Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hilda en Melinda - 16567 keer gelezen
Al van verre zie ik haar aankomen. Met souplesse daalt ze de berg af, haar blonde haren wapperen in de koude lucht. Ik kijk vol bewondering hoe ze naar beneden afdaalt, een en al efficiŽntie. Het is gewoon een lust voor het oog om haar zo te zien op deze nog vroege ochtend. Een zonnetje zorgt voor nog een extra dimensie. Het is jammer voor de blondine dat er op de piste ook minder begaafde mensen vertoeven, in dit geval ondergetekende. Ik ga zo in haar op dat ik niet door heb dat ze recht op me afkomt. Nog niet eens zo'n groot probleem als ik gewoon blijf staan, dan kan ze moeiteloos langs me heen skiŽn, maar natuurlijk probeer ik haar te ontwijken. Ze raakt me nauwelijks, maar het is meer dan genoeg. Beiden gaan we tegen de grond en ik val met mijn gezicht in de sneeuw. Als ik weer opkijk zie ik hoe de blondine al vloekend overeind komt en haar helm afzet. Met bliksemende ogen kijkt ze me verontwaardigd aan en begint me vol vuur de les te lezen. Ik laat het allemaal over me heen komen, want ik kan mijn ogen nauwelijks van deze schoonheid afhouden. Mooie volle lippen vallen op in een klassiek gezicht, haar blonde haren heeft ze in een speelse paardenstaart gestoken. Rode blosjes versieren haar gezicht en dan die groene, sprekende ogen. Ik trek het boetekleed aan en biedt haar mijn gemeende excuses aan en langzaam dooft het vuur in haar ogen. Ze kijkt me nog een keer beschuldigend aan, voor ze zich omdraait en haar weg vervolgt. Ik kijk haar achterna en nu pas dringt het tot me door dat ze gewoon Nederlands heeft gesproken.

Ook ik vervolg mijn weg, veel langzamer en meer onbeholpen natuurlijk. Eenmaal beneden zoek ik mijn vrienden op, die ook eindelijk hun bed hebben verlaten. Een licht ontbijt volgt, waarna we opnieuw de piste opzoeken. Zo vermaken we ons de gehele dag, voor het tijd is om de aprŤs-ski op te zoeken, voor velen misschien wel het belangrijkste van de hele vakantie. Het is al laat als we uiteindelijk ons hotel opzoeken. Eigenlijk wil ik meteen mijn bed opzoeken, aangezien ik er morgen weer vroeg uit wil, maar mijn vrienden halen me over om nog een afzakkertje te nemen in een van de hotelbars. Natuurlijk blijft het niet bij een afzakkertje en uiteindelijk is het mijn beurt om nieuwe biertjes op te halen. En dan zie ik haar staan, aan de bar, wachtend tot ze een bestelling kan plaatsen.

" Ik wil nogmaals mijn verontschuldigen aanbieden " zeg ik, terwijl ik naast haar ga staan.

" Ach, de onbeholpen skiŽr van vanochtend " zegt ze spottend als ze me na een seconde herkent." De enige echte " reageer ik lachend.

" Je kunt me minstens een drankje aanbieden ter compensatie " zegt ze vervolgens.

" Natuurlijk, wat wil je hebben? " vraag ik toch wel verrast, net als de barkeeper zich bij ons meldt voor de bestelling.

Ze noemt een mij onbekende cocktail en ik bestel een aantal biertjes.

" Ik zit daar in de hoek " zegt ze, als even later de bestelling arriveert.

Ik breng de biertjes eerst naar mijn kameraden voor ik de blondine, onder luid gehoon van mijn vrienden, opzoek.

We stellen ons aan elkaar voor en de blondine blijkt Hilda te heten en uit een dorpje beneden Zwolle te komen.

" En je bent helemaal alleen hier? " vraag ik toch verbaasd.

" Nu wel, ja. De rest van de groep is gisteren terug naar Nederland gegaan, maar ik heb nog een week vakantie en het is ook zonde om als je hier eenmaal bent, terug te gaan " geeft Hilda aan.

" Dit is niet het eerste jaar dat je op wintersport bent " zeg ik tegen de blondine, iets wat ze meteen beaamt.

" Nee, mijn ouders namen me al mee toen ik drie was " bevestigt Hilda mijn vermoedens.

" Maar dit is jouw eerste jaar zeker? " vraagt ze spottend.

" Zelfs mijn tweede jaar, maar ik heb vorig jaar weinig opgestoken vrees ik " antwoord ik, toch wel beschaamd.

" Sorry dat ik zo tegen je te keer ging vanochtend, trouwens. Als ik zelf een beetje geanticipeerd had had ik makkelijk langs je heen gekund " trekt Hilda nu ook het boetekleed aan.

" Ach, er zijn geen doden gevallen " lach ik.

En zo raken we met elkaar in gesprek, net alsof we elkaar al jaren kennen. Op de berg maakte ze al indruk op me, hier zo tegenover me raak ik helemaal in haar ban. Hilda heeft een mooie, witte blouse aan, die het begin van een decolletŤ laat zien. Haar haren heeft ze inmiddels losgemaakt en omlijsten haar gezicht. Haar benen zitten in een strakke jeans gestoken en ik kan niet anders zeggen dan dat ze een prachtige vrouw is.

Ik haal nog een cocktail voor haar en als ik aan de bar sta komt een van mijn vrienden naast me staan.

" Ze is veel te hoog gegrepen voor je, vriend " zegt Eddy spottend.

" Voorlopig zit ik wel aan haar tafel, vriend " antwoord ik lachend en begeef me terug naar Hilda.

Het wordt al aardig leeg in de hotelbar als Hilda uiteindelijk opstaat.

" Het was leuk vanavond, zegt ze tenslotte en kijkt me vervolgens aan, wat zou je er van vinden als ik je morgen de fijne kneepjes van het skiŽn bijbreng? ".

" Lijkt me leuk " geef ik aan.

" Dan zie ik je morgen, stipt om zeven uur " zegt Hilda en ze drukt haar lippen op mijn wang.Mijn ogen vallen automatisch op haar wiegende kontje en voor ze de zaal verlaat kijkt ze nog eenmaal lachend om. Ik werp een blik op de klok en zie dat het al drie uur is. Shit, een kort nachtje wordt dat dus. De volgende ochtend sta ik al vroeg naast mijn bed, als er mij iets niet zal overkomen is dat ik mij verslaap natuurlijk. Stipt zeven uur ben ik beneden en even later zie ik de blonde Hilda al aankomen.

" Je durft het dus aan? " vraagt ze met een twinkeling in haar ogen.

" Ik ben er helemaal klaar voor " zeg ik lachend terug.

En die ochtend leert Hilda mij te skiŽn. Natuurlijk ben ik nog lang niet op het niveau van de blondine, maar ik weet me na die eerste sessie met Hilda in ieder geval te redden en veilig beneden te komen. En voor het eerst geniet ik ook echt van de sport, tot Hilda uiteindelijk een eind maakt aan de dag.

" Okť, nog een keer naar beneden dan, geeft Hilda aan, ik zie je in het hotel " .

En weg is de blondine. Ik neem niet eens de moeite om haar bij te houden, zo gek ben ik nu ook weer niet. In een rustig tempo daal ik af en als ik uiteindelijk het hotel bereik staat Hilda lachend op me te wachten.

" Er valt nog veel te leren " wrijft ze het nog maar eens extra in.

" Ik weet het, Hilda, ik ben nog een beginnende stumper. Zullen we nog wat gaan drinken? " stel ik vervolgens voor.

" Hmmm, geen slecht idee, maar ik heb ook nog een goed gevulde minibar op mijn kamer " antwoordt Hilda met twinkelende ogen.

Dat is natuurlijk iets waar ik geen nee op kan zeggen. Hilda en ik alleen op haar kamer, ik zie het al helemaal voor me. Hilda stelt voor dat we ons eerst even omkleden en een half uur later sta ik voor haar kamerdeur. Gekleed in een badjas opent ze de deur, haar blonde haren opgestoken. Ze trekt de badjas wat strakker om zich heen, maar niet eerder dan dat ik een goed zicht heb gehad op een groot gedeelte van haar tieten. Het zou me niet eens verbazen als ze helemaal naakt is onder de badjas. Ik krijg het er warm van en ik volg haar de kamer in.

" Wil je wat drinken of zullen we daar nog mee wachten? " vraagt ze zacht en haar ogen boren zich in de mijne.

" Laten we eerst maar iets anders doen " antwoord ik en loop op Hilda toe en neem haar vervolgens in mijn armen.

Onze lippen vinden elkaar en ik kus de blondine vol. Gretig beantwoordt Hilda mijn kus en we verzinken in een hete tongzoen, die uiteindelijk door Hilda wordt verbroken.

" Hier heb ik al sinds gisteren op zitten wachten " zegt ze lachend en vervolgens opent ze de badjas.

Ze is inderdaad helemaal naakt en ik neem haar lichaam in me op. Haar tieten zijn niet te groot, maar mogen er zeker zijn en staan trots vooruit, bekroond met een paar roze tepels. Ze is niet dik, zeker niet, maar gelukkig ook niet vel over been. Haar benen zijn gewoon mooi en haar kale kutje nodigt uit tot een nadere inspectie. Als ik haar kontje in mijn handen neem weet ik dat het daar ook wel goed zit, Hilda is gewoon een prachtige vrouw.

" Genoeg gestaard? " vraagt Hilda met spot in haar stem.

" Ik zou er nog uren naar kunnen kijken " beken ik.

" Das mooi en aardig, maar ik wil ook wel wat zien " zegt Hilda en ze begint mijn shirt uit mijn broek te trekken.

Ik hou haar niet tegen en als er meerdere kledingstukken op de grond gedwarreld zijn sta ik ook naakt in de kamer. Ik maak me toch wel licht zorgen, want de woorden van Eddy schieten me weer te binnen, dat de blondine te hoog gegrepen is voor me. Ik ben niet lelijk, dat niet, maar een spetter ben ik zeker ook niet. Maar Hilda schijnt daar niet om te malen, want ze neemt me goedkeurend op. Haar hand sluit zich tenslotte om mijn pik en ze begint me langzaam af te trekken, met alle gevolgen van dien.

" Kijk nou eens wat hier wakker wordt " zegt Hilda met glinsterende ogen.

Ja, mijn pik is in ieder geval niet iets waar ik ontevreden over hoef te zijn. Hij tikt toch makkelijk de 18 cm aan, iets wat eerdere vriendinnen zeker wisten te waarderen. Hilda trekt me mee op het bed en daar beginnen we elkaar te verwennen. Rustig, zonder haast strelen, kussen en betasten we elkaar en naar verloop van tijd raken we steeds opgewondener natuurlijk. Ik hou me vooral met haar tieten bezig, die heerlijke bollen met een paar harde tepels waar je niet omheen kunt. Ik neem ze in mijn mond en zuig erop, elk moment verwachtend dat er moedermelk in mijn mond loopt, iets wat natuurlijk niet gebeurd. De hand van Hilda blijft maar met mijn pik strelen, ze lijkt er wel geen genoeg van te kunnen krijgen. Uiteindelijk maakt de blondine zich van me los en duikt tussen mijn benen, op weg naar mijn pik. Haar tong schuurt over mijn harde schacht heen, haar hand vormt zich om mijn ballen. Hemels voelt het aan, al helemaal als ze met haar tong mijn eikel begint te wassen. Dan neemt ze mij gewoon in haar mond en begint me te pijpen op een manier die jarenlange ervaring doet vermoeden. Ik begin luid te kreunen, niet in staat me stil te houden bij deze liefkozingen van het blondje." Ik wil je zaad straks in mijn keel voelen spuiten, schat, er is bijna niets lekkerder dan dat " zegt ze als ze even mijn pik aan haar mond laat ontglippen.

Vol vaart gaat ze verder, ze knijpt, zuigt en streelt maar door. Ik krijg het warmer en warmer, maar ik verzet me niet langer. Als ze wil dat ik haar mondje vol spuit dan doe ik dat, geen twijfel aan. Ik werp mijn hoofd naar achteren, terwijl ze mijn ballen zo'n beetje vermorzelt in haar vuist. Ik voel dat ik ga komen, ik wil de blonde Hilda nog waarschuwen, maar er komt niets over mijn lippen heen. Hilda heeft toch wel door dat ik kom en als ze mijn zaad in haar keel voelt spatten verschijnt er een glimlach op haar gezicht. Pas als mijn laatste druppel is uitgemolken laat ze me gaan.

" Je lijkt wel een echt spermasletje " zeg ik tegen Hilda, als ze genietend haar mondhoek droog maakt.

" Sperma kan zo lekker zijn " reageert Hilda.

" En was die van mij een beetje te genieten? " vraag ik toch wel nieuwsgierig.

" Daarvoor moet ik je nog een keer proeven " lacht ze spottend.

" Maar eerst ben jij aan de beurt " zeg ik en dan draai ik de rollen om.

Hilda ligt op haar rug, terwijl ik tussen haar benen duik. Het kale kutje nodigt uit tot van alles, maar eerst lik ik haar maar eens. Haar glinsterende schaamlippen zijn als eerste aan de beurt voor ik haar warme grotje met mijn tong binnendring. Ze is nat, kleddernat en ik lik zoveel mogelijk van haar sappen op als ik haar verken. Even later steek ik een vinger in haar grotje, al gauw gevolgd door een tweede en begin haar te vingeren. Ze kronkelt onder mijn penetrerende vingers en moedigt me aan. O, het is een geil ding, onze Hilda en ik voldoe maar wat graag aan haar wensen. Een derde vinger verdwijnt in haar kutje en haar gezwollen klitje wordt ook niet vergeten. Aan alles merk ik dat Hilda steeds opgewondener wordt, iets wat mij ook deugd doet. Niets is leuker dan iemand genot schenken, zeker als je weet dat dat later in dezelfde mate wordt terug geschonken. Zo raast de blonde Hilda op haar orgasme af. Ze blijft me maar aanmoedigen, geeft tips aan mij door wat ze lekker vindt en dan gebeurd het. Haar lijf verkrampt en een gil komt uit het diepst van haar lijf opzetten. Sap spuit opeens uit haar kutje in mijn gezicht, iets wat mij uitermate weet te verrassen.. Hilda is echter een echte spuiter en ze blijft maar vocht afscheiden tot de laatste stuiptrekkingen van het orgasme door haar lijf trekken. Mijn gezicht zit echt onder haar vocht en lachend kijkt Hilda mij aan als ze weer op adem is gekomen.

" Je ziet er niet uit " lacht de blondine hartelijk, voor ze mijn gezicht begint schoon te likken.

" Heb je als eens eerder een spuitend vriendinnetje gehad? " vraagt Hilda vervolgens aan mij.

" Niet in deze mate, nee " moet ik toegeven.

" Sommige mannen moeten er niets van hebben, maar ik kan het nu eenmaal niet tegenhouden " zegt Hilda.

" Ik heb er geen problemen mee, ik vind het wel opwindend eerlijk gezegd " geef ik aan.

" Ik begin je steeds meer te mogen " zegt Hilda en ze kust me ferm op de mond.

Al snel kussen we elkaar al weer wild en begint alles weer van voren af aan. Mijn pik is opmerkelijk snel weer op volle sterkte en deze keer ga ik Hilda echt neuken. Als ook Hilda zover is spreid ik haar benen en breng mezelf in de juiste positie. Ik zet mijn lul tegen haar schaamlippen aan, geef een forse stoot en dan ben ik binnen. Diep verdwijnt mijn pik in haar natte kutje en ik begin gelijk te stoten. Hilda slaat haar benen om me heen en vol vaart neem ik de blondine nu. Nu is er even geen tijd voor tederheid, allebei willen we ouderwets hard neuken. Mijn pik verdwijnt al snel maximaal in het kutje van Hilda en de blondine doet er alles aan om mij te verwennen met haar malende kutspieren. Mijn ballen kletsen zo'n beetje tegen haar achterste aan en de blondine zet haar nagels in mijn rug van opwinding. Op deze manier kom ik onder het bloed te zitten en dus besluit ik van standje te veranderen. Ik neem Hilda nu van achteren en weer leg ik alles in het neuken van de blondine. Mijn handen vormen zich om haar tieten en Hilda moedigt mij aan haar nog harder te nemen. Ik probeer het tempo nog wat op te schroeven en als ik weer eens maximaal in Hilda doordring voel ik haar onder mij verkrampen. Voor de tweede keer vandaag laat ik haar komen en het blondje geniet met volle teugen aan haar luide gekrijs te horen. Uiteindelijk veranderen we nog eenmaal van standje, waarbij Hilda op mij gaat zitten en ze op en neer wipt op mijn harde pik. Het tempo is nu wat rustiger, het genot niet minder. Ze blijft met haar spieren op mijn pik inwerken, terwijl mijn handen haar zij beet hebben en ik haar als het ware op mij druk. De spanning in mijn lichaam groeit en groeit en ik voel dat ik op het randje zit.

" Wil je dat ik in je mond klaarkom? " vraag ik nog, maar Hilda schudt ontkennend haar hoofd.

" Dat komt een andere keer nog wel " hijgt ze.

De woorden dringen tot me door, terwijl mijn orgasme losbarst. Het zal niet bij deze ene keer blijven, dat is wel duidelijk en tevreden schiet ik mijn vocht leeg in het malende kutje van Hilda. Haar vingers gaan razendsnel over haar klitje heen en een paar tellen nadat mijn orgasme is uitgewerkt komt de blondine nog een keer fel klaar op haar eigen vingers.En Hilda houdt woord. De rest van de vakantie gaan we als konijntjes te keer. We komen nauwelijks nog haar hotelkamer af en mijn vrienden zie ik nauwelijks. Het is niet bij te houden hoe vaak we het met elkaar doen, maar dat is ook niet belangrijk. Belangrijk is dat we ontzettend van elkaar genieten. De vakantie komt ten einde, helaas, maar het blijft niet bij een onvergetelijke week in de sneeuw. Ook na de vakantie houden Hilda en ik contact met elkaar en ontmoeten we elkaar regelmatig, waarbij het niet bij een keer neuken blijft. Gelukkig is het niet alleen neuken dat we doen, ook voor de rest kunnen we het meer dan uitstekend met elkaar vinden. Het komt zelfs zover dat ik een nieuwe baan zoek, die ik uiteindelijk op vijf minuten van haar huis weet te vinden. Ik trek bij Hilda in en we zijn ontzettend gelukkig met elkaar. Beiden hebben we geen kinderwens en daardoor hebben we veel tijd voor elkaar en zijn eigenlijk geen weekend thuis. We kopen een camper en trekken het hele land door en tijdens vakanties heel Europa. Maar opeens komt jaren later ons leven tot stilstand als Ingrid, de zus van Hilda en haar man Jan bij een afschuwelijk ongeluk om het leven komen. De twee kinderen van Ingrid blijven alleen achter, volkomen van de wereld natuurlijk. Hilda aarzelt niet en in overleg met mij neemt ze Melina en Nick op in ons huis. Een nieuw huis ook nog, vrij afgelegen liggend, tegen de bossen aan. Misschien niet ideaal voor twee kinderen, die net hun vader en moeder hebben verloren en tevens al hun vriendjes aan de andere kant van het land hebben moeten achterlaten, maar het is niet anders.

Ons leven wordt anders, natuurlijk, met twee tieners in ons huis. Melina is veertien en Nick dertien als ze bij ons komen wonen. Het heeft tijd nodig, maar uiteindelijk weten Melina en Nick hun plek te vinden bij ons. Ze groeien op tot twee jongvolwassenen en als Melina zestien is geworden, pakken we iets van ons oude leven weer op en gaan af en toe met z'n tweetjes er met de camper op uit.

Het zal een jaar later zijn als Hilda en ik een weekendje Amsterdam op het programma hebben staan. Deze keer pikken we een hotelletje en we vermaken ons opperbest. Nog steeds houden we ontzettend van elkaar en ons seksleven is nog buitengewoon actief. In de nacht van zaterdag op zondag breekt er brand uit in het hotel, niets ernstigs, maar toch moeten we op zoek naar een nieuwe slaapplek. Er wordt ons wel een plek aangeboden, maar voor Hilda hoeft het niet meer zo en dus besluiten we eerder dan verwacht terug te keren naar huis.

Ons huis ligt er donker en verlaten bij, niet verwonderlijk om zes uur in de ochtend. Melina en Nick zullen nog wel slapen en dus openen Hilda en ik zachtjes de deur en lopen zonder wat te zeggen naar binnen. We nemen eerst wat te drinken en besluiten dan onze spullen naar boven te brengen. Hilda kan het niet laten en besluit eerst even een blik te werpen in de kamer van Melina en Nick. De kamer van Nick ligt er verlaten bij, schijnbaar is hij nog niet thuis gekomen en als Hilda een blik werpt in de kamer van Melina slaat ze haar hand voor haar mond. In eerste instantie denk ik dat Melina van de mogelijkheid gebruik heeft gemaakt en een vriendje mee naar huis heeft gesmokkeld, maar de blik die Hilda mij toewerpt is daar te vreemd voor. Ik kijk over de schouder van Hilda de slaapkamer in en begrijp de reactie van mijn vriendin. Het is geen vriendje, die daar naakt naast Melina op de dekens ligt, ook geen vriendinnetje, nee het is Nick die daar ligt, naast zijn al even naakte zusje. We kijken elkaar stomverbaasd aan, dit is iets wat we nooit verwacht hebben. Ik haal mijn schouders op bij de vragende blik die Hilda mij toewerpt, ik weet ook niet wat ik hier van moet vinden en hoe we moeten reageren. Het onverwachte ouderschap is tot op heden eigenlijk vrij soepeltjes verlopen, maar dit is andere koek. We kijken allebei opnieuw de slaapkamer binnen, om ons nog een keer te overtuigen of wat we gezien hebben echt is en net op dat moment wordt Melina wakker. Ze kijkt eerst wat slaperig om zich heen tot ze zich naar Nick toe buigt en zijn hals begint te zoenen. Ik heb nu voor het eerst goed zicht op Melina en ik moet zeggen dat ze er zeker mag zijn. Melina is meestal een blondine, maar heeft haar lange haren nu bruin geverfd en deze omlijsten een knap gezichtje, waar menige jongen verliefd op kan worden. Haar tietjes zijn nog niet al te groot, maar nog steeds in ontwikkeling en prachtig van vorm. Ze is slank en tot mijn verbazing is haar venusheuvel nog licht begroeid met lichtblonde schaamharen. Gewoon een mooie, jonge meid van 17, die het lichaam van haar een jaar jongere broertje met kussen verwend. Eindelijk wordt ook Nick nu wakker en hij kijkt zijn zus lachend aan. Melina trakteert Nick op een intieme tongzoen en haar hand sluit zich om zijn pik.

" Moeten we niet iets doen? " vraagt Hilda zachtjes aan mij, na mij even achteruit te hebben getroffen.

" Ja, waarschijnlijk wel, maar het zou me verbazen als dit de eerste keer is dat ze het met elkaar doen, Hilda " antwoord ik.

" Jij denkt dat dit al langer speelt?

" Als je ziet hoe vanzelfsprekend intiem ze met elkaar omgaan, wel ja ".

" Dit moet hoe dan ook stoppen " fluistert Hilda en we lopen weer naar de slaapkamer toe om in te grijpen.

Inmiddels heeft Melina de lul van haar broertje in haar mond genomen en haar kleine kontje steekt verleidelijk naar achteren. Hilda houdt haar adem in als Melina even de lul van Nick aan haar mond laat ontglippen, deze doet weinig voor die van mij onder. En in plaats van in te grijpen vergapen we ons aan Melina en Nick. Ik aan het jonge, geile lichaam van Melina, Hilda vooral aan de harde pik van Nick. We weten allebei dat we er een eind aan moeten maken, maar we doen het niet. Opnieuw laat Melina de pik aan haar mond ontglippen en klimt op haar broertje. Ze begeleidt hem bij haar na binnen en ze laat zich op zijn pik zakken, die diep in haar kutje verdwijnt. Ik zie hoe Hilda steun zoekt tegen de muur en dat haar ademhaling versnelt. Ook ik vind het opwindend wat ik hier allemaal zie en ik krijg een erectie die er niet om liegt, hoe verkeerd het ook is. Hilda kijkt me vertwijfeld aan, maar aan de priemende tepels die door het stof van haar blouse te zien zijn weet ik genoeg. Hilda is heet, loei heet." Verdomme, dit is zo verkeerd " fluistert ze.

Gelijktijdig laat ze een hand onder haar blouse verdwijnen en ze begint haar eigen tieten te strelen. Nu Hilda zich zo laat gaan geef ik mijn verzet ook op en ik rits mijn broek open en pak mijn gezwollen pik beet. Onze ogen blijven op het neukende stelletje gericht en de ene na het andere kledingstuk van Hilda en mij valt op de grond, tot we naakt op de gang staan. Hilda heeft drie vingers in haar kutje gestoken, ik trek aan mijn ontzettend harde paal. De cocktail van Melina, die het met haar broer doet, Hilda en ik die ons op de gang aan het bevredigen zijn en de kans om door Melina en Nick betrapt te worden maakt ons bloedgeil. Ik wil niets anders dan Hilda hier op de gang nemen, nu direkt. Ik pak de blondine beet, streel haar tieten en zet mijn lul van achteren tegen haar kutje aan. Een stoot en ik zit in Hilda en ik begin haar rustig te nemen, bang om door Melina en Nick gehoord te worden. Geen moment laten we Melina en Nick uit ons oog en genieten van het genot dat zij ondervinden. Het gehijg en gekreun uit de slaapkamer neemt toe, hoe langer Melina op de lul van Nick aan het wippen is. Haar tieten deinen op en neer en af en toe trekt Nick speels aan haar harde tepels, om het volgende moment haar billen met zijn handen te omvatten. De spanning bouwt zich behoorlijk op bij het jeugdige duo en het verrast dan ook niet dat Nick zijn orgasme aankondigt.

" Ik ga komen, Melina. Waar wil je dat ik kom? " kreunt Nick vragend.

" Schiet mijn kutje maar vol, schat " hijgt Melina zachtjes terug.

Even later verstijft Nick helemaal en het volgende moment komt hij tot een ontlading. Het genot op zijn gezicht is onbeschrijflijk, terwijl hij het kutje van zijn zus vol pompt met zaad. Melina laat een vinger over haar klitje gaan en komt ook tot een ontlading die er niet om liegt. Kreunend zakt Melina uiteindelijk op haar broertje nee, naar adem happend.

Ook Hilda en ik zitten tegen ons orgasme aan. We letten er goed op dat Melina en Nick geen aanstalten maken om overeind te komen en dus blijf ik Hilda van achteren nemen. De spanning bouwt zich op en Hilda begint al op haar tong te bijten om zich niet te verraden. Maar het is nog niet zover en dus blijf ik Hilda maar nemen.

Melina veegt wat zaad dat uit haar kutje loopt op en biedt haar vinger aan Nick aan, die zijn eigen sappen oplikt.

" Denk je dat je straks nog energie over hebt voor een volgende ronde? " vraagt Melina aan haar broertje.

" We hebben nog tot een uur of vijf, schat ik, dus dat moet lukken " antwoordt Nick lachend op de vraag van Melina.

" Je blijft een lekkere lul hebben, Nicky Boy " zegt Melina vervolgens.

" Net zo'n lekkere als paps? " vraagt Nick en ik spits mijn oren.

Nick en Melina noemen Hilda en mijn eigen persoontje sinds ongeveer een jaar paps en mams, iets wat ons best wel trots maakt. Ze zullen het toch niet over mij hebben?

" Het scheelt niet veel, maar ik denk dat hij inderdaad nog een centimeter groter dan die van jouw was toen ik hem in de douche zag staan " antwoordt Melina.

" En je zou je wel eens willen laten nemen door paps? " vraagt Nick vervolgens.

" Waarom niet? Net als dat jij mam best eens aan je pik wil rijgen " antwoordt Melina.

" Mam heeft inderdaad een heerlijk kontje en dan die tieten ... " reageert Nick.

Ik voel hoe Hilda reageert op zijn woorden, net als ik op die van Melina. Schokgolven trekken door het lijf van Hilda heen als ze wordt getroffen door een intens orgasme. Ook ik kan me niet langer inhouden en ook ik kom als een bezetene. Straal na straal verdwijnt er in het kutje van Hilda, die nauwelijks op de been kan blijven. Hoe het ons lukt weet ik niet maar we slagen erin ons evenwicht te bewaren.

Eenmaal bekomen van ons orgasme kleden we ons snel aan, kijken elkaar aan en marcheren de naar beneden. We laden onze spullen in de auto en verdwijnen zoals we gekomen zijn, onopgemerkt. In de auto hebben we het uitgebreid over de ontstane situatie. Hoe moeten we hier mee omgaan, hoelang speelt dit al? We komen er niet uit, ook door de reactie van onze kant op het zien van de neukende Melina en Nick. Het is makkelijker om verontwaardigd te worden als je niet zelf ook uit de kleren gaat bij het zien van je neefje en nichtje. Uiteindelijk besluiten we niets te doen, mede omdat we het idee hebben dat het al een tijdje speelt tussen Melina en Nick. We zijn er niet blij mee, dat niet, maar we besluiten niet in te grijpen.Een paar uur later rijden we terug naar ons huis, waar Melina en Nick liggen te genieten van de zon. Verbaasd vragen ze ons waarom we zo vroeg terug zijn en Hilda vertelt over de brand in het hotel. We voegen ons al zonnend bij Melina en Nick en het valt me op dat hij af en toe een blik werpt op het lichaam van Hilda als zij naar de keuken loopt om nieuwe drankjes in te schenken. Valt dit nu meer op omdat ik weet hoe hij over Hilda denkt of verbeeld ik me dingen? Af en toe heb ik ook het idee dat Melina mij aanstaart als ik even niet kijk, maar ook dit kan natuurlijk inbeelding zijn.

Als we 's avonds naar bed gaan hebben Hilda en ik het erover en ook haar is het opgevallen. We spreken over onze eigen gevoelens ten opzichte van Melina en Nick, want beiden zijn we als een waanzinnige klaargekomen toen we hoorden dat ze het ook wel een keertje met ons zouden willen doen. We besluiten ook dit te negeren, dat zou natuurlijk helemaal een stap te ver gaan.

Het leven gaat natuurlijk verder. De eerste keer dat we Melina en Nick 's avonds alleen laten voelt apart aan, nu we weten dat ze misschien wel meteen het bed induiken als we uit het zicht verdwenen zijn. Ook dit went uiteindelijk en ik denk al dat alles weer enigszins normaal verloopt als Hilda op een avond een bekentenis doet.

" Ik kan Nick niet uit mijn gedachten krijgen, bekent ze, ik blijf maar horen dat hij mij wil nemen en het windt me op. Ik weet niet of ik dit nog lang kan tegenhouden ".

Hilda verrast me, dit heb ik niet zien aankomen

" Wat wil je doen dan? Wil je Nick verleiden of zo? " vraag ik.

Ik zie de schuldbewuste blik in Hilda haar ogen, hier heeft ze duidelijk over nagedacht.

" Alleen als jij er geen problemen mee hebt " geeft Hilda toe.

Beelden van Melina duiken voor mijn ogen op en ik besef dat de brunette mij ook niet onberoerd laat. Ik heb deze gevoelens naar de achtergrond weten te verbannen, maar ze steken nu de kop weer op.

" Je weet dat dit helemaal verkeerd is, Hilda? " zeg ik tegen mijn vriendin.

" Natuurlijk, maar dit is sterker dan mij. En ik weet dat Melina jou ook niet onberoerd laat " antwoordt Hilda.

" Dus wat doen we? " vraagt Hilda vervolgens.

" Wat vind je ervan als we voor een weekend een huisje huren, gewoon voor z'n viertjes? En dan zien we wel wat er verder gebeurd ".

" Laten we met de camper gaan. Nemen we een tent mee, lekker knus " antwoordt Hilda.En dat is wat er gebeurd. Nog geen twee weken later trekken we er met zijn vieren op uit. Het kost wat overtuigingskracht om Melina en Nick mee te krijgen, maar het lukt. Het weer is werkelijk prachtig, enig nadeel is dat het het behoorlijk druk is. We vinden echter een plaatsje en zetten de tent op, waar Melina en Nick de nacht zullen doorbrengen. Hilda en ik nestelen ons in de camper, iets wat we wel gewend zijn. Al snel lopen we in onze badkleding rond en ik kan mijn ogen nauwelijks van Hilda afhouden. Waar ze dit setje vandaan heeft gehaald weet ik niet, maar het is bijna op het schandalige af. Niet dat Melina veel voor haar onder doet, het is alleen wat minder uitdagend. Nick heeft moeite om zijn aandacht te verdelen tussen de twee vrouwen en er ligt een verlekkerde blik op zijn gezicht. Zo genieten we van de zon, afgeschermd van voorbijgangers omdat de tent het uitzicht belet. Melina geeft aan het zwembad te willen opzoeken, maar Nick maakt geen aanstalten om van zijn plek te komen. De brunette gaat dus maar alleen de verkoeling opzoeken en even later besluit ik ook maar eens over de camping te gaan wandelen, Hilda de kans gevend eventueel een zet te doen. Ik geef Hilda de tijd en zwerf dus rustig over de camping. Mijn gedachten zijn echter bij mijn vriendin en wat ze eventueel aan het uitspoken is. Ik merk dat ik een erectie krijg, iets wat niet makkelijk te verbergen is in een zwembroek, dus zonder ik me iets af en probeer ik aan andere dingen te denken.

" He paps " hoor ik opeens achter me en ik draai me om.

Melina komt op me aflopen, een ijsje in haar hand.

" Ook een likje? " vraagt ze en ik doe haar het plezier door een likje van het softijs te nemen.

Haar blik richt zich op mijn kruis en rode blosjes vormen zich op haar wangen.

" Dit heb ik toch niet op mijn geweten? " vraagt ze zacht.

" Wat denk je zelf, Melina? " antwoord ik.

" Ik zou je er best vanaf willen helpen, hoor " zegt ze schertsend.

Ik zou nu nee moeten zeggen natuurlijk, maar dit is misschien wel de kans waar ik op heb gewacht. Als ik niets zeg trekt Melina de juiste conclusie.

" Mijn God, je zou het best willen of niet? " vraagt Melina met grote ogen.

Ik zoek naar woorden, maar kan ze even niet vinden. Melina maakt van de gelegenheid gebruik en pakt mijn hand beet.

" Kom mee " zegt Melina en trekt me mee.

Melina neemt me mee de bosjes in en ik vraag me af waar ze me mee naar toe neemt.

" Als ik de brochure goed heb gelezen moet er hier ergens een boomhut zijn " geeft Melina aan, mijn gedachten schijnbaar lezend.

En even later treffen we inderdaad een boomhut aan, groot en hoog in de bomen. Het vergt het nodige klimwerk, maar uiteindelijk zijn we dan boven. Het uitzicht is fenomenaal, terwijl we zelf voldoende beschutting hebben voor wat Melina in gedachten heeft. Ze kijkt me aan, gaat met haar tong over haar lippen heen en buigt zich naar me toe. De kus is teder, ietwat onzeker, maar dat duurt niet lang. Al snel tongen we vol vuur en Melina legt haar hand op de bult in mijn zwembroek. Ze laat er duidelijk geen gras over groeien. Even later trekt ze mijn zwembroek naar beneden en bevrijdt mijn lul van de te krappe stof. Goedkeurend pakt ze mijn lul beet en trekt me lichtjes af." Hij is nog groter dan ik dacht " zegt ze bewonderend.

" Wanneer heb je me dan gezien? " ben ik toch wel benieuwd.

" Je was je een keer aan het aftrekken in de douche, toen ik daar per ongeluk binnenliep. Je was zo druk met jezelf bezig dat je me nooit hebt gezien " antwoordt Melina.

Ze laat mijn lul even met rust en haakt haar bikini los. Haar tietjes springen in al hun pracht tevoorschijn, een lust voor het oog. Ze stroopt vervolgens haar slipje naar beneden en staat dan poedelnaakt voor me. Ze is mooi, nog mooier dan in bed met Nick. We kussen elkaar opnieuw en verkennen elkaars lichaam met onze handen. Niet veel later zakken we op de bodem van de boomhut neer. De strelingen worden dwingender en ik steek een vinger in het natte grotje van Melina. Ons gehijg neemt toe, vooral ook omdat Melina mijn lul maar met haar hand blijft verwennen. Uiteindelijk maakt ze zich los en duikt tussen mijn benen, om mijn lul met haar tong te verwennen. Kreunend leun ik achterover en geniet van het liefdesspel van het meisje. Haar tong dartelt over mijn pik heen en dan neemt ze me in haar mond. Mijn ademhaling stokt even als ze me begint te pijpen. Ze is niet zo ervaren als Hilda, maar het enthousiasme waarmee ze het doet is ongekend. Ik trek de brunette op mij en in een standje 69 verwennen we elkaar. Mijn tong speelt met haar lipjes, dringt haar grotje binnen en begint van haar nectar te snoepen. Zo zwepen we elkaar op, Melina met haar mond en masserende hand, ik met mijn tong en penetrerende vingers. Als we beiden ons hoogtepunt naderen verbreek ik onze verstrengeling. Natuurlijk heeft Melina door wat ik wil en ze spreidt met een lach op haar gezicht haar benen. Het licht begroeide kutje ligt uitnodigend voor me open en ik zet mijn pik tegen haar lipjes. Ze kijkt me verwachtingsvol aan en dan stoot ik toe. Een zucht komt er over haar lippen als ik bij haar binnendring en diep in haar kutje verdwijn. Ik begin Melina te naaien, rustig, met lange halen. Ik wil de brunette laten wennen aan de grote indringer, maar al snel spoort Melina me aan om haar harder te nemen. Vol vuur begin ik het meisje nu te nemen, steeds dieper dring ik door in haar binnenste. Zweetdruppeltjes spatten in het rond terwijl we elkaar naar een orgasme aan het zwiepen zijn. De spanning bouwt zich op, steeds meer, tot het moment dat een zich laat gaan. Het is Melina die komt, ze weet nog net haar gil te smoren door haar lippen in mijn nek te zetten, terwijl haar lijf wordt getroffen door een explosie van genotsgolven. Ik zie haar ogen even wegdraaien en als ze even later me weer vol aankijkt ligt er een geile, voldane blik op haar gezicht. Ze voert de druk op mij op door haar spieren vol te laten inwerken op mijn zwoegende paal. Kreunend blijf ik haar nemen, tot ik opeens een vinger over mijn sterretje voel gaan. Ze steekt hem bij me naar binnen en meteen voel ik het zaad in mij opborrelen. Straal na straal schiet ik in het kutje van Melina, tot er geen druppeltje meer uit me te persen is.

" Wow " hijg ik, als ik mijn lul uit haar grotje trek.

We blijven zo even in elkaars armen liggen en mijn hand vormt zich om een van haar tieten heen. Ik neem de tepel in mijn mond en begin te zuigen. Melina gaat genietend achterover liggen terwijl ik haar verwen en streel. Ik merk dat de brunette al snel weer opgewonden raakt en ook mijn pik komt weer tot leven, iets wat ook Melina merkt. Ze maakt zich van me los en klimt vervolgens op me. Mijn lul verdwijnt opnieuw in haar poesje en sloom begin ze te wippen. We hebben totaal geen haast deze tweede keer en bouwen langzaam de spanning op, die uiteindelijk natuurlijk wel ontstaat. Ik pak weer haar tietjes beet en al masserend voel ik een tweede orgasme naderen. Hij is minder fel als de eerste, maar niet minder lekker. Voor de tweede keer schiet ik Melina vol met mijn zaad en even later komt ook de brunette nog een keer klaar. Ik zie hoe er een traan over haar wang naar beneden bengelt, een teken hoe zeer ze geniet.Ik kan me niet langer inhouden en beken aan Melina dat Hilda en ik haar en Nick in bed hebben betrapt en ook dat we hebben gehoord wat ze over ons hebben gezegd. Melina hoort het met open mond aan.

" Wat zal Nick jaloers zijn als hij dit hoort, of mag ik hem dit niet vertellen? " vraagt Melina even later.

" Van mij mag je en ik denk eerlijk gezegd dat hij weinig reden heeft om jaloers te zijn " antwoord ik.

Het duurt even tot ze het door heeft, maar dan verschijnt er een lach op haar gezicht.

" Je bedoelt dat mam en Nick het ook met elkaar doen? ".

" Het zou me verbazen als het niet zo is " beaam ik.

" Dit hele weekendje hebben jullie maar om een reden georganiseerd " dringt het tot Melina door en ze kust me dankbaar op de lippen.

" Laten we gauw naar de camper gaan " dringt Melina aan en snel doet ze haar badpak weer aan.

Ook ik blijf niet achter en even later begeven we ons op de terugweg. Melina heeft duidelijk haast en ik moet aanpoten om haar bij te houden. Eenmaal bij onze camper zien we weinig leven, tot we de tent binnen lopen. Daar wordt Hilda op dit moment vol genomen door Nick, die haar van achteren neemt, zijn handen om haar tieten heengeslagen. Het gehijg is niet van de lucht en beiden zitten op het randje van een hoogtepunt. Ik zie dat het gezicht van Hilda en haar haren al op een portie zaad getrakteerd zijn, dus dit is niet de eerste keer dat Nick komt. Nog een paar stoten en dan komt de jongen kreunend klaar in het natte kutje van zijn tante, die als een moeder voor hem is. Met een plof glipt zijn lul uit haar kutje en Hilda brengt twee vingers naar haar grotje toe.

" Laat mij maar " zegt Melina en nu pas hebben Hilda en Nick door dat er bezoekers zijn gearriveerd en vooral Nick kijkt haar met grote ogen aan.

Melina duikt tussen de benen van Hilda en steekt twee vingers in haar kutje. Ze schuurt langs haar klitje heen en niet veel later komt Hilda steunend klaar op de vingers van Melina, waarbij de brunette verrast wordt door al dat vocht dat haar tante weet te produceren.

Melina komt vervolgens overeind en begint in geuren en kleuren te vertellen over ons intermezzo. Even later doet ook Nick zijn verhaal.

" Hilda vroeg of ik haar wou insmeren en toen ze eenmaal haar bikini had losgemaakt kon ik mijn handen niet tegenhouden. En toen ik eenmaal die heerlijke tetters in mijn handen had ... Mijn lul klapte zowat uit elkaar, dat mag je wel weten. We zijn snel de tent ingegaan, anders had ik haar daar open en bloot genomen " vertelt Nick nog steeds onder de indruk.

" Weet je dat ze ons twee weken geleden hebben betrapt en niets hebben gezegd en dit weekend hebben gepland zodat ze met ons naar bed konden? " vervolgt Melina als een waterval en Nick kijkt haar vol verbazing aan." Ja, dit zijn me er wel twee, Nick " zegt Melina lachend.

" Maar mijn vuur is nog steeds niet geblust en ik wil je straks in me voelen, Nick. Er is nu geen enkele reden om ons meer in te houden " vervolgt Melina enthousiast.

" Ik weet niet of ik nog puf heb voorlopig " geeft Nick aan, teleurgesteld naar zijn slappe pik kijkend.

" Je hebt even de tijd om op adem te komen, eerst ga ik het hete kutje van mams even verwennen " geeft Melina aan en voordat Hilda er erg in heeft duikt Melina tussen haar benen.

Niet om haar te vingeren, nee om haar eens een lekkere bef beurt te geven. Hilda kijkt me wanhopig aan, dit is helemaal niet wat ze verwacht heeft, maar als ze de tong van Melina haar kutje voelt binnendringen, verdwijnt de wanhoop al snel en maakt plaats voor pure lust. Melina valt vol vuur het kutje aan en al snel wordt mij duidelijk dat de brunette geen onbekende is in de lesbische liefde. Ze weet precies de geluidjes en het gekreun van Hilda te interpreteren en valt daar aan waar haar tante het meeste genot ervaart. Het is een genot om Melina zo bezig te zien, vol vuur en enthousiasme. En dat van genot vertrokken gezicht van Hilda, echt fantastisch. Verbaasd merk ik dat mijn pik alweer fier vooruit staat en ook Nick zijn apparaat is tot zijn volle potentie gegroeid. Als een waanzinnige staat hij aan zijn pik te trekken, zijn blik gefixeerd op de twee vrouwen voor hem.

" Ik zou even rustig aandoen als ik jou was " geef ik aan en Nick kijkt me dankbaar aan, zonder mijn opmerking had hij zijn zaad zo over de twee vrouwen geschoten.

Hilda kronkelt inmiddels op de tong van Melina, twee penetrerende vingers verhogen het genot nog eens en als het gezicht van Hilda rood aanloopt weet ik dat ze zo gaat komen. Melina is nu voorbereid op de spuitende Hilda en vol verwachting opent ze haar mond. Een gil ontsnapt er aan de mond van en al spuitend komt de blondine wederom fel klaar. Deze keer vangt Melina al dat vocht op in haar mond en ze geniet van de volle smaak van Hilda. Als Melina overeind komt en de fier vooruitstekende pikken ziet verschijnt er een glimlach op haar gezicht.

" Hilda is helemaal voor jou " zegt ze tegen mij, terwijl ze zelf in de richting van Nick loopt.

Hilda ligt nog na hijgend op me te wachten, maar toch spreidt ze gewillig haar benen. Ik heb echter een ander standje in gedachten, waarbij ik ook zicht heb op Melina en Nick. Hilda positioneert zich voor mij en steekt haar kontje naar achteren. Ik zet me goed achter mijn blonde vriendin en stoot vol vaart toe en verdwijn diep in het kutje van Hilda. Kreunend vangt Hilda mij op, maar al snel begint ook zij te genieten van mijn lul. Sloom naai ik haar, terwijl wij allebei toekijken hoe Melina de lul van Nick in haar mond heeft genomen. Nick geniet van volle teugen van het pijpwerk van zijn een jaar oudere zus en als Melina hem aan haar mond laat ontsnappen trilt hij nog na van genot. Melina duwt haar broertje achterover en laat zich op zijn pik zakken, haar rug naar hem toe. Zo heeft de brunette ook zicht op ons en de glimlach op haar gezicht spreekt boekdelen. Rustig begint ze op de pik van Nick te wippen, haar blik op ons gericht. Ze kijkt me verleidelijk aan en ik krijg het warm als ze met haar tong over haar lippen gaat. Wat een geil ding is Melina, niet te geloven gewoon. Zo genieten wij een tijdje van elkaar tot Melina opeens een stapje verdergaat, eentje die Hilda haar adem doet inhouden. Melina laat zich van Nick afglijden, pakt zijn pik vervolgens beet en zet deze tegen haar kontgaatje aan. Kreunend laat ze zich vervolgens opnieuw op Nick zakken en ditmaal wordt haar aars gevuld door zijn harde pik. Langzaam dringt Nick bij zijn zus naar binnen, iets wat hij duidelijk al eerder heeft gedaan, de vanzelfsprekendheid waarmee het gebeurt in aanmerking nemend. De blik op het gezicht van Melina is er een van pijn, vermengd met genot, maar al snel neemt het genot de overhand, zeker als ze haar klitje met haar vingers begint te verwennen. Even later kijkt Melina ons weer aan, afwisselend boort ze haar ogen in die van Hilda en vervolgens in mijn eigen ogen. Het is net of ze me uitdaagt om Hilda ook in haar kontje te nemen, maar ik weet hoe de blondine hier overdenkt en blijf Hilda dus gewoon van achteren nemen, wel mijn tempo verhogend. Melina blijft ons aankijken, haar tong gaat over haar lippen heen en ze werpt haar hoofd achterover." O, verdomme, doe het, naai me in m'n kontje " hijgt Hilda opeens en kijkt me, haar hoofd mijn kant omdraaiend, geil aan.

" Weet je het zeker? " vraag ik voor de zekerheid.

" Doe het, voor ik me bedenk " kreunt Hilda.

Mijn grootste fantasie gaat uitkomen en ik zal er alles aan doen om het ook voor Hilda zo aangenaam mogelijk te maken. Ik trek me uit haar terug en begin haar geribbelde holletje nat te maken met haar eigen vocht, voor ik voorzichtig een vinger bij haar naar binnensteek. Zo zorg ik ervoor dat ze langzaam aan een indringer went in haar nauwste holletje. Als ik eindelijk het idee heb dat ze, zover als dat mogelijk is, er klaar voor is zet ik mijn pik tegen haar kontje aan.

" That's the way, mam " hijgt Melina, haar blik op mijn paal tegen haar kontgaatje aan gericht.

Langzaam begin ik mijn pik in het kontje van Hilda te stoppen en centimeter voor centimeter verdwijn ik naar binnen. Hijgend snakt Hilda naar adem, als ze me steeds verder naar binnen voelt stoten.

" Verwen je klitje, mam " spoort Melina Hilda aan, die ziet hoe zwaar ze het heeft met die forse indringer.

Eenmaal haar klitje verwennend merk ik hoe Hilda zich begint te ontspannen. Pijn wordt naar de achtergrond gedrongen en Hilda geniet van mijn voorzichtige stoten. Ik pak de blondine stevig beet en verhoog het tempo en even later ben ik haar echt aan het nemen. Het voelt buitengewoon aan, mijn pik in haar krappe kontje en het genot is buitengewoon. Mijn ademhaling versnelt en ook Hilda wordt door het genotsgevoel overvallen.

" Laat je spieren op zijn pik inwerken " geeft Melina nog als tip en als Hilda dat daadwerkelijk doet heb ik het helemaal niet meer.

Dit ga ik nooit lang volhouden en kreunend stoot ik nog een aantal maal toe en moet alle zeilen bij zetten om nu al niet te komen. Het lukt me nog even, maar dan kan ik niet meer. Kreunend waarschuw ik Hilda en dan schiet ik haar kontje vol met mijn zaad. Ik trek me uit haar nauwe kontje terug en spuit nog een beetje over haar billen tot ik naast Hilda in een zak, helemaal uitgeput. Hilda blijft haar klitje bewerken en nog geen minuut later komt ze weer genadeloos klaar, de zoveelste keer vandaag. Ook Melina laat zich gaan en gillend komt ze klaar op de pik van Nick, terwijl ze hard aan haar tepels trekt. Nick is de enige die zijn explosie nog kan uitstellen, maar als Melina van hem afglijdt en hem vervolgens hard begint af te trekken kan hij ook niet meer. Al spuitend komt hij klaar en schiet zijn zaad in het gezicht van Melina, die geen enkele moeite doet om het zaad in haar mond op te vangen. Ze zit eronder, maar dat kan haar niets schelen, geil als ze deze zaaddouche vindt. En zo eindigt deze geile middag. We praten er uitgebreid over en dat weekend nemen we elkaar nog vele malen. Ook ik neem Melina in haar kontje en Nick verwent Hilda met zijn paal in haar reet, iets wat mijn vriendin lekkerder lijkt te vinden dan ze ooit gedacht heeft. Eenmaal weer thuis kunnen we niet van elkaar afblijven, er lijkt geen weg terug te zijn. Het enige waar Hilda en ik op aandringen is dat ze ook op zoek gaan naar een eigen vriendje en vriendinnetje, met het oog op de toekomst. Tot die tijd genieten we van elkaar en hoe!


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners