Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het geheim van mijn succes - 15456 keer gelezen
Begrijp me niet verkeerd, want deze titel klinkt behoorlijk verwaand, maar ik wil jullie uitleggen, hoe ik erin geslaagd ben zover te komen als ik nu ben.

Het begon allemaal op een zeker moment in mijn leven, toen ik als zestienjarige scholier vlak voor een natuurkundeproefwerk stond. Ik was nooit goed op school. Ik spijbelde en sloeg veel lessen over en deed weinig huiswerk. Maar op de een of andere manier overtrof ik mezelf en haalde toch de eindexamenklas. Maar vanwege de bovengenoemde problemen had ik een gemiddelde van 5.5 en voor mijn schoolonderzoeken en ik had grote kans om voor mijn eindexamen te zakken. Ik kreeg meer kansen dan ik eigenlijk verdiende en mocht mijn schoolonderzoek voor natuurkunde, waarvoor ik een 3 had gehaald, over maken.

Eigenlijk mocht dat geen probleem zijn. Topprestaties op het juiste moment waren altijd mijn sterke punt geweest, en ik had het examenonderwerp nu eindelijk eens goed bestudeerd en begrepen. Niettemin was ik heel opgewonden, de avond ervoor. Mijn toekomst stond immers op het spel! Niet dat ik grote plannen had, maar ik wilde het diploma van de middelbare school wel graag hebben, zodat alle mogelijkheden voor mij open zouden staan.

Omdat ik niet kon slapen, gebruikte ik de tijd om nog wat sommen te oefenen. Maar de angst kreeg me volledig onder controle. Ik oefende natuurkunde sommen, maar hoe langer ik oefende, des te slechter ging het. Ik werd steeds banger dat ik morgen een onvoldoende zou halen. Hoe zou het gaan, de volgende dag?

"Slaap je nu nog steeds niet?" vroeg mijn moeder toen ze mijn slaapkamer binnenkwam. Ze droeg een nachtpon met een nogal lage halslijn, dat herinner ik me nu nog steeds.

"Ik oefen nog wat sommen."

"Het helpt nu echt niet meer, ga liever slapen."

"Mams, ik kan echt niet slapen, ik ben zo opgewonden, want ik weet wat er op het spel staat. Ik kan gewoon niet helder denken, ik ... "

Ik was een emotioneel wrak en dat was vreemd. Zo kende ik mijzelf niet en mijn moeder nog minder. Zij moet medelijden met mij hebben gekregen, omdat ik anders niet kan verklaren hoe zij op het idee kwam, om te doen wat ze toen deed.

Ze kwam naar me toe, ging op haar knien voor me zitten, en maakte mijn broek open."Mams, wat doe je nu?" riep ik verbaasd en probeerde mijn broek weer dicht te trekken. Maar mijn moeder keek me diep in mijn ogen en zei:

"Vertrouw maar op mij!" en een seconde later voelde ik haar hand om mijn penis, die ze met haar vingers probeerde tevoorschijn te halen.

"Mams!" riep ik weer, terwijl ik verbaasd toekeek, hoe ze probeerde om mijn slappe piemel stijf te masseren.

Ze probeerde het een tijdje en besefte ten slotte dat het niet ging lukken. Geen wonder, dacht ik bij mezelf. Immers, het vreemde van de situatie werd alleen nog maar vreemder, door het feit dat het mijn Moeder was, die aan mijn piemel trok!

En toen gebeurde er iets, dat de relatie tussen mijn moeder en mij voor altijd veranderde. Mijn moeder deed haar nachthemd open en haalde haar grote borsten tevoorschijn! Verstijfd van schrik keek ik naar die grote borsten van mijn moeder en kreeg onmiddellijk een erectie! Totaal verstijfd van angst zat ik daar, maat ik verzette me niet langer toen de hand van mijn moeder mij opnieuw begon af te trekken.

Eerst langzaam, toen steeds sneller, trok ze aan mijn pik en keek, zonder emotie te tonen, naar mijn gezicht. Ik begreep hieruit, dat zijzelf geen opwinding voelde en dat ze het alleen maar deed voor mij. En ik voelde me beschaamd en schuldig, omdat ik precies het tegenovergestelde gevoel had. Ik kon mijn blikken gewoonweg niet afhouden van de enorme borsten, die uit haar nachthemd hingen, en de lange donkere tepels waar ik dolgraag op zou willen zuigen. Ik wilde het niet toegeven, maar het was best opwindend om door mijn eigen moeder te worden afgetrokken! Ik wist niet wat mij het meeste opwond, of het haar hand was die mijn voorhuid heen en weer schoof, of het tintelende gevoel dat ze daarmee veroorzaakte, of was het de aanblik van haar grote golvende tieten?

"Oh Mams," kreunde ik. "Waarom doe je dit?"

"Spuit het maar lekker op mijn tieten", zei ze op een toon die net zo neutraal was als haar gezichtsuitdrukking. Maar die woorden uit haar mond maakten me zo opgewonden, dat er nog maar voorwaartse en n achterwaartse beweging nodig was, om mij tot orgasme te brengen. En ik deed precies wat ze van me vroeg, ik besproeide haar goddelijke tieten! Ik was stomverbaasd over hoeveel er uit mijn lul kwam, wel vier dikke stralen! Toen alles voorbij was, keek ik naar haar grote tieten, ze dropen helemaal van mijn sap! Het voelde alsof ik zojuist een meesterwerk had geschilderd!

Mijn moeder liet mijn verslappende lul los en keek naar het resultaat van haar werk. Hoewel ze heel neutraal bleef kijken, zag ik wel iets van bewondering in haar ogen, want de hoeveelheid die ik op haar tieten had gespoten, was echt niet normaal! Het melkwitte zaad glinsterde op haar borsten en droop helemaal over haar lange tepels. Ik had die tepels wel willen aflikken, maar dat durfde ik niet. Toen stond ze op en zei: Ziezo, nu zul je wel kunnen slapen," en ze liet me alleen achter in mijn kamer.

Ik kon haast niet geloven wat er was gebeurd. Ik was in lange tijd niet zo lekker ontspannen meer geweest. Ik kroop in mijn bed en viel binnen enkele minuten in slaap. En ik zeg jullie: ik heb nog nooit zo lekker geslapen als de nacht voor mijn natuurkunde herkansing!

De volgende dag ging ik ontspannen naar school en maakte het schoolonderzoek. Ik zou een 9 moeten halen om mijn toekomst veilig te stellen. En ik haalde een 9.5! Dankzij mijn moeder, die me zover had gebracht! Ze verdiende mijn grote dank, maar ik durfde dat niet aan haar te vertellen.

Het duurde een aantal weken, zonder dat we er een woord over spraken. Ik kon het steeds maar niet uit mijn hoofd zetten, ook al was het alleen maar haar hand geweest, die me had afgetrokken. Maar het was wel het opwindendste, wat ik ooit had meegemaakt. Toegegeven: ik was nog onervaren en haar borsten waren de eerste die ik ooit bloot had gezien. Maar op de een of andere manier snakte ik naar meer! Ik wilde niet accepteren dat dit een eenmalige ervaring was geweest. Ik hoopte vurig dat mijn moeder het nog een keertje bij mij zou willen doen!

Dus op een avond, toen ik weer in mijn bed aan die grote tieten van mijn moeder lag te denken, besloot ik om maar eens iets te proberen.

"Mams," zei ik, terwijl ik haar slaapkamer binnenkwam. "Ik kan niet slapen. Ik voel me niet lekker!" Als het een examen toneelspelen was geweest, dan zou ik zeker een onvoldoende hebben gekregen. Ik zou mezelf niet eens hebben geloofd!

"Heb je dan morgen dan weer een schoolonderzoek?" vroeg mijn moeder.

"Nee..."

"Heb je dan een proefwerk?"

"Ook niet..."

"Dan hindert het niet," zei ze en ze draaide zich om.

Shit! Ik ging terug naar mijn kamer. Maar ik onthield haar woorden goed, ondanks dat ik die avond niet kreeg wat ik wilde. Want ik zag ineens wel kansen voor de toekomst. En bij mijn volgende schoolonderzoek zou ik mij op een heel speciale manier gaan voorbereiden.

Drie weken waren verstreken sinds ze mij had afgetrokken en ik haar borsten had mogen zien.

"Morgen heb ik een heel belangrijk tentamen," zei ik, in de hoop dat ze begreep wat ik bedoelde.

"En?" vroeg ze droogjes.

"Nou ... ik ben vreselijk opgewonden, ik kan er niet van slapen ..."

Ik kon het bijna niet geloven, maar mijn moeder zuchtte diep en stond op. Ze kwam voor me staan, knoopte haar blouse los.

"Kom, doe je broek dan maar uit!"

Ik was stomverbaasd hoe gemakkelijk het ging. Ik trok mijn broek naar beneden, terwijl mijn moeder haar beha af deed. En daar waren ze weer: die grote deinende borsten met hun lange, donkere tepels, waar ik niet zo lang geleden mijn zaad overheen had gespoten. Moeder knielde voor mij neer en haalde mijn stijve pik tevoorschijn, om hem af te gaan trekken.

Ze greep hem stevig vast en schoof mijn voorhuid heen en weer. Ik zou meteen hebben kunnen klaarkomen, zo heerlijk vond ik het. Maar mijn doel was om het zo lang mogelijk uit te houden, zodat mijn moeder al haar technieken zou moeten inzetten om me klaar te laten komen. En mijn plannetje lukte, want nadat ze mij vijf minuten had afgetrokken, was ik nog steeds niet klaargekomen! Toen tilde ze haar beide borsten omhoog en duwde ze tegen elkaar aan en gaf mijn stijve pik een heerlijke tietmassage!

"Oh Mama!" kreunde ik, want dit was echt te veel voor mij!

"Mama?" herhaalde ik en mijn moeder besefte dat het niet alleen maar een kreun van mij was, maar dat ik iets van haar wilde.

"Wat is er, Max?" vroeg ze.

"Wil je me afzuigen, mama?" vroeg ik aarzelend.

"Nee," zei ze onmiddellijk.

"Waarom niet?"

"Omdat ik je moeder ben!"

"Alsjeblieft, mama!"

"Ik zei toch nee!" Maar ik zag haar wel nadenken en ze ging gewoon door met mijn stijve lul te masseren tussen haar borsten."Als je morgen een tien haalt, dan doe ik het voor je." zei ze toen.

"Maar dat haal ik nooit," zei ik. "Ik ben al blij als ik een negen heb!"

Mijn moeder keek me diep in de ogen en zei: "Ik doe je een voorstel, Max. Voor elke tien die je haalt, zuig ik je n keer af. Maar voor morgen maak ik een uitzondering, dan heb je alleen maar een negen nodig. Geen negen min, maar een echte volle negen, ok?"

"Ok," zei ik onmiddellijk. Maar zelfs een negen was bijna onmogelijk. ten slotte had ik nooit mijn huiswerk gemaakt en ook nooit opgelet in de klas.

"Dan krijg je dit als een voorproefje," zei ze en ze bewoog haar mond naar mijn eikel, legde haar lippen erop en gaf er een zuigende kus op. Het duurde maar kort, maar het voelde heel lekker. Ze trok onmiddellijk haar lippen weer van mijn pik af en zei: "En spuit nu maar weer lekker op mijn tieten!"

Meteen toen ze dat zei, en mijn pik weer tussen haar tieten op en neer bewoog, spoot ik een enorme lading over haar blote borsten!

"Mama!!" Ik kreunde van genot!

Toen ik klaargekomen was, sprong ik overeind en kleedde me vlug aan. Mijn totaal ondergespoten moeder keek me verbaasd aan. "Wat is er, Max? Wat ga je doen?"

"Alleen even naar het benzinestation om Redbulls te kopen, zodat ik de hele nacht door kan leren!" En ik leerde en studeerde als nooit tevoren. De hele nacht was ik bezig met zoveel mogelijk leerstof in mijn schedel te proppen. Ik moest echt heel veel inhalen!

De volgende dag deed ik het tentamen en had het voor het eerst in mijn leven had ik een goed gevoel over de uitslag. De vorige avond was daar zeker de oorzaak van geweest.

"En hoe ging het tentamen?" wilde Mama weten, toen ik thuiskwam. "Tamelijk goed," antwoordde ik en viel uitgeput op bed. Nu was het afwachten en hopen.

"Max, kan ik je even spreken?" vroeg mijn leraar de volgende dag. Ik glimlachte tevreden en gelukkig, want ik had een negen en een half gekregen!

"Waarover meneer?" vroeg ik.

"Nou, je had altijd vijfjes en zesjes en nu heb je een geweldig goed tentamen gemaakt. Ik wil wel eens weten hoe je dat hebt gedaan! Hand op je hart: heb je soms vals gespeeld?"

"Nee meneer, echt niet, ik heb eindelijk motivatie gekregen."

"Nou, gefeliciteerd, ga zo door!"

Met het tentamen op zak liep ik stralend gelukkig naar huis.

"Mams!" riep ik al, toen ik de buitendeur opendeed. "Ik heb een negen en een half!"

"Echt waar? Laten mij eens kijken."

Ik haalde het proefwerk uit mijn tas en liet het vol trots aan haar zien.

Ze bekeek mijn proefwerk nauwkeurig en vroeg toen: "Wanneer wil je de beloning? Nu of later?"

"Maak je soms een grapje, mams? Nu meteen natuurlijk!"

"Dan naar beneden met die broek van je!"

Meteen stroopte mijn broek omlaag en mijn stijve piemel sprong eruit. Ik had al een stijve sinds ik het tentamen terug had gekregen. En de gedachte aan de pijpbeurt die ik nu ging krijgen, maakte dat hij helemaal op springen stond.

Mijn moeder ging op haar knien zitten om mijn pik in haar mond te nemen. Maar voordat haar lippen mijn piemel aanraakten, onderbrak ik haar: "Mama, wil jij jezelf ook uitkleden? Want ik wil graag je mooie borsten zien ..."

Ik zag dat ze zich een beetje gevleid voelde. Ze trok haar blouse uit en presenteerde mij met enige trots haar prachtige zwabberende uiers.

Toen nam ze mijn pik in haar mond en begon hem te zuigen. Het voelde heerlijk om haar warme en natte mond om mijn lul te voelen. Ik leunde achterover op mijn stoel en genoot van de lekkerste beloning, die ik ooit heb gehad. Ik had dit nog nooit ervaren, dus ik had geen vergelijking, maar ik merkte meteen, dat mijn moeder heel goed kon zuigen. Het was heel moeilijk om niet meteen klaar te komen en het idee dat ik het straks in haar mond ging spuiten, maakte heter niet gemakkelijker op. Ik bracht voorzichtig n hand naar haar borsten en masseerde ze. Ik nam haar inmiddels stijf geworden tepel tussen mijn vingers en kneep er voorzichtig in. Mijn moeder begon zachtjes te kreunen, terwijl ik met haar grote memmen speelde.

"Mama!" kreunde ik. "Oh Mama!!"

Het was het meest opwindende gevoel ooit, toen ik mezelf liet gaan en mijn zaad in de mond van mijn eigen moeder spoot! Zij bleef dapper aan mijn lul zuigen, terwijl ik het hele vrachtje erin spoot. Ik zag hoe zij alles ijverig doorslikte en ze stopte niet, voordat ze ook mijn laatste druppel sperma had opgezogen.

"Wauw, mams!" zei ik, verwonderd over mijn geweldige orgasme.

"Vond je het lekker?" vroeg ze terwijl ze weer opstond.

"Nou en of, mama!"

"Dit krijg je in het vervolg dus altijd, als je een tien haalt!"

Ik nam mij die belofte ter harte! Terwijl ik voor die tijd alleen maar tv keek of computergames speelde, veranderde mijn gedrag totaal: ik was steeds bezig voor school. En dat loonde, want het regende tienen en dus ook pijpbeurten.

Want elke keer als ik weer met een tien thuiskwam, zoog mijn moeder trouw mijn lul af. Het was net alsof die tien een recept was, de pijpbeurt een medicijn en mijn moeder de apotheker. En elke keer probeerde ik een beetje verder te gaan. Terwijl ze me afzoog, kneep ik in haar goddelijke borsten, of ik vroeg haar om zich helemaal uit te kleden en na een tijdje kreeg ik haar zelfs zover, dat ik haar schaamhaar mocht strelen."Niet doen!" kreunde ze dan, terwijl zij mij wat steviger afzoog, als ik tussen haar benen tastte. En ik was verbaasd over hoe nat ze daar was. Haar kutje zoog mijn vingers bijna naar binnen!

"Mams," kreunde ik, terwijl mijn pik diep in haar mond was. "Ik wil eh..., ik wil seks met jou!" Ze hield op en keek me aan.

"Dat kan niet!" zei ze en keek wat spijtig naar mijn stijve pik.

"Maar ik wil het zo graag, mama!"

"Nee, dat mogen we niet doen!"

"Maar we mogen dit toch ook niet doen, wat we nu doen?"

"Het maakt nogal wat verschil, of ik mijn zoon een beetje afzuig of dat ik echte seks met hem heb! En jij zou toch niet je penis in de vagina willen steken, die jou heeft gebaard?"

"Er is niets wat ik liever wil, mams!"

Ze keek me verbaasd aan en trok mijn pik af met haar hand. Vervolgens drukte ze legde hem weer tussen haar grote borsten en masseerde hem met haar geile tieten.

"Weet je, ik zal je een voorstel doen." Ik was meten een en al oor!

"Als jij het eindexamen haalt met minimaal een acht gemiddeld, dan mag je het een keertje doen."

"Maar mama," zuchtte ik. "Ik heb in het begin van het jaar zoveel drien en vieren gehaald, dat is echt onmogelijk! "

"Het is heel goed mogelijk, dat weet je best!" glimlachte ze.

"Maar dan zou ik vanaf nu alleen nog maar tienen moeten krijgen."

"Precies, alleen maar tienen en pijpbeurten, dat is de uitdaging, dus wat vind je ervan? Zul je alles ervoor doen, om n keertje met mij te mogen neuken?"

"Mama, ik wil er echt alles voor doen, maar ik ben wel bang dat het mij niet gaat lukken ... "

"Ik zal je zoveel mogelijk helpen, ik zuig je af en je mag mij ook overal aanraken. Hebben we een deal, Max?"

"Ja, mama," zuchtte ik moedeloos.

"Goed zo, spuit dan nu je moeder maar onder!"

Ik spoot meteen, helemaal over haar heerlijke borsten heen.

"Het was geen echte pijpbeurt deze keer. Dus je hebt er nog eentje tegoed," zei ze.

Nu was ik helemaal gemotiveerd. Ik haalde de leerstof van het afgelopen jaar helemaal in, en ik deed ongelofelijk mijn best op school. De docenten waren stomverbaasd over mijn vorderingen. Van een bijna gezakte scholier tot een modelstudent! Ik leerde voor elk proefwerk, voor elk tentamen en voor elke spreekbeurt in de klas. En ik werd steeds trouw beloond door mijn moeder.

Het volgende halve jaar kreeg ik heel wat pijpbeurten van haar en ik verkende haar hele lichaam. Ik likte en zoog aan haar tepels en ik vingerde aan haar kutje. Ik mocht alles met mijn moeder doen, behalve in haar kutje neuken met mijn lul. Zij had mij precies daar, waar ze me wilde hebben, en dat wilde ze zo houden, want ik zou vast minder ijverig worden, als ze mij te vroeg mijn zin zou geven.

Het was echt heel veel werk en ik moest al mijn vrije tijd eraan opofferen, maar het was voor een goed doel! Ja, ik besef nu dat het enige doel van mijn moeder was, dat ik een betere toekomst voor me zou hebben. Maar voor mij was het enige belangrijke, om echte seks te hebben met mijn moeder.

"En hoe sta je ervoor, Max? Je moet intussen toch weten hoe je ervoor staat?" vroeg ze, toen de eindexamenweek voorbij was.

Ze had gelijk. Ik wist precies hoe ik ervoor stond. Ik had het haar meteen kunnen vertellen, maar dat deed ik niet!

"Dat weten we pas bij het uitreiken van de diploma's," grijnsde ik. En daarbij bleef het. Er waren ten slotte nog maar twee weken te gaan tot de diploma-uitreiking.

Toen de tijd daar was, kleedden we ons netjes aan. Ik in een net pak en mijn moeder in een strakke zwarte jurk. Ik kon zien dat ze geen beha droeg, omdat haar tepels tegen de dunne stof aan priemden, net zoals mijn stijve pik dat deed tegen mijn nette broek.

"Gaan we?" vroeg ze. Nou en of we gingen!

Ik ben nog nooit zo opgewonden geweest in mijn leven, als toen ik naast mijn moeder zat en wachtte op de uitreikingsceremonie. Onze schoolband speelde, er werd gepraat en toen werden de diploma's uitgereikt. De ene scholier na de andere kwam op het podium en ik was de voorlaatste. Ik beefde over mijn hele lichaam en mijn handen waren koud. Toen liep ik naar het podium.

"En nu komen we bij de grootste verandering, die ik als leraar ooit heb meegemaakt. Max was altijd een van onze meest luie studenten. Hij haalde steeds drien en vieren! Maar het doet mij veel genoegen om U allen aan te mogen kondigen, dat Max n van de drie allerbeste examens heeft gedaan van de hele school! Met een gemiddelde van 8.1 ondanks dat hij in het eerste semester heel slecht was begonnen. Een extra applaus voor deze geweldige prestatie!"

Ik ging naar het midden van het podium en nam mijn diploma in ontvangst.

"En vertel ons eens, Max, hoe heb je dit voor elkaar gekregen?"

Ik kreeg de microfoon voor mijn neus geduwd en zei: "Ik heb alles aan mijn moeder te danken, die mij enorm heeft ondersteund. Alles wat ik nodig had was een beetje motivatie, en dat heeft zij mij gegeven!"

Ik zag dat mijn moeder een traantje wegpinkte. Terwijl ik tussen mijn klasgenoten ging zitten, zag ik dat mijn moeder de zaal verliet. Ik moest wachten tot alle klasgenoten de aula verlieten. Toen trilde mijn telefoon. Een WhatsApp-bericht van mijn moeder: "Max, kom vlug naar huis!"

Onmiddellijk liep ik de hal uit en fietste snel naar huis.Mijn moeder leunde tegen de keukentafel.

"Gefeliciteerd Max, het is je gelukt!" sprak ze trots. "Weet je nog wat dat betekent?"

"Ja, mams."

"Je hebt de beloning echt verdiend," zei ze terwijl ze op de rand van de keukentafel ging zitten en haar dijen spreidde. Ze had geen slipje aan en ik zag haar vochtig glinsterende kutje! Ik deed vlug de deur achter me dicht en ritste mijn broek open.

Ze streelde zachtjes over mijn pik en fluisterde: "Ben je er klaar voor, Max, om je eigen moeder te neuken?"

"Ja mams, en ben jij klaar om geneukt te worden door je eigen zoon?" antwoordde ik.

"Oh ja," kreunde ze en ze trok me dicht tegen zich aan. Ze leidde mijn erectie rechtstreeks tussen haar natte schaamlippen en trok me nog dichter tegen zich aan, zodat mijn pik in haar kutje gleed.

"Wat heb ik hier lang op gewacht!" zuchtte ik.

"Ik ook!" bekende zij. Heel langzaam trok ik mijn pik terug uit haar kut en duwde hem daarna weer naar binnen. Ik sloot mijn ogen en we genoten er beiden van.

"Jij voelt zo heerlijk aan, mams!"

"Jij ook, Max!"

Het was zo geweldig heerlijk, dat ik bijna spoot. Het was nog nooit zo moeilijk geweest om mijn orgasme te onderdrukken als nu. En ik wilde niet na tien seconden al klaarkomen, ten slotte had ik hier een half jaar keihard voor moeten werken.

"Ik zou je zo graag wat harder neuken, mama, maar het voelt nu al zo heerlijk en dan zou ik veel te snel klaarkomen!"

Mijn moeder trok haar jurk over haar hoofd en ontblootte haar tieten. "Zuig dan maar lekker aan mijn borsten," zei ze. "Dat zal je misschien afleiden."

Ik zoog aan haar stijve tepels, die er groter uitzagen dan ooit tevoren. Ik drukte mijn gezicht tegen haar zachte borsten en begon aan haar tepel sabbelen, terwijl ik haar zalige kut heel langzaam bleef neuken. Mijn moeder zat wijdbeens op de rand van de keukentafel en zij liet toe dat ik haar neukte! Het was echt knettergeil en het zuigen aan haar tieten hielp ook al niet om mijn orgasme te onderdrukken.

"Oh Max, oh ja!" kreunde mijn moeder en ze begon met haar heupen te wiebelen.

"Ja Mams, ik kom klaar!" riep ik.

"Oh ja, kom maar klaar! Spuit het maar in je mammie!"

Ik zoog keihard op haar tepel en stootte mijn kloppende pik zo diep als mogelijk in haar zuigende kut en meteen voelde ik het hete sperma door mijn zaadleider rechtstreeks in mijn moeders kutje stromen. God wat een heerlijke ervaring!

En toen we weer tot rust kwamen, richtte ik mij op en zag mijn sperma langs mijn moeders dijbeen stromen.

"Ik hoop dat je het de moeite waard vond," zei ze.

"Oh ja, kunnen we het nog eens doen?" grijnsde ik.

"Zo vaak als je maar wilt, want vandaag ben ik van jou!"

Na mijn schooltijd ging ik medicijnen studeren. We maakten een nieuwe afspraak: zolang ik mijn examens haalde met goede cijfers, deed mijn moeder alles wat ik wilde. We neukten wanneer en waar ik wilde, en de seks werd steeds ruiger en wilder. We maakten geile praatjes en we deden het soms in de vrije natuur. En elke fantasie van mij werd vervuld door mijn moeder, of het nu SM was of anale seks.

En ik? ik haalde mijn Bachelor en daarna ook mijn Masters en binnenkort doe ik mijn artsexamen. En het geheim van al dat succes is mijn moeder en de heerlijke seks met haar!

Op een dag vroeg ze ik of ik dan helemaal niet genteresseerd was in andere vrouwen.

"Nee, mams, jij bent alles wat ik nodig heb," antwoordde ik.

"Maar ik wil ooit wel kleinkinderen hebben!" klaagde ze.

"Nou, dan zul je ze zelf moeten baren," lachte ik.

Ze omhelsde mij stevig en we kusten elkaar.

*** Einde ***Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners