Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het weerzien - 10298 keer gelezen
Ik ben Ivo en ik ben 35 jaar oud. Ik ben helemaal alleen en ik woon in het oosten van het land in de buurt van Enschede. Ik ben opgegroeid in de buurt van Hilversum. De reden dat ik 10 jaar geleden hier ben gaan wonen heeft te maken met mijn familie, daar wil ik niets meer van weten. Ik kwam vast te zitten voor zware mishandeling van de toenmalige vriend van mijn zus, Kim. Die vriend van Kim had haar in elkaar geslagen tijdens een ruzie. Ik ben toen ik er achter kwam, gelijk naar zijn huis gereden en ik heb hem toen zeer ernstig geslagen, dat ik vast kwam te zitten voor zware mishandeling.

Op het moment dat ik vast zat, kreeg ik telefonisch contact met mijn vader en die wilde geen contact meer met mij en ik mocht geen contact meer opnemen met hem, ma en Kim. Dat was ook de laatste keer dat ik hen gezien of gesproken heb. Na mijn tijd in de gevangenis ben ik naar het oosten getrokken en daar woon ik nog steeds. Ik heb mijn tweede naam aangenomen, mijn officiŽle naam is George Ivo Klein. En om mijn familie op afstand te houden heb ik George omgeruild naar Ivo. Ik heb niemand laten weten waar ik nu woon, en ik ben hier een heel nieuw leven begonnen. Ik heb nu een eigen huis en vast werk bij een garage, ik ben daar ondertussen chef werkplaats geworden. Sinds een jaar woon ik weer alleen, na een relatie van 3 jaar. Nu heb ik af en toe een scharrel of one night stand, maar voorlopig geen vaste relatie meer voor mij.

Wanneer een aantal collega's van plan zijn om te gaan stappen in Amsterdam, besluit ik ook mee te gaan. Wij hebben een hotel overnachting geboekt en reizen die kant op. Zaterdag middag zitten wij op een terras in Amsterdam, daar hebben wij een groot feest. Op het Rembrandts plein gaan wij een hapje eten. In de avond gaan wij de Wallen over, zoals iedereen doet die naar Amsterdam gaat. De drank vliegt er doorheen, en een aantal gaan ook bij een hoer naar binnen, en ja ik ook...

Ik heb zo'n klein Aziatische vrouwtje, ik betaal vooraf 50euro. Ik kleed mij uit en zij doet haar string uit en haar bh af. Zij heeft kleine borsten en een klein kutje. Ik doe een condoom om mijn half stijve lul, het hoertje gaat op der knieŽn zitten en zuigt mijn lul helemaal stijf. Dan gaat zij op haar knieŽn voorover zitten en ik ga er achter zitten. Ik begeleid mijn lul tussen haar lippen en ik duw mijn lul haar kut in. Ik pak haar heupen vast, en ik stoot zo haar kut in. Ik begin wild te neuken en omdat het alweer een tijdje geleden is, voel ik al heel snel mijn orgasme komen. Wanneer ik er bijna ben, trek ik het hoertje stevig om mijn lul en ik spuit mijn zaad in de condoom. Dan trek ik terug en ik haal de condoom eraf en ik bind deze dicht en gooi die in een prullenmand. Dan was ik mijn lul goed en ik loop weer naar buiten. Daar wachten ik bij mijn maten tot iedereen er weer is.Dan lopen wij weer van de Wallen weg, we besluiten nog een borrel te halen in een kroegje in de buurt van het hotel. Daar gaan wij aan de bar zitten. Daar nemen wij nog wat drankjes, een aantal van ons wil naar het hotel. Samen met Henk en Bert gaan wij nog even een drankje halen in een nachttent op het Leidseplein. Het is er gezellig druk, wij zijn Henk gelijk kwijt, die jonge jongen heeft een scharrel opgedoken en hij is weg, ik krijg een berichtje van hem, dat wij niet hoeven te wachten op hem. Ik wens hem succes, en zeg dat wij tot 13.00 uur wachten bij het hotel, en dat wij dan weggaan.

Bert is het ook zat en ik ga mee naar buiten. Buiten is het druk, wij willen een taxi pakken. wij staan in de rij bij de taxi standplaats. Dan komen er een aantal jonge vrouwen achter ons in de rij staan. Bert begint een praatje met hen, wanneer er een vrouwtje zich omdraait kijk ik recht in de ogen van Kim, ik herken haar gelijk. Ik zie dat zij ook schrikt, ik weet even niet hoe ik moet reageren. Dan weet ik het, ik geef Bert geld voor de taxi en ik zeg hem dat ik naar het hotel kom, hij hoeft niet te wachten. Ik loop de rij uit en ik loop weg van Bert en ik loop gewoon zomaar een kant op.

Het is zeker 3,5 uur later wanneer ik mijn hotel kamer op kom lopen en ik ga naar bed. Over 3 uurtjes gaat de wekker, ik val snel in slaap. Wanneer ik wakker wordt van de wekker, komt Bert naar mijn kamer. Hij vraagt of hij binnen mag komen, hij wil weten wat er was, dat ik zomaar wegging. Ik leg hem uit wat er is gebeurt en wie dat was. Bert verteld dat Kim hem had aangesproken, zij waren daar voor haar vrijgezellenfeest. Zij gaat over een maand trouwen, maar zij wil graag weer in contact komen met mij, en hij overhandigd mij een papiertje waarop haar contact gegevens staat. Ik neem het briefje aan en ik doe die in mijn zak en zeg dat ik wel ga kijken wat ik er mee ga doen. Bert verteld dat hij zijn nummer ook heeft gegeven aan Kim, zodat zij kan bellen om te vragen of ik het briefje heb aangenomen. Ik zeg tegen Bert dat hij mag zeggen dat ik hem heb aangenomen en dat ik ga denken wat ik ermee ga doen. Ik bedank hem wel voor het feit dat hij niet mijn nummer heeft gegeven, ondanks zij er wel om heeft gevraagd.

Die vrijdag erna komt Bert naar mij toe, hij verteld dat Kim hem gister avond heeft gebeld of hij wilde vragen of ik al weet wat ik ga doen met haar verzoek. Ik zeg hem dat hij maar moet zeggen dat ik haar in het weekend een mail ga schrijven met hoe ik me heb gevoeld in de afgelopen 11 jaar.

Die zaterdag schrijf ik een mail naar Kim, daarin schrijf ik mijn gevoelens. Over hoeveel pijn het mij heeft gedaan dat de familie mij zo heeft laten vallen, nadat ik voor mijn kleine zusje ben opgekomen. Daar heb ik nooit spijt van gehad, en zou het zo weer doen. Alleen is dat niet meer nodig, want volgens mijn zusje heeft zij geen grote broer meer. Dan verstuur ik het mailtje.Een uur later krijg ik een mailtje terug, Kim schrijft dat zij onder de druk van pa en ma mij heeft laten vallen. Haar ex was een neefje van de voorzitter van de kerkgemeenschap waar pa de voorganger van is. Pa heeft bij het bestuur tekst en uitleg moeten geven waarom hij mij niet goed heeft opgevoed en dergelijke. Toen zij van pa te horen heeft gekregen dat zij mij moest laten vallen, hebben pa en ma streng op haar ingepraat dat ik slecht ben omdat ik het gevang heb gezeten. Nadat zij op haar 21e uit huis is gegaan, is zij naar mij op zoek gegaan, maar zij heeft mij niet kunnen vinden. Maar zij wil dolgraag met mij in contact komen, want zij wil het goed maken met mij, en hoopt dat het weer een beetje goed komt. Zij heeft het met pa en ma geen contact meer, zij is achter meer dingen gekomen. Zij schrijft ook dat het wel een tijd zal duren, maar zij wil er alles aan doen om het contact weer goed te krijgen tussen ons. Ik stel voor om dan een keertje wat af te spreken in Deventer, dat is voor allebei in het midden.

Volgende week zaterdag is het zover, ik reis af naar Deventer. Daar hebben wij afgesproken in het centrum nabij het station, omdat Kim geen rijbewijs heeft. Toch wel met knikkende knieŽn loop ik naar het cafeetje waar wij hebben afgesproken. Kim is er nog niet, ik ga aan een tafeltje zitten bij het raam. Kwartier te laat komt Kim er aan, die gewoonte om te laat te komen heeft zij niet afgeleerd.

Kim gaat aan tafel zitten, ik bestel wat te drinken voor ons en zet het voor haar neer en ik ga weer zitten. Het gesprek komt zeer lastig op gang, maar uit eindelijk verteld Kim wat zij te vertellen heeft. De tranen lopen over haar wangen, en het kost mij moeite om niet gelijk te zwichten, want in mijn hart heb ik haar in die korte tijd al vergeven. Het is een gesprek dat bijna 3 uur heeft geduurd, ik breng haar naar het station, bij het afscheid geef ik haar mijn nummer, dan kan zij mij appen, dat is makkelijker dan mailen. Die week er na hebben wij veel contact, Kim vraagt of zij langs mag komen het weekend voor haar bruiloft, ik zeg dat het van mij wel mag. Zij verteld dat zij vrijdag na haar werk op de trein stapt naar Enschede, en of ik haar op wil halen.

Kim stapt bij mij in de auto en wij rijden naar mijn huis. Daar zetten wij haar tas op de logeerkamer en ploffen op de bank neer. Ik heb nog niet gegeten en Kim ook nog niet, wij bestellen Chinees. Onder het eten hebben wij het over haar bijna echtgenoot. Martijn is een goede man voor haar, hij heeft een dochtertje van 10 bij zijn ex vrouw. Hij is een eigenaar van een autodealer van een Duitse automerk. Dan hebben wij het over de bruiloft, Kim hoopt eigenlijk dat ik ook wil komen. Ik hoef niet bang te zijn om familie tegen te komen, want zij heeft ook geen contact meer met pa en ma. Alleen met Jens, onze neef, heeft zij nog contact. Maar die komt niet naar de bruiloft.Na een paar borrels gaan wij slapen. De volgende morgen gaan wij gezellig shoppen in OsnabrŁck. Wij maken er een leuke dag van, en het wordt al langzaam zoals het was. Wij maken de afspraak om het niet meer over vroeger te hebben. Wij hebben dolle pret en wanneer wij thuis komen, halen wij nog een drankje in een kroeg hier in de buurt. Het licht gaat aan en wij lopen naar huis. Toch wel een beetje onder invloed ploffen wij op de bank. Wij zappen nog wat op tv, Kim komt tegen mij aan hangen en ik sla een arm om haar heen. Zo liggen wij lekker op de bank met de poten op tafel. Snel is Kim in slaap gevallen en zij draait zich om en komt nog meer tegen mij aan liggen. Haar arm ligt over mijn buik ter hoogte van mijn navel. Ik val ook in slaap en ik word even later wakker en haar hand is afgezakt en ligt bijna op mijn kruis. Dan laat zij haar hand helemaal op mijn kruis liggen en begint in haar slaap mijn lul te kneden. Zij slaat haar been over mijn been heen en zij begint zacht tegen mijn been aan te rijden met haar kruis. Zacht probeer ik haar wakker te schudden. Kim wordt slaperig wakker en zij schrikt waar zij mee bezig is.

Zij stamelt een excuus, ik vertel dat het niet erg is. Ik vraag of haar nood zo hoog is, Kim verteld dat zij verslaafd is aan seks. Martijn en zij hebben bijna elke nacht seks. Maar het was niet haar bedoeling, maar gewoon automatisme. Mijn lul is ondertussen stijf en knelt behoorlijk in mijn spijkerbroek. Ik zeg dat Kim gerust door mag gaan met mij te kneden. Kim maakt mijn gulp en broek open en gaat met haar hand mijn broek in en pakt mijn lul. Ik ga ondertussen met mijn hand haar shirt in en ik pak haar borst door de beha heen en kneed deze heel teder en wissel regelmatig van borst. Dan komt Kim omhoog trekt haar shirt uit en haar beha volgt gelijk erachteraan. Ik trek ook mijn shirt uit en ik trek mijn broek en onderbroek gelijk uit en ik ga naakt op de bank zitten, Kim volgt mijn voorbeeld.

Kim is een mooie vrouw, 1.75m, mooi lang blond haar, B-cup borsten, lekker strak buikje, lekker kontje, kaal kutje.

Ik ben een man 1.90m, blond haar, normaal lichaam, en mijn lul is 19cm is stijve toestand.

Kim pak mijn lul vast en begint mij af te trekken, dan buigt zij voorover en hapt mijn lul ineens ver in haar mond. Kim geeft mij een pijp beurt waar ik van lig te genieten. Omdat ik er zo van lig te genieten, komt mijn orgasme voor mijn gevoel veel te snel. Maar ik waarschuw Kim op tijd dat ik bijna klaar ga komen. Kim gaat nu echt deep troat pijpen. Dan weet ik het niet meer tegen te houden en ik kom klaar en ik spuit mijn zaad gelijk haar keel in. Dan komt Kim omhoog en maakt haar mond schoon en likt mijn lul weer helemaal schoon.

Dan duw ik Kim met haar rug weer tegen de leuning en ik ga op mijn knieŽn tussen haar benen zitten. Dan zet ik haar voeten naast haar op de bank en ik trek haar kontje naar de rand van de bank, zodat ik makkelijk bij haar kutje kan. Dan begin ik met het beffen en ik duw 2 vingers haar natte kut in. Zo vinger en lik ik mijn zusje snel naar haar eerste orgasme. Maar ik stop niet en ga genadeloos door in een nog sneller tempo. Volgens mij heeft Kim een doorlopend orgasme. Tot op een gegeven moment zij met een schreeuw weer klaar komt, en mijn mond vol spuit met haar vocht. Ik slik alles door en ik lik haar kut helemaal schoon.Kim ligt even bij te komen, maar ik ben weer helemaal stijf en ik ga nu naar voren tot het puntje van mijn eikel tegen haar kutje drukt. Dan duw ik mijn lul vol gas haar kut in. Kim spreid haar ogen en ontvangt mijn lul met een diepe kreun. Ik pak haar vast bij haar heupen en ik begin in een rustig tempo haar te neuken. Ik hou vast aan dit ritme en ik neuk mijn kleine zusje. Kim ligt er echt van te genieten. Wanneer ik merk dat ik bijna klaar ga komen trek ik mijn lul terug, Kim kijkt mij teleurgesteld aan en hijgt "Ik was er bijna, en dan trek jij terug?" Ik laat mij achterover vallen en ik trek Kim met mij mee, zodat ik op mijn rug lig en Kim op mijn buik. Kim snapt wat ik wil, en zij komt overeind en gaat omhoog en laat zich dan op mijn stijve lul zakken. Kim begint nu als wilde amazone mijn lul te berijden. Ik pak haar borsten vast en ik speel met haar tepels, en zo af en toe knijp ik in haar lekkere tepels. Dan merk ik dat mijn orgasme er bijna aankomt, en aan het gekreun van Kim te horen duurt die van haar ook niet zo heel erg lang meer. Dan komen wij beide tegelijk klaar en ik spuit mijn zaad diep in de kut van Kim. Door haar orgasme lijkt het net of dat zij mijn Lul er bijna afknijpt. Vermoeid laat Kim zich voorover vallen en zij rolt daarna van mij af. Wanneer ik een beetje ben bijgekomen, til ik Kim op en loop met haar naar mijn slaapkamer. Daar val ik in slaap naast mijn slapend zusje.

De volgende morgen ben ik al vroeg weer in de weer, tegen 12 uur komt Kim naar beneden. Ik vraag of zij er spijt van heeft gehad, zij antwoord gelijk "NEEE echt niet!! Alleen stom dat ik niet aan een condoom heb gedacht, Martijn heeft zich laten helpen en ik slik daarom geen pil. Maar dan maar hopen dat het goed gegaan is." Ik hoop het ook.

Die middag zitten wij op de bank en ik vraag "zal ik je naar huis brengen? Dan kan ik ook Martijn eens ontmoeten." Kim is blij met mijn aanbod, Martijn wilde mij al eens ontmoeten vertelde Kim. Rond een uur of 3 rijden wij richting Laren(NH), daar waar Kim nog steeds woont. Tegen half 5 komen wij aan in Laren, ik word hartelijk ontvangen door Martijn en Els zijn dochtertje. Martijn is een leuke man, lekker spontaan. Hij vertelde dat heeft gemerkt dat Kim steeds vrolijker is geworden sinds wij het contact hebben herstelt. Martijn verteld dat Kim regelmatig het had over mij, en dat zij samen regelmatig hebben gezocht naar mij. Maar mede door mijn naamsverandering was ik vrijwel onvindbaar. Martijn vraagt of ik bereid ben om donderdag op de bruiloft te komen, en Kim weg te willen geven. Ik vertel dat ik mijn best ga doen, maar dat ik niets kan en wil beloven. Omdat ik het wel moet regelen met mijn werk. Ik ben er zeker 's avonds bij tijdens het feestje. Omdat ik vrijdag toch al vrij was, dus dat ik dan een hotel ga boeken in de buurt. Martijn wil daar niets van weten, en ik moet gewoon bij hun op de logeerkamer slapen. Tegen 8 uur rij ik weer naar huis, met de afspraak dat ik morgen gelijk ga regelen dat ik donderdag ook vrij ben, als dat lukt ik woensdag na het werk weer naar Laren kom.Het is snel geregeld op mijn werk, en woensdag rij ik naar Laren. Wanneer ik aankom, doet Els de deur open voor mij. Zij verteld blij dat zij morgen lekker vrij heeft van school en dat zij van haar mamma hier bij Kim mocht slapen. Martijn slaapt bij zijn moeder, morgen ochtend komt Martijn, Kim en Els halen. Dan gaan zij foto's maken en dan naar het gemeentehuis en dan naar de kerk. Na de kerk gaan Kim en Martijn eten in een heel luxe restaurant. Kim vraagt of Els dan met mij mee mag rijden van de kerk naar huis. Daar komt de buurvrouw haar halen, ik vertel dat het geen probleem is.

Die avond lig ik in de logeerkamer, Els ligt in haar eigen kamer, en Kim ook. Wanneer ik bijna slaap, komt Kim mijn kamer ingelopen. Zij trekt haar nachthemd uit en komt naast mij in het smalle 1 persoon bed liggen. Kim fluistert, "Wij moeten wel stil wezen want Els slaapt een kamer naast ons. Maar ik ben zo geil, dus even een vluggertje." Kim pakt mijn lul en trekt deze snel heel stijf. Dan slaat Kim haar linkerbeen om mij heen pakt mijn lul vast en dan zakt zij over mijn lul.

In een woest tempo neukt mijn zusje mij weer. Ik voel haar borsten over mijn borst glijden. Ik pak haar lekkere kont en begeleid haar over mijn lul heen. Ik fluister hijgend in haar oor ,dat zij wel moet stoppen voor ik weer klaar kom. Ik herinner mij ineens dat zij niet aan de pil is. Dan komt Kim omhoog en pakt mijn lul vast en mikt deze een stukje hoger. Dan zakt zij heel voorzichtig naar beneden en mijn lul duwt haar kontje in. Omdat Kim mijn lul goed nat heeft gemaakt zakt zijn met haar kontgaatje rustig naar beneden. Wanneer ik er helemaal inzit, zegt Kim "Broer, je bent de eerste die er met een lul inzit, Martijn wil het niet maar ik heb wel eens een vinger er in gedrukt. Maar wat een geil gevoel." Dan begint Kim te rijden in heel rustig tempo. Omdat Kim rechtop zit, zie ik haar borsten op en neer gaan. Ik kan de verleiding niet weerstaan en ik pak haar borsten vast en ik speel met tepels. Dan ga ik met mijn linker hand naar beneden en ik speel met haar clitoris. Kim zit nu dubbel te genieten. Ik merk ook dat ik dichtbij een orgasme ben, omdat haar kontje zo lekker strak is. Dan komen wij vrijwel gelijk klaar en ik spuit mijn zaad diep in het kontje van mijn zusje. Dan stapt Kim van mijn lul af en loopt weer terug naar haar kamer.

De volgende dag hebben wij een topdag, ik begeleid Kim naar het altaar van de trouwzaal en later naar het altaar van de kerk. Het enige minpuntje van de dag is dat pa en ma voor de kerk stonden toen wij naar buiten liepen. Zij wilden Kim aanspreken op het feit dat zij hun niet had verteld dat zij ging trouwen. De grootste verbazing voor hen was het feit dat ik hen wegstuurde. Zij hadden niet gerekend op het feit dat wij weer contact zouden hebben. Ik heb Kim en Martijn de auto in begeleid en daarna Els mee naar het huis van Martijn en Kim genomen, waar de buurvrouw haar kwam ophalen. Morgen brengt zij Els samen met haar zoontje naar school.Het feest is een groot feest, ik heb grote schik met de familie van Martijn, zijn ouders en zus zijn zeer gezellige mensen. Wij hebben grote schik, ik sta lekker te dansen met Hanneke, de zus van Martijn. Zij is vorige maand gescheiden en zij is nu alleenstaande moeder van Sven van 8 jaar oud. Zijn wonen nu tijdelijk bij haar ouders in de buurt van Utrecht. Sven is nu bij zijn vader, morgen brengt hij hem naar school en daar moet Hanneke hem weer ophalen. Wanneer de ouders van Hanneke weg willen, wil zij nog niet naar huis. Zij loopt naar Martijn en Kim, zij vraagt of zij bij hen mag logeren. Martijn verteld dat zij in het hotel slapen om daar hun huwelijksnacht door te brengen. Maar dat zij het moet overleggen met mij, van hun is het geen probleem. Tegen 1 uur vertrekt het bruidspaar, en dan is ook gelijk het feest een beetje op het einde. Met een taxi gaan Hanneke en ik naar het huis van mijn zusje en mijn kersverse zwager. Daar gekomen nemen wij nog een biertje voor het slapen gaan.

Han, zoals ik haar al snel noem, en ik liggen lekker op de bank. Han ligt tegen mij aan en zij ligt in mijn armen. Ik laat mijn hand steeds meer richting haar borst gaan, ik wacht erop dat Han hem tegen houdt, maar dat gebeurd maar niet. Wanneer ik vlak bij haar borst ben, vraag ik haar "Han, mag ik door gaan?" Zij zegt niets, maar pakt mijn hand en legt deze vol op haar grote borst. Ik begin gelijk te kneden en zij draait haar hoofd naar mij toe en duwt haar mond op die van mij. Ik open mijn mond en gelijk voel ik haar tong mijn tong op zoeken. Wij raken in een echte tongzoen, en die is heerlijk. Dan begin ik te trekken aan haar blouse en knoop die van beneden naar boven open. Han verbreekt de zoen en gaat staan. Dan trekt zij snel haar blouse en beha uit en ook haar rok en slip verdwijnen snel. Dan trekt zij haar panty kousen uit en dan staat zij naakt voor mij.

Han is een kleine vrouw, zij is licht mollig, daardoor grote borsten een dikke D-cup. Een stevige kont en stevige benen. Maar alles is nog netjes in verhouding en niet echt dik te noemen.

Ik kleed mij ook heel snel uit, en ik zie Han verliefd kijken naar mijn 19cm harde vleesstaaf. Zij vliegt op de knieŽn en zij begint mij gelijk te pijpen. Ik leg mijn handen op haar achterhoofd, en zo geil als ik ben, begin ik haar mond te neuken, soms leidt dit tot kokhalzen bij haar. Maar het is voor een groot genot, en ik ben zo geil dat ik heel snel klaar kom diep in de mond van Han. Dan trek ik mijn lul terug en ik zie haar betraande ogen. Zij zegt "Je hebt een te grote lul voor mij om heel diep te kunnen. Maar je zaad smaakt wel lekker.Dan duw ik Han op de bank en ik duw haar benen uit elkaar, en dan neem ik plaats tussen haar benen. Ik begin haar te likken van onder naar boven, met mijn tong eindig ik op haar clitje. Dan duw ik gelijk 2 vingers naar binnen, ik begin haar te neuken met mijn vingers en met mijn tong verwen ik haar clitje. Han ligt al snel te hijgen en te kreunen op de bank. Wanneer zij met een wilde kreun klaarkomt, kom ik omhoog en ik duw mijn stijve lul vol gas in haar kutje, die wel krap aanvoelt. Han geeft weer een geile brul en wanneer zij een beetje gewend is aan mijn formaat, vraag ik haar of zij aan de pil is. Wanneer zij dat bevestigd, begin ik haar te neuken. In een hoog tempo neuk ik de schoonzus van mijn zusje. Ik leg haar benen op mijn schouders, waardoor ik nog dieper in haar kutje stoot. De woonkamer wordt gevuld met onze lichamen die tegen elkaar kletsen en ons gehijg en gekreun. Ik begin nu een nog harder tempo haar te neuken. Veel te snel komt Han klaar. Dan trek ik mij terug en ik vraag of zij op haar knieŽn voor de bank wil gaan zitten, dan duw ik haar voorover en ik zie haar lekkere dikke kont voor mij.

Dan kom ik naar voren en ik mik mijn lul tussen haar lippen en ik duw mijn lul weer diep in haar kut. Ik pak onder haar lichaam haar lekkere grote borsten. Zo begin ik haar lekker te neuken. Ik knijp in haar tepels terwijl ik haar aan het neuken ben. Dan voel ik mijn orgasme aan komen, dan verhoog ik het tempo nog meer en ik neuk haar lekker wild. Dan hou ik het niet meer en spuit mijn zaad in haar lekkere kut. Ik blijf al spuitend door stoten, daardoor komt zij ook klaar. Dan trek ik mij terug en ik plof kapot op de bank. Han pakt haar slip en trekt deze aan zodat zij de bank niet vuil maakt met lekkend zaad. Dan komt zij naast mij liggen en zij geeft mij een zoen en dan gaan wij naar bed. Zij in het bed van Els en ik in de logeerkamer.

De vrijdagmiddag komen Kim en Martijn thuis, en ik zou net op weg om Els te halen van school. Kim springt gelijk bij mij in de auto en samen halen wij Els op. Kim vraagt hoe ik het gisteren vond, ik vertel dat ik heb genoten. En dat ik zeer blij ben dat ik er bij mocht zijn. Kim vraagt wanneer ik van plan ben om weer naar huis te gaan, of ik nog het weekend wil blijven zodat wij nog wat leuks kunnen doen morgen. Kim stelt voor om met Els en Martijn naar de Efteling te gaan. Zij verteld dat zij zo Hanneke naar huis brengt, want anders gaat zij nooit meer naar huis. Zij vindt Hanneke wel leuk voor een dagje maar zij hoeft niet de hele tijd op hun lip te zitten, dat wil Martijn zelf ook niet. Ik vertel dat ik een leuke tijd gehad heb met haar, maar dat het voor mij bij ťťn keer blijft. Kim kijkt mij ondeugend aan en zegt "Ouwe snoepert, jij weet ook wel hoe jij je lul moet gebruiken. Maar ik wij hoeven niet bang te worden, want ik ben gisteravond ongesteld geworden, dus niet zwanger. Ook wil ik je nu wel zeggen dat het ook de laatste keer was dat wij seks hebben gehad. Nu ik getrouwd ben, wil ik het niet meer hebben. Al heb ik er geen spijt van, en heb ik het ook heerlijk gevonden, maar ik wil het niet meer nu ik getrouwd ben." Ik vertel dat ik er ook van genoten heb en het helemaal snap.

Die zondag zit ik weer in de auto op weg naar het oosten. Ik ben heel blij dat ik weer contact heb met mijn kleine zusje. Ik heb er een leuke zwager bij en een leuk nichtje van bijna 11. Volgend weekend wordt Els 11, dan ga ik weer die kant op.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners