Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het zusje van mijn schoondochter - 50837 keer gelezen
Ik was bij mijn zoon en schoondochter in huis wat klusjes aan het doen,ze waren allebei een weekeend weg samen met mijn vrouw.
Ik had koffie gezet en wilde net even gaan zitten toen de voordeur openging.
Marcella de zus van mijn schoondochter kwam binnen, hoi ben jij er ook zei ze tegen mij,ja ik doe wat klusjes.
Maresella zei dat ze het huis mocht gebruiken dit weekend om dat haar zus weg was.
Geen probleem hoor antwoordde ik wil je koffie,nee geef me maar een wijntje antwoordde Marcella.
Ik schonk wijn in en zette dit op tafel ik ging weer zitten en Marcella kwam naast me zitten, ik bekeek haar over mijn koffie beker heen ze had blond haar tot op de schouders blauwe ogen een figuur om van te kwijlen en heerlijke borsten.
Ze droeg een strak truitje met diepe v hals dat gaf een heerlijke inkijk, zonder dat je echt iets kon zien maar heel opwindend,en een strakke broek ze zat met haar benen opgetrokken op de bank.
We raakte aan de praat over haar werk en allerlei dingen, ik wist dat ze geen vriendje had op dit moment.
Ik ging verder met de klusjes, ik stond op een trapje en had eigenlijk wat hulp nodig ik riep Marcella, kan jij dit even vast houden dan kan ik gereedschap pakken Marcella ging op het trapje staan, ik pakte het gereedschap en moest eigenlijk ook op het trapje,dat wordt wel krap dan zei ik tegen Marcella,kom er maar bij dat is wel gezellig zei ze.
Ik ging naast haar staan,nou eigenlijk meer tegen haar aan, ik kreeg het er warm van om tegen dit heerlijke lichaam te staan,ik maakte vlug het klusje af en stapte het trapje af.
Marcella keerde zich om, en of ze nu echt struikelde of expres weet ik niet maar ze viel in mijn armen,e slaakte een gilletje, heb je niks vroeg ik nee alleen geschrokken antwoordde ze, kom even zitten dan schenk ik je wat in, ze ging op de bank zitten en ik pakte nog een wijntje voor haar.
Heb je echt niets vroeg ik ja een beetje last van mijn schouder zei ze, ik begon haar schouder te masserend, ja dat helpt wel zei Marcella, ik ging nog even door, dat voelt een stuk beter zei Marcella, ik wou dat ik een vriendje had die zo goed kon masseren, blijven zoeken zei ik.
Ze haalde nog een wijntje en kwam dicht bij me zitten, je masseert je vrouw ook vaak zeker vroeg ze, nou nee die vind het maar niks was mijn antwoord, nou ik vind het heerlijk om gemasseerd te worden,lekker met veel massageolie,door een man met sterke handen zodat hij mijn spieren goed kan verwennen,
ik lachte dan heb je het net zeker wel genoten van die kleine massage, ja die was heerlijk.
Kan je overal zo goed masseren vroeg ze,jawel hoor was mijn antwoord maar met massageolie gaat het beter.Ik ben zo terug en Marcella stond op en liep weg ,ven later was ze terug met een flesje,ik wist dat mijn zus massageolie moest hebben,ze kwam weer naast me zitten op de bank met haar rug naar mij toe,ik deed wat olie op mijn handden en begon haar nek te masseren,ik hoorde Marcella zacht kreunen.
Zo verder kan ik nergens bij zei ik haar, anders komt de olie aan je truitje,geen probleem zei ze trok haar truitje uit,kan je er zo wel bij?
Ik keek naar een goed gevormde rug ze had een rode bh aan, de achterkant zag er al heerlijk uit ik was nieuwsgierig naar de voorkant, maar ik hield me in,ik pakte de olie en goot wat over haar schouder,he dat is koud zei Marcella,ik begon te masseren eerst haar schouders en langzaam over haar rug naar beneden ze kreunde zacht,is het lekker zo ja beaamde Marcella.
Als je gaat liggen kan ik je nog beter masseren ze ging languit op de bank liggen en ik masseerde haar tot aan haar heupen, mijn hand ging onder haar bh bandje, je kan hem beter los maken dat gaat makelijker,ik klikte haar bh los en haf haar alle aandacht,op een moment kwam ik bij haar broek daar masseren had weinig zin, zo je bent klaar,ga je niet verder dan vroeg ze.
Ik kan er verder moeilijk bij door je broek,maar dat is geen probleem Marcella ging op haar knieŽn zitten waardoor haar bh van haar lichaam afviel,ze maakte haar broek los en deed hem tot aan haar knieŽn naar beneden ze ging zitten en trok haar broek uit.
Ze had een hele mooie rode string aan, mijn broek werd nu toch plaatselijk heel er krap,mijn pik begon stijf te worden.
Gaat het zo makelijker vroeg Marcella n ze ging weer liggen.
Ik liet olie over haar rug lopen en begon die te masseren mijn handen gingen lager en masseerde haar dijen.
Langzaam deed ik haar kuiten en voeten en ging nog even terug naar haar dijen,ik begon aan haar billen,ik pakte de olie weer en schonk wat op haar billen het liep tussen haar billen door naar voren.
Mijn handen gingen over haar billen heel speels raakte ik ook haar anus ze kreunde,ik besloot brutaler te worden en besteede meer aandacht aan haar anus ik ging er met 1 vinger langs, ze kreunde weer toen k weer langs haar anus ging voerde ik de druk op ik duwde nog net mijn vinger er niet in,ze kreunde, mijn hand ging tussen haar benen en ik drukte zacht tegen haar schaamlippen er volgde geen commentaar, ik begon weer aan haar rug en mijn handen gingen langs de zijkant van haar borsten ik masseerde deze zacht,zo kan je er niet bij , Marcella draaide zich om.
Mijn adem stokte even in mijn keel wat was die meid mooi,ik goot olie over haar borsten,en begon ze zachtjes met de palm van mijn hand te masseren , ik voelde hoe haar tepels hard werden, zachtjes kneep ik er in,niet doen zuchtte Marcella ik kan daar niet tegen dat wind me altijd heel erg op en je zou me alleen masseren lachte ze,
Je hebt vele manieren van masseren zei ik,het kan bv ook met de tong of met een veer van een vogel.
We hebben geen vogelveer lachte Marcella, nee klopt zei ik maar wel een tong.
Jij zou de massage verzorgen zei Marcella ik hoef alleen maar ervan te genieten, en hoe je het doet maakt me niet zoveel uit.
Ik snapte de uitdaging en masseerde haar borsten weer ik bukte naar voeren en mijn tong verwende haar tepels ik beet er zacht in, Marcella kreunde, dit moedigde mij nog meer aan mijn tong ging over haar buik,gaf haar navel extra aandacht, en zakt naar haar dijen die begon ik te likken, als van zelf liet ze 1 been naast de bank zakken zodat er meer ruimte kwam,hoever wil je dat ik ga vroeg ik.Je merkt vanzelf wel als ik het ver genoeg vindt zei Marcella.
Ik likte langs haar dijen en langzaam ging ik naar boven ik kuste door haar string heen haar klitje en drukte mijn tong er stevig tegen aan, met mijn vingers ging ik over haar schaamlippen ze kreunde nu nog harder, ik haakte mijn vingers om de bovenkant van haar string en trok deze omlaag,Marcella had een geheel geschoren kutje, haar lipjes stonden een beetje van elkaar langzaam ging ik er met mijn vinger overheen ik volgde de glooiing van haar poesje tot ik bij haar klitje kwam daar voerde ik de druk van mijn vinger op, een diepe zucht ontsnapte uit de keel van Marcella.
Ik deed met 2 handen haar lippen van elkaar, de kleur was heel zacht roze, de binnenkant glom van het geil,langzaam begon ik met mijn tong haar clitoris te bewerken, Marcella had haar handen op mijn hoofd gelegd ze was bang dat ik zou stoppen,maar daar dacht ik niet aan,het is toch een droom van menig man om op latere leeftijd, zoín mooie jonge vrouw, naar een hoogte punt te mogen brengen.
Ik likte en zoog aan haar clitoris ondertussen had ik 2 vingers in haar kutje geduwd en begon zacht te vingeren.
Marcella lag met haar kontje te wippen zo geil was ze nu, ik drukte met mijn andere hand 1 vinger in haar kontje en ook hier begon ik haar zacht te vingeren, dit gevoel was te veel voor Marcella en gillend kwam ze klaar, ik bleef nog even doorlikken maar even later ging ik recht op zitten.
Marcella legde haar hoofd op mijn schoot, ze lachte naar me je kan goed masseren,het kan nog beter antwoordde ik.
Daar ben ik dan wel nieuwsgierig naar,haar hand ging over mijn kruis en kneep er zacht in,pak hem maar uit moedigde ik Marcella aan, ze maakte mijn broek los en mijn pik sprong zijn vrijheid tegemoet, wow zei Marcella mijn vriendjes hebben niet zoín mooie grootte,hoe lang is hij, bijna a22 cm was mijn antwoord.
Marcella nam hem in haar handen en begon me zachtjes af te trekken,ze gaf een kusje boven op mijn eikel haar tong duwde ze in mijn pisgaatje,Marcella bleek een echt klein krengetje te zijn,zal ik jouw nu eens masseren, en ze likte aan mijn eikel, deed heel zacht haar lippen eromheen en begon me te pijpen,ik wist niet meer hoe ik het had, aan haar heerlijke pijpen te voelen had ze ruimschoots ervaring hier in.
Ik pakte haar hooft vast en begon het tempo aan te geven, na een paar minuten voelde ik dat ik het niet langer meer kon inhouden ik waarschuwde Marcella dat ik klaar ging komen maar ze bleef gewoon doorzuigen,ik voelde mijn eikel opzetten het zaad kwam diep uit mijn ballen en ik spoot 4 grootte stralen in het heerlijke mondje van Marcella,
Ik kan me niet herinneren waarneer ik voor het laatst zo geweldig klaar was gekomen.
Ik kuste het laatste zaad van de mond van Marcella,ze stak haar tong in mijn mond en begon me te tongen.
Haar handen gingen over mijn slappe pik, ik voelde hoe onder de streling van haar warme hand, mijn pik weer begon te groeien.
Ze keek me aan ik heb nog nooit zoín grootte pik gezien of gevoeld,je bent wel erg jong was mijn antwoord ik ben 20 dus volwassen en ik slik de pil.
Zullen we naar de slaapkamer gaan, ze pakte mijn hand en trok me mee.
Ze ging op bed liggen en deed haar benen wijd,ik zou een dief van mijn eigenpik zijn als ik dit heerlijke schepsel niet zou nemen,ik legde haar benen in mijn nek en zette mijn pik tegen haar schaamlippen en heel langzaam duwde ik mijn pik naar binnen,Marcella kreunde wat is die groot als ik die maar hellemaal kan hebben, dat komt goed zei ik en duwde langzaam verder tot ik er hellemaal in zat en begon heel langzaam te neuken ,om Marcella aan het formaat te laten wennen.
Ik voerde het tempo een beetje op ze lag gelijk met haar harde tepels te spelen, ik voelde haar spier en samentrekken ze keek me aan en riep ga door ik kom klaar er klonk een diep gegrom uit haar keel en ik voelde haar bekken schokken bij een intens orgasme,ik bleef door neuken, ik stopte heel even om haar om te draaien op haar knieŽn kontje omhoog mijn pik weer in dit heerlijke kutje, en ik neukte dit heerlijke schepsel, ik weet niet waarneer ik ze lekker geneukd heb, maar dit was heerlijk, Marcella had haar hand onder haar buik gedaan en wreef over haar klitje.
Ik voelde hoe har spieren in haar kutje zich aanspande en ze klaar kwam,door deze aanspanning werd mijn pik extra gemasseerd en spoot ik haar kutje vol,ik stootte nog een paar keer na tot mijn pik te slap was.
We lagen lekker naast elkaar onze lichamen dicht tegen elkaar haar benen had ze over de mijne gelegd ik streelde haar billen, ik liet ook haar anus niet onberoerd,langzaam drukte ik een vinger in haar kontje.
Voorzichtig ik ben nog maagd daar zei Marcella,dan wordt het tijd dat we daar een iets aan gaan doen was mijn antwoord,Marcella keek verschrikt, die pik van jou kan toch nooit in mijn kleine kontje,jawel hoor die gaat hellemaal passen was mijn antwoord.
Ik legde wat kussens neer waar ze met haar bovenlichaam op kom rusten en zette Marcella op haar knieŽn zodat haar kontje lekker omhoog stak.
Ik pakte de massageolie en liep een scheutje op haar billen lopen ik zag het wegzakken over haar anus,ik begon voorzichtig de olie over haar anus te wrijven ondertussen duwde ik 1 vinger naar binnen ik voelde hoe Marcella haar kontje spande, ontspannen dan gebeurt er niks zei ik haar.
Marcella ontspande een 2e vinger ging haar kontje in en ik begon haar voorzichtig te vingeren,dit om haar wat wijder te maken zodat mijn pik er dadelijk moeiteloos in zou schuiven.
Marcella zuchtte,nu was het moment ik smeerde mijn pik in met olie , zette mijn eikel tegen haar anus heel langzaam duwde ik mijn pik in dit heerlijke strakke kontje, Marcella lag met haar hoofd en schouders op de kussens,ik ging steeds verder met mijn pik in dit heerlijke strakke kontje tot ik er hellemaal in zat,ik liet har even wenen aan het gevoel en begon haar toen heel langzaam te neuken.
Ze zuchtte en duwde haar kontje nog verder omhoog,ik voerde het tempo op, Marcella was met haar arm onder haar buik gegaan en begon haar clitoris te bewerken,eva later was ze zich zelf aan het vingeren en slaakte geile kreetjes.
Ik voerde het tempo nog meer op en voelde dat het niet lang meer kon duren tot ik dit heerlijke schepsel vol met mijn zaad zou spuiten.
De snelheid van haar vingeren nam ook toe,ik voelde haar lichaam verstijven en ze kreunde heel hard, Marcella was aan het klaarkomen, dit gaf me een enorme geil gevoel en ik voelde het zaad uit mijn ballen omhoog komen en ik spoot de darmen van Marcella vol.
Voldaan lagen we naast elkaar, Marcella streelde mijn slappe pik en ik speelde met haar borsten,onze tongen vonden elkaar in een wilde tongzoen, zo wil ik nog wel eens genomen worden door jou zei Marcella.
Ik ken nog heel veel leuke spelletjes was mijn antwoord, vertel zei Marcella.
Ben je wel eens in de vrije natuur geneukt vroeg ik haar, nee antwoorde ze, zou je dat willen was mijn vraag.
Dat lijkt me heerlijk antwoordde ze, dan spreken we volgende week weer af en krijg je opdrachten van mij.
Ik kan niet wachten zei Marcella.

Hoe dit afloopt kan je lezen in deel 2
heb je zelf een fantasie,mail me, dan schrijf ik er een verhaal over
Ruud
weetikveel@live.nl


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners