmaken?
Voor hij kon antwoorden had ik zijn pik al beet en meteen trok ik zijn voorhuid helemaal naar achteren. Op de achterrand van zijn dikke eikel zat inderdaad een beetje wit spul dat ik er voorzichtig af waste, niet met het washandje maar met mijn vingers en met veel water. Nou nou, zei ik, dat is eigenlijk mama’s werk maar ze doet er geloof ik niet veel meer aan. Dat zijn erectie niet bepaald afnam door deze behandeling was duidelijk! Zodoende nam ik maar aan dat ik geen toestemming meer hoefde te vragen voor de volgende stap. Terwijl ik met de ene hand zijn pik omhoog hield pakte ik met de andere zijn kloten vast en ook die werden “ingezeept”, natuurlijk was ik hem gewoon vreselijk aan het opgeilen!
“Pap, we hebben een probleempje geloof ik.”
“Wat dan schatje?” sprak hij met een beetje schorre stem.
Je ballen zijn zo zwaar, ik kan voelen dat ze helemaal vol zitten. Jouw pak voor vanavond heeft een hele dunne broek dus als je straks ook nog met een stijve loopt is dat duidelijk te zien en als je dan ook nog moet gaan dansen met al die vrouwen in hun sexy avondjurken heb je vanavond vast een probleem. Ja, stamelde hij, daar had ik inderdaad gelijk in.
Daar had mama ook beslist iets aan moeten doen maar dat is ze blijkbaar vergeten. Eigenlijk zou je jezelf nog even flink moeten aftrekken voor we naar het feest gaan anders loop je de hele avond met een stijve….. Hij keek me een beetje hulpeloos aan met een en wilde al bijna opstaan om te gaan doen wat ik voorstelde. Het enige was dat ik zijn stengel nog steeds beet had. “Ik wil je ook wel even helpen hoor” zei ik. “Tenslotte is het ook wel een beetje mijn schuld dat je nu hier met een stijve zit.” Voor hij ja of nee kon zeggen was ik al begonnen met voorzichtig aan zijn pik te trekken en al snel protesteerde hij niet langer. Blijkbaar had hij besloten dat het dan maar moest gebeuren zoals ik het wilde. Hij zei niets meer en leunde achterover hetgeen ik opvatte als een aanmoediging om door te gaan.
Zachtjes maar resoluut begon ik zijn pik af te trekken. Mijn hand ging op en neer langs zijn schacht en bij iedere haal streelde ik ook het toompje en de gevoelige achterste rand van zijn eikel. Ik keek hem ondertussen strak en geil aan en ik zag hem genieten van wat ik met hem deed. Blijkbaar was hij de laatste tijd behoorlijk wat tekort gekomen. Neuken vind ik heel lekker maar een pik aftrekken is minstens net zo leuk, het geeft mij altijd een gevoel van “in control zijn”. Het liefste doe ik het allebei maar voor nu besloot ik om hem eerst maar eens van zijn volle zak af te helpen. Daar had hij overduidelijk geen bezwaren meer tegen of hij was niet langer in staat om ze te uiten nu ik zo met zijn pik bezig was.

Terwijl ik in een constant tempo mijn ene hand over zijn zaadstang op en neer haalde pakte ik met de andere zijn ballen beet en kneedde ze zachtjes. Uit zijn eikel lekte wat voorvocht wat ik er snel aflikte. Daarvan werd hij nog dikker en hij verkleurde naar bijna donkerpaars. Ook werd zijn paal voelbaar harder, hij leek nu wel haast van beton! Dit ging niet lang meer duren! “Ga je bijna komen pap?” vroeg ik met een verleidelijke stem. Hij kon alleen maar kreunen ten antwoord.
“Spuit maar hoor, ik wil je zaad in mijn mondje.”
“O Janneke, niet stoppen, ik kom bijna!!.” Hij hield het duidelijk niet meer.
Snel schoof ik mijn mondje over zijn dikke eikel en begon te zuigen, ik wilde zijn zaad proeven, nu! Geile meisjes zoals ik weten precies hoe je dat doet; ik duwde mijn gladde wijsvinger in zijn kont en drukte gelijk door naar zijn prostaat. Daar had hij absoluut niet op gerekend, dat verwachten mannen nooit. Van pure verrassing begon hij dan ook gelijk te spuiten, precies zoals ik verwachtte. Doordat ik daarna zijn prostaat bleef strelen kreeg hij werkelijk een giga-orgasme en hij spoot een groot aantal dikke stralen zaad in mijn mondje waarmee ik stevig door bleef zuigen. Wat een kracht zat er achter die stralen! Ondanks het feit dat ik mijn uiterste best deed om niets te morsen lekte er toch nog een beetje uit mijn mond, het was dan ook een gigantische zaadlozing. Zijn hele lichaam spande zich en zijn orgasme bleef maar duren, wel zes, zeven, acht stralen heerlijk warm sperma! Arme pap, hij had echt veel te lang droog gestaan. Wel een beetje dom van mijn moeder om daar geen gebruik van te maken, nu ik eenmaal wist hoe lekker zijn pik was zou ik voortaan wel helpen om te zorgen dat de druk niet meer zover opliep.

Toen zijn zaadlozing eindelijk voorbij was zakte hij bijna in elkaar en staarde me een beetje glazig aan, helemaal sprakeloos was hij! Ik keek hem ondeugend aan en slikte tegelijk zijn zaad door. Vervolgens likte ik de laatste druppels van zijn pik en uit mijn mondhoeken. Zo zei ik, dat was even nodig. Zullen we ons dan nu maar gaan aankleden? Dan kunnen we naar het feest. Dat kon nog wat worden dit weekend!


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners